Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 52981 - 53000 Napsat příspěvek
replayy uz ma za sebou asi 70 dilu, tos o objevil brzo
562737
replayy uz ma za sebou asi 70 dilu, tos o objevil brzo
0 0
reagovat

replay

sledujete? :) , oproti game page, který je infantilní, příjemné překvapení. Prima cool, je jedna z mála TV, kterou občas i přepnu, páí se mi design a vtipné upoutávky, byť mnohdy na sračky, ale o to překvapivě více povedené.
562736
sledujete? :) , oproti game page, který je infantilní, příjemné překvapení. Prima cool, je jedna z mála TV, kterou občas i přepnu, páí se mi design a vtipné upoutávky, byť mnohdy na sračky, ale o to překvapivě více povedené.
replay
0 0
reagovat

strangercz

Já právě dal šanci tej další partě kvůli Effy. První sezona byla fajn, sice z toho trošku čouhala snaha překonat ty eskapády první party, ale dejme tomu. Ovšem závěr druhý byl mindfuck jak svině, až mě to trošku popudilo. Každopádně teď doháním pátou aktuální a tam se mi zdá že tvůrci dupli hodně na plyn, zatím je to takové cudné (viděl jsem tři díly)
562716
Já právě dal šanci tej další partě kvůli Effy. První sezona byla fajn, sice z toho trošku čouhala snaha překonat ty eskapády první party, ale dejme tomu. Ovšem závěr druhý byl mindfuck jak svině, až mě to trošku popudilo. Každopádně teď doháním pátou aktuální a tam se mi zdá že tvůrci dupli hodně na plyn, zatím je to takové cudné (viděl jsem tři díly)
strangercz
0 0
reagovat

Luc44

skončil sem po prvních dvou sezonách. Ty další party už jsem neviděl ani mě to neláká
562715
skončil sem po prvních dvou sezonách. Ty další party už jsem neviděl ani mě to neláká
Luc44
0 0
reagovat

Skins

Kouká někdo na Skins? Jak se vám zamlouvá ten koncept restartu nových postav vždy po dvou sezonách? Zdá se mi to, nebo je Sid, Chelle, Tony a spol suverénně nejlepší parta...
562714
Kouká někdo na Skins? Jak se vám zamlouvá ten koncept restartu nových postav vždy po dvou sezonách? Zdá se mi to, nebo je Sid, Chelle, Tony a spol suverénně nejlepší parta...
Skins
0 0
reagovat

HIMYM

Takže matku nepoznáme ještě další dva roky. CBS odkleplo další dvě sezony... link
562713
Takže matku nepoznáme ještě další dva roky. CBS odkleplo další dvě sezony... http://www.deadline.com/2011/03/cbs-renews-how-i-met-your-mother-for-2-more-seasons/
HIMYM
0 0
reagovat
Aha, tak snad se bude důvtp hodit u shrnutí příště. ?):D
562696
Aha, tak snad se bude důvtp hodit u shrnutí příště. *?)**:D*
0 0
reagovat
Trochu "důvtipu". :)
562695
Trochu "důvtipu". *:)*
0 0
reagovat
Co je ,,chochmes´´, kurva. Mluvte česky. A mě tu vytýkejte blbou češtinu. ?):D
562694
Co je ,,chochmes´´, kurva. Mluvte česky. A mě tu vytýkejte blbou češtinu. *?)**:D*
0 0
reagovat
vegasss7771: Naviac mna napada, ked ta nezaujima ci si to tu niekto precita, tak na co to sem pises, hm? To nedava zmysel. Jje jasne, ze chces, aby si to niekto precital a "hykal" tu nad tym s tebou. Problem je, ze to uz vacsina ludi vydela a teraz uz je to otravne...trochu chochmesu covece.;)
562688
vegasss7771: Naviac mna napada, ked ta nezaujima ci si to tu niekto precita, tak na co to sem pises, hm? To nedava zmysel. Jje jasne, ze chces, aby si to niekto precital a "hykal" tu nad tym s tebou. Problem je, ze to uz vacsina ludi vydela a teraz uz je to otravne...trochu chochmesu covece.*;)*
0 0
reagovat

strangercz

No jo, sloh mi nikdy nešel. :D
562683
No jo, sloh mi nikdy nešel. *:D*
strangercz
0 0
reagovat

vegasss7771

Nechci se tě dotknout a bylo to tu řečeno hodněkrát, ale i retardovaný Mončičák píše líp jak ty
562682
Nechci se tě dotknout a bylo to tu řečeno hodněkrát, ale i retardovaný Mončičák píše líp jak ty
vegasss7771
0 0
reagovat

tera

Vyjadřoval jsme se jako prase - pokud myslíš u 1x4 - bo mě ten díl kurevs*y bavil. Citlivko. :D
562681
Vyjadřoval jsme se jako prase - pokud myslíš u 1x4 - bo mě ten díl kurevs*y bavil. Citlivko. *:D*
tera
0 0
reagovat

vegasss771

Už to za mě řekli A4am a Luc44. Navíc by ses nemusel vyjadřovat jak prase.
562680
Už to za mě řekli A4am a Luc44. Navíc by ses nemusel vyjadřovat jak prase.
vegasss771
0 0
reagovat

kyller

Blog si kvůli pár postřehům zakládat nebudu. To je zbytečné. ;)
562678
Blog si kvůli pár postřehům zakládat nebudu. To je zbytečné. *;)*
kyller
0 0
reagovat
nám je jedno koľko toho bude, čítať to asi nikto nebude 8)
562677
nám je jedno koľko toho bude, čítať to asi nikto nebude *8)*
0 0
reagovat

vegasss7771

Keď toho bude veľa a zaujímavo napísané, tak si skús založiť blog a nikto nebude nadávať. :)
562676
Keď toho bude veľa a zaujímavo napísané, tak si skús založiť blog a nikto nebude nadávať. *:)*
vegasss7771
0 0
reagovat

Luc44

Ok, budu si každý díl zapisovat a pak ode mě čekejte dojmy jak se mi to líbilo. A ne že pak budete nadávat, že jsem to napsal a bude ten post zabírat půl podstránky. :D
562675
Ok, budu si každý díl zapisovat a pak ode mě čekejte dojmy jak se mi to líbilo. A ne že pak budete nadávat, že jsem to napsal a bude ten post zabírat půl podstránky. *:D*
Luc44
0 0
reagovat

vegasss7771

Napiš dojmy, až to dokoukáš celý, po jednom díle je to neskutečně otravné :-

xxendxx: Beru si Tak jde čas!
562673
Napiš dojmy, až to dokoukáš celý, po jednom díle je to neskutečně otravné *:-* xxendxx: Beru si Tak jde čas!
vegasss7771
0 0
reagovat
neni na tom divneho nic, ale i kdyz te to bavi, tak tady to evidentne nebavi nikoho cist, kdyz uz je to starsi. To muzes rovnou popisovat epizody oněch přátel a spol...
562672
neni na tom divneho nic, ale i kdyz te to bavi, tak tady to evidentne nebavi nikoho cist, kdyz uz je to starsi. To muzes rovnou popisovat epizody oněch přátel a spol...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se