Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 56561 - 56580 Napsat příspěvek
House byl trošičku táhlý, ale Big bang byl skvělej .. :D
544686
House byl trošičku táhlý, ale Big bang byl skvělej .. *:D*
0 0
reagovat

24

Revoluční díl!!! SPOILERY SPOILERY Jack si vaří kafe? wtf? :) Jack souloží? uprostřed "dne"? WTF? :D To je návrat k pravým kořenům, kdy Tony v CTU v první sérce usrkával kávičku :D SPOILER SPOILER Jinak se teda nabízí celkem slušný zakončení nejen série ale vlastně celýho seriálu :+
544675
Revoluční díl!!! SPOILERY SPOILERY Jack si vaří kafe? wtf? :) Jack souloží? uprostřed "dne"? WTF? :D To je návrat k pravým kořenům, kdy Tony v CTU v první sérce usrkával kávičku :D SPOILER SPOILER Jinak se teda nabízí celkem slušný zakončení nejen série ale vlastně celýho seriálu *:+*
24
0 0
reagovat

lost

opet paradni dil :+
544671
opet paradni dil *:+*
lost
0 0
reagovat

HIMYM 16 17 18

link

opět špica a nejlepší konec 17ky Bang Bang Bangitty Bang a Marshall na benjo :-D
544615
http://www.youtube.com/watch?v=NsZ-OruQlgM opět špica a nejlepší konec 17ky Bang Bang Bangitty Bang a Marshall na benjo :-D
HIMYM 16 17 18
0 0
reagovat
Pacific je díl od dílu lepší a lepší
a 19 díl BBT :(( ale stejně sem se smál až sem brečel :-D
544612
Pacific je díl od dílu lepší a lepší a 19 díl BBT :(( ale stejně sem se smál až sem brečel :-D
0 0
reagovat
No po prvním dílu těžko soudit, zatím můžu říct jen tolik, že to bylo zajímávé.
544611
No po prvním dílu těžko soudit, zatím můžu říct jen tolik, že to bylo zajímávé.
0 0
reagovat

st39.6

A to já přece... vím :D

Treme je o New Orleans po Katrině. Hudba, trosky a tak. Dělaj to nějaký významný maníci a dost se o tom psalo, tak mě jenom zajímalo, jak to dopadlo.
544609
A to já přece... vím *:D* Treme je o New Orleans po Katrině. Hudba, trosky a tak. Dělaj to nějaký významný maníci a dost se o tom psalo, tak mě jenom zajímalo, jak to dopadlo.
st39.6
0 0
reagovat
um, sorry, ja myslel treme :D :D ... trauma samozrejme znam, vzdyt sme se o tom bavili ;)
544608
um, sorry, ja myslel treme :D :D ... trauma samozrejme znam, vzdyt sme se o tom bavili ;)
0 0
reagovat

st39.6

Představ si Pohotovost s cool bandou záchranářů, kde pořád něco vybuchuje a někdo bourá, protože to produkuje Peter Berg 8) Viděl jsem teda jenom pět dílů, ale prej je to pecka i dál, takže teď čekám, až to dovysílaj, a dám to pak najednou.
544607
Představ si Pohotovost s cool bandou záchranářů, kde pořád něco vybuchuje a někdo bourá, protože to produkuje Peter Berg *8)* Viděl jsem teda jenom pět dílů, ale prej je to pecka i dál, takže teď čekám, až to dovysílaj, a dám to pak najednou.
st39.6
0 0
reagovat
o cem je to trauma?
544606
o cem je to trauma?
0 0
reagovat
House byl dneska opět skvělý, TBBT dobré, HIMYM průměr, Trauma super, Castle skvělý. Jsem zvědav co předvedou scénáristi v 24.

