Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 11461 - 11480 Napsat příspěvek
reaguje na: KarelR
jo, nespomenul som že som nemal ani na čom to hrať :D:D
854037
jo, nespomenul som že som nemal ani na čom to hrať *:D**:D*
854026
6 0
reagují: KarelR
reagovat
reaguje na: Muel
Po prvním díle nevydržíš čekání týden a začneš to hrát :D
854031
Po prvním díle nevydržíš čekání týden a začneš to hrát *:D*
854025
2 0
reagovat
reaguje na: Muel
Hra má patnáct hodin, seroš bude mít devět.

Jak to, že nenajdeš patnáct na hru, ale devět na seroš jo? :D:)
854026
Hra má patnáct hodin, seroš bude mít devět. Jak to, že nenajdeš patnáct na hru, ale devět na seroš jo? *:D**:)*
854025
4 0
reagují: l-e-t-o, Muel
reagovat
bude blbosť zhliadnuť film bez toho, aby som hrál hru? (mám to strašne dlho v pláne ale nedostal som sa k tomu a na seroš na mega tešim - tie recky sú šialené)
854025
bude blbosť zhliadnuť film bez toho, aby som hrál hru? (mám to strašne dlho v pláne ale nedostal som sa k tomu a na seroš na mega tešim - tie recky sú šialené)
2 0
reagují: (=LIFTY=), KarelR
reagovat
Hlavně se chválí Joel i Ellie8) Takže podobně zbytečné obavy, jako u Legerova Jokera.
853992
Hlavně se chválí Joel i Ellie*8)* Takže podobně zbytečné obavy, jako u Legerova Jokera.
8 -1
reagovat
reaguje na: The Joker
82/100 po 18 recenzich. Na Rottenech 100% 8.9/10 po 29 recenzich. :+:+:+
853978
82/100 po 18 recenzich. Na Rottenech 100% 8.9/10 po 29 recenzich. *:+**:+**:+*
853901
4 0
reagovat
reaguje na: kyller
Tam jde o hlavně XXX filmy. 8):D
853948
Tam jde o hlavně XXX filmy. *8)**:D*
853938
1 0
reagovat
reaguje na: speedy.mail
Jako jestli tam nebudou všechny sheridanovky ve stejnou hodinu jako jinde, tak budu hodně smutnej :D
853942
Jako jestli tam nebudou všechny sheridanovky ve stejnou hodinu jako jinde, tak budu hodně smutnej *:D*
853932
2 0
reagovat
Raz tu niekto písal, že do roka zaniknú torrenty, lebo je to všetko dostupné v parádnej kvalite za pár korún na streamoch. Ale nejak mi to nevychádza :)
853938
Raz tu niekto písal, že do roka zaniknú torrenty, lebo je to všetko dostupné v parádnej kvalite za pár korún na streamoch. Ale nejak mi to nevychádza *:)*
13 0
reagují: RainMakeR
reagovat
Též mi vadí, že titulky úplně přesně nesedí, jak to známe z jiných služeb. Nedali si s tím tu práci u některých.
853937
Též mi vadí, že titulky úplně přesně nesedí, jak to známe z jiných služeb. Nedali si s tím tu práci u některých.
3 0
reagovat
Já si SkyShowtime užívám už od podzimu. Video ve fullhd a zvuk ve stereu je fakt na dnešní dobu sranda. Poslední týden přidali řadu CZ/SK (často oboje) titulek, ale i dabingů. Nám origošům to tu může být jedno, ale řadu dabingů si dělají svých, tak nechci vidět, co přistane třeba u takového Doktora House. Chybí tam řada titulů, co byste čekali. Seriály nepřidávají spolu s premiérou na Peacocku/Skyshowtime/Paramount+, ale se zpožděním několika týdnů (až na vyjímku Yellowstone). Mavericka přidali 2 dny před Vánoci, Jurský svět 3 například přidají až koncem měsíce v Portugalsku, a v dalších regionech pak v únoru.
853932
Já si SkyShowtime užívám už od podzimu. Video ve fullhd a zvuk ve stereu je fakt na dnešní dobu sranda. Poslední týden přidali řadu CZ/SK (často oboje) titulek, ale i dabingů. Nám origošům to tu může být jedno, ale řadu dabingů si dělají svých, tak nechci vidět, co přistane třeba u takového Doktora House. Chybí tam řada titulů, co byste čekali. Seriály nepřidávají spolu s premiérou na Peacocku/Skyshowtime/Paramount+, ale se zpožděním několika týdnů (až na vyjímku Yellowstone). Mavericka přidali 2 dny před Vánoci, Jurský svět 3 například přidají až koncem měsíce v Portugalsku, a v dalších regionech pak v únoru.
3 0
reagují: Hitman_47, KarelR
reagovat
reaguje na: mkubalikova
Neflix, alespoň historicky, vznikl s nějakým ideálem. Co vzniká teď je korporátní zájem, ne snaha o oslovení zákazníka.
853930
Neflix, alespoň historicky, vznikl s nějakým ideálem. Co vzniká teď je korporátní zájem, ne snaha o oslovení zákazníka.
853928
11 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Zatím nemá a já se bavím tím shitstormem, co Samsung i Skyshowtime schytávají. Každopádně dle diskuzí se na nás valí další "povedená" služba. Já to nechápu, máme rok 2023 a ty nové služby jsou horší a horší. Zlatý Netflix 8)
853928
Zatím nemá a já se bavím tím shitstormem, co Samsung i Skyshowtime schytávají. Každopádně dle diskuzí se na nás valí další "povedená" služba. Já to nechápu, máme rok 2023 a ty nové služby jsou horší a horší. Zlatý Netflix *8)*
853913
7 0
reagují: Gonzi
reagovat
Pochopil jsem z netu správně, že Samsung televize nebude mít aplikaci na Skyshowtime? Mám LG, tak je mi to jedno, ale v okolí má každý Samsung.
853913
Pochopil jsem z netu správně, že Samsung televize nebude mít aplikaci na Skyshowtime? Mám LG, tak je mi to jedno, ale v okolí má každý Samsung.
1 0
reagují: mkubalikova
reagovat
Místo zločinu České Budějovice 4/10
Seriál nenabízející pečlivou kriminalistickou práci, ale parádní jihočeská panoramata, konkrétně zatím Třísova, Dívčáku či Šumavských plání. Ach ta nostalgie. Ve výsledku to tak není nic, na co bych si kdy opětovně vzpomněl, jako zvuková a občasná obrazová kulisa dobré.

