Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 11501 - 11520 Napsat příspěvek
Tak z toho dost těžil už někdo jiný 8)
853812
Tak z toho dost těžil už [url=https://www.csfd.cz/film/334972-vsechny-cesty-vedou-do-hrobu/prehled/]někdo jiný [/url]*8)*
3 0
reagovat
reaguje na: Kostěj
Jako souhlas, že umřít na kousnutí chrestyšem do zadku je fakt na hovno smrt :D8)
853805
Jako souhlas, že umřít na kousnutí chrestyšem do zadku je fakt na hovno smrt *:D**8)*
853794
2 0
reagovat
reaguje na: okkac
První díly nadějné, konec hodně špatný.

Kingstown mám na seznamu.
853802
První díly nadějné, konec hodně špatný. Kingstown mám na seznamu.
853795
3 0
reagovat

The Rig (Amazon)

6-dílná britská série o skotské ropné plošině někde v Severním moři, kde se začne dít něco záhadného, co ovlivní všechny na ní a na konci v závěrečném cliffhangeru pravděpodobně i spoustí lidí onshore.
Plusy: Sympatický herecký cast. Hlavně Iain Glenn a Owen Teale z Game of Thrones nebo Mark Bonnar ze Shetland. Tajemná atmosféra, kdy ropnou plošinu zahltí tajemná hustá mlha a člověk neví, co se děje a nadpřirozené úkazy se začínají objevovat.
Mínusy: Ke konci ztrácí dech. Ještě ,že to nenatahovali na více epizod,takže 6 je OK. Vysvětlení,co je všeho příčinou není nijak ohromující. Slabší triky, ale i tak tu izolaci a nebezpečnost pohybovat se venku po plošině celkem prodaly.
6/10 a na případnou další sérii se podívám
853795
6-dílná britská série o skotské ropné plošině někde v Severním moři, kde se začne dít něco záhadného, co ovlivní všechny na ní a na konci v závěrečném cliffhangeru pravděpodobně i spoustí lidí onshore. Plusy: Sympatický herecký cast. Hlavně Iain Glenn a Owen Teale z Game of Thrones nebo Mark Bonnar ze Shetland. Tajemná atmosféra, kdy ropnou plošinu zahltí tajemná hustá mlha a člověk neví, co se děje a nadpřirozené úkazy se začínají objevovat. Mínusy: Ke konci ztrácí dech. Ještě ,že to nenatahovali na více epizod,takže 6 je OK. Vysvětlení,co je všeho příčinou není nijak ohromující. Slabší triky, ale i tak tu izolaci a nebezpečnost pohybovat se venku po plošině celkem prodaly. 6/10 a na případnou další sérii se podívám
The Rig (Amazon)
4 0
reagují: Vardant
reagovat
reaguje na: l-e-t-o
Všichni ne. 1883 je Dumb ways to die roztažený na deset hodin, prokládaný tragicko-gerojskejma monologama ve stylu "I am 14 and this is deep". Jo a ještě pěkná příroda tam je, abych nezapomněl...

Jako pustit si to pusť, ale jestli budeš po dvou dílech (tak jako já) doufat, že se to časem zlepší, tak nezlepší ?)
853794
Všichni ne. 1883 je [url=https://www.youtube.com/watch?v=IJNR2EpS0jw]Dumb ways to die[/url] roztažený na deset hodin, prokládaný tragicko-gerojskejma monologama ve stylu "I am 14 and this is deep". Jo a ještě pěkná příroda tam je, abych nezapomněl... Jako pustit si to pusť, ale jestli budeš po dvou dílech (tak jako já) doufat, že se to časem zlepší, tak nezlepší *?)*
853790
10 -5
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: Vardant
Mayor of Kingstown videno?
853793
Mayor of Kingstown videno?
853791
1 0
reagovat
reaguje na: l-e-t-o
No mě už ty Dutton seriály tolik netáhnou. Je toho na mě moc. Zato Tulsa King bylo příjemné osvěžení.
853791
No mě už ty Dutton seriály tolik netáhnou. Je toho na mě moc. Zato Tulsa King bylo příjemné osvěžení.
853790
4 0
reagují: okkac
reagovat
Ty jo, já se na 1883 a 1923 asi fakt podívám, když to tady všichni tak chválí :-D
853790
Ty jo, já se na 1883 a 1923 asi fakt podívám, když to tady všichni tak chválí :-D
2 -1
reagují: Kostěj, Vardant
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Obě ty bloncky :)
853765
Obě ty bloncky *:)*
853761
2 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Ámen 8):+:+:+
Ta bloncka z 1923 je fakt mega moc super.
853761
Ámen *8)**:+**:+**:+* Ta bloncka z 1923 je fakt mega moc super.
853750
1 0
reagují: AndyKaufman
reagovat

Pantheon

Druhá řada zrušena i když už je hotová? Tahle nová móda se mi nelíbí...
853758
Druhá řada zrušena i když už je hotová? Tahle nová móda se mi nelíbí...
Pantheon
2 0
reagovat

The Haunting of Bly Manor

Vypravěčsky stále špička, i přestože hluchá místa se také najdou, Mikey si vzal svoji partu z Hill House a jenom si je přetransformoval do jiných rolí, avšak stále ve stejném duchu (see what I did there?) s možná i vymazlenějším příběhem, ačkoli s pomalejším, rozvleklejším tempem, kde mi pocitově jednotlivý díly připadaly delší než byly (ale neříkal bych tomu natahována kaše).

