Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 12421 - 12440 Napsat příspěvek
reaguje na: SteKi
Žaluzie
858007
Žaluzie
858001
4 0
reagovat
Nekoukám se obýváku, kde máme velký okna…koukací místnost mám jak kobku i přes den :D
858005
Nekoukám se obýváku, kde máme velký okna…koukací místnost mám jak kobku i přes den *:D*
858001
3 0
reagovat
v 6 ráno ještě není světlo :D
858002
v 6 ráno ještě není světlo *:D*
858001
12 0
reagovat
Ako to môžete pozerať cez deň? :D J si vždy počkám na večer, za svetla by to nemalo tú správnu atmosféru. 
858001
Ako to môžete pozerať cez deň? *:D* J si vždy počkám na večer, za svetla by to nemalo tú správnu atmosféru. 
4 -1
reagují: hroubek, esmo, do_Od
reagovat
reaguje na: hroubek
Teď jsem to dokoukal, parádní epizoda. Konečně další díl, kterýmu můžu dát s klidným srdcem 5/5 :+
858000
Teď jsem to dokoukal, parádní epizoda. Konečně další díl, kterýmu můžu dát s klidným srdcem 5/5 *:+*
857998
4 0
reagovat

TLoU S01E05

Parádní díl. A ten konec. Spokojenost. 8,5/10
857998
Parádní díl. A ten konec. Spokojenost. 8,5/10
TLoU S01E05
6 0
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: esmo
Áno, sú tam aj cz titulky.
857995
Áno, sú tam aj cz titulky.
857989
2 0
reagovat
reaguje na: kyller
Prosimte, má to na Amazonu český titulky? Že bych si ten Prime vyjímečně zaplatil :D
857989
Prosimte, má to na Amazonu český titulky? Že bych si ten Prime vyjímečně zaplatil :D
857955
1 0
reagují: kyller
reagovat

TLOU 5

A vyvolávač deště si stěžoval, že se tam nic neděje. Legendární pasáž se sniperkou a modří vědí.:o:+
857986
A vyvolávač deště si stěžoval, že se tam nic neděje. Legendární pasáž se sniperkou a modří vědí.*:o**:+*
TLOU 5
10 0
reagovat
reaguje na: verbst
857977
https://youtu.be/K4aeibd1Rrc
857976
3 0
reagovat

HOMELAND

Dávám si opáčko a akorát končím první řadu. 
Celý je to strašnej nářez, ale to co předvádí "Padlá Hvězda" ze Stardustu Claire Danes v hlavně teda jedenáctý a dvanáctý epizodě je asi ten nejlepší ženskej hereckej výkon, kterej jsem kdy viděl.
Nejen v televizi. 
Vysoká škola herectví a tohle by se mělo vyučovat. A Claire by měla být v herecký síni slávy na nějakým hodně krásným piedestalu. 
Naprosto dechberoucí, démonický, geniální, pohlcující, uvěřitelný a přidejte si kolik chcete superlativů. 
Klobouček. 
857976
Dávám si opáčko a akorát končím první řadu.  Celý je to strašnej nářez, ale to co předvádí "Padlá Hvězda" ze Stardustu Claire Danes v hlavně teda jedenáctý a dvanáctý epizodě je asi ten nejlepší ženskej hereckej výkon, kterej jsem kdy viděl. Nejen v televizi.  Vysoká škola herectví a tohle by se mělo vyučovat. A Claire by měla být v herecký síni slávy na nějakým hodně krásným piedestalu.  Naprosto dechberoucí, démonický, geniální, pohlcující, uvěřitelný a přidejte si kolik chcete superlativů.  Klobouček. 
HOMELAND
12 0
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: Xyrus
V Městě má úplně nejlepší roli.
857974
V Městě má úplně nejlepší roli.
857965
3 0
reagovat
reaguje na: okkac
Oba díly jsou boží a ta temná atmosféra podtrhnutá skvělou hudbou nemá chybu. ;)
857969
Oba díly jsou boží a ta temná atmosféra podtrhnutá skvělou hudbou nemá chybu. *;)*
857853
1 0
reagovat
reaguje na: okkac
V tomhle tě musím na slovo podepsat.

