Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 11521 - 11540 Napsat příspěvek
reaguje na: AndyKaufman
Vedlejší role ;) Nicméně i na ploše jedný scény genialita 8)
853735
Vedlejší role *;)* Nicméně i na ploše jedný scény genialita *8)*
853729
4 0
reagovat

Emily in Paris s03

Karel May napsal Vinnetoua aniž by kdy byl v USA, tak Knight napsal Emily in Paris aniž by kdy byl ve Francii, potkal někoho z marketingu a gaye, ženy a lidi obecně viděl jenom na obrázku. Jinak si nedokážu vysvětlit tu urážející parodii a povrchnost se kterou všechny vykresluje. Hlavní hrdinka pracuje v marketingové agenture, všechny úspěchy má přes postel a chlapy , v životě tam není vidět že by něco dělala. Má tam evidentně tak 5 funkci, někdy je accountaky jindy kreativec nebo social media manager. 
Blbý je že jí to tam hrozně sekne, je ultra cute, fakt si často vzpomenu na Audrey... No a Knight si recykluje Sex ve městě a i přes urážející povrchnost mu to nějak záhadně drží pospolu, že jsem se místy solidně bavil. 
853730
Karel May napsal Vinnetoua aniž by kdy byl v USA, tak Knight napsal Emily in Paris aniž by kdy byl ve Francii, potkal někoho z marketingu a gaye, ženy a lidi obecně viděl jenom na obrázku. Jinak si nedokážu vysvětlit tu urážející parodii a povrchnost se kterou všechny vykresluje. Hlavní hrdinka pracuje v marketingové agenture, všechny úspěchy má přes postel a chlapy , v životě tam není vidět že by něco dělala. Má tam evidentně tak 5 funkci, někdy je accountaky jindy kreativec nebo social media manager.  Blbý je že jí to tam hrozně sekne, je ultra cute, fakt si často vzpomenu na Audrey... No a Knight si recykluje Sex ve městě a i přes urážející povrchnost mu to nějak záhadně drží pospolu, že jsem se místy solidně bavil. 
Emily in Paris s03
4 -2
reagovat

1923

Já už nevím jak bych se nad tím rozplýval, jenom mi přijde vtipný, že jsem považoval za etalon kvalitního westernového seriálu Deadwood, hehe. 
Mirren je absolutně top postava. Nejsilnější ženská hrdinka za posledních několik let i když se počítaji filmy. To až zase někde bude JLaw nebo někdo takový brečet že to muži neocení. 
Málem jsem se posral z toho camea a doufám že vedlejší role, úplně jsem zapomnel že tam hraje. 
853729
Já už nevím jak bych se nad tím rozplýval, jenom mi přijde vtipný, že jsem považoval za etalon kvalitního westernového seriálu Deadwood, hehe.  Mirren je absolutně top postava. Nejsilnější ženská hrdinka za posledních několik let i když se počítaji filmy. To až zase někde bude JLaw nebo někdo takový brečet že to muži neocení.  Málem jsem se posral z toho camea a doufám že vedlejší role, úplně jsem zapomnel že tam hraje. 
1923
5 -1
reagují: KarelR
reagovat
reaguje na: Memphis
Kurvy
853725
Kurvy
853723
4 0
reagovat

1923

Sheridane kurva, proč nutíš dospělý chlapy aby takhle brečeli?!
853724
Sheridane kurva, proč nutíš dospělý chlapy aby takhle brečeli?!
1923
3 0
reagovat
Tak AMC zrušilo Pantheon navzdory tomu, že druhá sezona už je hotová:-
853723
Tak AMC zrušilo [b]Pantheon[/b] navzdory tomu, že druhá sezona už [url=https://deadline.com/2023/01/pantheon-scrapped-amc-1235214158/]je[/url][url=https://deadline.com/2023/01/pantheon-scrapped-amc-1235214158/] hotová[/url]. *:-*
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat

Mandalorian S3

Prohloubení propojení se ST; vzhled praetoriánské gardy z nové řady.
853701
Prohloubení propojení se [spoiler]ST; [url=https://bespinbulletin.com/wp-content/uploads/2023/01/img_7138-1219x1536.jpg]vzhled praetoriánské gardy[/url] z nové řady[/spoiler].
Mandalorian S3
4 -1
reagovat
A 1923 by podle end tagu čtyřky mělo mít pátej díl až 5. února, takže ideální čas to (po povinným 1883) dohnat ;)

To je fakt úplně jinej level než současná konkurence.
853683
A 1923 by podle end tagu čtyřky mělo mít pátej díl až 5. února, takže ideální čas to (po povinným 1883) dohnat *;)* To je fakt úplně jinej level než současná konkurence.
3 0
reagovat

1923 1x04

NO TY VOLE!!!!

