Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 11801 - 11820 Napsat příspěvek
reaguje na: The Joker
Jo tak to je presne to, co ta znacka potdebuje. Stronger message!  Na druhou stranu je mi jedno kdo to bude rezirovat, hlavne at neco do hajzlu udelaj s tim psanim.
850585
Jo tak to je presne to, co ta znacka potdebuje. Stronger message!  Na druhou stranu je mi jedno kdo to bude rezirovat, hlavne at neco do hajzlu udelaj s tim psanim.
850544
9 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER

jestli to pojmou kvalitativně jako LOTR seriál tak

v hlavní roli týpek co váží 60 kg i umělým plnovousem a měří tak 1,6 m :D:D:D:D:D 
850581
v hlavní roli týpek co váží 60 kg i umělým plnovousem a měří tak 1,6 m *:D**:D**:D**:D**:D* 
jestli to pojmou kvalitativně jako LOTR seriál tak
850576
6 0
reagovat
850576
[url=https://variety.com/2022/tv/news/god-of-war-tv-show-amazon-1235460972/]Amazon se chystá znesvětit Krata...[/url] *:-*
5 0
reagují: (=LIFTY=), Haggar, RainMakeR
reagovat
Takže ani druhá série nebude mít koule a zase nás čekají zpomalovačky na prťavou Galadriel jedoucí na koni. Chjo. 
850573
Takže ani druhá série nebude mít koule a zase nás čekají zpomalovačky na prťavou Galadriel jedoucí na koni. Chjo. 
850544
10 0
reagovat
"‘THE LORD OF THE RINGS: THE RINGS OF POWER’ Season 2 will have an all-female directing team." -- To aby zas mohl Amazon jet, ze se to nelibi jen trollum, haterum apod?
850544
[i]"[/i][i]‘THE LORD OF THE RINGS: THE RINGS OF POWER’ Season 2 will have an all-female directing team."[/i] -- To aby zas mohl Amazon jet, ze se to nelibi jen trollum, haterum apod?
22 0
reagují: speta.jr, RainMakeR
reagovat

MCU Disney+ Series

Měsíc na antibiotikách, dva tejdny off-work a tak jsem to dohnal.

Hawkeye
Bro! Zkrátit cca o díl bylo by to fakt super. Ale z těch "novinek," který mi unikaly rozhodně to lepší. Renner si to dával, Steinfeld to sedlo jak prdel na hrnec a chemie mezi něma parádní. Do toho ta relativně uvolněná atmoška, plus ten Kingpin a provázání dál. Nice.
8/10

Moon Knight
Lepší, než jsem čekal. Ale taky bych krátil. Zase to o epizodu, epizodu a půl přetáhli. Casting ovšem zase na jedničku a Oscar Isaac byl dechberoucí v tom střídání. Ocenil jsem, že se to neodehrávalo jen v betonový džungli, ale i v Káhiře. Soundtrack naprosto v topu. Score taky hodně fajn.
7-8/10

She-Hulk
Uff. Jako v něčem jsem konzerva a v něčem značně liberální, ale toto bylo moc. Propaganda? Nebo jak to nazvat... Cpaný opravdu všude a to jsem do toho šel s tím, že na tohle velký nároky nemám. 
Špatný po všech stránkách. Legal show? Ani omylem. Feministická agitka? Minula se účinkem. Rádoby meta bourání čtvrtý zdi? Meh. Randění po třicítce a že to maj ženský těžký? Křeč.
Do toho totální kastrace nejen Hulka ale i Blonskyho a celkově progresu té postavy jako takové? Bingo. Nejhorší cringe, co jsem za poslední léta viděl. Check.
Tohle prostě bolelo.
Uff.
2/10

Ms Marvel
No doprdele! Jako na tohle by se měli podívat ty nýmandi z She-Hulk a učit se, jak se představuje nová postava, jak se pracuje s ženskejma, jak se buduje rozšiřování unverza, jak se bouraj stereotypy. Já fakt nemám slov, jak moc mě tohle dostalo.
Perfektní casting, děcka na jedničku. Skvělá chemie v rodině. Super flashback díl. Objevování schopností. Atmosféra toho prostředí, kdy je všechno naprosto přitoezný - to byla fakt radost sledovat. 
Stejně jako u Moon Knighta kvituju s povděkem vejlet mimo betonovou džungli a easter eggy (Rent-a-Bro!) ..., a ... Všechno prostě.
Do toho skvělá hudba (ať už soundtrack, nebo score). A jako třešnička na dortu funkční emoce! To už se MARVELu dlouho nepovedlo. Rozhodně nejlepší MCU D+ počin. Zdaleka.
Celkově za mě naprosto parádní práce a kéžby takhle pokračovali dál.
9/10

