Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 53041 - 53060 Napsat příspěvek
Mne to az ako taky jasny kill nikdy neprislo.
562378
Mne to az ako taky jasny kill nikdy neprislo.
0 0
reagovat

Hellblazer

Tak to je potom čudné. Teoreticky to síce mohla prežiť, ale v seriáli to bolo prezentované ako jasný kill.
562377
Tak to je potom čudné. Teoreticky to síce mohla prežiť, ale v seriáli to bolo prezentované ako jasný kill.
Hellblazer
0 0
reagovat

Spartacus

SPOILER! Tu je clanok o tom, ze sa Gannicus aj Lucretia vratia...
link
562376
SPOILER! Tu je clanok o tom, ze sa Gannicus aj Lucretia vratia... [link="http://insidetv.ew.com/2011/02/26/spartacus-gods-of-the-arena-finale-interview"]link[/link]
Spartacus
0 0
reagovat
Ja som so Spartacom počkal... a teraz si to vpálim na jeden šup. Už sa teším.
562375
Ja som so Spartacom počkal... a teraz si to vpálim na jeden šup. Už sa teším.
0 0
reagovat

Spartacus

SPOILER: Ešte by som spomenul výbornú scénu s Batiatovým preslovom ("Dostaneme, čo si zaslúžime!") a strihom na dosekaného Batiata v kaluži krvi, kde v pozadí burcuje Spartacus :+
Podľa mňa je isté, že sa Gannicus v druhej sérii objaví. Koniec koncov - vzbúreným otrokom padne každá schopná ruka vhod. Za seba som navyše rád, že sa seriál oprostí od intríg medzi štyrmi stenami. Aj keď boli fantastické, užili sme si ich až-až. Posun deja je prirodzený vývoj a ja sa ho neviem dočkať. Nevie niekto, či už natáčajú?
562372
SPOILER: Ešte by som spomenul výbornú scénu s Batiatovým preslovom ("Dostaneme, čo si zaslúžime!") a strihom na dosekaného Batiata v kaluži krvi, kde v pozadí burcuje Spartacus *:+* Podľa mňa je isté, že sa Gannicus v druhej sérii objaví. Koniec koncov - vzbúreným otrokom padne každá schopná ruka vhod. Za seba som navyše rád, že sa seriál oprostí od intríg medzi štyrmi stenami. Aj keď boli fantastické, užili sme si ich až-až. Posun deja je prirodzený vývoj a ja sa ho neviem dočkať. Nevie niekto, či už natáčajú?
Spartacus
0 0
reagovat

Spartacus: Gods of the Arena

Absolutně sdílím nadšení. Perfektní závěr a hodně velké natěšení na další série (i když si zatím neumím představit jak to bude fungovat).
Původně jsem myslel, že Gannicus zemře, ale pak tady tuším někdo říkal, že to byla taky skutečná postava, co byla při tom Spartakově povstání a to jsem si začal říkat, že by přeci jen mohl přežít, ale myslel jsem, že spíš bude prodán někomu jinému. Každopádně svoboda mile překvapila a celkově seriál je stále skvělý. :+:+:+
562369
Absolutně sdílím nadšení. Perfektní závěr a hodně velké natěšení na další série (i když si zatím neumím představit jak to bude fungovat). Původně jsem myslel, že Gannicus zemře, ale pak tady tuším někdo říkal, že to byla taky skutečná postava, co byla při tom Spartakově povstání a to jsem si začal říkat, že by přeci jen mohl přežít, ale myslel jsem, že spíš bude prodán někomu jinému. Každopádně svoboda mile překvapila a celkově seriál je stále skvělý. *:+**:+**:+*
0 0
reagovat

OH MY GODS! (;))
Tohle byl neskutčnej náser! Doprdele! Naprosto jsem nečekal, že by to mohlo být něco tak neskutečnýho. Musím se přiznat, že při tom zápase v ohnivým kruhu (mimochodem nejgeniálněší věci, co jsem v televizi viděl za hodně dlouhou dobu) řval stejně jako ty lidi v aréně? 8)

Fakt mám víc než sto chutí si to celý pustit znova.
Pure brilliance!:+:+:+:+:+:+
562356
OH MY GODS! (*;)*) Tohle byl neskutčnej náser! Doprdele! Naprosto jsem nečekal, že by to mohlo být něco tak neskutečnýho. Musím se přiznat, že při tom zápase v ohnivým kruhu (mimochodem nejgeniálněší věci, co jsem v televizi viděl za hodně dlouhou dobu) řval stejně jako ty lidi v aréně? *8)* Fakt mám víc než sto chutí si to celý pustit znova. Pure brilliance!*:+**:+**:+**:+**:+**:+*
0 0
reagovat

Disketa

SPOILER: tak me by treba vubec nevadila berlicka, ze by jeden z nich prezil
562353
SPOILER: tak me by treba vubec nevadila berlicka, ze by jeden z nich prezil
Disketa
0 0
reagovat

Spartacus - Gods of the Arena

SPOILER: Souhlas s ostatními, fakt parádní poslední epizoda. Popravy výborné, vypořádání se s Tulliem a Vettiem přímo geniální a zápas v ohnivém kruhu něco u mě nevídaného. Prostě zimomriavky. A ten konec...:o