Pacific vzdávám, počkám na zbytek a pak se podívám podle ohlasů.
544605
House byl dneska opět skvělý, TBBT dobré, HIMYM průměr, Trauma super, Castle skvělý. Jsem zvědav co předvedou scénáristi v 24. Pacific vzdávám, počkám na zbytek a pak se podívám podle ohlasů.
0 0
reagovat

Loki

Na Ryana jsem u toho taky vzpomínal - na to jak mě v něm (nejen) ta scéna vylodění sebrala, zatímco teď jsem ji naopak neprožíval vůbec nijak. Vlastně jsem smutně vzpomínal kromě BoB dokonce i na Kód Navajo... těžko říct čím to je, ale mě to tentokrát ničím nezaujalo a i většina z těch pár postav které jsem schopný poznak je mi čím dál tím víc ukradená...
544603
Na Ryana jsem u toho taky vzpomínal - na to jak mě v něm (nejen) ta scéna vylodění sebrala, zatímco teď jsem ji naopak neprožíval vůbec nijak. Vlastně jsem smutně vzpomínal kromě BoB dokonce i na Kód Navajo... těžko říct čím to je, ale mě to tentokrát ničím nezaujalo a i většina z těch pár postav které jsem schopný poznak je mi čím dál tím víc ukradená...
Loki
0 0
reagovat
Dobry Fanmade trailer na BoB.
544578
Dobry Fanmade [link="http://www.youtube.com/watch?v=23qppEPxczY"]trailer[/link] na BoB.
0 0
reagovat
kua, to sem zvedav ... ja teprve vcera vecer dohnal pacific do ctyrky a musim rict, ze sem si to celkem prijemne uzil, i kdyz je to neco uplne jinyho nez BoB.
544577
kua, to sem zvedav ... ja teprve vcera vecer dohnal pacific do ctyrky a musim rict, ze sem si to celkem prijemne uzil, i kdyz je to neco uplne jinyho nez BoB.
0 0
reagovat
KarelR:Jj presne.:D Tak rozmyslam ci by to nebolo lepsie ked by som si to dal naraz cele, ale to asi nevydrzim...:))
544567
KarelR:Jj presne.*:D* Tak rozmyslam ci by to nebolo lepsie ked by som si to dal naraz cele, ale to asi nevydrzim...*:))*
0 0
reagovat

Loki

Jedinej problém dnešního dílu byl v tom, že skončil ve chvíli, kdy jsem se začal těšit, co bude dál :D:+
544566
Jedinej problém dnešního dílu byl v tom, že skončil ve chvíli, kdy jsem se začal těšit, co bude dál *:D**:+*
Loki
0 0
reagovat
No dnesny Pacific, minimalne jeho druha polka to teda bolo nieco. Neviem neviem, ci by Ryan nemal predat korunu, lebo to vylodenie bol nehorazny masaker. Skoda, ze ta prva polka stale trpela tymi istymi neduhami ako v predoslych dieloch. Inak zmena toho rozpravacieho tempa medzi Leckiem a Eugenom je tam jasne vidiet a musim povedat, ze mi viacej sedi prave Eugene.
544565
No dnesny Pacific, minimalne jeho druha polka to teda bolo nieco. Neviem neviem, ci by Ryan nemal predat korunu, lebo to vylodenie bol nehorazny masaker. Skoda, ze ta prva polka stale trpela tymi istymi neduhami ako v predoslych dieloch. Inak zmena toho rozpravacieho tempa medzi Leckiem a Eugenom je tam jasne vidiet a musim povedat, ze mi viacej sedi prave Eugene.
0 0
reagovat
Ta kde jsou nějaký ohlasy na pilot Treme? Já jestli si to můžu v klidu schovat, nebo je to okamžitý must-see :)
544564
Ta kde jsou nějaký ohlasy na pilot Treme? Já jestli si to můžu v klidu schovat, nebo je to okamžitý must-see :)
0 0
reagovat

KarelR

V českém znění neříkaly "Děkuji" - ale rozebíraly takové téma to je pravda :-)

verbst: Aha .. :-)
544562
V českém znění neříkaly "Děkuji" - ale rozebíraly takové téma to je pravda :-) verbst: Aha .. :-)
KarelR
0 0
reagovat

zahron

No moc se tam neohřála... Jsem to napsal hnedka jak jsem ji tam uvidel . . .
544560
No moc se tam neohřála... Jsem to napsal hnedka jak jsem ji tam uvidel . . .
zahron
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se