Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 12281 - 12300 Napsat příspěvek
reaguje na: MKMZ
Očekávám minisérii o sériovém vrahovi ze světa SW. :D
846250
Očekávám minisérii o sériovém vrahovi ze světa SW. *:D*
846243
3 -2
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: MKMZ
Zvláštní, že v přepočtu na epizody je She-Hulk horší a nikde se o tom jako o zklamání nemluví...
846247
Zvláštní, že v přepočtu na epizody je She-Hulk horší a nikde se o tom jako o zklamání nemluví...
846243
5 -5
reagují: The Joker
reagovat

Andor - Nielsen Rating

Lidi jsou prostě pí*e a zaslouží si dostávat sra*ky, když nejsou schopni docenit kvalitu. :D :-
846243
Lidi jsou prostě pí*e a zaslouží si dostávat sra*ky, když nejsou schopni [url=https://i.redd.it/9yv05txjctx91.jpg]docenit[/url] kvalitu. *:D* *:-*
Andor - Nielsen Rating
4 -3
reagují: Memphis, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Teď o tom mluvili i v MZ Live, muselo to být jasné každému, že je ten seriál shit a nechce se s ním špinit. 
846226
Teď o tom mluvili i v MZ Live, muselo to být jasné každému, že je ten seriál shit a nechce se s ním špinit. 
846220
3 -2
reagovat

She Hulk

OK, Ryan je genius, jeden z najlepsich Pitch Meetingov za dlhu dobu.:D
846224
OK, Ryan je genius, [url=https://www.youtube.com/watch?v=rjDBd16pBLg]jeden z najlepsich Pitch Meetingov[/url] za dlhu dobu.*:D*
She Hulk
4 -1
reagovat
846220
[url=https://geektyrant.com/news/new-details-surface-on-why-henry-cavill-left-the-witcher-series]New Details Surface On Why Henry Cavill Left The Witcher. Was Unhappy With Showrunners Vision And Straying From Original Source Material. [/url] Přesně o tom nedávno mluvil [url=https://www.yahoo.com/entertainment/george-rr-martin-blasts-hollywood-changes-books-161437167.html]GRRM[/url]
10 0
reagují: AndyKaufman
reagovat

verbst, (=LIFTY=)

Je to tak. :+ IMHO, hlavní problém byl, že to neběželo na žádném z velkých streamerů, ale "jenom" na Hulu.

Doporučuju to všude, kudy chodím.
846210
Je to tak. *:+* IMHO, hlavní problém byl, že to neběželo na žádném z velkých streamerů, ale "jenom" na Hulu. Doporučuju to všude, kudy chodím.
verbst, (=LIFTY=)
3 -1
reagovat

Uncoupled

Uncoupled je fajn seriál. Je sice dost povrchní, ale někdy je dobré si dát slušnou oddechovku, která aspoň na chvilku pobaví. Neil Patrick Harris sice hraje dost sebelítostivého člověka, který si divácké sympatie těžko získá, nicméně velké plus tu mají vedlejší postavy. Zejména tedy Suzanne a Claire v podání Marcii Gay Harden, která si svou postavu vyloženě užívá. Tak si jenom říkám, že po padesátce snad nedopadnu jako Harrisův Michael. 
846203
Uncoupled je fajn seriál. Je sice dost povrchní, ale někdy je dobré si dát slušnou oddechovku, která aspoň na chvilku pobaví. Neil Patrick Harris sice hraje dost sebelítostivého člověka, který si divácké sympatie těžko získá, nicméně velké plus tu mají vedlejší postavy. Zejména tedy Suzanne a Claire v podání Marcii Gay Harden, která si svou postavu vyloženě užívá. Tak si jenom říkám, že po padesátce snad nedopadnu jako Harrisův Michael. 
Uncoupled
1 -1
reagovat

Gangs of London

Tak jsem začal konečně koukat na 1. sérii. První díl zatím nalákal a věřím, že po příběhové a akční stránce to bude super. Už ten souboj s tím velikánem byl hodně dobrej. Jsem zvědav, co mi připraví seriál dál a tím víc se těším na 2. sérii, kde trailer měl víc gore, než polovina hororů za tento rok.8)
846187
Tak jsem začal konečně koukat na 1. sérii. První díl zatím nalákal a věřím, že po příběhové a akční stránce to bude super. Už ten souboj s tím velikánem byl hodně dobrej. Jsem zvědav, co mi připraví seriál dál a tím víc se těším na 2. sérii, kde trailer měl víc gore, než polovina hororů za tento rok.*8)*
Gangs of London
1 -1
reagovat
reaguje na: Memphis
Já s vidinou blížícího se "pokračování" zrovna koukám :)
On to není pochopitelně špatný seriál, ale jeho prvotní problém je srovnání s Bratrstvem, kde logicky prohrává, protože Bratrstvo je prostě nepřekonatelný :)

Každopádně první polovinu docela brzdí mnohdy otravný Leckie a jeho parta nezapamatovatelných nohsledů. Jakmile se dopopředí dostává Sledge(Hammer) a parta okolo něj, tak se to pořádně rozjete. Ten trojdíl, odehrávající se na Peleliu určitě snese srovnání i s Bratrstvem. Pak se to zas zabrzí, pač dostane svůj příběh Basilone, kde tvůrci měli potřebu zase ukázat i takové to zázemí války a život mimo frontu, což ale prostě v tom seriálu nefunguje, a akorát to vytahuje z hlavního dění.

