Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 56841 - 56860 Napsat příspěvek
Nepovažuju se za žádnýho LOTR fanouška, ale i tak, dnešní díl TBBT je naprosto neuvěřitelnej. Prakticky jsem se za těch dvacet minut nepřestal smát. Jeden z nejlepších dílů ever.:+
542810
Nepovažuju se za žádnýho LOTR fanouška, ale i tak, dnešní díl TBBT je naprosto neuvěřitelnej. Prakticky jsem se za těch dvacet minut nepřestal smát. Jeden z nejlepších dílů ever.*:+*
0 0
reagovat
Chuck byl skvělý, jak je poslední dobou zvykem. TBBT bylo dobré, Barney v HIMYM mi poslední dobou leze neuvěřitelně na nervy. House dnes neměl chybu, případy v nemocnici se už skoro úplně ignorují a tomu seriálu to dost prospívá.
542808
Chuck byl skvělý, jak je poslední dobou zvykem. TBBT bylo dobré, Barney v HIMYM mi poslední dobou leze neuvěřitelně na nervy. House dnes neměl chybu, případy v nemocnici se už skoro úplně ignorují a tomu seriálu to dost prospívá.
0 0
reagovat

Chuck 3x09

Spilery...
Kebyze mi niekto povie, ze uz nikdy nesmiem pozerat Chucka a mam si vybrat posledny diel, ktory kedy uvidim...asi by to bol tento . Vsetko co mam na Chuckovi rad, tak to fungovalo. Skvele komedialne momenty, Jeffster, priznanie sa Morganovi,posledna scena a vela inych skvelych momentov......
542791
Spilery... Kebyze mi niekto povie, ze uz nikdy nesmiem pozerat Chucka a mam si vybrat posledny diel, ktory kedy uvidim...asi by to bol tento . Vsetko co mam na Chuckovi rad, tak to fungovalo. Skvele komedialne momenty, Jeffster, priznanie sa Morganovi,posledna scena a vela inych skvelych momentov......
Chuck 3x09
0 0
reagovat
Musim se vyjadrit k dnesnimu dilu HIMYM, protoze Jennifer Lopez je to nejvice sexy, co v tomhle serialu kdy bylo:+8) A (nejen diky ni:) samozrejme povedeny dil.
542782
Musim se vyjadrit k dnesnimu dilu HIMYM, protoze Jennifer Lopez je to nejvice sexy, co v tomhle serialu kdy bylo*:+**8)* A (nejen diky ni:) samozrejme povedeny dil.
0 0
reagovat
dneska toho vyslo opravdu hodne( 8 ruznych dilu ). dalo by se rici, ze dneska je velke utery :-)
542781
dneska toho vyslo opravdu hodne( 8 ruznych dilu ). dalo by se rici, ze dneska je velke utery :-)
0 0
reagovat

twitter true blood

QofTU: can you put ConanOBrien on TrueBlood this season as a wacky town shapeshifter?

Ha! What would he most often shift into?

Truebies respond to what ConanOBrien would shapeshift as on TrueBlood: Leprechaun, platypus, Irish wolfhound, kangaroo, and NOT a peacock.
:D
542740
QofTU: can you put ConanOBrien on TrueBlood this season as a wacky town shapeshifter? Ha! What would he most often shift into? Truebies respond to what ConanOBrien would shapeshift as on TrueBlood: Leprechaun, platypus, Irish wolfhound, kangaroo, and NOT a peacock. *:D*
twitter true blood
0 0
reagovat
Liv je strašně sympatická. Jak v reálu tak v seriálu :)
542695
Liv je strašně sympatická. Jak v reálu tak v seriálu :)
0 0
reagovat
oliv je famozni 8)
542691
oliv je famozni *8)*
0 0
reagovat
Druha seria je lepsia, ale stale je to len priemer.
btw a Olivia nikomu nevadi? :-
542688
Druha seria je lepsia, ale stale je to len priemer. btw a Olivia nikomu nevadi? *:-*
0 0
reagovat
Rozhodně lepší. Taky jsem na začátku Waltera nemusel, ale teď už je úplně v pohodě.
542663
Rozhodně lepší. Taky jsem na začátku Waltera nemusel, ale teď už je úplně v pohodě.
0 0
reagovat
s tim fringe ste me potesili, zrovna sem dokoukal na blu prvni sezonu (kdyz ji vysilali, vzdal sem to asi po deviti epizodach) a zase se mi to zacalo libit (ikdyz waltera furt nemuzu vystat ...).
jaka je druha serie?
542653
s tim fringe ste me potesili, zrovna sem dokoukal na blu prvni sezonu (kdyz ji vysilali, vzdal sem to asi po deviti epizodach) a zase se mi to zacalo libit (ikdyz waltera furt nemuzu vystat ...). jaka je druha serie?
0 0
reagovat
nevím jestli tohle patří zrovna do sekce seriály ale tak podívat se může každý ... :D

another Penny
542647
nevím jestli tohle patří zrovna do sekce seriály ale tak podívat se může každý ... *:D* [link="http://www.maxim.com/video/#86461"]another Penny[/link]
0 0
reagovat

mikosuo

Yes! :+
542636
Yes! *:+*
mikosuo
0 0
reagovat

mikosuo

:+
542632
*:+*
mikosuo
0 0
reagovat
a takže potvrdená 3.séria Fringe :+
542631
a takže potvrdená 3.séria Fringe *:+*
0 0
reagovat

naigoto

Tak, tak, zatial vyborna sezona a povedal by som, ze to najlepsie nas este len caka a Coacha clovek proste musi milovat :D
542613
Tak, tak, zatial vyborna sezona a povedal by som, ze to najlepsie nas este len caka a Coacha clovek proste musi milovat *:D*
naigoto
0 0
reagovat

Hellblazer

Hell yes. Tohle by mohla být aj vůbec nejlepší sezóna vůbec, neskutečně to šlape :)
542609
Hell yes. Tohle by mohla být aj vůbec nejlepší sezóna vůbec, neskutečně to šlape *:)*
Hellblazer
0 0
reagovat
Pozerava tu niekto Survivor? :+
542608
Pozerava tu niekto Survivor? *:+*
0 0
reagovat
konečně jsem se dostal k novému dílu TBBT ... :D Shelly měl zase pech ... :D
542512
konečně jsem se dostal k novému dílu TBBT ... *:D* Shelly měl zase pech ... *:D*
0 0
reagovat
Taky mě trvalo tak tři čtyři díly než jsem MOdern Family úplně propadl. Phil mi přišel jako děsný hovado, což mi vadilo, ale teď už mi to naopak vyhovuje :D
Gorecki: jj opakuje se to po každém díle, krále je mrtev, ať žije král :+
542509
Taky mě trvalo tak tři čtyři díly než jsem MOdern Family úplně propadl. Phil mi přišel jako děsný hovado, což mi vadilo, ale teď už mi to naopak vyhovuje *:D* Gorecki: jj opakuje se to po každém díle, krále je mrtev, ať žije král *:+*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se