OK, je to seriál roku 8)

(Ani tohle nemáme před sebou, je to taky nedělní)
853681
[b]NO TY VOLE!!!![/b] OK, je to seriál roku *8)* (Ani tohle nemáme před sebou, je to taky nedělní)
1923 1x04
2 0
reagovat

1883

Jsem z toho konce fakt v prdeli. Musím si teď něco pustit, než půjdu něco o tom psát. 
853680
Jsem z toho konce fakt v prdeli. Musím si teď něco pustit, než půjdu něco o tom psát. 
1883
3 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
A jo, tohle midseason rozdělení mne vždycky spolehlivě nasere :-
853649
A jo, tohle midseason rozdělení mne vždycky spolehlivě nasere *:-*
853648
1 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Yellowstone mame pred sebou? Ja myslel, ze tedka je zase na dlouho hotovo
853648
Yellowstone mame pred sebou? Ja myslel, ze tedka je zase na dlouho hotovo
853647
1 0
reagují: AndyKaufman
reagovat

Tulsa King s09 a Sheridan Sunday

Holy shit! :o Totálně mne to dostalo do kolen, několikrát jsem v průběhu dílu tles a řval něco ve smyslu "to je kurva geniální". A ta montáž ! Tento známý song měl dvě velice slavné scény a Sheridan je obě přebil. 
Yellowstone a 1923 máme tento týden ještě před sebou, ale sakra si nedokážu představit co by se tam muselo stát, aby to to Tulsu minimálně dorovnalo. 
A co se týká filmografie Stallona, tak ono je to komplexně lepší než Rocky 6 a Rambo 4 včetně jeho famózního výkonu, takže je to nejlepší věc kterou natočil za hodně dlouhou dobu. 
853647
Holy shit! *:o* Totálně mne to dostalo do kolen, několikrát jsem v průběhu dílu tles a řval něco ve smyslu "to je kurva geniální". A ta montáž ! Tento známý song měl dvě velice slavné scény a Sheridan je obě přebil.  Yellowstone a 1923 máme tento týden ještě před sebou, ale sakra si nedokážu představit co by se tam muselo stát, aby to to Tulsu minimálně dorovnalo.  A co se týká filmografie Stallona, tak ono je to komplexně lepší než Rocky 6 a Rambo 4 včetně jeho famózního výkonu, takže je to nejlepší věc kterou natočil za hodně dlouhou dobu. 
Tulsa King s09 a Sheridan Sunday
4 -1
reagují: TedGeorge
reagovat

Tulsa King

Může být lepší kombinace, než udělat seriál, kde starý, zahořklý a nekompromisní člověk nechápe moderní svět (Nikdo, Cesta za smířením) a hraje ho Stallone?
Za mě by se měl vykašlat na všechny návraty do svých Rambo/Rocky značek a pomalu s tímto seriálem ukončit kariéru. Hrozně mu ta role pasuje.
A Sheridan je zázračný zachránce žánru, kterým momentálně pšenka nekvete. 
Zaslouží si to každého diváka :+
853624
Může být lepší kombinace, než udělat seriál, kde starý, zahořklý a nekompromisní člověk nechápe moderní svět (Nikdo, Cesta za smířením) a hraje ho Stallone? Za mě by se měl vykašlat na všechny návraty do svých Rambo/Rocky značek a pomalu s tímto seriálem ukončit kariéru. Hrozně mu ta role pasuje. A Sheridan je zázračný zachránce žánru, kterým momentálně pšenka nekvete.  Zaslouží si to každého diváka *:+*
Tulsa King
12 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Ten ending byl top. :D Ending U 
 CGI někdy hlavně při těch mech scénách vypadá docela hnusně a tempo epizody na mě bylo trošku rychlejší než bych si přál, ale jinak paráda. Atmosféra, hudba, krásná animace, dynamika akce a první představení světa a charakterů. :)
853617
Ten ending byl top. *:D* [spoiler]Ending U  [/spoiler] CGI někdy hlavně při těch mech scénách vypadá docela hnusně a tempo epizody na mě bylo trošku rychlejší než bych si přál, ale jinak paráda. Atmosféra, hudba, krásná animace, dynamika akce a první představení světa a charakterů. *:)*
853593
2 0
reagovat

