Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 56521 - 56540 Napsat příspěvek

HAL

tak kdybych si mel na neco stezovat, tak na to, ze tady neni tag spoiler (jehoz implementace je otazkou okamziku) a ne na to, ze spoiler nekdo napise
544825
tak kdybych si mel na neco stezovat, tak na to, ze tady neni tag spoiler (jehoz implementace je otazkou okamziku) a ne na to, ze spoiler nekdo napise
HAL
0 0
reagovat

Gonzi, okkac

Omlouvám se jestli jsem vám něco až moc vyspoiloval, ale... o hromadném masakrování se tu mluvilo už přede mnou a kterého hlavního hrdinu mám na mysli taky být jisté nemusí ;)
544822
Omlouvám se jestli jsem vám něco až moc vyspoiloval, ale... o hromadném masakrování se tu mluvilo už přede mnou a kterého hlavního hrdinu mám na mysli taky být jisté nemusí *;)*
Gonzi, okkac
0 0
reagovat

okkac

jop, spoilerů tu je slušně... jsem fakt happy, protože posl. díl co jsem viděl je 10 :( (ale tak nemám číst diskuzi o spartakovi že :D:D)
544821
jop, spoilerů tu je slušně... jsem fakt happy, protože posl. díl co jsem viděl je 10 *:(* (ale tak nemám číst diskuzi o spartakovi že *:D**:D*)
okkac
0 0
reagovat

HAL

Díky za spoiler, i když to člověk asi u tohoto námětu čekal.
544819
Díky za spoiler, i když to člověk asi u tohoto námětu čekal.
HAL
0 0
reagovat

Spartacus

No, řež to byla ucházející, ale mohla být ještě mnohem větší kdyby se v tom seriálu někdo konečně naučil dělat krvavé efekty a natáčet bitky bez ujetých zpomalovaček a stříhů do prázdna, takže se většina toho zajímavého odehraje mimo kameru. Žádné extra veselé vraždění nebohých žen a dětí se vlastně nekonalo.

Ovšem nedokážu si představit čím by mě snad mohla bavit druhá série, když tady hlavní hrdina celého seriálu zemřel.
544815
No, řež to byla ucházející, ale mohla být ještě mnohem větší kdyby se v tom seriálu někdo konečně naučil dělat krvavé efekty a natáčet bitky bez ujetých zpomalovaček a stříhů do prázdna, takže se většina toho zajímavého odehraje mimo kameru. Žádné extra veselé vraždění nebohých žen a dětí se vlastně nekonalo. Ovšem nedokážu si představit čím by mě snad mohla bavit druhá série, když tady hlavní hrdina celého seriálu zemřel.
Spartacus
0 0
reagovat

Hellblazer

Ilithya a jej uzasny usmev, ked zapecatili tie dvere...vlastne hej, ona mi staci.;)
544810
Ilithya a jej uzasny usmev, ked zapecatili tie dvere...vlastne hej, ona mi staci.*;)*
Hellblazer
0 0
reagovat
Akorát mě nasraly zprávy ohledně druhý sérky: On December 22, 2009, it was announced that the show was renewed for a second season before even premiering. However, on March 9, 2010, IGN.com reported that the production of Season 2 has been delayed due to star Andy Whitfield being diagnosed with early-stage non-Hodgkin lymphoma. According to the weekly New York magazine, due to the delay, Starz is developing a six-episode prequel to Spartacus: Blood and Sand.
544809
Akorát mě nasraly zprávy ohledně druhý sérky: On December 22, 2009, it was announced that the show was renewed for a second season before even premiering. However, on March 9, 2010, IGN.com reported that the production of Season 2 has been delayed due to star Andy Whitfield being diagnosed with early-stage non-Hodgkin lymphoma. According to the weekly New York magazine, due to the delay, Starz is developing a six-episode prequel to Spartacus: Blood and Sand.
0 0
reagovat
A nestaci ti, ze prezili dve najvacsie svine? Ilithyia a Ashur? :D
544808
A nestaci ti, ze prezili dve najvacsie svine? Ilithyia a Ashur? *:D*
0 0
reagovat

jaLO

asi hej :D
544807
asi hej *:D*
jaLO
0 0
reagovat

Spartacus

SPOILERY Som jediny, co si zelal aby zomrel radsej Crixus a Spartacus a tie nechutne deviantne a zabavne postavy stale zili? 8)
544800
SPOILERY Som jediny, co si zelal aby zomrel radsej Crixus a Spartacus a tie nechutne deviantne a zabavne postavy stale zili? *8)*
Spartacus
0 0
reagovat

Spartacus: Blood and Sand

To byla cistka :D , finale jak ma byt. :+
544795
To byla cistka *:D* , finale jak ma byt. *:+*
Spartacus: Blood and Sand
0 0
reagovat

