Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 56181 - 56200 Napsat příspěvek

Fluke

Ale mě baví Baldwin, Jeffster, Awesome, Big Mike, Morgan... když nad tím přemejšlím, tak bych z toho vyšktrnul Chucka, kterej mě teda zajímá a baví ze všech nejmíň :D bo je to hroznej mantinel, no a pak mě štve ta scénáristická lobotomie (zvlášť finále tím bylo postihnuto - jako musíš odjet abys ji ochránil WTF? aby se o pět minut pozdějc zase vrátil, protože ji tím neochránil Wháááát??? prsk beh ah och)
547075
Ale mě baví Baldwin, Jeffster, Awesome, Big Mike, Morgan... když nad tím přemejšlím, tak bych z toho vyšktrnul Chucka, kterej mě teda zajímá a baví ze všech nejmíň *:D* bo je to hroznej mantinel, no a pak mě štve ta scénáristická lobotomie (zvlášť finále tím bylo postihnuto - jako musíš odjet abys ji ochránil WTF? aby se o pět minut pozdějc zase vrátil, protože ji tím neochránil Wháááát??? prsk beh ah och)
Fluke
0 0
reagovat

Luc44

Očividně ti ten seriál nesedne, tak není to sebemrskačství ho stále sledovat?:)

HAL: jj, Spartacus se neuvěřitelně povedl a překvapil, hlavně finále:+
547074
Očividně ti ten seriál nesedne, tak není to sebemrskačství ho stále sledovat?:) HAL: jj, Spartacus se neuvěřitelně povedl a překvapil, hlavně finále*:+*
Luc44
0 0
reagovat

Chuck finále

nejnudnější ze všech finále, včetně sitcomů. kurňa, už na to fakt koukám jen ze setrvačnosti....
547070
nejnudnější ze všech finále, včetně sitcomů. kurňa, už na to fakt koukám jen ze setrvačnosti....
Chuck finále
0 0
reagovat

Pacifik

Skončil úplně stejně nezajímavě jako i probíhal... po obrovském očekávání vzhledem ke kvalitám Band of Brothers je to maximální zklamání, postavy mě nezačaly pořádně zajímat dokonce ani v tom posledním díle, emoce na nule a vypovídající hodnota o válce v Pacifiku je tady taky hodně diskutabilní. Tenhle pokus o pohled na život obyčejných vojáků na "trochu jiné frontě" opravdu nevyšel.

Nečekal bych že tohle řeknu, ale... díky bohu za Spartaka. Bez něj by letošní seriálová sezona pro mě nestála vůbec za nic.
547068
Skončil úplně stejně nezajímavě jako i probíhal... po obrovském očekávání vzhledem ke kvalitám Band of Brothers je to maximální zklamání, postavy mě nezačaly pořádně zajímat dokonce ani v tom posledním díle, emoce na nule a vypovídající hodnota o válce v Pacifiku je tady taky hodně diskutabilní. Tenhle pokus o pohled na život obyčejných vojáků na "trochu jiné frontě" opravdu nevyšel. Nečekal bych že tohle řeknu, ale... díky bohu za Spartaka. Bez něj by letošní seriálová sezona pro mě nestála vůbec za nic.
Pacifik
0 0
reagovat

Chuck 18x19

napětím jsem si málem ohryzal všechny prsty na rukách ... a na 4. řadu se teda neuvěřitelně těším ... 8)
547065
napětím jsem si málem ohryzal všechny prsty na rukách ... a na 4. řadu se teda neuvěřitelně těším ... *8)*
Chuck 18x19
0 0
reagovat
jinak gaga díl Glee byl super:+:+
547061
jinak gaga díl Glee byl super*:+**:+*
0 0
reagovat
Human Target je vůbec opomíjený. Není to nic vyjímečného, ale jako oddechovka neurazí. Kvalitní boje, dobře zahráno, častá změna prostředí a humor se mi líbí. Přirovnal bych to k levnější seriálové variaci na Bonda s Brosnanem.
547058
Human Target je vůbec opomíjený. Není to nic vyjímečného, ale jako oddechovka neurazí. Kvalitní boje, dobře zahráno, častá změna prostředí a humor se mi líbí. Přirovnal bych to k levnější seriálové variaci na Bonda s Brosnanem.
0 0
reagovat
Chuck, ale nemá bejt orgastická mlátička, ani si nedovedu představit, že by se v něm přestali mlátit tím cheesy způsobem, ale ten Human target ukázka, to je jiná, to by do Chucka sedlo:+
547056
Chuck, ale nemá bejt orgastická mlátička, ani si nedovedu představit, že by se v něm přestali mlátit tím cheesy způsobem, ale ten Human target ukázka, to je jiná, to by do Chucka sedlo*:+*
0 0
reagovat

Human Target

Musím se přidat k Vardantovi. Boje v Chuckovi byly v době, kdy jsem měl ještě odvahu to sledovat dost ubohé. Na takový Human Target to nemá ani náhodou link . I když se mlátí s holkou, tak to má nápad link .
547053
Musím se přidat k Vardantovi. Boje v Chuckovi byly v době, kdy jsem měl ještě odvahu to sledovat dost ubohé. Na takový Human Target to nemá ani náhodou http://www.youtube.com/watch?v=Zp1eg7UsmtM . I když se mlátí s holkou, tak to má nápad http://www.youtube.com/watch?v=zbyG_JD1Tww .
Human Target
0 0
reagovat
Něco jako v Dollhouse 1x06 link