Do prdele, Jeremy tady hraje životní roli. On to v sobě má už od Hurt Lockeru, akorát se pak „zavrtal“ Hawkeym nebo snahou převzít roli v Bournově sérii a to bylo sakra fajn ale tohle je opravdu využití jeho potenciálu na maximum. :+
857965
V tomhle tě musím na slovo podepsat. Do prdele, Jeremy tady hraje životní roli. On to v sobě má už od Hurt Lockeru, akorát se pak „zavrtal“ Hawkeym nebo snahou převzít roli v Bournově sérii a to bylo sakra fajn ale tohle je opravdu využití jeho potenciálu na maximum. *:+*
857853
2 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

Clarkson's Farm

Diddly Squat > Yellowstone 8)
857955
Diddly Squat > Yellowstone *8)*
Clarkson's Farm
4 0
reagují: esmo
reagovat

Moon Girl and Devil Dinosaur

Jo tak tohle je předobraz varianty Kanga (Beyondera) pro Secret Wars. :D
857891
Jo tak [url=https://twitter.com/MoonGirl_Wiki/status/1623401132180504578?s=20&t=YjXqe2mz1GSafDK_1lLkOA]tohle[/url] je předobraz varianty Kanga ([spoiler]Beyondera[/spoiler]) pro Secret Wars. *:D*
Moon Girl and Devil Dinosaur
1 0
reagovat

Mayor of Kingstown S02E01-02

Při vší úctě k Yellowstone, 1883, 1923 a Tulsa King, Vše jsou to skvělé seriály, ale kdybych měl ze Sheridanových seriálů vybrat, který je pro mne top, tak je to Mayor of Kingstown. Už první dvě epizody se s ničím nepářou a prostě to prostředí je taková depka, že se divíte, že tam někdo chce vůbec žít a vůbec nechcete zažívat, co postavy tam.

Sakra, snad se Jeremy Renner z té nehody zotaví dobře a brzo a může v hraní pokračovat.
857853
Při vší úctě k Yellowstone, 1883, 1923 a Tulsa King, Vše jsou to skvělé seriály, ale kdybych měl ze Sheridanových seriálů vybrat, který je pro mne top, tak je to Mayor of Kingstown. Už první dvě epizody se s ničím nepářou a prostě to prostředí je taková depka, že se divíte, že tam někdo chce vůbec žít a vůbec nechcete zažívat, co postavy tam. Sakra, snad se Jeremy Renner z té nehody zotaví dobře a brzo a může v hraní pokračovat.
Mayor of Kingstown S02E01-02
9 0
reagují: DarkSith, Xyrus
reagovat

You

Je GP jako kráva už od první epizody první řady :) a ve čtvrté ten trend pokračuje, akorát je to konečně trochu jiná formula 
857847
Je GP jako kráva už od první epizody první řady *:)* a ve čtvrté ten trend pokračuje, akorát je to konečně trochu jiná formula 
You
1 0
reagovat
Starz kutí pokračování Spartaca. Což byla moje srdcovka, ale moc nevím jak by to chtěli pojmout. Už tehdy se mluvilo o spinoffu Caesara. To by asi dávalo smysl. 

Nebo převést ten scénář Gladiátora 2 Nicka Cavea sem :D

link
857843
Starz kutí pokračování Spartaca. Což byla moje srdcovka, ale moc nevím jak by to chtěli pojmout. Už tehdy se mluvilo o spinoffu Caesara. To by asi dávalo smysl.  Nebo převést ten scénář Gladiátora 2 Nicka Cavea sem *:D* https://www.tvzone.cz/clanek/43198-spartacus-se-docka-sequelu
3 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Tak pro mě je to GP od první řady. Tady ve čtvrté se jede místo stalkovaní detektivka, která je dost uvědomělá a pracuje s daným žánrem. 
857840
Tak pro mě je to GP od první řady. Tady ve čtvrté se jede místo stalkovaní detektivka, která je dost uvědomělá a pracuje s daným žánrem. 
857838
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se