Dobré ráno, Brno 6/10
Ze všeho nejvíce zůstává po úvodu dojem fraškovitosti, i když stále věřím, či spíše doufám, že náhled za kulturní kulisy Brněnského studia ČT může slibovat kvalitní zábavu. A tak potěší zejména Mucha v miniroličce.
853911
Místo zločinu České Budějovice 4/10 Seriál nenabízející pečlivou kriminalistickou práci, ale parádní jihočeská panoramata, konkrétně zatím Třísova, Dívčáku či Šumavských plání. Ach ta nostalgie. Ve výsledku to tak není nic, na co bych si kdy opětovně vzpomněl, jako zvuková a občasná obrazová kulisa dobré. Dobré ráno, Brno 6/10 Ze všeho nejvíce zůstává po úvodu dojem fraškovitosti, i když stále věřím, či spíše doufám, že náhled za kulturní kulisy Brněnského studia ČT může slibovat kvalitní zábavu. A tak potěší zejména Mucha v miniroličce.
1 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Teď už to muselo bejt finále čistě proto, abych se nemýlil :D
853906
Teď už to muselo bejt finále čistě proto, abych se nemýlil *:D*
853889
2 0
reagovat
IGN 9/10:+
853902
IGN 9/10*:+*
4 0
reagovat
Na metacritic start 84/100. Tohle proste bude nejvetsi udalost prvnich ctyr mesicu a ne ze ne. :)
853901
Na metacritic start 84/100. Tohle proste bude nejvetsi udalost prvnich ctyr mesicu a ne ze ne. :)
6 0
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: l-e-t-o
Comfortably the best adaptation of a video-game ever made: one that deepens the game’s dystopian lore, while staying true to its emotional core. Like the game, it’s a masterpiece, too. :+:+:+

To je všetko čo chce fanúšik počuť. 
853896
Comfortably the best adaptation of a video-game ever made: one that deepens the game’s dystopian lore, while staying true to its emotional core. Like the game, it’s a masterpiece, too. *:+**:+**:+* To je všetko čo chce fanúšik počuť. 
853894
11 0
reagovat
reaguje na: l-e-t-o
Ufff, z pěti a ne deseti:D
853895
Ufff, z pěti a ne deseti*:D*
853894
7 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se