Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 12261 - 12280 Napsat příspěvek
reaguje na: dreamy
aspoň někdo další má soudnost....

SAS:Rogue heroes
tohle kdyby se dalo do prostředí Star Wars, tak je to ultimátní winwin.
Ovšem to by museli dělat lidé, kteří opravdu něco umí.

A né lidé co jen čumí.
Jako v případě Star Wars, kde je vlastně úplně jedno kdo co napíše, zrežíruje atd. pro ty midichlorianové ovce které na to stejně budou dál čumět a adorovat vše co uděláme ..
Andor je brutální mix sraček 
846315
aspoň někdo další má soudnost.... SAS:Rogue heroes tohle kdyby se dalo do prostředí Star Wars, tak je to ultimátní winwin. Ovšem to by museli dělat lidé, kteří opravdu něco umí. A né lidé co jen čumí. Jako v případě Star Wars, kde je vlastně úplně jedno kdo co napíše, zrežíruje atd. pro ty midichlorianové ovce které na to stejně budou dál čumět a adorovat vše co uděláme .. Andor je brutální mix [spoiler]sraček [/spoiler]
846304
3 -10
reagovat

Andor S01E09

posledni minuta lahudka ale jinak bída...tam proste neni dost materialu aby to utahlo tech 40 minut.. Neni moc z ceho strihat, takze deme na 10 verin do dilny a koukame jak se montuje nebo deme na 5 vterin do vezeni, kde holka smutne kouka

mám u toho pocit, že koukám na bonusy na dvd, kde je sestřih deleted scenes..jak když dáte play all, tak tam postupně skáčou tyhle krátké random scény ale tady je z nich poslepovaná cela epizoda
846304
posledni minuta lahudka ale jinak bída...tam proste neni dost materialu aby to utahlo tech 40 minut.. Neni moc z ceho strihat, takze deme na 10 verin do dilny a koukame jak se montuje nebo deme na 5 vterin do vezeni, kde holka smutne kouka mám u toho pocit, že koukám na bonusy na dvd, kde je sestřih deleted scenes..jak když dáte play all, tak tam postupně skáčou tyhle krátké random scény ale tady je z nich poslepovaná cela epizoda
Andor S01E09
5 -3
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: fabec
Jasně, šlo pokračovat a určitě měli vymyšlený nějaký konkrétnější závěr, ale tohle funguje taky. 
846299
Jasně, šlo pokračovat a určitě měli vymyšlený nějaký konkrétnější závěr, ale tohle funguje taky. 
846298
3 0
reagovat
reaguje na: do_Od
No řekl bych, že si tvůrci spíš 4. řadou připravovali půdu pro závěrečnou, pátou řadu. S tímhle podle mého moc nepočítali.
846298
No řekl bych, že si tvůrci spíš 4. řadou připravovali půdu pro závěrečnou, pátou řadu. S tímhle podle mého moc nepočítali.
846296
3 0
reagují: do_Od
reagovat
4. řada byla po té první nejlepší, ale aspoň to relativně ukončovala, takže to není tak, že by to bylo úplně bez finále.
846296
4. řada byla po té první nejlepší, ale aspoň to relativně ukončovala, takže to není tak, že by to bylo úplně bez finále.
11 -1
reagují: fabec
reagovat
reaguje na: RidleyCrowe
Už bylo dávno na čase.
846295
Už bylo dávno na čase.
846292
4 -5
reagovat
Vždyť to byla ptákoviny na entou. :D
3 a 4 sérii jsem už nepotřeboval vidět. 
Sračky patří do hnoje.
846294
Vždyť to byla ptákoviny na entou. *:D* 3 a 4 sérii jsem už nepotřeboval vidět.  Sračky patří do hnoje.
846292
4 -9
reagovat
Nečudujem sa, posledná séria bola strašná. 
846293
Nečudujem sa, posledná séria bola strašná. 
846292
4 -9
reagovat
HBO zrušilo Westworld. :o
846292
HBO zrušilo Westworld. *:o*
11 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
A to je všechno? :D:D:D

