Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 53061 - 53080 Napsat příspěvek
:o:o:o Tak on to Charlie už dost přeháněl s těma přirovnáníma k náckům... Na druhou stranu to stejně chtělo koule, zaříznout takovou dojnou krávu, která i při repríze dělá přes deset milionů sledovanost... Vlastně teď můžou jet ty reprízy :D
562317
*:o**:o**:o* Tak on to Charlie už dost přeháněl s těma přirovnáníma k náckům... Na druhou stranu to stejně chtělo koule, zaříznout takovou dojnou krávu, která i při repríze dělá přes deset milionů sledovanost... Vlastně teď můžou jet ty reprízy *:D*
0 0
reagovat
2 a 1/2 chlapa ZRUŠENO!
562316
2 a 1/2 chlapa ZRUŠENO!
0 0
reagovat
Episodes odklepnuta 2. serie :+
562311
Episodes odklepnuta 2. serie *:+*
0 0
reagovat

Disketa

...i kdyz... :D:+
562310
...i kdyz... *:D**:+*
Disketa
0 0
reagovat

Disketa

u me to dopadem predcilo vynikajici druhy dil, ale myslim, ze bude zalezet na tom jak ses vyspal... ale ten konec musi potesit kazdeho... ale zas, aby to nekdo necekal, nejsou to zadne jatka jak v prvni rade 8)
562309
u me to dopadem predcilo vynikajici druhy dil, ale myslim, ze bude zalezet na tom jak ses vyspal... ale ten konec musi potesit kazdeho... ale zas, aby to nekdo necekal, nejsou to zadne jatka jak v prvni rade *8)*
Disketa
0 0
reagovat

speta.jr

Takže se mám těšit?
562308
Takže se mám těšit?
speta.jr
0 0
reagovat

Spartacus GOA

Naprosto dokonale a ten konec!
562307
Naprosto dokonale a ten konec!
Spartacus GOA
0 0
reagovat

Supernatural

Why would anybody want to watch our lives?
Well, I mean, according to the interviewer, not very many people do.

:D
562302
Why would anybody want to watch our lives? Well, I mean, according to the interviewer, not very many people do. *:D*
Supernatural
0 0
reagovat

Tbbt 4s17

ne tak strašný jako minule, ale porad zadna hitparada...
562299
ne tak strašný jako minule, ale porad zadna hitparada...
Tbbt 4s17
0 0
reagovat
Doporučuji nejdřív zkontrolovat puls.
562298
Doporučuji nejdřív zkontrolovat puls.
0 0
reagovat

tbbt 4x17

džízs, to bola strašný diel, Sheldon ešte otravnejší než obvykle a snáď ani raz som sa nezasmial, slabota :-
562291
džízs, to bola strašný diel, Sheldon ešte otravnejší než obvykle a snáď ani raz som sa nezasmial, slabota *:-*
tbbt 4x17
0 0
reagovat

speta.jr

Yep. Podle mě jo. Na posledních pět minut je tam Shape of things to come, a to mě přišlo jako důstojný ukončení a pomrknutí na Blood and Chrome.
562282
Yep. Podle mě jo. Na posledních pět minut je tam [b]Shape of things to come[/b], a to mě přišlo jako důstojný ukončení a pomrknutí na Blood and Chrome.
speta.jr
0 0
reagovat

verbst

ono je to nejak ukoncene? jsem se na to nedival, pac jsem myslel, ze to nema konec.
562281
ono je to nejak ukoncene? jsem se na to nedival, pac jsem myslel, ze to nema konec.
verbst
0 0
reagovat

The Office

Skvelá epizóda. Pam nemala chybu. :D
562277
Skvelá epizóda. Pam nemala chybu. *:D*
The Office
0 0
reagovat

CAPRICA

Včera jsem konečně dokoukal. A musím říct, že fakt super. Neskutečně to zapadá do kontextu BSG (nečekaně), a třeba konec mi nepřišel tak uspěchanej jak právě v BSG. Druhou půlku první řady jsem viděl poprvý, a rozhodně byla lepší než ta první.
Že druhá řada nebude mi vůbec nevadí, protože by vlastně nedávala smysl. Teďka už zbývá se jen těšit na Blood and Chrome, protože to bude krásně uzavřený. A už se začínám těšit, až to někdy zouknu od Capricy přes B&C až po BSG. To bude maratónek! :))8)
562275
Včera jsem konečně dokoukal. A musím říct, že fakt super. Neskutečně to zapadá do kontextu BSG (nečekaně), a třeba konec mi nepřišel tak uspěchanej jak právě v BSG. Druhou půlku první řady jsem viděl poprvý, a rozhodně byla lepší než ta první. Že druhá řada nebude mi vůbec nevadí, protože by vlastně nedávala smysl. Teďka už zbývá se jen těšit na Blood and Chrome, protože to bude krásně uzavřený. A už se začínám těšit, až to někdy zouknu od Capricy přes B&C až po BSG. To bude maratónek! *:))**8)*
CAPRICA
0 0
reagovat
Modern Family - Jeden z nejlepších dílů. Ta Philova bezradnost je geniální. A i přes malý množství Mannyho, tak ten konec stejně ovládnul.
Community - Taky jeden z dílů, který budu řadit k těm lepším. Nejvíc válel dean, a Abed. Ta blondýna z osmé a deváte řady Scrubs taky potěšila, a vůbec by mi nevadilo, kdyby si to zopakovala. ! POP POP !
The Big Bang Theory - Definitivně nejlepší díl čtvrtý řady. Hoky válely. Rajova segra je sooo hot ( :D8) ) a dokonce Sheldon mi nějak extra nevadil.
562274
[b] Modern Family [/b] - Jeden z nejlepších dílů. Ta Philova bezradnost je geniální. A i přes malý množství Mannyho, tak ten konec stejně ovládnul. [b] Community [/b] - Taky jeden z dílů, který budu řadit k těm lepším. Nejvíc válel dean, a Abed. Ta blondýna z osmé a deváte řady Scrubs taky potěšila, a vůbec by mi nevadilo, kdyby si to zopakovala. [b]! POP POP ![/b] [b] The Big Bang Theory [/b] - Definitivně nejlepší díl čtvrtý řady. Hoky válely. Rajova segra je sooo hot [b]( *:D**8)* )[/b] a dokonce Sheldon mi nějak extra nevadil.
0 0
reagovat
Taky mi přijde, že v tomhle případě je to odsuzování dabingu jen za to, že je to dabing.
562269
Taky mi přijde, že v tomhle případě je to odsuzování dabingu jen za to, že je to dabing.
0 0
reagovat
ten dabing je naprosto v pohodě.
562266
ten dabing je naprosto v pohodě.
0 0
reagovat
duro: myslel som to v tom zmysle, že všetko pozerávam iba z orig. znením a na všetok dabing nadávam. Ale napísal som to nesprávne, chcel som samozrejme napísať neodsudzujem :)
562263
duro: myslel som to v tom zmysle, že všetko pozerávam iba z orig. znením a na všetok dabing nadávam. Ale napísal som to nesprávne, chcel som samozrejme napísať neodsudzujem *:)*
0 0
reagovat
buco: Dabing neodcudzuješ? To sa ani nečudujem. Neviem si predstaviť, ako by sa dal odcudziť dabing. ;):)
562252
buco: Dabing neodcudzuješ? To sa ani nečudujem. Neviem si predstaviť, ako by sa dal odcudziť dabing. *;)**:)*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se