Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 11381 - 11400 Napsat příspěvek
reaguje na: Ex-SOLDIER
Já budu dneska v práci strašně šikovnej a produktivní, takže nejpozději v 5 přijedu domů. Právě sem se rozhodl.
854735
Já budu dneska v práci strašně šikovnej a produktivní, takže nejpozději v 5 přijedu domů. Právě sem se rozhodl.
854732
10 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
White Lotus S2, Young Pope... Co se deje? :D:D za me je tenhle Papez jedna z nejlepsich veci vubec, proste desitka. Toho s Malkovichem jsem vzdal nekdy ve tretim dile nebo tak, mozna ctvrtem.
854734
White Lotus S2, Young Pope... Co se deje? *:D**:D* za me je tenhle Papez jedna z nejlepsich veci vubec, proste desitka. Toho s Malkovichem jsem vzdal nekdy ve tretim dile nebo tak, mozna ctvrtem.
854715
3 0
reagovat

The Last of Us ep 1

HBO trefilo opět jackpot a doufám, že tvůrci Zaklínače a další podobní viděli, jak se to má dělat.:+ Polovinou úspěšné adaptace je samozřejmě hudba Gustava Santaolally.

Přesně od 19té do 34té minuty mi spadlo srdce do kalhot a jak došlo na TO, tekly slzy. Všichni herci si to dávají a o Belle už nemám pochyb.

Beze srandy kdyby to vypustili celé, tak bych to sjel najednou a šéfovi zavolal, že jsem marod. :)) Nejhorší bude to týdenní čekání...

A nesmím zapomenout na to skvělé intro, ale ta HBO umí.:+ 
854732
HBO trefilo opět jackpot a doufám, že tvůrci Zaklínače a další podobní viděli, jak se to má dělat.*:+* Polovinou úspěšné adaptace je samozřejmě hudba Gustava Santaolally. Přesně od 19té do 34té minuty mi spadlo srdce do kalhot a jak došlo na TO, tekly slzy. Všichni herci si to dávají a o Belle už nemám pochyb. Beze srandy kdyby to vypustili celé, tak bych to sjel najednou a šéfovi zavolal, že jsem marod. *:))* Nejhorší bude to týdenní čekání... A nesmím zapomenout na to skvělé intro, ale ta HBO umí.*:+* 
The Last of Us ep 1
16 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Díly 3 a 4: Stále napínavé, svěží a zábavné. A hlavně hodně chytré. Užívám si to a věřím, že další díly budou pokračovat ve stejném duchu.
854726
Díly 3 a 4: Stále napínavé, svěží a zábavné. A hlavně hodně chytré. Užívám si to a věřím, že další díly budou pokračovat ve stejném duchu.
854709
5 0
reagovat
reaguje na: xxendxx
Ale druhú sezónu som vypol uprostred prvej časti...
854723
Ale druhú sezónu som vypol uprostred prvej časti...
854717
3 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
co si tak matne pamatuju, tak to bylo super cely, zejmena kdyz pak prijde k tem jeptiskam....   a duro o tom tvrdil ze je to serial roku, mozna jeste vic.:D:+
854717
co si tak matne pamatuju, tak to bylo super cely, zejmena kdyz pak prijde k tem jeptiskam....   a duro o tom tvrdil ze je to serial roku, mozna jeste vic.*:D**:+*
854715
4 0
reagují: duro
reagovat

Young Pope

V půlce 4. dílu to vzdávám. První díl byl zajímavý, druhý hraničil s genialitou. Ale třetí díl byl sešup a ve čtvrtém mě to přestalo zajímat. 

Někdo nějakou vábničku, proč bych to měl dodívat?
854715
V půlce 4. dílu to vzdávám. První díl byl zajímavý, druhý hraničil s genialitou. Ale třetí díl byl sešup a ve čtvrtém mě to přestalo zajímat.  Někdo nějakou vábničku, proč bych to měl dodívat?
Young Pope
4 -2
reagují: The Joker, xxendxx
reagovat

Chucky (2021)

