Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 58361 - 58380 Napsat příspěvek

True Blood

True Blood mě pěkně štve, když to konečně přestane s Twillight-like "romantikou" a začne se tam něco dít, tak tam narvou nějakou otravnou ženskou+nudné flashbacky a hlavně dementní zápletku s Maryann, která rozmetala tu fajnovou zapadákovskou atmosféru. Jsem zvědavý, jakou úžasnou scenáristickou kličkou z toho vybruslí. Každopádně čím víc nadpřirozených prvků se tam objevuje, tím tuctovější mi to připadá. A bůhví, s čím ještě přijdou. A nejhorší je, že kvůli těm zákeřným cliffhangerům na konci a těm pár vynikajícím a opravdu zajímavým vedlejším postavám se nemůžu dočkat dalšího dílu. :D
536586
True Blood mě pěkně štve, když to konečně přestane s Twillight-like "romantikou" a začne se tam něco dít, tak tam narvou nějakou otravnou ženskou+nudné flashbacky a hlavně dementní zápletku s Maryann, která rozmetala tu fajnovou zapadákovskou atmosféru. Jsem zvědavý, jakou úžasnou scenáristickou kličkou z toho vybruslí. Každopádně čím víc nadpřirozených prvků se tam objevuje, tím tuctovější mi to připadá. A bůhví, s čím ještě přijdou. A nejhorší je, že kvůli těm zákeřným cliffhangerům na konci a těm pár vynikajícím a opravdu zajímavým vedlejším postavám se nemůžu dočkat dalšího dílu. *:D*
True Blood
0 0
reagovat

Merlin

Tak jako nebudeš tušit proč je Jack tam, kde je, kam se poděla půlka postav a co se krucinál děje, protože ti chyběj tři série děje...
536461
Tak jako nebudeš tušit proč je Jack tam, kde je, kam se poděla půlka postav a co se krucinál děje, protože ti chyběj tři série děje...
Merlin
0 0
reagovat

24

Zdravím!
Lidičky, viděl jsem 24 hodin pouze do třetí série. Můžu si pustit celovečerní 24:Redemption bez znalosti předchozích serií? Díky
536460
Zdravím! Lidičky, viděl jsem 24 hodin pouze do třetí série. Můžu si pustit celovečerní 24:Redemption bez znalosti předchozích serií? Díky
24
0 0
reagovat
Fakt Buffy? Pamatuju si jak jsem to jako malej hroozně žral, ale i tehdy mi to přišlo docela blbý, před 5 lety jsem viděl v telce jeden díl z 1. série a z masek se mi chtělo blít. Nemůžu uvěřit, že by si to dostalo aspoň na průměrnou úroveň.
536458
Fakt Buffy? Pamatuju si jak jsem to jako malej hroozně žral, ale i tehdy mi to přišlo docela blbý, před 5 lety jsem viděl v telce jeden díl z 1. série a z masek se mi chtělo blít. Nemůžu uvěřit, že by si to dostalo aspoň na průměrnou úroveň.
0 0
reagovat

Luc44

Told ya 8)
536433
Told ya *8)*
Luc44
0 0
reagovat

Buffy 5sezona

OH MY GOD!!!!!! :+ :+ :+ :+ :+ bah, tak jako tohle byla jízda, předchozí sérky jsou proti tomuhle absolutně nicotný!!!! Drama jak prase, ano i pár zamlžených pohledů bylo. Absolutní paráda :+ Jestli jsou zbylý dvě sérky jen z půlky tak dobrý tak to bude ááááááááááááh
Karle, ještě jednou díky, žes mě do toho lehoulince uvrtal :+
536426
OH MY GOD!!!!!! *:+* *:+* *:+* *:+* *:+* bah, tak jako tohle byla jízda, předchozí sérky jsou proti tomuhle absolutně nicotný!!!! Drama jak prase, ano i pár zamlžených pohledů bylo. Absolutní paráda *:+* Jestli jsou zbylý dvě sérky jen z půlky tak dobrý tak to bude ááááááááááááh Karle, ještě jednou díky, žes mě do toho lehoulince uvrtal *:+*
Buffy 5sezona
0 0
reagovat
:)):+8)
536353
*:))**:+**8)*
0 0
reagovat

Nameless

:D:+ Už se nemůžu dočkat, tohle promo je vymazlený...
536347
*:D**:+* Už se nemůžu dočkat, tohle promo je vymazlený...
Nameless
0 0
reagovat
nový promo na dextera :+
link
536338
nový promo na dextera *:+* [link="http://spoilertv.blogspot.com/2009/08/dexter-season-4-another-promo.html"]link[/link]
0 0
reagovat
Those were the days... wait, sometimes they still are :)
536336
Those were the days... wait, sometimes they still are :)
0 0
reagovat
Slusnej vykon, ses zavrel doma a nic jinyho si nedelal ne :)
536335
Slusnej vykon, ses zavrel doma a nic jinyho si nedelal ne :)
0 0
reagovat
Ok, ten serial je prakticky uplne o nicom, ale aj tak som dal za 5 dni 3 serie :D
Ari a "Drama" su proste genialni :+
536334
Ok, ten serial je prakticky uplne o nicom, ale aj tak som dal za 5 dni 3 serie *:D* Ari a "Drama" su proste genialni *:+*
0 0
reagovat

Entourage

vím, že jsem pozadu ale díl s U2 .. prostě nářez .. ten seriál je pro mě, jako milovníka cameo roliček splněnej sen:)
536329
vím, že jsem pozadu ale díl s U2 .. prostě nářez .. ten seriál je pro mě, jako milovníka cameo roliček splněnej sen*:)*
Entourage
0 0
reagovat
Tady někdo vykrad Děkujeme, že kouříte :D
536219
Tady někdo vykrad Děkujeme, že kouříte *:D*
0 0
reagovat
2h pilot by mel bezet dnes vecer (tj. rano u nas).. jestli jsem to spravne pochopil
536218
2h pilot by mel bezet dnes vecer (tj. rano u nas).. jestli jsem to spravne pochopil
0 0
reagovat
link jsem zvedav co se z toho vyklube :)
536217
http://www.tv.com/video/24292/Series+Premiere?o=tv&tag=vid_carousel;vid;5 jsem zvedav co se z toho vyklube *:)*
0 0
reagovat
Bože ta zpráva o Rogenovy a Megan je zdrcujicí :D a když vezmu jak do něj šili posledně v entourage - chudák kluk si to nezaslouží :)) (a přitom i tenkrát nevypadal tak špatně).
536177
Bože ta zpráva o Rogenovy a Megan je zdrcujicí *:D* a když vezmu jak do něj šili posledně v entourage - chudák kluk si to nezaslouží *:))* (a přitom i tenkrát nevypadal tak špatně).
0 0
reagovat

KarelR

No finále čtvrtý řady byla taky pecka;) a Eric..jj:D
536125
No finále čtvrtý řady byla taky pecka*;)* a Eric..jj*:D*
KarelR
0 0
reagovat
Já bych řekl, že Entourage je příběh všech.. nikdo vyloženě nevyčnívá z řady :)
536124
Já bych řekl, že Entourage je příběh všech.. nikdo vyloženě nevyčnívá z řady :)
0 0
reagovat

scroochy

Si počkej až se objeví Eric Dane ;) A díl s bombou je tak dobrej... že to je podle mě to nejlepší z celýho seriálu :D
536123
Si počkej až se objeví Eric Dane *;)* A díl s bombou je tak dobrej... že to je podle mě to nejlepší z celýho seriálu *:D*
scroochy
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se