Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 11821 - 11840 Napsat příspěvek
reaguje na: do_Od
"koukatelný jako generická fantasy to prostě je, nicméně obojí mělo být daleko lepší"
Mně by zajímalo, kde se tenhle trend vyrojil, ale je to celkem masivní problém x věcí z posledních pár let... Star Wars, Marvelovky, LOTR, Witcher, DC tvorba atd. atp.
Poslední dobou pomalu platí, že čím větší značka, tím větší sračka. :D
850311
[i]"koukatelný jako generická fantasy to prostě je, nicméně obojí mělo být daleko lepší" [/i]Mně by zajímalo, kde se tenhle trend vyrojil, ale je to celkem masivní problém x věcí z posledních pár let... Star Wars, Marvelovky, LOTR, Witcher, DC tvorba atd. atp. Poslední dobou pomalu platí, že čím větší značka, tím větší sračka. *:D*
850281
12 0
reagují: The Joker, fabec
reagovat
reaguje na: KarelR
To jsem si ani netroufl napsat :o
850309
To jsem si ani netroufl napsat *:o*
850299
1 0
reagovat

The White Lotus

Je to antologie, takže... můžu rovnou naskočit na druhou sezonu, nebo je ta první nějak důležitá?
850308
Je to antologie, takže... můžu rovnou naskočit na druhou sezonu, nebo je ta první nějak důležitá?
The White Lotus
3 0
reagují: do_Od
reagovat
bez komentáře
850304
bez komentáře
5 0
reagovat
reaguje na: verbst
Podle mě nečetl ani Pána prstenů... :D
850299
Podle mě nečetl ani Pána prstenů... *:D*
850294
15 0
reagují: verbst
reagovat
Tys nečetl Silmarillion a Nedokončený příběhy a Dodatky? :o
850294
Tys nečetl Silmarillion a Nedokončený příběhy a Dodatky? *:o*
850281
4 0
reagují: KarelR
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
A tipuju, ze nekdy na v prvni polovine pristiho roku by mohl zacit dalsi Yellowstone spin-off - 6666
850292
A tipuju, ze nekdy na v prvni polovine pristiho roku by mohl zacit dalsi Yellowstone spin-off - 6666
850291
4 0
reagovat
Jo, my jsme si to doma taky obrovsky užili. :+

No a v neděli premiéruje 1923, takže mu v jednu dobu poběží 3 seriály. 
850291
Jo, my jsme si to doma taky obrovsky užili. *:+* No a v neděli premiéruje 1923, takže mu v jednu dobu poběží 3 seriály. 
850290
1 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Ok, to asi jo, já myslel, že řešíš konkrétně nějakou styčnou politiku.

Anyway, dal jsem si za poslední dva večery 3 díly Tulsy a 3 díly Yellowstone, pak jsem šel uzavřít svoji seriálovou topku, a Sheridan tam je 4x
850290
Ok, to asi jo, já myslel, že řešíš konkrétně nějakou styčnou politiku. Anyway, dal jsem si za poslední dva večery 3 díly Tulsy a 3 díly Yellowstone, pak jsem šel uzavřít svoji seriálovou topku, a Sheridan tam je 4x
850288
3 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
No já myslel konkrétně to jeho jednání, že si to dělá po svém a je schopný vyhodit celou komisi teatrálně, zastavovat stavby atd. Tohle popisoval i v Total Recall, no a u toho hláškovat. 
850288
No já myslel konkrétně to jeho jednání, že si to dělá po svém a je schopný vyhodit celou komisi teatrálně, zastavovat stavby atd. Tohle popisoval i v Total Recall, no a u toho hláškovat. 
850286
1 0
reagovat
Btw. ohledně toho Schwarzeneggera, on byl sice republikán, ale zároveň i hodně velkej enviromentalista. Takže to že ho Costner hraje v Yellowstone sis tam podle mě dosadil ty, ale špatně. 
850286
Btw. ohledně toho Schwarzeneggera, on byl sice republikán, ale zároveň i hodně velkej enviromentalista. [spoiler]Takže to že ho Costner hraje v Yellowstone sis tam podle mě dosadil ty, ale špatně. [/spoiler]
850284
1 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Sorry za ten spoiler u Yellowstone a díky za edit. :+ (ale jestli se toho někdo bojí, tak nesledujte ofiko materiály, promují to všude)
850284
Sorry za ten spoiler u Yellowstone a díky za edit. *:+* (ale jestli se toho někdo bojí, tak nesledujte ofiko materiály, promují to všude)
1 0
reagovat
Už trailery vypadaly dost bídně. Já fakt nevím, jak tohle mohli v Netflixu dopustit. První epizoda první série Zaklínače byla skvělá, to samé první epizoda druhé řady. Ono to prostě šlo, udělat z toho hezky temnou fantasy s parádním Cavillem a zuřivou akcí. 