Ale je docela škoda, že se druhá série už nebude odehrávat v Batiatově domě, protože vztahy nobility a vůbec intriky mezi jednotlivými aktéry byly (a jsou) vůbec to nejlepší na celém projektu.
562351
SPOILER: Souhlas s ostatními, fakt parádní poslední epizoda. Popravy výborné, vypořádání se s Tulliem a Vettiem přímo geniální a zápas v ohnivém kruhu něco u mě nevídaného. Prostě zimomriavky. A ten konec...*:o* Ale je docela škoda, že se druhá série už nebude odehrávat v Batiatově domě, protože vztahy nobility a vůbec intriky mezi jednotlivými aktéry byly (a jsou) vůbec to nejlepší na celém projektu.
Spartacus - Gods of the Arena
0 0
reagovat
Hmm, tak novej Office opět pád ke zbytku sedmý řady. Tak snad se teď aspoň povedou ty poslední čtyři díly s Michaelem.

Každopádně Modern Family opět potěšila. :+
562344
Hmm, tak novej Office opět pád ke zbytku sedmý řady. Tak snad se teď aspoň povedou ty poslední čtyři díly s Michaelem. Každopádně Modern Family opět potěšila. *:+*
0 0
reagovat

tbbt 4x17

Lepší, než minule, ale stále žádná hitparáda. Je to zoufalství ty seriály.
562345
Lepší, než minule, ale stále žádná hitparáda. Je to zoufalství ty seriály.
tbbt 4x17
0 0
reagovat

Gods of The Arena, epizóda 6

Skvostné a zimomriavkové zakončenie geniálneho seriálu. Keď som pri štvrtej časti dúfal v skvelý a nadupaný koniec, naozaj som ani len netušil, že dostanem niečo také úžasné. Absolútna extáza, po ktorej máte chuť okamžite si znovu pozrieť Blood and Sand.
562341
Skvostné a zimomriavkové zakončenie geniálneho seriálu. Keď som pri štvrtej časti dúfal v skvelý a nadupaný koniec, naozaj som ani len netušil, že dostanem niečo také úžasné. Absolútna extáza, po ktorej máte chuť okamžite si znovu pozrieť Blood and Sand.
Gods of The Arena, epizóda 6
0 0
reagovat

Hellblazer

????Lucretia ? dyt ta dostala direct hit od Crixuse do břicha ne ?
jak se může vratit ??
SPOILER
Jinak scenaristi potěšili s postavou Gannicuse tak nějak jsem čekal že skončí špatně ale že mu dají svobodu jsem nečekal :)
562339
????Lucretia ? dyt ta dostala direct hit od Crixuse do břicha ne ? jak se může vratit ?? SPOILER Jinak scenaristi potěšili s postavou Gannicuse tak nějak jsem čekal že skončí špatně ale že mu dají svobodu jsem nečekal :)
Hellblazer
0 0
reagovat
Hm, tak i poslední Mentalist nabral docela zajímavej směr... :+

xxendxx: Takže stejně nakonec nikdo nic neví, tak přestaň mystifikovat :D
562337
Hm, tak i poslední Mentalist nabral docela zajímavej směr... *:+* xxendxx: Takže stejně nakonec nikdo nic neví, tak přestaň mystifikovat *:D*
0 0
reagovat
Spartacus - SPOILER uzasneee...som rad, ze Gannicus prezil a bude aj v druhej sezone, len ma zaskocilo, ze sa vrati aj Lucretia :o
Supernatural - posledne casti boli vyborne, ale toto nemalo chybu :D "Dont look at the camera"
562336
Spartacus - SPOILER uzasneee...som rad, ze Gannicus prezil a bude aj v druhej sezone, len ma zaskocilo, ze sa vrati aj Lucretia *:o* Supernatural - posledne casti boli vyborne, ale toto nemalo chybu *:D* "Dont look at the camera"
0 0
reagovat

spartacus

supr konec, souboj napinavejsi jak u hokeje :-)
562332
supr konec, souboj napinavejsi jak u hokeje :-)
spartacus
0 0
reagovat
2 a 1/2 chlapa je definitivne zruseno, viz Cryer dnes na twitteru dnes rano... ted tvrdi, ze je account fake a ze o tom nic nevi
562331
2 a 1/2 chlapa je definitivne zruseno, viz Cryer dnes na twitteru dnes rano... ted tvrdi, ze je account fake a ze o tom nic nevi
0 0
reagovat

TBBT 4x17

Po dvoch výborných dieloch absolútne zúfalstvo. Možno najhoršia časť vôbec.
562330
Po dvoch výborných dieloch absolútne zúfalstvo. Možno najhoršia časť vôbec.
TBBT 4x17
0 0
reagovat

Vardant

Parádna časť :D:D:D
562327
Parádna časť *:D**:D**:D*
Vardant
0 0
reagovat

SPARTACUS

GENIÁLNÍ ZÁVĚR PREQUELOVÉ SERIE.
prostě totální nadšení jak to všechno skončilo resp. jak děj vyústil
už se nemůžu dočkat třetí resp 2 :) serie :))
tenhle serial je prostě nejlepší (btw popravy totální nářez) :-))
562324
GENIÁLNÍ ZÁVĚR PREQUELOVÉ SERIE. prostě totální nadšení jak to všechno skončilo resp. jak děj vyústil už se nemůžu dočkat třetí resp 2 :) serie :)) tenhle serial je prostě nejlepší (btw popravy totální nářez) :-))
SPARTACUS
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se