Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 52601 - 52620 Napsat příspěvek

Loki

Já měl podobné pocity a teď jsem na konci čtvrté ;) Teď zpětně se na ten první díl dívám jinak, ale to už tak někdy bývá.
569504
Já měl podobné pocity a teď jsem na konci čtvrté *;)* Teď zpětně se na ten první díl dívám jinak, ale to už tak někdy bývá.
Loki
0 0
reagovat
okki: Ty si cital tusim Temnu vez, ze? Ja som to teraz zacal prvu knihu, som na nejakej 50 stranke a zatial je to dost weird a fakt si nie som isty, ci mna to vlastne bavi.:)) Rozbehne sa to potom nejako? Alebo bude to mat nejaky jednoznacnejsi dej? Lebo zatial si pripadam, ze citam Cakanie na Godota...
569503
okki: Ty si cital tusim Temnu vez, ze? Ja som to teraz zacal prvu knihu, som na nejakej 50 stranke a zatial je to dost weird a fakt si nie som isty, ci mna to vlastne bavi.*:))* Rozbehne sa to potom nejako? Alebo bude to mat nejaky jednoznacnejsi dej? Lebo zatial si pripadam, ze citam Cakanie na Godota...
0 0
reagovat

okkac

Ta verze Hostiny pro vrány s opravenými jmény je nutnost - neskutečným způsobem to překládání jmen irituje :-
569502
Ta verze Hostiny pro vrány s opravenými jmény je nutnost - neskutečným způsobem to překládání jmen irituje *:-*
okkac
0 0
reagovat

Gonzi

Spoilery ze všech knih Ne, nepřekročí. Neřekl bych ale, že to je pět let, spíš to vypadá tak na rok a půl. Z globálního dění tam je posun obrovskej, jediný, co se za čtyři série nespojí, je právě linka Danaerys a Západozemí
569501
Spoilery ze všech knih [spoiler]Ne, nepřekročí. Neřekl bych ale, že to je pět let, spíš to vypadá tak na rok a půl. Z globálního dění tam je posun obrovskej, jediný, co se za čtyři série nespojí, je právě linka Danaerys a Západozemí[/spoiler]
Gonzi
0 0
reagovat

GoT

To já právě začal číst první díl. Čte se to celkem samo a rychle a zjišťuji, že seriál se držel zatím předlohy věrně. Zatím jsem, když Cately dorazila do Králova přístaviště. Jinak mám už i Střet Králů. Obě knihy to jsou ty jednosvazkové vydání. Bouře mečů má přijít na podzim a na jaře pak Hostina pro vrány, kde budou opravená jména některých postav a v té době i Tanec s Draky. První dva díly zatím stačí. Do podzimu to snad nějak vydržím :-)
569500
To já právě začal číst první díl. Čte se to celkem samo a rychle a zjišťuji, že seriál se držel zatím předlohy věrně. Zatím jsem, když Cately dorazila do Králova přístaviště. Jinak mám už i Střet Králů. Obě knihy to jsou ty jednosvazkové vydání. Bouře mečů má přijít na podzim a na jaře pak Hostina pro vrány, kde budou opravená jména některých postav a v té době i Tanec s Draky. První dva díly zatím stačí. Do podzimu to snad nějak vydržím :-)
GoT
0 0
reagovat

GoT

ze všech knih?!?
To jakože po x sériích (řekněme 5ti letech u tv pořád nepřekročí tu posr*nou louži? Já se na to asi fakt přestanu dívat... jako kvalitní postavy a dialogy jsou jedna věc, ale nulový posun co se globálního dění týče je věc druhá - jsem otráven :-
569499
ze všech knih?!? [spoiler]To jakože po x sériích (řekněme 5ti letech u tv pořád nepřekročí tu posr*nou louži? Já se na to asi fakt přestanu dívat... jako kvalitní postavy a dialogy jsou jedna věc, ale nulový posun co se globálního dění týče je věc druhá - jsem otráven *:-* [/spoiler]
GoT
0 0
reagovat

Snipsley

Neposkvrnění!

