Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 58581 - 58600 Napsat příspěvek
Tak to uvidíš dál, že to není jen jedna velká srandička, ale i parádní rozbor mnohovrstevnatých postav i celé party a jejich všemožných problémů. 8)
533752
Tak to uvidíš dál, že to není jen jedna velká srandička, ale i parádní rozbor mnohovrstevnatých postav i celé party a jejich všemožných problémů. *8)*
0 0
reagovat

KarelR

Jsem za půlkou druhý sérky (ty 45minutový díly jsou hroznej žrout času :D) a jako baví mě to dost. Postava Xandera vlastně jen hlásí a když teď došlo na polibky s Cordelií (za tý osudový hudby) tak jsem fakt prskal smíchy. S.M.G je navíc cute a nosí sympaticky krátký sukně :+ Celkem nechápu, že to někdo může brát jinak něž jako komediální seriál...
533751
Jsem za půlkou druhý sérky (ty 45minutový díly jsou hroznej žrout času *:D*) a jako baví mě to dost. Postava Xandera vlastně jen hlásí a když teď došlo na polibky s Cordelií (za tý osudový hudby) tak jsem fakt prskal smíchy. S.M.G je navíc cute a nosí sympaticky krátký sukně *:+* Celkem nechápu, že to někdo může brát jinak něž jako komediální seriál...
KarelR
0 0
reagovat

Luc44

ad Scrubs: Good boy :)

A konečně jsi přešel na Buffy víru? Dej vědět, až se přiblížíš ke geniálním závěrečnejm třem sériím :D btw. Že je ten rozjezd hrozně nahláškovanej. "Can I Have You?" :D
533750
ad Scrubs: Good boy :) A konečně jsi přešel na Buffy víru? Dej vědět, až se přiblížíš ke geniálním závěrečnejm třem sériím *:D* btw. Že je ten rozjezd hrozně nahláškovanej. "Can I Have You?" *:D*
Luc44
0 0
reagovat
70s ale za podlehnuti urcite stoji :D
533737
70s ale za podlehnuti urcite stoji *:D*
0 0
reagovat
To mi zase ale hoši nedělejte, takovýhle velký lákání, to já rychle podlehnu :D
533730
To mi zase ale hoši nedělejte, takovýhle velký lákání, to já rychle podlehnu *:D*
0 0
reagovat
That 70s Show je snad nejlepší sitcom na světě. 8)
533729
That 70s Show je snad nejlepší sitcom na světě. *8)*
0 0
reagovat

Bagr007

Teď čtu o čem to je a zní to docela zajímavě zkusím se podívat na pár dílů...Thanks:+
533728
Teď čtu o čem to je a zní to docela zajímavě zkusím se podívat na pár dílů...Thanks*:+*
Bagr007
0 0
reagovat
That '70s Show je fajn.
533727
That '70s Show je fajn.
0 0
reagovat
Tak jsou tu jistě Scrubs, které taky můžu s klidným svědomím doporučit. a maj mimochodem výborný titulky! ;) Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeagel mi chybí
533726
Tak jsou tu jistě Scrubs, které taky můžu s klidným svědomím doporučit. a maj mimochodem výborný titulky! *;)* Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeagel mi chybí
0 0
reagovat
Two and half men mě moc nebavil...já jsem zkouknul 4 sezóny HIMYM,Frineds a teď dokoukávám Big bang theory a všechny tyhle tři jsou opravdu dobrý...:D
533725
Two and half men mě moc nebavil...já jsem zkouknul 4 sezóny HIMYM,Frineds a teď dokoukávám Big bang theory a všechny tyhle tři jsou opravdu dobrý...*:D*
0 0
reagovat
Zkouknul jsem nedávno celý Two and a half Men, sice je to pořád stejný, ale ty fórky na matku satana mě bavily i po šesti sezonách. Teď koukám na Buffy, sice to není sitcom, ale prdel je to velká ;) :+
jinak bych si ale taky celkem ňákej sitcom dobrej dal, tak jsem zvědavej, co tu přistane..
533724
Zkouknul jsem nedávno celý Two and a half Men, sice je to pořád stejný, ale ty fórky na matku satana mě bavily i po šesti sezonách. Teď koukám na Buffy, sice to není sitcom, ale prdel je to velká *;)* *:+* jinak bych si ale taky celkem ňákej sitcom dobrej dal, tak jsem zvědavej, co tu přistane..
0 0
reagovat

Sitcom

Zdarec...doporučte mi někdo nějakej dobrej sitcom, napiště jich klidně víc ať mám z čeho vybírat..díkas:+
533723
Zdarec...doporučte mi někdo nějakej dobrej sitcom, napiště jich klidně víc ať mám z čeho vybírat..díkas*:+*
Sitcom
0 0
reagovat
Tak to je škoda. :D

Třeba i těch se někdy dočkáme. ;)
533681
Tak to je škoda. *:D* Třeba i těch se někdy dočkáme. *;)*
0 0
reagovat
Kdyby to byly ty starý s původním českým dabingem, tak je mám dávno na poličce. :)
533680
Kdyby to byly ty starý s původním českým dabingem, tak je mám dávno na poličce. *:)*
0 0
reagovat
Ne Draku, to vážně nejsou ty z starý. link
Sám jsem je neviděl, ale tak někdo to vyzkoušet musí, že jo.;)
533675
Ne Draku, to vážně nejsou ty z starý. http://www.imdb.com/title/tt0318913/ Sám jsem je neviděl, ale tak někdo to vyzkoušet musí, že jo.*;)*
0 0
reagovat
To jsou ty staré z 80.let, jen asi remasterované a proto tam to 2003.
533674
To jsou ty staré z 80.let, jen asi remasterované a proto tam to 2003.
0 0
reagovat
Znáte někdo ty Želvy ninjy z roku 2003 co dnes vyšly na DVD v papírovém obalu?
533661
Znáte někdo ty Želvy ninjy z roku 2003 co dnes vyšly na DVD v papírovém obalu?
0 0
reagovat
:D
533631
*:D*
0 0
reagovat
krom toho prastenyho jmena nic. nech si tenhle sofistikovanej spam pro nekoho jinyho
533626
krom toho prastenyho jmena nic. nech si tenhle sofistikovanej spam pro nekoho jinyho
0 0
reagovat

serialzone

Ahoj, nevi nekdo, co je se serialzone.cz ?
533625
Ahoj, nevi nekdo, co je se serialzone.cz ?
serialzone
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se