ALE

to jak začali vršit další problémy, odchylovat se od předlohy a překreslovat svět, to je prostě problém. Nechat si utéct Cavilla, zprasit prequel a neoznámit kupu dalších animáků ve stylu Vlčího snu, to jsou pak rovnou gigantický faily.

Nevím, Zaklínač mě trápí trochu víc než LOTR, protože jsem ty knížky přečetl a mám k tomu silnější vztah, zároveň nejsem v tom extrému, kdy bych ty dva seriály bytostně nenáviděl (koukatelný jako generická fantasy to prostě je), nicméně obojí mělo být daleko lepší a já se bojím, že ty značky už budou prosperovat maximálně v herním médiu.
850281
Už trailery vypadaly dost bídně. Já fakt nevím, jak tohle mohli v Netflixu dopustit. První epizoda první série Zaklínače byla skvělá, to samé první epizoda druhé řady. Ono to prostě šlo, udělat z toho hezky temnou fantasy s parádním Cavillem a zuřivou akcí.  ALE to jak začali vršit další problémy, odchylovat se od předlohy a překreslovat svět, to je prostě problém. Nechat si utéct Cavilla, zprasit prequel a neoznámit kupu dalších animáků ve stylu Vlčího snu, to jsou pak rovnou gigantický faily. Nevím, Zaklínač mě trápí trochu víc než LOTR, protože jsem ty knížky přečetl a mám k tomu silnější vztah, zároveň nejsem v tom extrému, kdy bych ty dva seriály bytostně nenáviděl (koukatelný jako generická fantasy to prostě je), nicméně obojí mělo být daleko lepší a já se bojím, že ty značky už budou prosperovat maximálně v herním médiu.
850279
19 0
reagují: Gonzi, verbst
reagovat

The Witcher: Blood Origin

Dostává od recenzentů solidní čočku. Dost bych si tipnul, že Cavillův exit mohl být navázaný na testovací projekce prequelu nebo to byl jeden z důvodů. 

Snad to po další sezoně hlavního příběhu nechají spát tak na pár let...
850279
Dostává od recenzentů solidní čočku. Dost bych si tipnul, že Cavillův exit mohl být navázaný na testovací projekce prequelu nebo to byl jeden z důvodů.  Snad to po další sezoně hlavního příběhu nechají spát tak na pár let...
The Witcher: Blood Origin
3 0
reagovat

My Next Guest Needs No Introduction

Letterman má další speciál a tentokrát "se pozval" k prezidentovi Zelenskymu.
link
850272
Letterman má další speciál a tentokrát "se pozval" k prezidentovi Zelenskymu. https://www.netflix.com/us/title/81644272?s=a&trkid=13747225&t=cp&vlang=en&clip=81663343
My Next Guest Needs No Introduction
4 0
reagovat

Tulsa King

Všechno, co tu o tom vybásnil duro je pravda a mnohem víc. Sly si to užívá, Sheridan si to užívá a přitom je to velice kvalitní v dramatu a dialozích. Z pár replik mne zamrazilo. Minimálně jednu scénu po telefonu z konce e04 jsem před rokem zažil a nebylo to nic příjemného.
No a pak přijde scéna, kde Slye někdo poučuje ve fitku jak blbě cvičí :D Podle mne je to bez pochyby Stalloneho nejlepší projekt od prvních Expendables a to už je 12 let. Fakt o dost lepší, než jsem to čekal. 
Hlavně je to divácky vděčné, že je to i pro všechny vaše tatínky a drahé polovičky. 

