Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 56861 - 56880 Napsat příspěvek
no aj mne na zaciatku vadil Phil ale posledne casti je zjavne ze nieje az taky blbec :) a napr "gay couples" je pre mna celkom zabavna :)
542498
no aj mne na zaciatku vadil Phil ale posledne casti je zjavne ze nieje az taky blbec :) a napr "gay couples" je pre mna celkom zabavna :)
0 0
reagovat

Memphis

zo zaciatku som sa nevedel naladit, ale posledne epizody vladnu
542497
zo zaciatku som sa nevedel naladit, ale posledne epizody vladnu
Memphis
0 0
reagovat

Modern Family

viděl sem tři epizody a vůbec mě to nechytlo, gay couples mě nezajímaj, idiot Phil mě rozčiluje, snad jedině Manny je vtipnej... má cenu tomu dávat ještě šanci?
542496
viděl sem tři epizody a vůbec mě to nechytlo, gay couples mě nezajímaj, idiot Phil mě rozčiluje, snad jedině Manny je vtipnej... má cenu tomu dávat ještě šanci?
Modern Family
0 0
reagovat

MeaCulpa

LOST SPOILER

Nezabudaj, ze ten "stary" Sayid zomrel.
542495
LOST SPOILER Nezabudaj, ze ten "stary" Sayid zomrel.
MeaCulpa
0 0
reagovat
Mě taky ty strašně rychlý změny názoru celkem dost vadí. U Sawyera i Claire celkem jednoduše chápu, že je Locke ukecal, ale Sayid se zachoval jako totální dement. Úplně svoje chování z předcházejících 2 sezón během minuty hodil do koše.
542494
Mě taky ty strašně rychlý změny názoru celkem dost vadí. U Sawyera i Claire celkem jednoduše chápu, že je Locke ukecal, ale Sayid se zachoval jako totální dement. Úplně svoje chování z předcházejících 2 sezón během minuty hodil do koše.
0 0
reagovat
Novy Modern Family dokazuje ze je kralom sucasnych sitcomov a udivuje ma ako dokazu vytazit scenaristicky ultravtipne aj dojimave a pritom maximalne realisticke sceny. Od zaciatku do konca. Bravo.
542493
Novy Modern Family dokazuje ze je kralom sucasnych sitcomov a udivuje ma ako dokazu vytazit scenaristicky ultravtipne aj dojimave a pritom maximalne realisticke sceny. Od zaciatku do konca. Bravo.
0 0
reagovat

Lost

Sayida nemám rád už od první sérky, takže díl věnovanej přímo jemu je pro mě vždy peklo. Díl celkem průměrný, snad se děj brzy začne hýbat kupředu...
542492
Sayida nemám rád už od první sérky, takže díl věnovanej přímo jemu je pro mě vždy peklo. Díl celkem průměrný, snad se děj brzy začne hýbat kupředu...
Lost
0 0
reagovat

Lost

Na poslední dvě epky Lostu mám stejnej názor jako HAL, začínám to nechápat.
542489
Na poslední dvě epky Lostu mám stejnej názor jako HAL, začínám to nechápat.
Lost
0 0
reagovat
Já jsem s průběhem LOST zatím spokojený (i když o nadšení se zatím hovořit nedá). Takový úvodní prolog po dnešním díle máme za sebou. Hrdinové se nám pěkně rozdělili na hodný Jacob team (počítám, že v příštím díle se Ilanina skupina připojí k Jackovi) a zlé (Locke tým). Krásně se to rozestavilo na závěrečnou bitvu.
542483
Já jsem s průběhem LOST zatím spokojený (i když o nadšení se zatím hovořit nedá). Takový úvodní prolog po dnešním díle máme za sebou. Hrdinové se nám pěkně rozdělili na hodný Jacob team (počítám, že v příštím díle se Ilanina skupina připojí k Jackovi) a zlé (Locke tým). Krásně se to rozestavilo na závěrečnou bitvu.
0 0
reagovat

Lost

Pořád standart - není to nuda, ale flashe jsou o ničem, Sayid se chová jako retard a smysl a motivace (bývalých) vedlejších postav furt nechápu.
542459
Pořád standart - není to nuda, ale flashe jsou o ničem, Sayid se chová jako retard a smysl a motivace (bývalých) vedlejších postav furt nechápu.
Lost
0 0
reagovat

Chuck

konečně perfektní díl, ale ta bublina kolem těch jejich vztahů už mě fakt nebaví, ať to praskne najednu stranu nebo nadruhou mě už je to jedno - smířím se i ze supermanem :D
542458
konečně perfektní díl, ale ta bublina kolem těch jejich vztahů už mě fakt nebaví, ať to praskne najednu stranu nebo nadruhou mě už je to jedno - smířím se i ze supermanem *:D*
Chuck
0 0
reagovat
Nebylo to špatný, ale já se bavil u posledního dílu víc.
542457
Nebylo to špatný, ale já se bavil u posledního dílu víc.
0 0
reagovat

lost

tak panove a damy, toto bylo neco, nejlepsi dil posledni rady! :+:+
542455
tak panove a damy, toto bylo neco, nejlepsi dil posledni rady! *:+**:+*
lost
0 0
reagovat
Gorecki: :D
542421
Gorecki: *:D*
0 0
reagovat
Who the hell is Bartowski?:D:D:+

perfektní, a TBBT taky, Sheldon zase v loji:D
542420
Who the hell is Bartowski?*:D**:D**:+* perfektní, a TBBT taky, Sheldon zase v loji*:D*
0 0
reagovat

Gorecki

:D :+
542419
*:D* *:+*
Gorecki
0 0
reagovat

Channing

este ze si sem rychlo nieco napisal a zlepsil to8):-
542416
este ze si sem rychlo nieco napisal a zlepsil to*8)**:-*
Channing
0 0
reagovat

verbst

tohle je mozna nejtrapnejsi prispevek, jaky jsem kdy v zivote videl. Jak muzes bejt takovej hlupák???:-
542414
tohle je mozna nejtrapnejsi prispevek, jaky jsem kdy v zivote videl. Jak muzes bejt takovej hlupák???*:-*
verbst
0 0
reagovat

HALLELUJAH! The Olympics are O-V-E-R ! ! !

Konečně jsem se dočkal! Nový How I Met Your Mother / The Big Bang Theory / Chuck / Cougar Town / Modern Family / FlashForward! A za tejden: Castle / Trauma / [scrubs]: Season 9 [Med School]
CAN I GET AN AMEN?!
542412
Konečně jsem se dočkal! Nový How I Met Your Mother / The Big Bang Theory / Chuck / Cougar Town / Modern Family / FlashForward! A za tejden: Castle / Trauma / [scrubs]: Season 9 [Med School] [b]CAN I GET AN AMEN?![/b]
HALLELUJAH! The Olympics are O-V-E-R ! ! !
0 0
reagovat
Mně se dneska líbilo všechno, ale je pravda, že 24 jsem ještě neviděl.:D
542411
Mně se dneska líbilo všechno, ale je pravda, že 24 jsem ještě neviděl.*:D*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se