P.S.: Ještě jsem si dal opáčko The Falcon and the Winter Soldier a byť si pamatuju, že to bylo lepší rozhodně to měl radši bejt 120ti minutovej film a je to promarněná, velmi zdlouhavá příležitost. Z těch "původních" tří D+ MCU věcí (Wanda, Loki a toto) je tohle nejlepší. Ale stejně to všechno zaostává za těma výše zmíněnejma.
7/10
850458
Měsíc na antibiotikách, dva tejdny off-work a tak jsem to dohnal. [b]Hawkeye [/b]Bro! Zkrátit cca o díl bylo by to fakt super. Ale z těch "novinek," který mi unikaly rozhodně to lepší. Renner si to dával, Steinfeld to sedlo jak prdel na hrnec a chemie mezi něma parádní. Do toho ta relativně uvolněná atmoška, plus ten Kingpin a provázání dál. Nice. 8/10 [b]Moon Knight [/b]Lepší, než jsem čekal. Ale taky bych krátil. Zase to o epizodu, epizodu a půl přetáhli. Casting ovšem zase na jedničku a Oscar Isaac byl dechberoucí v tom střídání. Ocenil jsem, že se to neodehrávalo jen v betonový džungli, ale i v Káhiře. Soundtrack naprosto v topu. Score taky hodně fajn. 7-8/10 [b]She-Hulk [/b]Uff. Jako v něčem jsem konzerva a v něčem značně liberální, ale toto bylo moc. Propaganda? Nebo jak to nazvat... Cpaný opravdu všude a to jsem do toho šel s tím, že na tohle velký nároky nemám.  Špatný po všech stránkách. Legal show? Ani omylem. Feministická agitka? Minula se účinkem. Rádoby meta bourání čtvrtý zdi? Meh. Randění po třicítce a že to maj ženský těžký? Křeč. Do toho totální kastrace nejen Hulka ale i Blonskyho a celkově progresu té postavy jako takové? Bingo. Nejhorší cringe, co jsem za poslední léta viděl. Check. Tohle prostě bolelo. Uff. 2/10 [b]Ms Marvel [/b]No doprdele! Jako na tohle by se měli podívat ty nýmandi z She-Hulk a učit se, jak se představuje nová postava, jak se pracuje s ženskejma, jak se buduje rozšiřování unverza, jak se bouraj stereotypy. Já fakt nemám slov, jak moc mě tohle dostalo. Perfektní casting, děcka na jedničku. Skvělá chemie v rodině. Super flashback díl. Objevování schopností. Atmosféra toho prostředí, kdy je všechno naprosto přitoezný - to byla fakt radost sledovat.  Stejně jako u Moon Knighta kvituju s povděkem vejlet mimo betonovou džungli a easter eggy (Rent-a-Bro!) ..., a ... Všechno prostě. Do toho skvělá hudba (ať už soundtrack, nebo score). A jako třešnička na dortu funkční emoce! To už se MARVELu dlouho nepovedlo. Rozhodně nejlepší MCU D+ počin. Zdaleka. Celkově za mě naprosto parádní práce a kéžby takhle pokračovali dál. 9/10 P.S.: Ještě jsem si dal opáčko [b]The Falcon and the Winter Soldier [/b]a byť si pamatuju, že to bylo lepší rozhodně to měl radši bejt 120ti minutovej film a je to promarněná, velmi zdlouhavá příležitost. Z těch "původních" tří D+ MCU věcí (Wanda, Loki a toto) je tohle nejlepší. Ale stejně to všechno zaostává za těma výše zmíněnejma. 7/10
MCU Disney+ Series
8 -6
reagovat