Má talent, to se musí uznat. Z moderní hororový filmařiny určitě jeden z těch talentovaných, který bude u mě teď v hledáčku.
853752
Vypravěčsky stále špička, i přestože hluchá místa se také najdou, Mikey si vzal svoji partu z Hill House a jenom si je přetransformoval do jiných rolí, avšak stále ve stejném duchu (see what I did there?) s možná i vymazlenějším příběhem, ačkoli s pomalejším, rozvleklejším tempem, kde mi pocitově jednotlivý díly připadaly delší než byly (ale neříkal bych tomu natahována kaše). Má talent, to se musí uznat. Z moderní hororový filmařiny určitě jeden z těch talentovaných, který bude u mě teď v hledáčku.
The Haunting of Bly Manor
6 0
reagovat
Jinak Sheridan ty ženské postavy obecně píše hrozně dobře. Beth Dutton je pro mě furt asi nejzajímavější hrdinka, i když poslední dvě řady ustoupila trochu do pozadí, nicméně to co nabídl v 1883 a teď v 1923, to jsou prostě zaprvé dokonale obsazené a zadruhé fakt šíleně skvěle napsané ženské. Navíc jak si teď filmy dávají pozor, aby se herečky moc nesexualizovaly, u Sheridana je to furt stará dobrá škola. Konkrétně ta nová právnička z Yellowstone a blondýnka z Afriky v 1923, to je materiál, který nejen v bedně těžko hledá konkurenci. 
853750
Jinak Sheridan ty ženské postavy obecně píše hrozně dobře. Beth Dutton je pro mě furt asi nejzajímavější hrdinka, i když poslední dvě řady ustoupila trochu do pozadí, nicméně to co nabídl v 1883 a teď v 1923, to jsou prostě zaprvé dokonale obsazené a zadruhé fakt šíleně skvěle napsané ženské. Navíc jak si teď filmy dávají pozor, aby se herečky moc nesexualizovaly, u Sheridana je to furt stará dobrá škola. Konkrétně ta nová právnička z Yellowstone a blondýnka z Afriky v 1923, to je materiál, který nejen v bedně těžko hledá konkurenci. 
7 -1
reagují: duro, RainMakeR
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Raději mi to nepřipomínej, smrt dědka už sem nečekal a nechtěl.
853747
Raději mi to nepřipomínej, [spoiler]smrt dědka už sem nečekal a nechtěl.[/spoiler]
853746
2 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Nejhorší na tom bylo, že už tak si prožívám jeden smutek a do toho umře zbytek výpravy, Josef přijde o manželku a pak si to ještě Shea střelí...
853746
Nejhorší na tom bylo, [spoiler]že už tak si prožívám jeden smutek a do toho umře zbytek výpravy, Josef přijde o manželku a pak si to ještě Shea střelí...[/spoiler]
853744
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Jako mě to tenkrát hodně sejmulo (Všichni tu smrt v rodině bohužel musíme nějak řešit a vyrovnat se s ní)

Nevzpomínám si, kdyby mě konec nějakýho seriálu tak poznamenal/odrovnal.
853744
Jako mě to tenkrát hodně sejmulo [spoiler](Všichni tu smrt v rodině bohužel musíme nějak řešit a vyrovnat se s ní)[/spoiler] Nevzpomínám si, kdyby mě konec nějakýho seriálu tak poznamenal/odrovnal.
853742
4 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

1883 Finále

To bylo jak kdybych šel z pohřbu na pohřeb...
A jsem rád, že zatím nemám děti, konkrétně dceru nebo bych řval dvě hodiny v kuse...

Tak od zítra skočím rovnou na 1923 a čekat nebudu, vyplním to jiným Sheridanem.8)
853742
To bylo jak [spoiler]kdybych šel z pohřbu na pohřeb... A jsem rád, že zatím nemám děti, konkrétně dceru nebo bych řval dvě hodiny v kuse... [/spoiler] Tak od zítra skočím rovnou na 1923 a čekat nebudu, vyplním to jiným Sheridanem.*8)*
1883 Finále
6 0
reagují: TedGeorge
reagovat

1923

Kdo s tím nezačal tak si počkejte do 4.2 
Další díl bude 5.2 a ten cliffhanger na 5 díl je fakt mega moc... 
853737
Kdo s tím nezačal tak si počkejte do 4.2  Další díl bude 5.2 a ten cliffhanger na 5 díl je fakt mega moc... 
1923
3 -1
reagovat
Jestli tu někdo to cameo v následujících 24 hodinách propálí, tak je u mě mrtvej Homolka
853736
Jestli tu někdo to cameo v následujících 24 hodinách propálí, tak je u mě mrtvej Homolka
4 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Vedlejší role ;) Nicméně i na ploše jedný scény genialita 8)
853735
Vedlejší role *;)* Nicméně i na ploše jedný scény genialita *8)*
853729
4 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se