Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 53441 - 53460 Napsat příspěvek

Memphis

Rajeshove predstavy boli super, ale inak epizóda jedna z tých slabších.
560968
Rajeshove predstavy boli super, ale inak epizóda jedna z tých slabších.
Memphis
0 0
reagovat
tak jasne, v porovnani s Melom z minuleho dielu to tlacilo menej na pilu, aj satiricky to bolo trosku impotentne, ale ten serial nie je pre mna len o tom. Uz len samotny dialog Jacka s Kennethom vo vytahu o vydierani je pre mna instant classic. Skratka diel, ktory si pozriem viac krat, ako napriklad z tretej serky El Generalissimo:D
Ale sam sa beriem s rezervou, som proste fanusik:)
560967
tak jasne, v porovnani s Melom z minuleho dielu to tlacilo menej na pilu, aj satiricky to bolo trosku impotentne, ale ten serial nie je pre mna len o tom. Uz len samotny dialog Jacka s Kennethom vo vytahu o vydierani je pre mna instant classic. Skratka diel, ktory si pozriem viac krat, ako napriklad z tretej serky El Generalissimo:D Ale sam sa beriem s rezervou, som proste fanusik:)
0 0
reagovat

Gorecki

"Slušnej standard" v případě 30 Rock pořád znamená mojí naprostou spokojenost, ale v posledním díle mi prostě chyběl nějakej extrémní wtf moment nebo sofistikovanej vtípek, co by mě poslal do kolen... Asi je to tím, že nejsem fanda odhalující se Liz :D Přijde mi, že se tentokrát ani moc netlačilo na pilu. Z čerstvé paměti, díl s De Nirem budiž příkladem. :D
560965
"Slušnej standard" v případě 30 Rock pořád znamená mojí naprostou spokojenost, ale v posledním díle mi prostě chyběl nějakej extrémní wtf moment nebo sofistikovanej vtípek, co by mě poslal do kolen... Asi je to tím, že nejsem fanda odhalující se Liz *:D* Přijde mi, že se tentokrát ani moc netlačilo na pilu. Z čerstvé paměti, díl s De Nirem budiž příkladem. *:D*
Gorecki
0 0
reagovat

Memphis

Fakt mi to prislo extremne vtipne, v absurdnom style prvych dielov, take to ked sa smejes az do susednej kancelarie, mozno mi ten styl humoru v tomto dieli len perfektne sadol a som v tom nadseni neobjektivne osamoteny, beriem:)
Ale bigbang bolo nieco priserne, pri scenach Sheldon/Penny som regulerne zaspaval a pri Rajovi a jeho fantaziach sa citil trapne za scenaristov. Malo to vobec pointu?
560962
Fakt mi to prislo extremne vtipne, v absurdnom style prvych dielov, take to ked sa smejes az do susednej kancelarie, mozno mi ten styl humoru v tomto dieli len perfektne sadol a som v tom nadseni neobjektivne osamoteny, beriem:) Ale bigbang bolo nieco priserne, pri scenach Sheldon/Penny som regulerne zaspaval a pri Rajovi a jeho fantaziach sa citil trapne za scenaristov. Malo to vobec pointu?
Memphis
0 0
reagovat

Gorecki

Víš, že sem v tom s tebou, ale z tvý strany to začíná zavánět ztrátou soudnosti :D Poslední díl 30 Rock slušnej standart, nic víc...

Ale Big Bang dobrej, možná za to může alkohol, ale ********************spoilery*********************ty Rajeshovi fantazie mě dostaly********************konec spoilerů**************:+
560960
Víš, že sem v tom s tebou, ale z tvý strany to začíná zavánět ztrátou soudnosti *:D* Poslední díl 30 Rock slušnej standart, nic víc... Ale Big Bang dobrej, možná za to může alkohol, ale ********************spoilery*********************ty Rajeshovi fantazie mě dostaly********************konec spoilerů***************:+*
Gorecki
0 0
reagovat

Spartacus - Gods of the Arena

Moc toho není co dodávat, pořád mě to baví, i když se tady dostavuje obvyklý neduh prequelů - vždy musí přežít ten, který se vyskytuje v původní sérii. Ovšem i tak se na to dívám se stejným zaujetím.