Oproti tomu je Chuck amatérský. I Alias kde se mlátí dvě ženský vypadá daleko reálněji než to co předvádí oni a to mají mít super schopnosti.
547038
Něco jako v Dollhouse 1x06 http://io9.com/5321425/see-the-best-fight-scene-from-dollhouse-according-to-joss-whedon Oproti tomu je Chuck amatérský. I Alias kde se mlátí dvě ženský vypadá daleko reálněji než to co předvádí oni a to mají mít super schopnosti.
0 0
reagovat

Vardant

A co by si chtěl, dalšího Jacka Baura?:) Mě ty bitky vyhovujou, chvaty umí dobře a mlatí se jako reální lidi.
547034
A co by si chtěl, dalšího Jacka Baura?*:)* Mě ty bitky vyhovujou, chvaty umí dobře a mlatí se jako reální lidi.
Vardant
0 0
reagovat
Bitky jsou pořád úplně příšerný. Za tu dobu bych čekal, že se naučí trochu víc. Finále nebylo špatný, ale zase se vrací na začátek s těmi sliby.
547033
Bitky jsou pořád úplně příšerný. Za tu dobu bych čekal, že se naučí trochu víc. Finále nebylo špatný, ale zase se vrací na začátek s těmi sliby.
0 0
reagovat

Chuck 18-19

A sakra:+ tomu říkám Its not over yet. Nejdřív to byl seriál o klukovi, co omylem stáhl tajnej projekt CIA a teď se ty linky neuvěřitelně rozpínaj.

Už se těším na 4. řadu:) a musím říct, že i bitky se podle mě už dobře daří točit příjemným způsobem8)
547032
A sakra*:+* tomu říkám Its not over yet. Nejdřív to byl seriál o klukovi, co omylem stáhl tajnej projekt CIA a teď se ty linky neuvěřitelně rozpínaj. Už se těším na 4. řadu:) a musím říct, že i bitky se podle mě už dobře daří točit příjemným způsobem*8)*
Chuck 18-19
0 0
reagovat

How I Met Your Mother

Absolutní zoufalství a trapná křeč s jen pár "aspoň trochu ucházejícími" vtipy. Barney opět odhaluje svou citlivo stránku čímž tu postavu opět posílá do kopru, Lily by měl někdo zabít asap a jen Ted se snaží něco zachraňovat moudry na konci...
A do příštích sérií dokonce i příslib dětí, tedy zlo největší. Ještě že jsem byl už předem rozhodnuý s tím seriálem skončit.
547024
Absolutní zoufalství a trapná křeč s jen pár "aspoň trochu ucházejícími" vtipy. Barney opět odhaluje svou citlivo stránku čímž tu postavu opět posílá do kopru, Lily by měl někdo zabít asap a jen Ted se snaží něco zachraňovat moudry na konci... A do příštích sérií dokonce i příslib dětí, tedy zlo největší. Ještě že jsem byl už předem rozhodnuý s tím seriálem skončit.
How I Met Your Mother
0 0
reagovat
link

alternativní konce LOST daleko lepší než ten co byl vybrán
547016
http://www.youtube.com/watch?v=YyKyjeRodd4 alternativní konce LOST daleko lepší než ten co byl vybrán
0 0
reagovat
TBBT bez diskuze, super finále, teď opravdu nemůžu dočkat další sezóny :D:+
547015
TBBT bez diskuze, super finále, teď opravdu nemůžu dočkat další sezóny *:D**:+*
0 0
reagovat

konec HIMYM a BBT

BBT ve velkým stylu.HIMYM poslední dva díly dost vpohodě .trochu zvedli laťku zpátky
547011
BBT ve velkým stylu.HIMYM poslední dva díly dost vpohodě .trochu zvedli laťku zpátky
konec HIMYM a BBT
0 0
reagovat

verbst

jj finale muze byt jeste hodne zajimave. jak to dopadne to se dovime zitra, ale podle imdb co pisou v preview to bude zajimave.k peterovi me prinde, ze to nemysli uprime s tim navraceni k rodine, sekanim dobroty atd. zda se mi, ze to ma vsechno prokalkulovane pred tema volbama.tato postava me neni sympaticka.:)
546994
jj finale muze byt jeste hodne zajimave. jak to dopadne to se dovime zitra, ale podle imdb co pisou v preview to bude zajimave.k peterovi me prinde, ze to nemysli uprime s tim navraceni k rodine, sekanim dobroty atd. zda se mi, ze to ma vsechno prokalkulovane pred tema volbama.tato postava me neni sympaticka.*:)*
verbst
0 0
reagovat
Kimmel se totiž nasral, a řekl si, že nám po tom konci udělá radost aspoň on sám:D
546993
Kimmel se totiž nasral, a řekl si, že nám po tom konci udělá radost aspoň on sám*:D*
0 0
reagovat
546992
[link="http://www.youtube.com/watch?v=SYOYfJQbA7g&feature=channel"]link[/link] *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se