Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 53021 - 53040 Napsat příspěvek
privela piva, malo koz
562543
privela piva, malo koz
0 0
reagovat

st39.6

pivo, pivo, pivo, pivo, pivo... pivo, kozy, pivo, pizza, pivo, pivo? :D
562541
pivo, pivo, pivo, pivo, pivo... pivo, kozy, pivo, pizza, pivo, pivo? *:D*
st39.6
0 0
reagovat
memphis > nektery chlapi nemaj zapotrebi dospet ;) ... a uzivaj si tu zabavu ;)
562535
memphis > nektery chlapi nemaj zapotrebi dospet ;) ... a uzivaj si tu zabavu ;)
0 0
reagovat
Už se nějaká stanice smilovala a odvysílá jim to?
562497
Už se nějaká stanice smilovala a odvysílá jim to?
0 0
reagovat

The Kennedys

link

tohle vypadá hodně mňamózně
562496
http://www.youtube.com/watch?v=-zvk-vdam9c tohle vypadá hodně mňamózně
The Kennedys
0 0
reagovat
Himym se vskutku povedlo.
562495
Himym se vskutku povedlo.
0 0
reagovat
Já nevim, zatímco v prvních sezónách se Hankovi dalo fandit, v poslední je z něj už regulérní k****, kterej se často chová jako malej kluk. Vůbec mi nepřipadá jako by měl dospět. To, že si poslední dovou vybírá víc age-appropriate ženských, na tom nic nemění... :D Ale neříkám, že není zábava ho sledovat.

562494
Já nevim, zatímco v prvních sezónách se Hankovi dalo fandit, v poslední je z něj už regulérní k****, kterej se často chová jako malej kluk. Vůbec mi nepřipadá jako by měl dospět. To, že si poslední dovou vybírá víc age-appropriate ženských, na tom nic nemění... *:D* Ale neříkám, že není zábava ho sledovat.
0 0
reagovat
Chucka už jsem taky zabalil. Tentokrát je ta axe nemine a poprvé zaslouženě.
562493
Chucka už jsem taky zabalil. Tentokrát je ta axe nemine a poprvé zaslouženě.
0 0
reagovat
Poslední Californication bylo perfketní. A líbí se mi ty náznaky, že by Hank mohl krapet dospět ?)
How I Met Your Mother se nadmíru povedl. :+ Až na ten konec, a pár momentek s Lily :-
Chuck mě pomalu ale jistě přestává bavit. Jediný plus je tam teďka ... hmm, vlastně nic.
Ale ovšem Castle to je jiná liga! Naprosto nepřekonatelnej díl. Perfektní. A ta změna proma... :+ I když - možná už mu mohla Kate říct jinak než Castle! Třeba Ricku...
562491
Poslední [b]Californication[/b] bylo perfketní. A líbí se mi ty náznaky, že by Hank mohl krapet dospět *?)* [b]How I Met Your Mother[/b] se nadmíru povedl. *:+* Až na ten konec, a pár momentek s Lily *:-* [b]Chuck[/b] mě pomalu ale jistě přestává bavit. Jediný plus je tam teďka ... hmm, vlastně nic. Ale ovšem [b]Castle[/b] to je jiná liga! Naprosto nepřekonatelnej díl. Perfektní. A ta změna proma... *:+* I když - možná už mu mohla Kate říct jinak než Castle! Třeba Ricku...
0 0
reagovat

30 rock

jede! Jeden z nejlepších dílů + výborná Chloe Moretz.
562483
jede! Jeden z nejlepších dílů + výborná Chloe Moretz.
30 rock
0 0
reagovat

Spartacus: GoA - Part VI

Kurva, to byl pekelnej team death-match. :D

A konečně ta píča Ashur dostala, co si zasloužila.

:+

Ať už je druhá BaSa. :D
562477
Kurva, to byl pekelnej team death-match. *:D* A konečně ta píča Ashur dostala, co si zasloužila. *:+* Ať už je druhá BaSa. *:D*
Spartacus: GoA - Part VI
0 0
reagovat
Co já jsem hledal, tak svůj dům v USA prodal a přestěhoval se do Vancouveru, takže to klidně mohlo být i jeho. Ještě ke všemu se k němu ve skutečnosti Jensen nastěhoval, protože přišel o svůj pronájem v Kanadě :D
562439
Co já jsem hledal, tak svůj dům v USA prodal a přestěhoval se do Vancouveru, takže to klidně mohlo být i jeho. Ještě ke všemu se k němu ve skutečnosti Jensen nastěhoval, protože přišel o svůj pronájem v Kanadě *:D*
0 0
reagovat
Niekde som cital, ze dom nebol jeho, ale nic overene :D
562421
Niekde som cital, ze dom nebol jeho, ale nic overene *:D*
0 0
reagovat

st39.6

Ak to bol naozaj jeho dom, tak mu ho teda tiež moc nezávidím :D
562419
Ak to bol naozaj jeho dom, tak mu ho teda tiež moc nezávidím *:D*
st39.6
0 0
reagovat
jeste ke skvelymu Supernaturalu - po dlouhy dobe jsem si ho zas uzil - myslite, ze to byl opravdu Padale(c)kiho dum? Zenu mu zavidim, dum pripadne ne zas tak moc :D
562423
jeste ke skvelymu Supernaturalu - po dlouhy dobe jsem si ho zas uzil - myslite, ze to byl opravdu Padale(c)kiho dum? Zenu mu zavidim, dum pripadne ne zas tak moc :D
0 0
reagovat

Game of Thrones

vypadáto velmi dobře po visualni strance tak snad i scenaristicky to bude kvalita
středovek ftw :-)
562438
vypadáto velmi dobře po visualni strance tak snad i scenaristicky to bude kvalita středovek ftw :-)
Game of Thrones
0 0
reagovat

Game of Thrones

Motherfuckin´great! :+:+:+:+ link
562433
Motherfuckin´great! *:+**:+**:+**:+* http://www.youtube.com/watch?v=UWIyCUHrESk
Game of Thrones
0 0
reagovat

Justified

Po prvých dvoch dieloch: Netušil som, že je to komediálny seriál. :) Smejem sa na tom prakticky nonstop, skvele idiotské postavy a Timothy ich kosí ako Smrtka.

562399
Po prvých dvoch dieloch: Netušil som, že je to komediálny seriál. *:)* Smejem sa na tom prakticky nonstop, skvele idiotské postavy a Timothy ich kosí ako Smrtka.
Justified
0 0
reagovat

Spartacus: Gods of the Arena

Mňa to bavilo viac ako BaS 8):+ parádne zakončenie
562392
Mňa to bavilo viac ako BaS *8)**:+* parádne zakončenie
Spartacus: Gods of the Arena
0 0
reagovat

Smallville S10E15

Hangover - Part Smallville. ROTFL!!! :D:D:D Mňa klepne z tej desiatej série. Veď to sú čím ďalej, len samé paródie na známe filmy. Minule to bolo tuším Date Night. To je fakt lolovina toto. Umrem asi od smiechu.:o
562384
Hangover - Part Smallville. ROTFL!!! *:D**:D**:D* Mňa klepne z tej desiatej série. Veď to sú čím ďalej, len samé paródie na známe filmy. Minule to bolo tuším Date Night. To je fakt lolovina toto. Umrem asi od smiechu.*:o*
Smallville S10E15
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se