Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 52961 - 52980 Napsat příspěvek

Finale Greek

Dojak. Aj ked bol Greek zo zaciatku slabsi, mozno az prilis detsky, postupne som sa ho naucil mat rad a bolo mi luto, ze konci. Na druhu stranu, finale bolo vydarene, optimisticke a dojemne a tak...Takze Greek...nech je ti serialova zem lahka. :)
563015
Dojak. Aj ked bol Greek zo zaciatku slabsi, mozno az prilis detsky, postupne som sa ho naucil mat rad a bolo mi luto, ze konci. Na druhu stranu, finale bolo vydarene, optimisticke a dojemne a tak...Takze Greek...nech je ti serialova zem lahka. :)
Finale Greek
0 0
reagovat
sgu vyborny
563014
sgu vyborny
0 0
reagovat
CO? Další Castle až za 2 týdny. Ty pauzy mne trochu štvou :-) Alespoň začala SGU.
563013
CO? Další Castle až za 2 týdny. Ty pauzy mne trochu štvou :-) Alespoň začala SGU.
0 0
reagovat

xxendxx

Nemůžu se dočkat. Nakonec u mě pořád skoro jediný komdiální seriál, který se vyplatí sledovat.
562995
Nemůžu se dočkat. Nakonec u mě pořád skoro jediný komdiální seriál, který se vyplatí sledovat.
xxendxx
0 0
reagovat

Community válí :D

562961
http://img543.imageshack.us/img543/869/3449f93b46727de8c30b7bd.jpg
Community válí :D
0 0
reagovat
Dean, Sam a Bobby prežijú všetko. Myslím, že už si prešli peknými sračkami na to, aby to bolo jasné každému. 8):D;)
562958
Dean, Sam a Bobby prežijú všetko. Myslím, že už si prešli peknými sračkami na to, aby to bolo jasné každému. *8)**:D**;)*
0 0
reagovat
No, to jo. Ale myslím, že tohle už fakt nerozchodí...
562957
No, to jo. Ale myslím, že tohle už fakt nerozchodí...
0 0
reagovat
jako by v supernaturalu smrt neco znamenala ;). tam uz ji ma za sebou kazdej minimalne dvakrat :D
562955
jako by v supernaturalu smrt neco znamenala ;). tam uz ji ma za sebou kazdej minimalne dvakrat *:D*
0 0
reagovat

Supernatural !SPOILERY!

To první. Když odkrouhli všechny ostatní, tak jsem si fakt myslel, že nějakej Bobby je nezastaví... :D
562954
To první. Když odkrouhli všechny ostatní, tak jsem si fakt myslel, že nějakej Bobby je nezastaví... *:D*
Supernatural !SPOILERY!
0 0
reagovat

verbst

Čo si nečakal? SPOILER Bobyho prežitie alebo vyhladenie všetkých ostatných postáv?
562953
Čo si nečakal? SPOILER Bobyho prežitie alebo vyhladenie všetkých ostatných postáv?
verbst
0 0
reagovat
No tak Supernatural překvapil. Docela mile, i když mě to nasralo. A konec - budu možná jeden z mála kdo to opravdu nečekal, a začal bezprostředně nadávat na scénaristy...

Při včerejším, mimochodem příjemně oddychovým, Californication jsem si uvědomil, že se v části názvu skrývá fornication! :D:D:D Jinak mi to řpipadalo takový ticho před bouří - ten díl...
562950
No tak [b]Supernatural[/b] překvapil. Docela mile, i když mě to nasralo. A konec - budu možná jeden z mála kdo to opravdu nečekal, a začal bezprostředně nadávat na scénaristy... Při včerejším, mimochodem příjemně oddychovým, [b]Californication[/b] jsem si uvědomil, že se v části názvu skrývá fornication! *:D**:D**:D* Jinak mi to řpipadalo takový ticho před bouří - ten díl...
0 0
reagovat
Viděl někdo speciál Does This Need To Be Said od Craiga Fergusona? Podle mě to bylo naprosto vynikající.
562948
Viděl někdo speciál Does This Need To Be Said od Craiga Fergusona? Podle mě to bylo naprosto vynikající.
0 0
reagovat

SGU

Taky se těším,jen škoda že to zůstane otevřené no:-:-
Jinak doufám že vyjdou alespoň ty filmy i když jsou to poslední výkřiky a stargate končí :-:-
Ještě mi to nedochází ale až to mi to dojde tak to bude na ho*no:(:(:(
562945
Taky se těším,jen škoda že to zůstane otevřené no*:-**:-* Jinak doufám že vyjdou alespoň ty filmy i když jsou to poslední výkřiky a stargate končí *:-**:-* Ještě mi to nedochází ale až to mi to dojde tak to bude na ho*no*:(**:(**:(*
SGU
0 0
reagovat

Vardant

Myslíš ty Breakout Kings? Tak za zkoušku nic nedám, no. :+ Právě, že mám rád seriály, kde se s ničím moc nemažou a jde se na věc. :D
562944
Myslíš ty Breakout Kings? Tak za zkoušku nic nedám, no. *:+* Právě, že mám rád seriály, kde se s ničím moc nemažou a jde se na věc. *:D*
Vardant
0 0
reagovat

SGU

tak zatočit už s tím nemůžou, všchno už je natočené :- Škoda, no.
562941
tak zatočit už s tím nemůžou, všchno už je natočené *:-* Škoda, no.
SGU
0 0
reagovat
První díl nebyl špatný. Obsazení to má dobré. Žádné okecávání, prostě na začátku řeknou zápletku a už se jede. Na to, že jsem o tom do dneška neslyšel to bylo milé překvapení.
562939
První díl nebyl špatný. Obsazení to má dobré. Žádné okecávání, prostě na začátku řeknou zápletku a už se jede. Na to, že jsem o tom do dneška neslyšel to bylo milé překvapení.
0 0
reagovat
Btw, zajímá tady někoho Breakout Kings? Ta zápletka mě láká.
562938
Btw, zajímá tady někoho [link="http://www.oneddl.com/tv-shows/breakout-kings-s01e01-hdtv-xvid-lol/"]Breakout Kings[/link]? Ta zápletka mě láká.
0 0
reagovat

Castle 16 + 17

Dobrý dvojdiel. Občas vážnejší tón nezaškodí. Ale zápletka bola skoro kompletne ukradnutá z jedného filmu napísaného Shaneom Blackom. 8)
562937
Dobrý dvojdiel. Občas vážnejší tón nezaškodí. Ale zápletka bola skoro kompletne ukradnutá z jedného filmu napísaného Shaneom Blackom. *8)*
Castle 16 + 17
0 0
reagovat
tesim se jak malej. doufam, ze s tim zatocej, kdyz vedej, jak malo maj pred sebou dilu
562934
tesim se jak malej. doufam, ze s tim zatocej, kdyz vedej, jak malo maj pred sebou dilu
0 0
reagovat

SGU

tak pauza skončila a od zítřka před námi posledních 10 epizod SGU... :-
562929
tak pauza skončila a od zítřka před námi posledních 10 epizod SGU... *:-*
SGU
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se