Yellowstone s05e05

Běžela tu taková hloupá fáma, že není nová řada povedená. Jak to vůbec může někdo tvrdit ? To byl tak boží díl...
850399
Běžela tu taková hloupá fáma, že není nová řada povedená. Jak to vůbec může někdo tvrdit ? To byl tak boží díl...
Yellowstone s05e05
2 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Alex mě moc nebere a Sydney jsem ještě v ničem neviděl, ale point taken. :+
850398
Alex mě moc nebere a Sydney jsem ještě v ničem neviděl, ale point taken. *:+*
850321
3 0
reagovat
Prvni rada mela vesmes dobre ohlasy. My,fandove her,jsme bruceli ohledne Triss,ale nejak jsme to kousli s tim,ze do druhe rady to poresi. Knihy to taky uplne neznasilnovalo a vypadalo to,ze hlavni myslenky dokazou prenest,melo to dobre sceny,par dilu bylo opravdu hodne dobrych. Takze nebyl moc duvod,proc cekat u druhe rady pokles sledovanosti. Vic smeroplatny to bude az u 3. rady, po pruserove 2. rade a prequelu
850376
Prvni rada mela vesmes dobre ohlasy. My,fandove her,jsme bruceli ohledne Triss,ale nejak jsme to kousli s tim,ze do druhe rady to poresi. Knihy to taky uplne neznasilnovalo a vypadalo to,ze hlavni myslenky dokazou prenest,melo to dobre sceny,par dilu bylo opravdu hodne dobrych. Takze nebyl moc duvod,proc cekat u druhe rady pokles sledovanosti. Vic smeroplatny to bude az u 3. rady, po pruserove 2. rade a prequelu
850324
2 -3
reagovat
reaguje na: speedy.mail
To je hrozné. :-
850375
To je hrozné. *:-*
850371
2 0
reagovat
reaguje na: speedy.mail
"The removal of shows from HBO Max means WB Discovery is able to save money in residuals paid to cast and crews of productions"
To zní jako začátek soudní sporu :D
850372
[i]"The removal of shows from HBO Max means WB Discovery is able to save money in residuals paid to cast and crews of productions"[/i] To zní jako začátek soudní sporu *:D*
850371
9 0
reagovat
Neuvěřitelné link
850371
Neuvěřitelné https://variety.com/2022/tv/news/westworld-hbo-max-the-nevers-canceled-1235458657/?fbclid=IwAR02XHymIZOd_Kq2_gVefcWdEji2hDnZg9R3bUsl-CPjz6e1tuyM1EMzjUo
6 0
reagují: DarkSith, Gonzi
reagovat
Kolik lidí se těšilo na 1. sezónu, kolik na 2. a kolik se těší na 3? - to je podle mě zásadní metrika, kterou je a) relativně těžké měřit b) podle mě šla po druhé řadě slušně dolů.
Ty říkáš, že 67% je slušné a že lidi se na to dívali. Já to nepopírám. Pouze tvrdím, že to mohlo být #1 místo #8 a 3. sezóna už mohla být událost typu "celé rodiny si plánují večery tak, ať se dívají na zaklínače". Místo toho po tom dost možná neštěkne pes (překvapilo by mě, kdyby se to #8 přiblížilo... a samozřejmě se to nedozvíme...)
850352
Kolik lidí se těšilo na 1. sezónu, kolik na 2. a kolik se těší na 3? - to je podle mě zásadní metrika, kterou je a) relativně těžké měřit b) podle mě šla po druhé řadě slušně dolů. Ty říkáš, že 67% je slušné a že lidi se na to dívali. Já to nepopírám. Pouze tvrdím, že to mohlo být #1 místo #8 a 3. sezóna už mohla být událost typu "celé rodiny si plánují večery tak, ať se dívají na zaklínače". Místo toho po tom dost možná neštěkne pes (překvapilo by mě, kdyby se to #8 přiblížilo... a samozřejmě se to nedozvíme...)
850324
4 -1
reagovat

The Defiant Ones

Konečně jsem se dostal k trochu staršímu dokumentu o Jimmy Iovinovi a legendě rapové hudby, Dr Dre. Za mě naprosto výborná čtyřdílná záležitost pro fanoušky hudby, kterou mohu jen a jen doporučit 8)
850347
Konečně jsem se dostal k trochu staršímu dokumentu o Jimmy Iovinovi a legendě rapové hudby, Dr Dre. Za mě naprosto výborná čtyřdílná záležitost pro fanoušky hudby, kterou mohu jen a jen doporučit *8)*
The Defiant Ones
2 0
reagovat

