Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 12421 - 12440 Napsat příspěvek
Cavill končí ako Geralt. To nemyslia vážne že?? :o:(
link
845539
Cavill končí ako Geralt. To nemyslia vážne že?? *:o**:(* https://twitter.com/witchernetflix/status/1586433840318648321?t=lDIp3JxBCYWqGJC-8ymEZw&s=19
5 0
reagují: CAPS_LOCK, Ex-SOLDIER
reagovat

RoP

Mám za sebou čtyři epizody a jsem rád, že jsem si to schovával na pozdějc. Jak se tu prohnala vlna zklamání, tak jsem měl možnost připravit se na nejhorší a pořád čekám že to bude hrozný hovno, ale vlastně za mě dost příjemný. Nic co by mě vystřelilo z bot, samozřejmě, ale kouká se na to hezky a celkem mě zajímá co se děje a bude dít.
Jasně že srovnávat to s původní trilogií se absolutně nedá, z hlediska scénáře, herectví atp. určitě ne ani s původním GoT, jako s další velkou fantasy značkou (na HoD se teprve chystám).
Ale pak IMO třeba Zaklínač byl podstatně větší průser hned od začátku.
845521
Mám za sebou čtyři epizody a jsem rád, že jsem si to schovával na pozdějc. Jak se tu prohnala vlna zklamání, tak jsem měl možnost připravit se na nejhorší a pořád čekám že to bude hrozný hovno, ale vlastně za mě dost příjemný. Nic co by mě vystřelilo z bot, samozřejmě, ale kouká se na to hezky a celkem mě zajímá co se děje a bude dít. Jasně že srovnávat to s původní trilogií se absolutně nedá, z hlediska scénáře, herectví atp. určitě ne ani s původním GoT, jako s další velkou fantasy značkou (na HoD se teprve chystám). Ale pak IMO třeba Zaklínač byl podstatně větší průser hned od začátku.
RoP
12 -1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Já mám za sebou teprve první čtyři a vesměs souhlas, cos tu psal. První trpí na to, že hlavní postavě nemáš důvod fandit a potěší poslední ... 2-3 minuty. Druhá už je lepší, ale jasně - ve výsledku je to vlastně groteska, kdy sleduješ postavu, který nefandíš, jak trpí, někam padá atd.

U třetí potěšil pan Salieri a provedení, masky. No a ta čtvrtá - já si Kate Micucci z pár filmů pamatuju, takže jsem si na začátku říkal, jak se na ní maskéři vyřádili. Nicméně, asi by mi tak nevadila povídka, kdyby nebyla tak prázná a přitom zatím stopáží nejdelší. Na druhou stranu, režisérku v tom poznáš - podobný dojmy jsem měl z jejích „Šílených kanibalů“ a ... netušil jsem, že bude nový Cliffhanger a už vůbec, že ho má dělat ona :)

Jako celek to nemám úplně tendence vypínat, vesměs bych byl i rád, kdyby něco pod záštitou Del Tora vzniklo dál.
845517
Já mám za sebou teprve první čtyři a vesměs souhlas, cos tu psal. První trpí na to, že hlavní postavě nemáš důvod fandit a potěší poslední ... 2-3 minuty. Druhá už je lepší, ale jasně - ve výsledku je to vlastně groteska, kdy sleduješ postavu, který nefandíš, jak trpí, někam padá atd. U třetí potěšil pan Salieri a provedení, masky. No a ta čtvrtá - já si Kate Micucci z pár filmů pamatuju, takže jsem si na začátku říkal, jak se na ní maskéři vyřádili. Nicméně, asi by mi tak nevadila povídka, kdyby nebyla tak prázná a přitom zatím stopáží nejdelší. Na druhou stranu, režisérku v tom poznáš - podobný dojmy jsem měl z jejích „Šílených kanibalů“ a ... netušil jsem, že bude nový Cliffhanger a už vůbec, že ho má dělat ona :) Jako celek to nemám úplně tendence vypínat, vesměs bych byl i rád, kdyby něco pod záštitou Del Tora vzniklo dál.
845476
2 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Vision má opravdu velký přesah a potenciál. Proto mne mrzelo že teď X let dělal vocasa histerické Wandě. 
Ale je to Disney, moc nevěřím že by z něj neudělali dalšího šášulu, kterého bude cepovat jeho náctiletá kamarádka.
845484
Vision má opravdu velký přesah a potenciál. Proto mne mrzelo že teď X let dělal vocasa histerické Wandě.  Ale je to Disney, moc nevěřím že by z něj neudělali dalšího šášulu, kterého bude cepovat jeho náctiletá kamarádka.
845473
3 -3
reagovat
Celkem souhlas. Byly trošku vyšší očekávání, ale i tak jsem za tuhle antologii rád a klidně bych si přál další řádu. Je to v podstatě podobné jako byla Masters of Horror (2005) antologie  od Micka Garrise, kdy každou epizodu točil nějaký hororový veterán a některé byly šlápne a některé zas výborné. 
845482
Celkem souhlas. Byly trošku vyšší očekávání, ale i tak jsem za tuhle antologii rád a klidně bych si přál další řádu. Je to v podstatě podobné jako byla Masters of Horror (2005) antologie  od Micka Garrise, kdy každou epizodu točil nějaký hororový veterán a některé byly šlápne a některé zas výborné. 
845476
4 0
reagovat

