Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 52941 - 52960 Napsat příspěvek
Glee je dobry serial. Alebo aspon byval prvu seriu. Ta druha nedrzi nijak pohromade. Je to iba kopa pesniciek roznych modnych spevakov, spevaciek(na ktore je napasovany aky-takypribeh) s uz nezaujimavymi a nikam sa vyvijajucimi charaktermi, ktore vzdy boli skor karikaturami ako ludmi.Skoda. Ale ma to este par preblikavajucich svetlych momentov. Sem-tam.
563093
Glee je dobry serial. Alebo aspon byval prvu seriu. Ta druha nedrzi nijak pohromade. Je to iba kopa pesniciek roznych modnych spevakov, spevaciek(na ktore je napasovany aky-takypribeh) s uz nezaujimavymi a nikam sa vyvijajucimi charaktermi, ktore vzdy boli skor karikaturami ako ludmi.Skoda. Ale ma to este par preblikavajucich svetlych momentov. Sem-tam.
0 0
reagovat
hanit misfits a velebit glee... začínám si myslet, že verbst je žena :)
563090
hanit misfits a velebit glee... začínám si myslet, že verbst je žena :)
0 0
reagovat
LOL, tak tomu sa hovori vykrik do tmy.:D
563083
LOL, tak tomu sa hovori vykrik do tmy.*:D*
0 0
reagovat
BEST. GLEE. EVER! :+:+:+:+:+
563081
BEST. [b]GLEE[/b]. EVER! *:+**:+**:+**:+**:+*
0 0
reagovat

kyller

:D:+
Za rok budu ty pauzy vyhlížet, ale teď mě to jen sere...:(
Navíc poslední pauza mi přinesla jedno z těch větších zklamání: Misftis
563082
*:D**:+* Za rok budu ty pauzy vyhlížet, ale teď mě to jen sere...*:(* Navíc poslední pauza mi přinesla jedno z těch větších zklamání: Misftis
kyller
0 0
reagovat

verbst

Neviem teda ako to presne funguje, ale mne väčšina páuz v seriáloch, čo sledujem, vychádza presne na obdobia, kedy musím zabrať v škole. Náhoda? :D
563077
Neviem teda ako to presne funguje, ale mne väčšina páuz v seriáloch, čo sledujem, vychádza presne na obdobia, kedy musím zabrať v škole. Náhoda? *:D*
verbst
0 0
reagovat

Memphis

Díkec. Myslím, že už jsi mi to jednou posílal, ale já přeinstalovával Windowsy...

Duro
iMDB tady ty data vůůbec nevěřím. Jak tuším psal někdo chvilku po mně, tam to maj občas TAK špatně, že se mi tomu ani nehce věřit...

A ty pauzy mě tentokrát zajímaly proto, že nevím o žádným svátku nebo tak něčem. A vůbec, na jakým principu to tam funguje? To si jako řeknou, že teď si tam prdeme pauzu a hotovo?
Onehdá mě takhle nasrali s CougarTownem, kterej pojede až někdy 13. dubna. ..
563076
Díkec. Myslím, že už jsi mi to jednou posílal, ale já přeinstalovával Windowsy... [b]Duro[/b] iMDB tady ty data vůůbec nevěřím. Jak tuším psal někdo chvilku po mně, tam to maj občas TAK špatně, že se mi tomu ani nehce věřit... A ty pauzy mě tentokrát zajímaly proto, že nevím o žádným svátku nebo tak něčem. A vůbec, na jakým principu to tam funguje? To si jako řeknou, že teď si tam prdeme pauzu a hotovo? Onehdá mě takhle nasrali s CougarTownem, kterej pojede až někdy 13. dubna. ..
Memphis
0 0
reagovat

The Ricky Gervais Show

Ten Karl Pilkington je vážne blázon, ale musím uznať, že občas má pravdu. Ale spôsob akým to vždy podá je neuveriteľný. :D:D:D
563073
Ten Karl Pilkington je vážne [link="http://www.youtube.com/watch?v=jBHyPU3Xzcg"]blázon[/link], ale musím uznať, že občas má pravdu. Ale spôsob akým to vždy podá je neuveriteľný. *:D**:D**:D*
The Ricky Gervais Show
0 0
reagovat
Ještě k Charliemu!!!

