Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 58401 - 58420 Napsat příspěvek

Luc44

Tak to mě se moc nezdáli podobný, jen ten Barneyho byl v pohodě...a ženský byly ještě o uroven horší...ale mohlo to být opravdu ještě o dost horší celý, takže celkově to ušlo!!! když si vezmu jak po.... BBT tak je to ještě dobrý!!!:+
502477
Tak to mě se moc nezdáli podobný, jen ten Barneyho byl v pohodě...a ženský byly ještě o uroven horší...ale mohlo to být opravdu ještě o dost horší celý, takže celkově to ušlo!!! když si vezmu jak po.... BBT tak je to ještě dobrý!!!*:+*
Luc44
0 0
reagovat

Dollhouse

Tak to je v prdeli, celou první sérii čekám na něco zajímavého, sem tma nějáká akce - mohlo by tý akce tma být víc, sednu ke druhé řadě, konečně mě to začne bavit ... a coto 5 díl až 4.prosince - 6 - 11. prosince a 7 ... no skuste hádat .... todle je fakt k vzteku 8)
502513
Tak to je v prdeli, celou první sérii čekám na něco zajímavého, sem tma nějáká akce - mohlo by tý akce tma být víc, sednu ke druhé řadě, konečně mě to začne bavit ... a coto 5 díl až 4.prosince - 6 - 11. prosince a 7 ... no skuste hádat .... todle je fakt k vzteku *8)*
Dollhouse
0 0
reagovat

Dexter

no doprdele! Nejlepsi scena za cely serial v Arthurove dome, ani jsem nedychal! A zaver! Cliffhanger jak svina!
502544
no doprdele! Nejlepsi scena za cely serial v Arthurove dome, ani jsem nedychal! A zaver! Cliffhanger jak svina!
Dexter
0 0
reagovat

Hellblazer

Spoileryyyyyyyyyyyyyyyyyy!
502575
Spoileryyyyyyyyyyyyyyyyyy!
Hellblazer
0 0
reagovat

KarelR

:D pravda mě to nedošlo
502574
*:D* pravda mě to nedošlo
KarelR
0 0
reagovat

pytlik

na imdb a tvrage je uvedeny marec. este pocas leta mal serial aj vtedy zacinat no abc sa rozhodlo dat 4 casti teraz a neskor zbytok a ani netusim kolko moze byt ten zbytok ci to bude mat 13 casti alebo klasickych 22
502585
na imdb a tvrage je uvedeny marec. este pocas leta mal serial aj vtedy zacinat no abc sa rozhodlo dat 4 casti teraz a neskor zbytok a ani netusim kolko moze byt ten zbytok ci to bude mat 13 casti alebo klasickych 22
pytlik
0 0
reagovat

strangercz

Píšu "zpěv s" ;)
502586
Píšu "zpěv s" *;)*
strangercz
0 0
reagovat

mikosuo

Cože?? 5. díl "V" až v březnu ?? Je to jistý??:(
502588
Cože?? 5. díl "V" až v březnu ?? Je to jistý??*:(*
mikosuo
0 0
reagovat

KarelR

první nebo druhej sbor :DD
502589
první nebo druhej sbor :DD
KarelR
0 0
reagovat

jaLO

Vedel som ze bude dlhsia prestavka ale az 4 mesiace? omg a to iste aj "V" dalsie casti az v marci a 4ta bolo taka paradna
502667
Vedel som ze bude dlhsia prestavka ale az 4 mesiace? omg a to iste aj "V" dalsie casti az v marci a 4ta bolo taka paradna
jaLO
0 0
reagovat
No teda nevím... Glee mi přijde čím dál tím vyvařenější (ale furt se to dá), akorát to sem tam zachrání supr hudební číslo. Třeba dnešní zpěv s vy-víte-jakým-sborem byl naprosto neskutečnej :+
502592
No teda nevím... Glee mi přijde čím dál tím vyvařenější (ale furt se to dá), akorát to sem tam zachrání supr hudební číslo. Třeba dnešní zpěv s vy-víte-jakým-sborem byl naprosto neskutečnej *:+*
0 0
reagovat
Tak poslední díl HIMYM byl opravdu slabý, jen snad dvakrát, třikrát jsem se lehce uchechtl.

No a první díl na Coolu? Ehm, bylo to takové... divné.
502763
Tak poslední díl HIMYM byl opravdu slabý, jen snad dvakrát, třikrát jsem se lehce uchechtl. No a první díl na Coolu? Ehm, bylo to takové... divné.
0 0
reagovat
souhlas Glee jede:+:+
502764
souhlas Glee jede*:+**:+*
0 0
reagovat

hondza

mi přišlo, že ty mužský hlasy jsou si hrozně podobný... Lily mě iritovala (oproti originálu), překlad by v pohodě, ale originál je originál
502769
mi přišlo, že ty mužský hlasy jsou si hrozně podobný... Lily mě iritovala (oproti originálu), překlad by v pohodě, ale originál je originál
hondza
0 0
reagovat

Glee

Este ku Glee...vedeli ste, ze 4.12. je na 4 mesiace posledny diel Glee? :) Vrati sa spat az niekde v strede aprila .... pre mna dnes dost sokujuce info...
502772
Este ku Glee...vedeli ste, ze 4.12. je na 4 mesiace posledny diel Glee? :) Vrati sa spat az niekde v strede aprila .... pre mna dnes dost sokujuce info...
Glee
0 0
reagovat

Luc44

přesně taky se mi jedinej líbil Barney...jinak to bylo nijaký, lae mohlo to být i horší...každopádně zůstanu u originálu...
502773
přesně taky se mi jedinej líbil Barney...jinak to bylo nijaký, lae mohlo to být i horší...každopádně zůstanu u originálu...
Luc44
0 0
reagovat
A teraz mi dovolte vykrik do tmy - Glee je maximalne uzasny :)
502776
A teraz mi dovolte vykrik do tmy - Glee je maximalne uzasny :)
0 0
reagovat

HIMYM

Tak ten dabing působí jako parodie :D jedinej kdo mi trochu sednul je překvapivě Barney... JInak i těch pět minut ukazuje jak to nakopává prdel posledním dvoum sérkám :(
502775
Tak ten dabing působí jako parodie *:D* jedinej kdo mi trochu sednul je překvapivě Barney... JInak i těch pět minut ukazuje jak to nakopává prdel posledním dvoum sérkám *:(*
HIMYM
0 0
reagovat

aria

Tak ja to celkem vitam. Protoze aspon odpoutam sve dva mladsi sourozence (12 & 14) od trapnosti typu HSM a Twilight v jednom pripade (anov tom mladsim :D), a koukani na vsechno mozny, jen ne dobry veci v pripade druhym. A dokopu je aby dokoukali aspon prvni radu! A kdyz to potom zacnou chtit sledovat v origu, tak tim lip pro ne :))
502828
Tak ja to celkem vitam. Protoze aspon odpoutam sve dva mladsi sourozence (12 & 14) od trapnosti typu HSM a Twilight v jednom pripade (anov tom mladsim *:D*), a koukani na vsechno mozny, jen ne dobry veci v pripade druhym. A dokopu je aby dokoukali aspon prvni radu! A kdyz to potom zacnou chtit sledovat v origu, tak tim lip pro ne *:))*
aria
0 0
reagovat
A potom koukám běží Cooganův trik. Ehm... cool! 8)
502831
A potom koukám běží Cooganův trik. Ehm... cool! *8)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se