Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 56541 - 56560 Napsat příspěvek

KarelR

Muzikály mě bavěj hodně, ale z HSMka (resp pěti minut z něj) mi dobře od žaludku tedy nebylo :))
No tak tedy asi nic, dám si od Whedona radši repete něčeho staršího... a nebo dám šanci aspoň pár dalším dílům Buffy :D
544729
Muzikály mě bavěj hodně, ale z HSMka (resp pěti minut z něj) mi dobře od žaludku tedy nebylo *:))* No tak tedy asi nic, dám si od Whedona radši repete něčeho staršího... a nebo dám šanci aspoň pár dalším dílům Buffy *:D*
KarelR
0 0
reagovat

HAL

Ty teda nejsi člověk, kterýmu bych doporučil zrovna Glee. Nebo tě bavěj muzikály a uneseš nahláškovanější a trochu chytřejší seriálovou verzi HSMka? :D Whedon to každopádně není (je to Ryan Murphy od Plastický chirurgie) a neslyšel jsi o tom proto, že to mělo od 9.prosince pauzu a teprve teď se to vrací.
544728
Ty teda nejsi člověk, kterýmu bych doporučil zrovna Glee. Nebo tě bavěj muzikály a uneseš nahláškovanější a trochu chytřejší seriálovou verzi HSMka? *:D* Whedon to každopádně není (je to Ryan Murphy od Plastický chirurgie) a neslyšel jsi o tom proto, že to mělo od 9.prosince pauzu a teprve teď se to vrací.
HAL
0 0
reagovat

verbst

:+ nice
544727
*:+* nice
verbst
0 0
reagovat

KarelR

Jak moc stojí ty dosavadní díly Glee za nakoukání?
Jako vzpomínám jsi že jsi mi o tom kdysi docela básnil, ale od té doby jsem o Glee skoro neslyšel, což mi na seriál od Whedona připadá docela divné...
544726
Jak moc stojí ty dosavadní díly Glee za nakoukání? Jako vzpomínám jsi že jsi mi o tom kdysi docela básnil, ale od té doby jsem o Glee skoro neslyšel, což mi na seriál od Whedona připadá docela divné...
KarelR
0 0
reagovat

Glee

Mno, písničky nic zapamatovatelnýho a celý to resetování je takový divný... ale aspoň to furt má hlášky. "Did you know dolphins are just gay sharks?" :D
544724
Mno, písničky nic zapamatovatelnýho a celý to resetování je takový divný... ale aspoň to furt má hlášky. "Did you know dolphins are just gay sharks?" *:D*
Glee
0 0
reagovat

verbst

nestraš, dneska jsem dobrou půlhoďku řešil v projektu, že glut bylo přilinkováno dřív než 'glee.h' takže já žadné gleee is back nechci :D:D:D
544723
nestraš, dneska jsem dobrou půlhoďku řešil v projektu, že glut bylo přilinkováno dřív než 'glee.h' takže já žadné gleee is back nechci *:D**:D**:D*
verbst
0 0
reagovat
GLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE IS BAAAACK !

(odpusťte tento pubertální výkřik :))
544722
GLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE IS BAAAACK ! (odpusťte tento pubertální výkřik *:)*)
0 0
reagovat
Nejvíc mě pobavil closet, closet, closet... Hej ale kdyby příští díl pokračování nebylo a tenhle díl zůstal takhle natvrdo utnutý, tak by to bylo docela stylový, u mě by to byl palec nahoru ?)
544720
Nejvíc mě pobavil closet, closet, closet... Hej ale kdyby příští díl pokračování nebylo a tenhle díl zůstal takhle natvrdo utnutý, tak by to bylo docela stylový, u mě by to byl palec nahoru *?)*
0 0
reagovat

naigoto

Predchadzajuce dve casti boli mozno zabavnejsie, ale proste to ohliadnutie za minulostou bolo uzasne a nova MechaStreisand nema chybu. Som zvedavy ci nas caka pokracovanie, pri SP clovek nemoze vediet :D
544719
Predchadzajuce dve casti boli mozno zabavnejsie, ale proste to ohliadnutie za minulostou bolo uzasne a nova MechaStreisand nema chybu. Som zvedavy ci nas caka pokracovanie, pri SP clovek nemoze vediet *:D*
naigoto
0 0
reagovat

Hell

Mně se SP moc nelíbilo (= narážky na předchozí díly dobrý, ale skoro vůbec jsem se nesmál), nicméně to vypadá, že příští díl bude pokračování bo co, tak uvidíme :)
544718
Mně se SP moc nelíbilo (= narážky na předchozí díly dobrý, ale skoro vůbec jsem se nesmál), nicméně to vypadá, že příští díl bude pokračování bo co, tak uvidíme *:)*
Hell
0 0
reagovat

Hellblazer

it just kept getting better :D
544717
it just kept getting better *:D*
Hellblazer
0 0
reagovat
SP opat vynikajuci :D
544716
SP opat vynikajuci *:D*
0 0
reagovat
Cool, asi poziriem.:)
544706
Cool, asi poziriem.*:)*
0 0
reagovat
Breaking Bad si pořád drží stejnou kvalitu. Třetí řada měla super začátek, pak se to trochu zpomalilo, ale teď to zas vypadá na pěknou jízdu. Rozhodně stojí za shlédnutí celé.
544705
Breaking Bad si pořád drží stejnou kvalitu. Třetí řada měla super začátek, pak se to trochu zpomalilo, ale teď to zas vypadá na pěknou jízdu. Rozhodně stojí za shlédnutí celé.
0 0
reagovat

Loki

Imho momentálne najlepsi dramaticky seriál. Tretia séria sa rozbieha pomaly, ale treba vydržať;)
544704
Imho momentálne najlepsi dramaticky seriál. Tretia séria sa rozbieha pomaly, ale treba vydržať;)
Loki
0 0
reagovat

lost 6x12

naprosto ujetej konec :) ten serial už sleduju jen ze setrvačnosti abych věděl jak to dopadne a jestli tam všichni zdechnou nebo ne je mě šumák
544703
naprosto ujetej konec :) ten serial už sleduju jen ze setrvačnosti abych věděl jak to dopadne a jestli tam všichni zdechnou nebo ne je mě šumák
lost 6x12
0 0
reagovat
Asi pred dvoma rokmi som pozeral prvu seriu a bolo to velmi dobre, teraz cakam kym skonci tretia seria a dam si to pekne vsetko naraz :+
544701
Asi pred dvoma rokmi som pozeral prvu seriu a bolo to velmi dobre, teraz cakam kym skonci tretia seria a dam si to pekne vsetko naraz *:+*
0 0
reagovat
Pozera tu niekto na Breaking Bad? Ake to je?
544700
Pozera tu niekto na Breaking Bad? Ake to je?
0 0
reagovat

Lost

Pro mě slabé, souhlas ale s tím, že Desmond je prostě třída, ten to tam všechno zachraňuje. A jen tak mimochodem mezi řečmi se nám dostalo aj pár odpovědí na dlouholeté otázky :)
544690
Pro mě slabé, souhlas ale s tím, že Desmond je prostě třída, ten to tam všechno zachraňuje. A jen tak mimochodem mezi řečmi se nám dostalo aj pár odpovědí na dlouholeté otázky *:)*
Lost
0 0
reagovat

Lost

Tak dnešní díl byl vážně chuťovka. Desmond opět válí :+
544688
Tak dnešní díl byl vážně chuťovka. Desmond opět válí *:+*
Lost
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se