Nier Automata 1.1a 1x1

Pěkný rozjezd, kdy zkombinovali v úvodu Route A a B ze hry, máme tedy perspektivu od obou postav.
Jsem vážně zvědavý, čeho se budou držet a jak budou pokračovat dále.:+

Jinak ten konec s loutkami vysvětlující lore hry, boží.:D
853593
Pěkný rozjezd, kdy zkombinovali v úvodu Route A a B ze hry, máme tedy perspektivu od obou postav. Jsem vážně zvědavý, čeho se budou držet a jak budou pokračovat dále.*:+* Jinak ten konec s [spoiler]loutkami vysvětlující lore hry, boží.*:D*[/spoiler]
Nier Automata 1.1a 1x1
2 0
reagují: connor
reagovat
Dopadne to dobře. Podle trailerů si berou to nejlepší z her a rozvíjí to, co ve hře chybělo.
Jediný velký otazník je pro mě ta Ellie, která mi ale přes počáteční vyloženě zklamání z castingu nakonec trailer od traileru dokazuje, že by mohla být nakonec fajn.

Tady něco z placu s novými záběry.
853518
Dopadne to dobře. Podle trailerů si berou to nejlepší z her a rozvíjí to, co ve hře chybělo. Jediný velký otazník je pro mě ta Ellie, která mi ale přes počáteční vyloženě zklamání z castingu nakonec trailer od traileru dokazuje, že by mohla být nakonec fajn. [url=https://youtu.be/a7L8AGYAjrE]Tady něco z placu s novými záběry.[/url]
7 0
reagovat
Last of Us je zajimave i tim vyberem reziseru - nekolik neamerickych, co tocili dosud seriozni veci jako Svaty pavouk, Vysoka divka nebo Quo Vadis, Aida?. Jasne, treba to nakonec nedopadne, ale je zjevne, ze tady to Mazin a spol chteji delat proste jinak, nez co jsme videli u Prstenu moci a dalsich.
853515
Last of Us je zajimave i tim vyberem reziseru - nekolik neamerickych, co tocili dosud seriozni veci jako Svaty pavouk, Vysoka divka nebo Quo Vadis, Aida?. Jasne, treba to nakonec nedopadne, ale je zjevne, ze tady to Mazin a spol chteji delat proste jinak, nez co jsme videli u Prstenu moci a dalsich.
10 -1
reagovat
reaguje na: Gonzi
Preto dúfam, že potencionálny úspech Last of Us pomôže napr Mass Effectu, ktorý bol oznámený tak rok dozadu na Amazone. Čo je presne látka, ktorú si neviem predstaviť vo filme (v prípade že by sa držali herného príbehu - ak by napr chceli spracovať First contact war tak to si zase dokážem predstaviť ako film), pretože tých mini-príbehov, ktoré musia do zapracovať do hlavného deja a komplexnosť sveta, je proste veľká. 
853513
Preto dúfam, že potencionálny úspech Last of Us pomôže napr Mass Effectu, ktorý bol oznámený tak rok dozadu na Amazone. Čo je presne látka, ktorú si neviem predstaviť vo filme (v prípade že by sa držali herného príbehu - ak by napr chceli spracovať First contact war tak to si zase dokážem predstaviť ako film), pretože tých mini-príbehov, ktoré musia do zapracovať do hlavného deja a komplexnosť sveta, je proste veľká. 
853512
4 -1
reagovat
reaguje na: RidleyCrowe
jj, hry mívají jednoduché příběhy (protože hráč, protože fetch questy aby se to hýbalo a já nevím co ostatního), ale jejich světy jsou často mnohem lépe vykreslené, než v kdekteré knižní sérii.
TLOU je v tomhle ještě řekněme omezený, ale třeba takový Mass Effect si vyloženě říkal o filmy a seriály z toho světa.
853512
jj, hry mívají jednoduché příběhy (protože hráč, protože fetch questy aby se to hýbalo a já nevím co ostatního), ale jejich světy jsou často mnohem lépe vykreslené, než v kdekteré knižní sérii. TLOU je v tomhle ještě řekněme omezený, ale třeba takový Mass Effect si vyloženě říkal o filmy a seriály z toho světa.
853490
8 -1
reagují: RidleyCrowe
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se