Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 58441 - 58460 Napsat příspěvek

deiwi

Hmm, doufal jsem že to bude trochu dřív, už jsem na to nemálo natěšený...

Disketa
Normální je v nemocnici balit mladé sestřičky a spolupacientky, ale tohle je taky fajn.
535621
Hmm, doufal jsem že to bude trochu dřív, už jsem na to nemálo natěšený... [b]Disketa[/b] Normální je v nemocnici balit mladé sestřičky a spolupacientky, ale tohle je taky fajn.
deiwi
0 0
reagovat
Minimálně první série Twin peaks je výborná záležitost. Od půlky to, ale podle mě jde do sraček a měl jsem velký problémy poslední epizody vůbec dokoukat.
535616
Minimálně první série Twin peaks je výborná záležitost. Od půlky to, ale podle mě jde do sraček a měl jsem velký problémy poslední epizody vůbec dokoukat.
0 0
reagovat
strangercz: Vím.8)

Doufám, že to je normální brát si TOHLE do nemocnice.
535612
strangercz: Vím.*8)* Doufám, že to je normální brát si TOHLE do nemocnice.
0 0
reagovat

Disketa

budeš nám všem chybět
535611
budeš nám všem chybět
Disketa
0 0
reagovat
Pacific premiere in March 2010!
535605
[link="http://www.imdb.com/title/tt0374463/"]Pacific[/link] premiere in March 2010!
0 0
reagovat
Od zítřka do neděle tady nebudu, jedu totiž do nemocnice a hádejte, co si tam beru. Kromě pár filmů celý seriál Městečko Twin Peaks. V televizi jsem jej nikdy neviděl, tak aspoň takto. Údajně je to velký kult, jsem zvědav, jestli mě to vezme. Ale úvodní znělka je magicky úžasná.
535602
Od zítřka do neděle tady nebudu, jedu totiž do nemocnice a hádejte, co si tam beru. Kromě pár filmů celý seriál Městečko Twin Peaks. V televizi jsem jej nikdy neviděl, tak aspoň takto. Údajně je to velký kult, jsem zvědav, jestli mě to vezme. Ale úvodní znělka je magicky úžasná.
0 0
reagovat
Karel: V minulý řadě bylo moc deprese, konečně jsou zase všichni veselí :)
535601
Karel: V minulý řadě bylo moc deprese, konečně jsou zase všichni veselí :)
0 0
reagovat
Ono to málo nebylo. Od první sérky to jde: 8, 14, 20, 12, 12 a nedivil bych se, kdyby to na tomhle čísle zůstalo i teď. Jinak vztahy u mě taky no problemo a jsem rád, že se to vrací k "paříme s hot ženama" kořenům :)
535594
Ono to málo nebylo. Od první sérky to jde: 8, 14, 20, 12, 12 a nedivil bych se, kdyby to na tomhle čísle zůstalo i teď. Jinak vztahy u mě taky no problemo a jsem rád, že se to vrací k "paříme s hot ženama" kořenům :)
0 0
reagovat
Karel: No právě, doufám že se to už nebude opakovat.. nejsem si jistej jestli nebylo tak málo dílů loni kvůli stávce scénáristů hm? Každopádně to je dobře rozjetý, proti vztahovej liniím nic nenamítám :)
535593
Karel: No právě, doufám že se to už nebude opakovat.. nejsem si jistej jestli nebylo tak málo dílů loni kvůli stávce scénáristů hm? Každopádně to je dobře rozjetý, proti vztahovej liniím nic nenamítám :)
0 0
reagovat
Vinc: No loni to teda utli sakra nečekaně. Jakože "hej, Marty, začnou se dít velký věci!" A on šmitec ?)
535592
Vinc: No loni to teda utli sakra nečekaně. Jakože "hej, Marty, začnou se dít velký věci!" A on šmitec *?)*
0 0
reagovat
Karel: Jsou to muka.. navíc každej díl je skvost.. opět to němelo chybu :) .. jen doufám, že tahle řada bude mít víc dílů než ta loňská.. nikde jsem určenej počet nenašel, tak nevim..
535590
Karel: Jsou to muka.. navíc každej díl je skvost.. opět to němelo chybu :) .. jen doufám, že tahle řada bude mít víc dílů než ta loňská.. nikde jsem určenej počet nenašel, tak nevim..
0 0
reagovat

Luc44

Jojo, kdyz jsem to rano cetl tak me napadlo to samy. Jenze pak jsem valil do prace a nestih to semka hodit :D:D
535589
Jojo, kdyz jsem to rano cetl tak me napadlo to samy. Jenze pak jsem valil do prace a nestih to semka hodit *:D**:D*
Luc44
0 0
reagovat
Howard Wolowitz evidentně ten problém nakonec nevyřešil :D link
535588
Howard Wolowitz evidentně ten problém nakonec nevyřešil *:D* http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/174196-astronauti-na-iss-nasadili-bryle-a-masky-a-zacali-opravovat-rozbite-wc.html
0 0
reagovat
Vinc: Krucinál, takhle po jednom díle se to fakt nedá sledovat! :D
535587
Vinc: Krucinál, takhle po jednom díle se to fakt nedá sledovat! *:D*
0 0
reagovat
Karel: Dnešní Top Gear mám za sebou, v klidu se vyspim, a k snídani si dám Vince a spol :))
535579
Karel: Dnešní Top Gear mám za sebou, v klidu se vyspim, a k snídani si dám Vince a spol *:))*
0 0
reagovat
No tak ja nevim. Jako filmova me bavila. A kdyz sohaj rika, ze to toci Yates. Hladina pokuseni a zvedavosti stoupa
535578
No tak ja nevim. Jako filmova me bavila. A kdyz sohaj rika, ze to toci Yates. Hladina pokuseni a zvedavosti stoupa
0 0
reagovat
verbst: Americký State of Play je ta britská minisérie zcuklá do dvou hodin.

Vinc: Nemůžu dospat ;)
535577
verbst: Americký State of Play je ta britská minisérie zcuklá do dvou hodin. Vinc: Nemůžu dospat *;)*
0 0
reagovat
Jeden za všechny.. E N T OU R A G E 8)
535572
Jeden za všechny.. [b]E N T OU R A G E[/b] *8)*
0 0
reagovat

sohaj

Super, to si asi poridim 8) Dik:+
535571
Super, to si asi poridim *8)* Dik*:+*
sohaj
0 0
reagovat

verbst

Jak tak koukám na csfd, tak ano. Film jsem ještě neviděl, tak nemůžu úplně srovnávat.
535570
Jak tak koukám na csfd, tak ano. Film jsem ještě neviděl, tak nemůžu úplně srovnávat.
verbst
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se