:D
563070
Ještě k [link="http://www.spoilertv.com/2011/03/walking-dead-charlie-sheen-to-join-cast.html"]Charliemu[/link]!!! *:D*
0 0
reagovat
Asi tak. Seriálů mám nastahovaných hafo a dokoukaných málo, což znamená, že se další týden bude velmi hodit, ještě k tomu s přihlédnutím k faktu, že asi dostanu dlahu, či sádru, protože jsem si dnes poranil nohu. :D
563069
Asi tak. Seriálů mám nastahovaných hafo a dokoukaných málo, což znamená, že se další týden bude velmi hodit, ještě k tomu s přihlédnutím k faktu, že asi dostanu dlahu, či sádru, protože jsem si dnes poranil nohu. *:D*
0 0
reagovat

st39.6

taky to moc neprožívám. akorát ráno se kouknu, co mi přistálo v rss čtečce...
562981
taky to moc neprožívám. akorát ráno se kouknu, co mi přistálo v rss čtečce...
st39.6
0 0
reagovat
nejsi... ja pauzy v serialech vzdycky uvitam, protoze stiham dohanet resty :)
562975
nejsi... ja pauzy v serialech vzdycky uvitam, protoze stiham dohanet resty :)
0 0
reagovat
to sem jedinej, komu je datum ukradeny a proste ceka, az se to objevi? :-P
563066
to sem jedinej, komu je datum ukradeny a proste ceka, az se to objevi? :-P
0 0
reagovat
To som jediný, kto dátumy vysielania sleduje na wikipedii? Zatiaľ ešte nesklamala.
563057
To som jediný, kto dátumy vysielania sleduje na wikipedii? Zatiaľ ešte nesklamala.
0 0
reagovat

verbst

563056
http://www.pogdesign.co.uk/cat/ *;)*
verbst
0 0
reagovat

duro

Kdyby někdo udělal statistiku přesných a nepřesných vysílacích dat na imdb na víc než týden dopředu, tak by tomu lidé přestali hned věřit. IMDb je v tomhle dost špatné.
563055
Kdyby někdo udělal statistiku přesných a nepřesných vysílacích dat na imdb na víc než týden dopředu, tak by tomu lidé přestali hned věřit. IMDb je v tomhle dost špatné.
duro
0 0
reagovat
Verbst: Skutočne sa musíš pýtať na pauzy? Na IMDb sú predsa dátumy, kedy budú vysielané ďalšie diely. ;)
563054
Verbst: Skutočne sa musíš pýtať na pauzy? Na IMDb sú predsa dátumy, kedy budú vysielané ďalšie diely. *;)*
0 0
reagovat

Stargate: Universe)

(asi spoilery)To čekání se stávalo čím dál tím víc nesnesitelnějším, ale díl byl hodně povedenej. Až na to, že měli konečně killnout Chloe (V tom castu není nikdo protivnější), a mohli nechat přežít ty mimozemšťany...
A už vím koho mi připomíná Young - Fergusona! :D

Jinak ostatní seriály si vzaly zase nějakou tu pauzu? Castle, HIMYM, Chuck, Five-0
563047
[b](asi spoilery)[/b]To čekání se stávalo čím dál tím víc nesnesitelnějším, ale díl byl hodně povedenej. Až na to, že měli konečně killnout Chloe (V tom castu není nikdo protivnější), a mohli nechat přežít ty mimozemšťany... A už vím koho mi připomíná Young - Fergusona! *:D* Jinak ostatní seriály si vzaly zase nějakou tu pauzu? Castle, HIMYM, Chuck, Five-0
Stargate: Universe)
0 0
reagovat

Castle

škoda pauzičky po výborné CTU dvouepizodě. Miluju ti Fillionovo vtípky typu Serenity nebo iphone :+
563038
škoda pauzičky po výborné CTU dvouepizodě. Miluju ti Fillionovo vtípky typu Serenity nebo iphone *:+*
Castle
0 0
reagovat

Family Guy 09x13

Opät absolútne geniálna epizóda. 8)
563019
Opät absolútne geniálna epizóda. *8)*
Family Guy 09x13
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se