Pustil jsem se do seriálového Chuckyho a regulérně jsem se do toho zamiloval. Premisa, ve které Chucky je jediný skutečný kámoš šikanovaného hlavního hrdiny, je naprosto úžasná. Po dvou dílech paráda a doufám, že se z toho vyklube jeden z nejlepších queer seriálů. Konečně přestáváme být neviditelní a opomíjení. Strašně mě to dojímá, protože tohle jsem potřeboval před dvanácti lety, kdy jsem procházel vlastním coming outem. A tenkrát nebylo VŮBEC NIC.
854709
Pustil jsem se do seriálového [b]Chuckyho[/b] a regulérně jsem se do toho zamiloval. Premisa, ve které Chucky je jediný skutečný kámoš šikanovaného hlavního hrdiny, je naprosto úžasná. Po dvou dílech paráda a doufám, že se z toho vyklube jeden z nejlepších queer seriálů. Konečně přestáváme být neviditelní a opomíjení. Strašně mě to dojímá, protože tohle jsem potřeboval před dvanácti lety, kdy jsem procházel vlastním coming outem. A tenkrát nebylo VŮBEC NIC.
Chucky (2021)
5 -3
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: rollman69
Super:+
854696
Super*:+*
854690
2 0
reagovat

Chucky

Seriál byl obnoven pro 3. sérii :))
854690
Seriál byl obnoven pro 3. sérii :))
Chucky
4 0
reagují: Gacy
reagovat
reaguje na: okkac
9 PM ET, takže u nás ve tři ráno. 
854679
9 PM ET, takže u nás ve tři ráno. 
854678
4 0
reagovat
Kdy se vlastně na HBO Max objeví The Last of Us v naší časové zóně. Když srovnám Netflix, kde řeknou, že premiérá je např. právě  15. ledna, tak je to tam už ráno, ale na HBO Max musím asi čekat na East Cast, takže až někdy velmi pozdě v noci?
854678
Kdy se vlastně na HBO Max objeví The Last of Us v naší časové zóně. Když srovnám Netflix, kde řeknou, že premiérá je např. právě  15. ledna, tak je to tam už ráno, ale na HBO Max musím asi čekat na East Cast, takže až někdy velmi pozdě v noci?
2 0
reagují: connor
reagovat

1923

GOD DAMN až 5 února ? to jako seriously ?:o
854661
GOD DAMN až 5 února ? to jako seriously ?*:o*
1923
3 0
reagovat
Tyvole, jsem úplně za ty roky zapomněl, jak moc geniální Peaky Blinders jsou a jak vymazlený guest roles maj. 
Teď se tam zjevil Brody jako taliánskej mafoš a zároveň Aiden Gillen a oba úplně dechberoucí výkony na až nemozně malejch prostorech. 
854651
Tyvole, jsem úplně za ty roky zapomněl, jak moc geniální Peaky Blinders jsou a jak vymazlený guest roles maj.  Teď se tam zjevil Brody jako taliánskej mafoš a zároveň Aiden Gillen a oba úplně dechberoucí výkony na až nemozně malejch prostorech. 
8 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Mám nefalšovanou radost:+
854626
Mám nefalšovanou radost*:+*
854586
2 0
reagovat
První dojmy na The last of Us na TVZone samozřejmě potěšily :) link
854586
První dojmy na The last of Us na TVZone samozřejmě potěšily :) https://serial.tvzone.cz/the-last-of-us/recenze
5 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

Carnival Row Season 2 - Official Trailer

854581
https://youtu.be/P4LepVMlIZI
Carnival Row Season 2 - Official Trailer
3 0
reagovat
reaguje na: hroubek
Masky tam budou, ale málo a zatím není jasné v jakém kontextu/proč.
854560
[spoiler]Masky tam budou, ale málo a zatím není jasné v jakém kontextu/proč.[/spoiler]
854552
1 0
reagovat
reaguje na: HAL
To jsem netvrdil ani si to nemyslím. Jen tu hodnotite hloubku dramatických prvků u v podstatě dramedy. 
854559
To jsem netvrdil ani si to nemyslím. Jen tu hodnotite hloubku dramatických prvků u v podstatě dramedy. 
854549
1 0
reagovat

Bear S01E01

Dal jsem si na zkoušku jeden díl a jsem zaháčkovaný. Cela řada brzo padne. 8/10
854553
Dal jsem si na zkoušku jeden díl a jsem zaháčkovaný. Cela řada brzo padne. [b]8/10[/b]
Bear S01E01
8 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se