Happy Valley season 3

Po několika letech se vrací BBC seriál o starnoucí policisce v maloměstě plném grázlů. Má to být poslední a uzavírající sérka. Obzvláště v druhé sérii si pomatuji celkem nepříjemný moment, kdy násilně zemře jedna hrozně sympatická postava.
link
850325
Po několika letech se vrací BBC seriál o starnoucí policisce v maloměstě plném grázlů. Má to být poslední a uzavírající sérka. Obzvláště v druhé sérii si pomatuji celkem nepříjemný moment, kdy násilně zemře jedna hrozně sympatická postava. https://www.youtube.com/watch?v=pBaaeeETR9o
Happy Valley season 3
4 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Tak ten Witcher... S2 byla nakonec 8. nejsledovanejsi serial Netflixu vubec.  I tech 67% na csfd je vlastne nadprumernych. A i kdyz to byl pad po prvni rade... Jako ani S1 nebyla tak dobra, aby si dvojka zaslouzila takovy ratingy. Joo, fakt mam pocit, ze nekterym znackam (at uz filmum, serialum, hercum) toho projde straaaasne moc. :)
850324
Tak ten Witcher... S2 byla nakonec 8. nejsledovanejsi serial Netflixu vubec.  I tech 67% na csfd je vlastne nadprumernych. A i kdyz to byl pad po prvni rade... Jako ani S1 nebyla tak dobra, aby si dvojka zaslouzila takovy ratingy. Joo, fakt mam pocit, ze nekterym znackam (at uz filmum, serialum, hercum) toho projde straaaasne moc. :)
850322
5 0
reagují: fabec, Gonzi
reagovat
Tenhle pohled chápu, ale nesdílím. Společensky se imho ukazuje, jak dobrá práce se značkou táhne a nabaluje (Game of Thrones, Stranger Things, John Wick, většina Marvelovek až po Endgame), zatímco špatná to pomalu zabíjí (DC universe).
Ty říkáš, že to cílovka akceptuje, ale já si to nemyslím. Witcher je jedna z nejzásadnějších her posledního desetiletí. Její dobrá seriálová podoba by byla povinnost pro všechny Netflix diváky. Místo toho je to nedomrlá slátanina, která pravděpodobně brzy potichu umře.
850322
Tenhle pohled chápu, ale nesdílím. Společensky se imho ukazuje, jak dobrá práce se značkou táhne a nabaluje (Game of Thrones, Stranger Things, John Wick, většina Marvelovek až po Endgame), zatímco špatná to pomalu zabíjí (DC universe). Ty říkáš, že to cílovka akceptuje, ale já si to nemyslím. Witcher je jedna z nejzásadnějších her posledního desetiletí. Její dobrá seriálová podoba by byla povinnost pro všechny Netflix diváky. Místo toho je to nedomrlá slátanina, která pravděpodobně brzy potichu umře.
850317
5 0
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: Memphis
Nejdřív jsem začal vypisovat racionální důvody, proč bys měl vidět i tu první, pak mi ale došlo...

...ty se chceš připravit o Alexandru Daddario a Sydney Sweeney v plavkách?
850321
Nejdřív jsem začal vypisovat racionální důvody, proč bys měl vidět i tu první, pak mi ale došlo... ...ty se chceš připravit o Alexandru Daddario a Sydney Sweeney v plavkách?
850308
10 0
reagují: Memphis
reagovat
Hlavni problem je, ze to spousta lidi obhajuje nebo jim to proste staci. A to vcetne fanousku, coz je uplne absurdni. Jak fandit fotbalovemu tymu a pak jim zatleskat, kdyz doma dostanou 0:3. Proste je pravdou, ze cim nizsi naroky, cim vic jim toho projde, tak tim i do budoucna horsi produkt. Je fuk, zda-li se jedna o genericky marvelovky, pixarovky, Obi-Wana nebo cesky rom-comy, kterou se najednou zjevne toci za polovic, protoze cilovka to akceptuje. :/
850317
Hlavni problem je, ze to spousta lidi obhajuje nebo jim to proste staci. A to vcetne fanousku, coz je uplne absurdni. Jak fandit fotbalovemu tymu a pak jim zatleskat, kdyz doma dostanou 0:3. Proste je pravdou, ze cim nizsi naroky, cim vic jim toho projde, tak tim i do budoucna horsi produkt. Je fuk, zda-li se jedna o genericky marvelovky, pixarovky, Obi-Wana nebo cesky rom-comy, kterou se najednou zjevne toci za polovic, protoze cilovka to akceptuje. :/
850311
4 0
reagují: Gonzi
reagovat
To je jednoduchý...Vydělává to? Vydělává...
850316
To je jednoduchý...Vydělává to? Vydělává...
850311
2 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se