Připadne mi, že přesně takhle jednoduše v Disneym přemýšlí. "Uděláme seriál, ve kterém Obi Wan třídí velrybí maso a svítí si na cestu světelným mečem. Dobrý ne??" :D
846286
A to je všechno? *:D**:D**:D* Připadne mi, že přesně takhle jednoduše v Disneym přemýšlí. [i]"Uděláme seriál, ve kterém Obi Wan třídí velrybí maso a svítí si na cestu světelným mečem. Dobrý ne??"[/i] *:D*
846268
6 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Plaza no, zrovna její účast v čemkoliv pro mne nepředstavuje žádnou extra přidanou hodnotu, ale taktéž to uvidím, především jako velmi spokojený divák WandaVision, jedné z mála opravdu podařených věcí od myšáka. Jsem zvědav, kam až to v rámci frančízy může vykulminovat, aniž by to zásadně ztratilo na kvalitě, v tomhle Agatha hodně napoví.
846283
Plaza no, zrovna její účast v čemkoliv pro mne nepředstavuje žádnou extra přidanou hodnotu, ale taktéž to uvidím, především jako velmi spokojený divák WandaVision, jedné z mála opravdu podařených věcí od myšáka. Jsem zvědav, kam až to v rámci frančízy může vykulminovat, aniž by to zásadně ztratilo na kvalitě, v tomhle Agatha hodně napoví.
846272
1 -11
reagovat
reaguje na: Memphis
STX skoncilo naprosto bez penez a naposledy se par mesicu zpatky psalo, ze hleda noveho investora a jedna s Lionsgate (akcie za posledni pulrok tez ovsem 50% dolu) o prevzeti marketingu a distribuce. Ale uz je nekolik mesicu hrobove ticho, tak kdo vi. LGF samotni se navic od te doby rozhodli spin-offovat studio, cast prodat a pote i zbytek.
846279
STX skoncilo naprosto bez penez a naposledy se par mesicu zpatky psalo, ze hleda noveho investora a jedna s Lionsgate (akcie za posledni pulrok tez ovsem 50% dolu) o prevzeti marketingu a distribuce. Ale uz je nekolik mesicu hrobove ticho, tak kdo vi. LGF samotni se navic od te doby rozhodli spin-offovat studio, cast prodat a pote i zbytek.
846275
3 -2
reagují: The Joker
reagovat
Dotaz zodpovedaný v aktuálnom MZ Live
846278
Dotaz zodpovedaný v aktuálnom MZ Live
846275
3 -1
reagovat
Aubrey má teď docela našlápnuto. Kde je sakra ten Ritchieho film?
846275
Aubrey má teď docela našlápnuto. Kde je sakra ten Ritchieho film?
846272
3 -1
reagují: The Joker, Attikus
reagovat
Já čekám čarodějnickou verzi She-Hulk. ;)
846274
Já čekám čarodějnickou verzi She-Hulk. *;)*
846272
3 -1
reagovat
Aubrey Plaza bude zaporacka v Aghate od Marvelu. Díky ní se na to podívám :)
846272
Aubrey Plaza bude zaporacka v Aghate od Marvelu. Díky ní se na to podívám :)
5 -2
reagují: CAPS_LOCK, Memphis, do_Od
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Meh. 
846270
Meh. 
846268
3 -2
reagovat
Mohli by udělat Vaderuv spin-off v eRku jak litá galaxií a seka Jedium hlavy, ruce a škrtí je na dálku. 
846268
Mohli by udělat Vaderuv spin-off v eRku jak litá galaxií a seka Jedium hlavy, ruce a škrtí je na dálku. 
846250
3 -8
reagují: Cinefil, verbst
reagovat
Jj, na tohle tema ted vyrazilo nekolik clanku a na jednom tematickem foru o tom mluvil i sef SambaTV. Navic Zaslav vcera potil, ze u te ad-verze MAX bude nove jednou tolik reklam... link
846258
Jj, na tohle tema ted vyrazilo nekolik clanku a na jednom tematickem foru o tom mluvil i sef SambaTV. Navic Zaslav vcera potil, ze u te ad-verze MAX bude nove jednou tolik reklam... https://www.cnbc.com/2022/11/02/facebook-has-lost-political-ad-dollars-since-apple-crackdown.html
846257
1 -1
reagovat
reaguje na: The Joker
Dokud se to nezačne měřit kvůli reklamě nějak přesně a nezávisle, tak budou všechna čísla více či méně nepřesná : ) 
A nejde jen o video reklamy, ale za chvíli si tam budou pouštět i bannery apod. Ty programatické možnosti oproti klasické TV jsou obrovské. 
846257
Dokud se to nezačne měřit kvůli reklamě nějak přesně a nezávisle, tak budou všechna čísla více či méně nepřesná : )  A nejde jen o video reklamy, ale za chvíli si tam budou pouštět i bannery apod. Ty programatické možnosti oproti klasické TV jsou obrovské. 
846256
1 -1
reagují: The Joker
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se