Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 12341 - 12360 Napsat příspěvek
Těším se, jen nemáme vůbec na nic čas.
851886
Těším se, jen nemáme vůbec na nic čas.
4 0
reagovat

Alice in Borderland 2

2. série je zatím pecka. Hned od začátku se jede na plný plyn. Zatím mám 3 díly za sebou a musím uznat, že hry jsou brutální, dobře vymyšlené a zatím to má fakt grády. 8)
851869
2. série je zatím pecka. Hned od začátku se jede na plný plyn. Zatím mám 3 díly za sebou a musím uznat, že hry jsou brutální, dobře vymyšlené a zatím to má fakt grády. *8)*
Alice in Borderland 2
4 0
reagují: Papricek
reagovat
reaguje na: speta.jr
Akorat nechapu to velebeni Jennifer, mela tam prakticky jednu scenu na showreel pro ceny a zbytek se snazila o cosi co jsem vlastne do ted nepochopil.
851855
Akorat nechapu to velebeni Jennifer, mela tam prakticky jednu scenu na showreel pro ceny a zbytek se snazila o cosi co jsem vlastne do ted nepochopil.
851853
4 0
reagovat

White Lotus Season 1 8/10

Zajímavě napsaná, zahraná a zrežirovaná sonda do života lidí a problémů prvního světa. 
851853
Zajímavě napsaná, zahraná a zrežirovaná sonda do života lidí a problémů prvního světa. 
White Lotus Season 1 8/10
6 0
reagují: speta.jr
reagovat
reaguje na: MKMZ
Ewan ai vzal MEW? Tak to mu moc přeju :+
851837
Ewan ai vzal MEW? Tak to mu moc přeju *:+*
851835
5 0
reagovat

Star Wars: Ahsoka

Tak se to stalo. Po Ewanu McGregorovi se do předaleké galaxie podívá i jeho současná manželka. Mary Elizabeth Winstead si v seriálu střihne twi’lečku Heru Syndullu.
851835
Tak se to stalo. Po Ewanu McGregorovi se do předaleké galaxie podívá i jeho současná manželka. Mary Elizabeth Winstead si v seriálu střihne [spoiler]twi’lečku Heru Syndullu[/spoiler].
Star Wars: Ahsoka
5 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
That '90s Show trailer.

Nová parta na mě nepůsobí zajímavě ani sympaticky  a opakování vtipů v jejích případě vůbec nefunfuje.
Ale konec mě hodně potěšil. Škoda, že se to netočí celé právě kolem nich.
851834
[url=https://youtu.be/F36HBFGxWkg]That '90s Show trailer. [/url] Nová parta na mě nepůsobí zajímavě ani sympaticky  a opakování vtipů v jejích případě vůbec nefunfuje. Ale konec mě hodně potěšil. Škoda, že se to netočí celé právě kolem nich.
1 0
reagovat
reaguje na: KarelR
Můžeš jenom překvapit. :D

Spooner označil minulý týden za "týden zázraků", jelikož v krátkém sledu vyšly Prsteny, Filmy před SW i Avatar 2. 
851813
Můžeš jenom překvapit. *:D* Spooner označil minulý týden za "týden zázraků", jelikož v krátkém sledu vyšly Prsteny, Filmy před SW i Avatar 2. 
851762
3 0
reagovat
Bude. Styď se. :D
851809
Bude. Styď se. *:D*
851762
1 0
reagovat
reaguje na: krauset
Tlieskam! O to viac, že sa našiel niekto, kto to dokázal takto pekne spísať. Ja som sa nezmohol na viac ako tomu vpáliť odpad na čsfd bez žmurknutia oka a doteraz sa snažím zabudnúť, že som to zverstvo niekedy videl.
851767
Tlieskam! O to viac, že sa našiel niekto, kto to dokázal takto pekne spísať. Ja som sa nezmohol na viac ako tomu vpáliť odpad na čsfd bez žmurknutia oka a doteraz sa snažím zabudnúť, že som to zverstvo niekedy videl.
851747
4 0
reagovat
Famózní psaní. :+
A zase jsem to koukání oddálil :D
851766
Famózní psaní. *:+* A zase jsem to koukání oddálil *:D*
851747
2 0
reagovat
Ano :))
851763
Ano *:))*
851762
3 0
reagovat
Bude druhá část Prstenů (bez)moci dřív než třetí část Filmů před Star Wars? :D
851762
Bude druhá část Prstenů (bez)moci dřív než třetí část Filmů před Star Wars? *:D*
851747
6 -1
reagují: krauset, hroubek, Snipsley
reagovat
Je to skvelý článok! :+ Bola by škoda, aby zapadol.
Netrpezlivo čakám na pokračovanie.
851753
Je to skvelý článok! *:+* Bola by škoda, aby zapadol. Netrpezlivo čakám na pokračovanie.
851747
6 0
reagovat
Rings of Power

Ne že by kdokoliv soudný chtěl o Rings of Power ještě vůbec přemýšlet, natož psát dlouhý článek (ehm), ale kdyby se někomu přece jen zachtělo přečíst si zevrubný text o tématech v Tolkienově díle a o rozdílech mezi adaptacemi Jacksona a Amazonu, zamiřte na TVZone. Minulý týden jsem své námitky sdílel se světem. 