Kabinet kuriozit Guillerma del Tora

Chudák Rick. Nic ve Walking Dead pro něj nebylo tak hrozné, jako jeho manželka v posledním příběhu Kabinetu. Ta mu dávala... No a i kvůli nesympatické a na ranu hlavní představitelce jsem trpěl i já. Jinak je to moc hezky natočená nuda, se slabým příběhem, i koncem.
Což jsem napsal o většině příběhů... Nejvíc tomu všemu podrážela nohy délka, výběr nudných povídek a nesympatických herců (Rupert Grint mě se svým macho přehráváním s.al už v Servantu. Podle mě je velmi špatný herec)
Pusťte si třetí, pátý a sedmý díl (ten ale nesedne každému)
Jako jednohubku pro pobavení druhý.
Zbytkem za mě neztracejte čas, protože opravdu o nic nepřijdete a čtvrtý pro lásku boží vynechejte určitě.
845476
Chudák Rick. Nic ve Walking Dead pro něj nebylo tak hrozné, jako jeho manželka v posledním příběhu Kabinetu. Ta mu dávala... No a i kvůli nesympatické a na ranu hlavní představitelce jsem trpěl i já. Jinak je to moc hezky natočená nuda, se slabým příběhem, i koncem. Což jsem napsal o většině příběhů... Nejvíc tomu všemu podrážela nohy délka, výběr nudných povídek a nesympatických herců (Rupert Grint mě se svým macho přehráváním s.al už v Servantu. Podle mě je velmi špatný herec) Pusťte si třetí, pátý a sedmý díl (ten ale nesedne každému) Jako jednohubku pro pobavení druhý. Zbytkem za mě neztracejte čas, protože opravdu o nic nepřijdete a čtvrtý pro lásku boží vynechejte určitě.
Kabinet kuriozit Guillerma del Tora
2 0
reagují: Ash_Black, okkac
reagovat

Spinoff Avengers Wandavision dostane spinoff Vision

845473
https://deadline.com/2022/10/vision-series-paul-bettany-wandavision-spinoff-marvel-disney-plus-1235157055/
Spinoff Avengers Wandavision dostane spinoff Vision
2 -7
reagují: AndyKaufman
reagovat

Cronenberg Guillerma del Tora

Sedmý díl je nádherná pocta výše zmíněnému režisérovi a všem body sci-fi hororům osmdesátých let. Ano, příběh je jednoduchý, moc se tam kecá, než k něčemu dojde, ale je to celé provázené tak magickou a uhrančivou audiovizuální stránkou, že jsem jim to žral i s navijákem. Weeller, Boutella a Steve Agee ze Superstore už jsou jen příjemný bonus k tomu.
Chápu lidi, co se u toho budou nudit, ale mně se to tak přesně trefilo do nálady.
Taky to bude jediný příběh, který si pustím někdy znovu.
Musím dohnat Mandy a budu se těšit na další režisérův projekt.
845468
Sedmý díl je nádherná pocta výše zmíněnému režisérovi a všem body sci-fi hororům osmdesátých let. Ano, příběh je jednoduchý, moc se tam kecá, než k něčemu dojde, ale je to celé provázené tak magickou a uhrančivou audiovizuální stránkou, že jsem jim to žral i s navijákem. Weeller, Boutella a Steve Agee ze Superstore už jsou jen příjemný bonus k tomu. Chápu lidi, co se u toho budou nudit, ale mně se to tak přesně trefilo do nálady. Taky to bude jediný příběh, který si pustím někdy znovu. Musím dohnat Mandy a budu se těšit na další režisérův projekt.
Cronenberg Guillerma del Tora
4 0
reagovat