Jako jestli je teď něco potřeba, tak aby Schwarzeneggera někdo propojil se Sheridanem, protože tohle mu přesně chybí. Něco podobného polobiografického by mu sedlo jako rakouská prdel na hrnec. Bývalý guvernér a macho herec, který se vrací do svého mateřského města a začne to tam dávat do pořádku potom co si nevěrou kompletně rozesral rodinu.
Hlavně už tohle v podstatě je, kdy v poslední řadě Yellowstone Costner jeho guvernéra přímo hraje

Hlavně mi to tedy připomíná můj oblíbený pozapomenutý klenot Lillyhammer, kde exceluje Steven Van Zandt ze Sopránů. Docela bych to doporučil všem nadšeným z Tulsy. Jen je to možná trošku severštější a lehčí...
850268
Všechno, co tu o tom vybásnil duro je pravda a mnohem víc. Sly si to užívá, Sheridan si to užívá a přitom je to velice kvalitní v dramatu a dialozích. Z pár replik mne zamrazilo. Minimálně jednu scénu po telefonu z konce e04 jsem před rokem zažil a nebylo to nic příjemného. No a pak přijde scéna, kde Slye někdo poučuje ve fitku jak blbě cvičí *:D* Podle mne je to bez pochyby Stalloneho nejlepší projekt od prvních Expendables a to už je 12 let. Fakt o dost lepší, než jsem to čekal.  Hlavně je to divácky vděčné, že je to i pro všechny vaše tatínky a drahé polovičky.  Jako jestli je teď něco potřeba, tak aby Schwarzeneggera někdo propojil se Sheridanem, protože tohle mu přesně chybí. Něco podobného polobiografického by mu sedlo jako rakouská prdel na hrnec. Bývalý guvernér a macho herec, který se vrací do svého mateřského města a začne to tam dávat do pořádku potom co si nevěrou kompletně rozesral rodinu. Hlavně už tohle v podstatě je, [spoiler]kdy v poslední řadě Yellowstone Costner jeho guvernéra přímo hraje[/spoiler].  Hlavně mi to tedy připomíná můj oblíbený pozapomenutý klenot Lillyhammer, kde exceluje Steven Van Zandt ze Sopránů. Docela bych to doporučil všem nadšeným z Tulsy. Jen je to možná trošku severštější a lehčí...
Tulsa King
6 0
reagovat

White Lotus s02

Bavilo ma to o niečo viac ako prvá séria. Zaujímavé dejové linky a zápletky, rovnako tak ako aj jednotlivé postavy, herecké výkony parádne, hoci chápem, že to je autorský zámer, ale stejne väčšia prepojenosť medzi tými linkami by sa mi páčila viac, inak ale spokojných 8/10.

P.S. Dúfal som, že Aubrey sa spustí o niečo viac, ale tak porovnávať to s Legionom je dosť prekérne :D
850258
Bavilo ma to o niečo viac ako prvá séria. Zaujímavé dejové linky a zápletky, rovnako tak ako aj jednotlivé postavy, herecké výkony parádne, hoci chápem, že to je autorský zámer, ale stejne väčšia prepojenosť medzi tými linkami by sa mi páčila viac, inak ale spokojných [b]8/10[/b]. P.S. Dúfal som, že Aubrey sa spustí o niečo viac, ale tak porovnávať to s Legionom je dosť prekérne *:D*
White Lotus s02
4 0
reagovat

Tulsa King 1x5

To co v závěru předvede naprosto nekompromisně badass Sly, tak za to by se nestyděl DeNiro či Pesci ve svejch nejslavnějších mafiánských letech.. velká lahůdka!
850249
To co v závěru předvede naprosto nekompromisně badass Sly, tak za to by se nestyděl DeNiro či Pesci ve svejch nejslavnějších mafiánských letech.. velká lahůdka!
Tulsa King 1x5
3 0
reagovat

The Rig trailer (Amazon)

Protože teď nějak dělám pro firmu, která spravuje informační systém Equinoru, tak postupně začínám znám jednotlivé těžební plošiny v norském moři, tak mne tohle dost zaujala tahle nová britská série  link
Zpočátku to vypadá na katastrofický žánr, ale ke konci je vidno, že tam bude i nějaké mysteriózno a nadpřirozeno.
Triky sice jsou více CGI, ale snad obstojí. Může to být blbost, může to být celkem fajn.
850185
Protože teď nějak dělám pro firmu, která spravuje informační systém Equinoru, tak postupně začínám znám jednotlivé těžební plošiny v norském moři, tak mne tohle dost zaujala tahle nová britská série  https://www.youtube.com/watch?v=sKf09DckhmY Zpočátku to vypadá na katastrofický žánr, ale ke konci je vidno, že tam bude i nějaké mysteriózno a nadpřirozeno. Triky sice jsou více CGI, ale snad obstojí. Může to být blbost, může to být celkem fajn.
The Rig trailer (Amazon)
2 0
reagovat
reaguje na: Papricek
to je pro me vetsinou duvod, proc se na to nekoukat :D8)
850184
to je pro me vetsinou duvod, proc se na to nekoukat *:D**8)*
850168
3 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se