Prsteny (bez)moci: Umění adaptace
851747
[b]Rings of Power[/b] Ne že by kdokoliv soudný chtěl o Rings of Power ještě vůbec přemýšlet, natož psát dlouhý článek (ehm), ale kdyby se někomu přece jen zachtělo přečíst si zevrubný text o tématech v Tolkienově díle a o rozdílech mezi adaptacemi Jacksona a Amazonu, zamiřte na TVZone. Minulý týden jsem své námitky sdílel se světem.  [url=https://www.tvzone.cz/clanek/43094-tema-prsteny--bez-moci-i-umeni-adaptace-]Prsteny (bez)moci: Umění adaptace[/url]
21 -1
reagují: kyller, verbst, KarelR, BranoZ
reagovat
reaguje na: okkac
takže jasná predikce naších voleb prezident-a(ky) příští rok ? :D:D:D:D
851719
takže jasná predikce naších voleb prezident-a(ky) příští rok ? *:D**:D**:D**:D*
851686
2 0
reagovat
reaguje na: Ash_Black
Jako znělku si podle všeho pamatuju, ale ze seriálu nic :D
851700
Jako znělku si podle všeho pamatuju, ale ze seriálu nic *:D*
851695
2 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Já jsem si na to vzpomněl tak, že jsem z hlavy vylovil, jak tam byla nějaká herecká legenda, už coby starší pán. Tak si říkám, že Roy Schneider ne, ten byl ve „Strážcích moře“, takže Rob ... Mitchum a podle něj jsem to našel. Název bych si nepamatoval, ale je to jako s tim Herkulem - vidíš intro a je to jak nějaká zapadlá složka kdesi v hlavě. A jo, je to chytlavý :D
851695
Já jsem si na to vzpomněl tak, že jsem z hlavy vylovil, jak tam byla nějaká herecká legenda, už coby starší pán. Tak si říkám, že Roy Schneider ne, ten byl ve „Strážcích moře“, takže Rob ... Mitchum a podle něj jsem to našel. Název bych si nepamatoval, ale je to jako s tim Herkulem - vidíš intro a je to jak nějaká zapadlá složka kdesi v hlavě. A jo, je to chytlavý *:D*
851654
3 0
reagují: Vardant
reagovat

Jack Ryan S03E01

Třetí série Jacka Ryana je až nepříjemné realistická (zatím první epizoda) v kontextu současných události. Rusko se snaží obnovit hranice SSSR, NATO chce rozmístit rakety na území ČR a česká prezidentka Kovačová to bude mít těžké.  :+ Všichni mluví anglicky rusové, Češi, ale to už je klasika. Ale zní vtipně jak anglicky říká ať svolání novináře a začne jmenovat Mladá Fronta, Blesk a Právo :D
851686
Třetí série Jacka Ryana je až nepříjemné realistická (zatím první epizoda) v kontextu současných události. Rusko se snaží obnovit hranice SSSR, NATO chce rozmístit rakety na území ČR a česká prezidentka Kovačová to bude mít těžké.  *:+* Všichni mluví anglicky rusové, Češi, ale to už je klasika. Ale zní vtipně jak anglicky říká ať svolání novináře a začne jmenovat Mladá Fronta, Blesk a Právo *:D*
Jack Ryan S03E01
7 0
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: Ash_Black
ANO! Diky moc za srani na zaverky! A jsem rad, ze to od popisu neni daleko, si na tohle jednou za par let vzpomenu a az do ted jen zablesky. Nechapu ze google moje broukani nepoznal, dyt sem to "zpival" uplne presne (ale nemel koule to dat sem). Jinak doted si pamatuju dil, za synator aby ho domorodci prijali musel ve lvi kuze seskocit skalu.
851654
ANO! Diky moc za srani na zaverky! A jsem rad, ze to od popisu neni daleko, si na tohle jednou za par let vzpomenu a az do ted jen zablesky. Nechapu ze google moje broukani nepoznal, dyt sem to "zpival" uplne presne (ale nemel koule to dat sem). Jinak doted si pamatuju dil, za synator aby ho domorodci prijali musel ve lvi kuze seskocit skalu.
851619
3 0
reagují: Ash_Black
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se