Každopádně akční sekvence jsou stále na TOP úrovni, řekl bych, že i po letech snesou srovnání s modernějšíma věcma. Jen škoda, že trochu nerovnoměrně znázorňuje jednotlivé klíčové prvky bojů v Pacifiku. Chápu, že z Peleliu chtěli udělat variaci na Bastogne, ale třeba Guadalcanal, který je dle mého klíčovým bojem v Pacifiku, vzali dost hopem. 

Stejně tak rozumim tomu, že to nechtěli dělat úplně stejně, jako Bratrstvo, a ukázat i jiné věci, ale věřim, že se z toho poučili právě pro další seriál, a že obdobné chyby, jako tokání v Austrálii, už se opakovat nebudou. 
846170
Já s vidinou blížícího se "pokračování" zrovna koukám :) On to není pochopitelně špatný seriál, ale jeho prvotní problém je srovnání s Bratrstvem, kde logicky prohrává, protože Bratrstvo je prostě nepřekonatelný :) Každopádně první polovinu docela brzdí mnohdy otravný Leckie a jeho parta nezapamatovatelných nohsledů. Jakmile se dopopředí dostává Sledge(Hammer) a parta okolo něj, tak se to pořádně rozjete. Ten trojdíl, odehrávající se na Peleliu určitě snese srovnání i s Bratrstvem. Pak se to zas zabrzí, pač dostane svůj příběh Basilone, kde tvůrci měli potřebu zase ukázat i takové to zázemí války a život mimo frontu, což ale prostě v tom seriálu nefunguje, a akorát to vytahuje z hlavního dění. Každopádně akční sekvence jsou stále na TOP úrovni, řekl bych, že i po letech snesou srovnání s modernějšíma věcma. Jen škoda, že trochu nerovnoměrně znázorňuje jednotlivé klíčové prvky bojů v Pacifiku. Chápu, že z Peleliu chtěli udělat variaci na Bastogne, ale třeba Guadalcanal, který je dle mého klíčovým bojem v Pacifiku, vzali dost hopem.  Stejně tak rozumim tomu, že to nechtěli dělat úplně stejně, jako Bratrstvo, a ukázat i jiné věci, ale věřim, že se z toho poučili právě pro další seriál, a že obdobné chyby, jako tokání v Austrálii, už se opakovat nebudou. 
846160
4 -1
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Je super, že z toho všeho se nejvíce ohradíš vůči fialové. :+
846168
Je super, že z toho všeho se nejvíce ohradíš vůči fialové. *:+*
846158
4 0
reagovat
Hlavu 22 si chci dát znovu. To je jeden z nejlepších válečných seriálů vůbec. A skvěle tam funguje rovina humoru a zároveň smutku.
Měl bych si přečíst knižní předlohu.
846164
Hlavu 22 si chci dát znovu. To je jeden z nejlepších válečných seriálů vůbec. A skvěle tam funguje rovina humoru a zároveň smutku. Měl bych si přečíst knižní předlohu.
846160
6 -1
reagovat
Ta Hlava 22 je hrozně underhyped. To by si měli dát všichni povinně. 
846163
Ta Hlava 22 je hrozně underhyped. To by si měli dát všichni povinně. 
846160
6 -1
reagovat
Videl jsem to znovu kvuli pritelkyni, kdyz jsme meli WWII obdobi a bylo to teda lepsi, nez jsem si pamatoval. Ale stejne to porad za Band of brothers strasne zaostava.
846161
Videl jsem to znovu kvuli pritelkyni, kdyz jsme meli WWII obdobi a bylo to teda lepsi, nez jsem si pamatoval. Ale stejne to porad za Band of brothers strasne zaostava.
846160
5 -1
reagovat
Yes!

Zkoušel někdo Pacific podruhé? Jestli to není s odstupem lepší? Mám pocit, že jsem to od premiéry neviděl.

Zato bych si ihned s chutí zopakoval Catch 22.
846160
Yes! Zkoušel někdo Pacific podruhé? Jestli to není s odstupem lepší? Mám pocit, že jsem to od premiéry neviděl. Zato bych si ihned s chutí zopakoval Catch 22.
846156
4 -1
reagovat
reaguje na: Revan
Haha ty chudáku.

Nesnáším fialovou. 8)
846158
Haha ty chudáku. Nesnáším fialovou. *8)*
846133
2 -4
reagují: Ne__Ty
reagovat
Na tohle čekám půlku svého života, konečně! Tak teď jenom doufat, že to bude na úrovni Bratrstva spíše než na úrovni Pacifiku. :)
846157
Na tohle čekám půlku svého života, konečně! Tak teď jenom doufat, že to bude na úrovni Bratrstva spíše než na úrovni Pacifiku. *:)*
846156
6 -1
reagovat
Masters of the Air v půlce jara 2023:+
846156
[url=https://twitter.com/austinbutlerish/status/1587726066826764296]Masters of the Air[/url] v půlce jara 2023*:+*
8 -1
reagují: Memphis, connor
reagovat

Blockbuster

Zkusil jsem to a ve druhém dílu vypínám. Bída to úplně není, ale mám tolik restů, že budu čas trávit jinak. 
846148
Zkusil jsem to a ve druhém dílu vypínám. Bída to úplně není, ale mám tolik restů, že budu čas trávit jinak. 
Blockbuster
5 0
reagovat
reaguje na: verbst
Bohužel pustili... 

RainMakeR
846133
Bohužel pustili...  [url=https://www.idnes.cz/praha/zpravy/muz-se-uspokojoval-metro-namesti-miru-patrani-policie.A221103_092417_praha-zpravy_baky]RainMakeR[/url]
846097
10 0
reagují: RainMakeR
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se