Případy - Taxivrah

Na ČSFD se objevil koment od "údajného Virguláka" (Odsouzený Taxivrah) - link Zajímalo by mě, jestli už internetový troling přerostl do takové míry (co bude příště, koment ke Kajínkoví napiše "Kajínek"?), nebo je to třeba vážně on. Každopádně se tam vyblil pěkně. Mě napsal i hezkou esej o "své" nevinně i do zpráv. 
845465
Na ČSFD se objevil koment od "údajného Virguláka" (Odsouzený Taxivrah) - https://www.csfd.cz/film/339773-pripady-1-oddeleni/1214786-taxivrah/recenze/?page=2 Zajímalo by mě, jestli už internetový troling přerostl do takové míry (co bude příště, koment ke Kajínkoví napiše "Kajínek"?), nebo je to třeba vážně on. Každopádně se tam vyblil pěkně. Mě napsal i hezkou esej o "své" nevinně i do zpráv. 
Případy - Taxivrah
3 -2
reagovat
reaguje na: verbst
Její Thatcherová je příšerná varietní parodie a považuju za kolektivní demenci, že je za to oceňována. 
845457
Její Thatcherová je příšerná varietní parodie a považuju za kolektivní demenci, že je za to oceňována. 
845450
2 -3
reagovat

The Crown

S manželkou jsme se nemohli přenýst přes ten recast v třetí řadě a měli jsme hroznej kopr to jakkoliv nakoukávat, tak jsme to v prvním lockdownu ukončili po té "velšské" epizodě Charlese.
Teď jsme se k tomu po letech teda vrátili a zbytek třetí řady jsme slupnuli jak malinu. Teď už jsme ve čtvrtý epizodě čtvrtý řady a celkově si strašně užíváme ty herecký výkony. 
Helena Bonham Carter je fenomenální, Olivia jakbysmet.
A byť hraje skvěle, tak Gillian a její dikce a grimasy - to je strašný toto :D Iron Lady asi nebude moje oblíbenkyně. 
Každopádně, a je mi jedno jak moc daleko od pravdy to je - Diana je takový jakože cute tintítko, ale Crazy Eyes má a podle mě si za to mohli sami 8)
845450
S manželkou jsme se nemohli přenýst přes ten recast v třetí řadě a měli jsme hroznej kopr to jakkoliv nakoukávat, tak jsme to v prvním lockdownu ukončili po té "velšské" epizodě Charlese. Teď jsme se k tomu po letech teda vrátili a zbytek třetí řady jsme slupnuli jak malinu. Teď už jsme ve čtvrtý epizodě čtvrtý řady a celkově si strašně užíváme ty herecký výkony.  Helena Bonham Carter je fenomenální, Olivia jakbysmet. A byť hraje skvěle, tak Gillian a její dikce a grimasy - to je strašný toto *:D* Iron Lady asi nebude moje oblíbenkyně.  Každopádně, a je mi jedno jak moc daleko od pravdy to je - Diana je takový jakože cute tintítko, ale Crazy Eyes má a podle mě si za to mohli sami *8)*
The Crown
2 -3
reagují: AndyKaufman
reagovat
Sorry, na Disney+
845430
Sorry, na Disney+
845427
7 0
reagovat

Atlanta

Od 2.11. všechny tři řady na HBO MAX. Můžete dohnat jeden z nejlepších seriálů a já třetí řadu :+
845427
Od 2.11. všechny tři řady na HBO MAX. Můžete dohnat jeden z nejlepších seriálů a já třetí řadu *:+*
Atlanta
6 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

V karavanu po...