Spartacus

Souhlasím. Když jsem viděl trailery a první díl, tak jsem od toho seriálu moc nečekal, ale to kam se to dokázalo vyšvihnout je obdivuhodné. A poslední díl je neskutečný nářez. :+
544794
Souhlasím. Když jsem viděl trailery a první díl, tak jsem od toho seriálu moc nečekal, ale to kam se to dokázalo vyšvihnout je obdivuhodné. A poslední díl je neskutečný nářez. *:+*
Spartacus
0 0
reagovat

Spartacus: B&S Season Finale

Závěr Spartaca byla nehorázně bloody-cool záležitost :+8):+
544793
Závěr Spartaca byla nehorázně bloody-cool záležitost *:+**8)**:+*
Spartacus: B&S Season Finale
0 0
reagovat
KILL THEM ALL :+:+
544788
KILL THEM ALL *:+**:+*
0 0
reagovat
KarelR: Mě Buffy začala pořádně bavit až od druhé série ale od té doby jsem tím "posedlej" až do teď a některé díli si pouštím pořád dokola, mám pocit že Buffy prostě nestárne!
544735
KarelR: Mě Buffy začala pořádně bavit až od druhé série ale od té doby jsem tím "posedlej" až do teď a některé díli si pouštím pořád dokola, mám pocit že Buffy prostě nestárne!
0 0
reagovat
"začne dávat smysl až pohromadě" Sakryš, to zní jako zbožná přání okolo Lostu :))

Btw právě se dívám na Pravdivé Lži a zděšeně jsem zjistil že čtrnáctiletá Eliza Dushku (Echo) tu hraje Schwarzeneggerovu dceru. A to jsem si u začátků Dollhouse říkal: "Tak pěkná ženská, div že jsem ji ještě v ničem neviděl" :D
544734
"začne dávat smysl až pohromadě" Sakryš, to zní jako zbožná přání okolo Lostu *:))* Btw právě se dívám na Pravdivé Lži a zděšeně jsem zjistil že čtrnáctiletá Eliza Dushku (Echo) tu hraje Schwarzeneggerovu dceru. A to jsem si u začátků Dollhouse říkal: "Tak pěkná ženská, div že jsem ji ještě v ničem neviděl" *:D*
0 0
reagovat

HAL

Já jsem u Buffy taky kdysi trpěl jako zvíře, co si matně vzpomínám. Taky pak Psemovi trvalo x měsíců mě přesvědčit, abych na to začal koukat, že to začne dávat smysl až pohromadě :D
544733
Já jsem u Buffy taky kdysi trpěl jako zvíře, co si matně vzpomínám. Taky pak Psemovi trvalo x měsíců mě přesvědčit, abych na to začal koukat, že to začne dávat smysl až pohromadě *:D*
HAL
0 0
reagovat

KarelR

Já vím, z Buffy musí člověk vidět nejmíň pět sérií aby mu to začalo připadat geniální, to už jsi taky říkal :D, ale... já radši začnu pozvolna, protože z toho co si matně vzpomínám na dobu dávno minulou kdy u nás snad teprve začínala, tak jsem u těch pár dílů tehdy trpěl jako pozdější generace (to zní strašně) u Twilightu...

ad klipy z Glee: Mňo, cool bych tomu neříkal, takže jdu od toho... ale na rozdíl od HSM tam vidím styl, švih a určitou lehkost... takže zůstanu o opatrného "jednou možná" ;)
544732
Já vím, z Buffy musí člověk vidět nejmíň pět sérií aby mu to začalo připadat geniální, to už jsi taky říkal *:D*, ale... já radši začnu pozvolna, protože z toho co si matně vzpomínám na dobu dávno minulou kdy u nás snad teprve začínala, tak jsem u těch pár dílů tehdy trpěl jako pozdější generace (to zní strašně) u Twilightu... ad klipy z Glee: Mňo, cool bych tomu neříkal, takže jdu od toho... ale na rozdíl od HSM tam vidím styl, švih a určitou lehkost... takže zůstanu o opatrného "jednou možná" *;)*
KarelR
0 0
reagovat
Glee není VŮBEC jako HSMko. BOHUŽEL. :D
544731
Glee není VŮBEC jako HSMko. BOHUŽEL. *:D*
0 0
reagovat

HAL

Dalším pár dílům Buffy? Watch or watch not. There is no try!

Jako nevím, k čemu jinýmu Glee přirovnat. Prostě jestli ti tohle nebo tohle přijde cool, jdi do toho ;) link link
544730
Dalším pár dílům Buffy? Watch or watch not. There is no try! Jako nevím, k čemu jinýmu Glee přirovnat. Prostě jestli ti tohle nebo tohle přijde cool, jdi do toho ;) http://edition.cnn.com/video/data/2.0/video/showbiz/2009/09/18/glee.clip.fox.cnn.html http://video.yahoo.com/watch/6205611/16110600
HAL
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se