Jinak palec nahoru si zaslouží Batiatův otec. :+
560958
Moc toho není co dodávat, pořád mě to baví, i když se tady dostavuje obvyklý neduh prequelů - vždy musí přežít ten, který se vyskytuje v původní sérii. Ovšem i tak se na to dívám se stejným zaujetím. Jinak palec nahoru si zaslouží Batiatův otec. *:+*
Spartacus - Gods of the Arena
0 0
reagovat
bigbang byl naprosto zoufalej
560957
bigbang byl naprosto zoufalej
0 0
reagovat

xxendxx

Jedalen pre manazment, hlasky o stripterkach, napady podriadenych, blablabox, Lizin photoshoot, scena vo vytahu, v podstate vsetko s Kennethom, majitel Kabletownu, uz spominany voice control a v podstate kazda druha hlaska... Nestacilo?:) Ked si to porovnam s poslednym TBBT... aaale skoda flamu:)
560955
Jedalen pre manazment, hlasky o stripterkach, napady podriadenych, blablabox, Lizin photoshoot, scena vo vytahu, v podstate vsetko s Kennethom, majitel Kabletownu, uz spominany voice control a v podstate kazda druha hlaska... Nestacilo?:) Ked si to porovnam s poslednym TBBT... aaale skoda flamu:)
xxendxx
0 0
reagovat
30rock novej dost bida... minule mnohem lepsi
560953
30rock novej dost bida... minule mnohem lepsi
0 0
reagovat

30 rock

jeden z najvtipnejsich dielov, kadencia forov smrtiaca, pri voice tv remote som sa od smiechu takmer postal:D

Community tiez super, sice menej vtipne ale GENIALNE napisane.
560951
jeden z najvtipnejsich dielov, kadencia forov smrtiaca, pri voice tv remote som sa od smiechu takmer postal*:D* Community tiez super, sice menej vtipne ale GENIALNE napisane.
30 rock
0 0
reagovat

Spartacus

po excelentnim minulem dile nemohl nikdo cekat, ze to bude lepsi a nebylo... stale fajn :+
560936
po excelentnim minulem dile nemohl nikdo cekat, ze to bude lepsi a nebylo... stale fajn *:+*
Spartacus
0 0
reagovat
...musim povedať že je škoda že Chang je strašne nevyužití v druhej sérii, v prvej sérii bol monštrózne zábavný ale teraz /SPOILER/ keď už nieje profesor /SPOILER/ tak nič moc...
560929
...musim povedať že je škoda že Chang je strašne nevyužití v druhej sérii, v prvej sérii bol monštrózne zábavný ale teraz /SPOILER/ keď už nieje profesor /SPOILER/ tak nič moc...
0 0
reagovat

community

Pánové, když už jste nakousli to Community... Zrovna řešim s kámošem z jakého filmu je ta scéna jak vchází do dveří v Paintball dílu... Any Ideas?
560926
Pánové, když už jste nakousli to Community... Zrovna řešim s kámošem z jakého filmu je ta scéna jak vchází do dveří v Paintball dílu... Any Ideas?
community
0 0
reagovat

Community

jj naprosto geniálny diel :+
560924
jj naprosto geniálny diel *:+*
Community
0 0
reagovat
Jojo. Community nemělo vůbec žádnou chybu. Spolu s Paintball dílem a Mafiánským dílem nejlepší díl...
560915
Jojo. Community nemělo vůbec žádnou chybu. Spolu s Paintball dílem a Mafiánským dílem nejlepší díl...
0 0
reagovat

Taky jeden...

Záznam z jednání Poslanecké sněmovny České republiky...

Taky docela parádní sitcom, jen těch postav je trochu více, ale občas až moc přehrávají, nicméně své publikum si jistě najdou.

Každý všední den ČT24 po půlnoci 8)
560913
Záznam z jednání Poslanecké sněmovny České republiky... Taky docela parádní sitcom, jen těch postav je trochu více, ale občas až moc přehrávají, nicméně své publikum si jistě najdou. Každý všední den ČT24 po půlnoci *8)*
Taky jeden...
0 0
reagovat
novy Community naprosto genialni, a to se mi par poslednich dilu vuvec nelibilo
560912
novy Community naprosto genialni, a to se mi par poslednich dilu vuvec nelibilo
0 0
reagovat
A já se právě dodíval na The Colbert Report z 26.1.2011 a 31.1.2011 a musím říct, že mě ta jeho ,,talk-show´´ baví ze všech night live nejvíc. :+
560899
A já se právě dodíval na The Colbert Report z 26.1.2011 a 31.1.2011 a musím říct, že mě ta jeho ,,talk-show´´ baví ze všech night live nejvíc. *:+*
0 0
reagovat
Prednedávnom som začal sledovať The Office a ten Rickyho humor je proste geniálny.
560897
Prednedávnom som začal sledovať The Office a ten Rickyho humor je proste geniálny.
0 0
reagovat
Dnes som narazil na správu, ktorá ma neskutočne potešila. Stephena Warbecka nahradí na pozícii skladateľa hudby pre Game of Thrones Ramin Djawadi!!! :+:+:+
560812
Dnes som narazil na správu, ktorá ma neskutočne potešila. Stephena Warbecka nahradí na pozícii skladateľa hudby pre Game of Thrones Ramin Djawadi!!! *:+**:+**:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se