Pokud jste si na ČT oblíbili série V karavanu po Slovensku / Česku, tak příští rok nás čeká "V karavanu po Maďarsku". Hámu vystřídá Vica Kerekes (zamilovaný smajlík)
845409
Pokud jste si na ČT oblíbili série V karavanu po Slovensku / Česku, tak příští rok nás čeká "V karavanu po Maďarsku". Hámu vystřídá Vica Kerekes (zamilovaný smajlík)
V karavanu po...
2 -2
reagovat
Od te LD&R epizodky od Finchera si docela preji, aby to del Toro natocil prave takhle. A kdyby k tomu treba pridal dalsiho CG Tintina, on nebo Jackson, tak bych se tez nezlobil. :+:+
845393
Od te LD&R epizodky od Finchera si docela preji, aby to del Toro natocil prave takhle. A kdyby k tomu treba pridal dalsiho CG Tintina, on nebo Jackson, tak bych se tez nezlobil. *:+**:+*
845370
6 0
reagovat
Souhlas. Autopsy a Pickman's Model zatím nejlepší povídky. Ostatní zůstaly za očekáváním. The Outside naprosto příšerný. Hrozně jsem zvědavý na The Viewing od Panose Cosmatose jestli jeho styl  Mandy nebo Beyond The Black Rainbow bude zachován 
845392
Souhlas. Autopsy a Pickman's Model zatím nejlepší povídky. Ostatní zůstaly za očekáváním. The Outside naprosto příšerný. Hrozně jsem zvědavý na The Viewing od Panose Cosmatose jestli jeho styl  Mandy nebo Beyond The Black Rainbow bude zachován 
845370
4 0
reagovat
V Horách šílenství už padlo x-krat kvůli rozpočtu. To je vzhledem k měřítku a žánru nenatocitelny film asi...
845390
V Horách šílenství už padlo x-krat kvůli rozpočtu. To je vzhledem k měřítku a žánru nenatocitelny film asi...
845370
2 -1
reagovat

Andor S01E08

Nejslabší díl, ale to nic nemění na tom, že je to hodně dobré. Nicméně na tomto dílu je snad nejvíce vidět, že tvůrci nechtějí dělat přístupnou a zábavnou podívanou pro masy. Tohle bylo hodně depresivní. 7/10
845378
Nejslabší díl, ale to nic nemění na tom, že je to hodně dobré. Nicméně na tomto dílu je snad nejvíce vidět, že tvůrci nechtějí dělat přístupnou a zábavnou podívanou pro masy. Tohle bylo hodně depresivní. 7/10
Andor S01E08
3 -2
reagovat

H.P. Lovecraft Guillerma del Tora

Konečně došlo na povídky od Lovecrafta.

Pátý je zatím nejlepší dil. Krásná práce s maskami, děsivá atmosféra a ďábelský Crispin Glover.

V šestém běhá Ron Weasley po Zapovězeném lese, bojuje s bubakem, co má za kumpána krysu s lidským obličejem, dojde i na hůlku (hahahahahaa) a je to hrozná nuda....

Mělo se to držet stopáže prvních dvou dílů. Na hodinu jsou ty příběhy hrozně utahane.

A vůbec, co se Del Toro zdržuje s takovým průměrným projektem pro Netflix a nenatočí konečně V horách šílenství?
845370
Konečně došlo na povídky od Lovecrafta. Pátý je zatím nejlepší dil. Krásná práce s maskami, děsivá atmosféra a ďábelský Crispin Glover. V šestém běhá Ron Weasley po Zapovězeném lese, bojuje s bubakem, co má za kumpána krysu s lidským obličejem, dojde i na hůlku (hahahahahaa) a je to hrozná nuda.... Mělo se to držet stopáže prvních dvou dílů. Na hodinu jsou ty příběhy hrozně utahane. A vůbec, co se Del Toro zdržuje s takovým průměrným projektem pro Netflix a nenatočí konečně V horách šílenství?
H.P. Lovecraft Guillerma del Tora
7 -1
reagovat
reaguje na: Codename.Onyx
Ano...
845329
Ano...
845302
2 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se