Jinak jsem právě dočetl poslední knihu a jsem nasranej. Doufám, že Tanec s draky (muhehe, to je název!) bude mít aspoň 2000 stran!
569498
Neposkvrnění! Jinak jsem právě dočetl poslední knihu a jsem nasranej. Doufám, že Tanec s draky (muhehe, to je název!) bude mít aspoň 2000 stran!
Snipsley
0 0
reagovat

GoT

A hlavně nezapomínejte, že jediné, co má Dany teďka v hlavě, je dobytí Seven Kingdoms...
Spoiler ze všech knih
A na to si pomocí dráčků dokáže sehnat taaaakhle velkou armádu... Hlavně se těším na její Sparta-like koupené vojáky, kteří jsou k boji a poslušnosti vychovávání celý život.
569496
A hlavně nezapomínejte, že jediné, co má Dany teďka v hlavě, je dobytí Seven Kingdoms... Spoiler ze všech knih [spoiler]A na to si pomocí dráčků dokáže sehnat taaaakhle velkou armádu... Hlavně se těším na její Sparta-like koupené vojáky, kteří jsou k boji a poslušnosti vychovávání celý život.[/spoiler]
GoT
0 0
reagovat
Gonzi: Tak nie vsetci vojaci v Seven Kingdoms su asi taki schopni ako Jorah Mormont:).
569486
Gonzi: Tak nie vsetci vojaci v Seven Kingdoms su asi taki schopni ako Jorah Mormont*:)*.
0 0
reagovat

GoT

jsem si teď něco vybavil... Jorah Mormont vs ten Dothraki... ... ... ... army to be feared my ass :D
569484
jsem si teď něco vybavil... Jorah Mormont vs ten Dothraki... ... ... ... army to be feared my ass *:D*
GoT
0 0
reagovat

Weeds

Nancy to rozjela parádně! jen tak dál! :) :+
569432
Nancy to rozjela parádně! jen tak dál! :) *:+*
Weeds
0 0
reagovat

True Blood S04E01

Wou... luxusní start série...
Začátek ve vílím světě byl trošku hodně wtf ale pak se mi to i zalíbilo, hlavně když se ukázala pravá tvář kouzelných mrch:D Dále pak přesně taková Pravá krev jakou ji mám rád... Jason jako cop naprosto boží a Andy ujíždějící na V vtipnej :D Sookie věčně naivni ale sexy a Tara "lesbička" k nakousknutí ... a další charaktery hodně dobře rozvrženy... jo tohle prostě bude pecka...
569430
Wou... luxusní start série... [spoiler]Začátek ve vílím světě byl trošku hodně wtf ale pak se mi to i zalíbilo, hlavně když se ukázala pravá tvář kouzelných mrch:D Dále pak přesně taková Pravá krev jakou ji mám rád... Jason jako cop naprosto boží a Andy ujíždějící na V vtipnej :D Sookie věčně naivni ale sexy a Tara "lesbička" k nakousknutí ... a další charaktery hodně dobře rozvrženy... jo tohle prostě bude pecka... [/spoiler]
True Blood S04E01
0 0
reagovat

Mantreg

Pravděpodobně menší. link
569422
Pravděpodobně menší. http://www.craveonline.com/tv/articles/168725-are-the-walking-dead-a-boardwalk-empire-facing-budget-cuts
Mantreg
0 0
reagovat

Boardwalk Empire

Ví se rozpočet druhé série? Stejný jako u první (50M)? Vyšší?
569421
Ví se rozpočet druhé série? Stejný jako u první (50M)? Vyšší?
Boardwalk Empire
0 0
reagovat

Weeds s07e01

Mam radsej Nancy, ktorej vsetko dokonale vychadza a moze machrovat, no aj tak podareny nahlaskovany diel.

"You will never puppeteer in Copenhagen again. This I swear!"
569416
Mam radsej Nancy, ktorej vsetko dokonale vychadza a moze machrovat, no aj tak podareny nahlaskovany diel. "You will never puppeteer in Copenhagen again. This I swear!"
Weeds s07e01
0 0
reagovat
True Blood S04E02
Tak není to špatné no :)
Weeds
Hodně dobrý začátek, hlavně úvodní scéna pobavila :+
569415
[b]True Blood S04E02[/b] Tak není to špatné no *:)* [b]Weeds[/b] Hodně dobrý začátek, hlavně úvodní scéna pobavila *:+*
0 0
reagovat

True Blood

"Aj po roku dávajú v tej telke stále tie isté kraviny."

Nahláškované až po strop. Je z toho čistá komédia... a to mi vyhovuje. Z Jessicy samozrejme človeka láme v páse. :)
569410
"Aj po roku dávajú v tej telke stále tie isté kraviny." Nahláškované až po strop. Je z toho čistá komédia... a to mi vyhovuje. Z Jessicy samozrejme človeka láme v páse. *:)*
True Blood
0 0
reagovat

BE S02 Trailer

To by sis snad zasloužilo na hlavní stranu k normálním trailerům...
569407
To by sis snad zasloužilo na hlavní stranu k normálním trailerům...
BE S02 Trailer
0 0
reagovat

True Blood

Ta Jessica mi láme srdce...
569406
Ta Jessica mi láme srdce...
True Blood
0 0
reagovat
Ja som bol v tom, že sa to ešte ani netočí :) :+
569397
Ja som bol v tom, že sa to ešte ani netočí *:)* *:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se