Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 52561 - 52580 Napsat příspěvek

verbst

jo
564888
jo
verbst
0 0
reagovat

gonzi

v prvních dvou dílech hry měl Jax normální ruce, kovový měl až ve trojce ;)
564887
v prvních dvou dílech hry měl Jax normální ruce, kovový měl až ve trojce ;)
gonzi
0 0
reagovat
To je takovej ten MK, jak tu proběhlo to video s tou mlátičkou z Undisputed?
564886
To je takovej ten MK, jak tu proběhlo to video s tou mlátičkou z Undisputed?
0 0
reagovat

MK

Hra je bojovka a Jax tam má mechanické ruce. V seriálu se většinu času střílí a Jax tam má normální ruce. Modernější filtry a reálnější nádech obecně nikomu neberu, ale Subzero prostě zmrazuje lidi, Raiden metá blesky a Scorpion má v ruce sakra dlouhé "lano" se zobákem na konci. Pokud to vysvětlí genetickýma pokusama, mutantama, jinou dimenzí apod. tak mi to je jedno, ale pokud to prostě dají pryč a nechají je po sobě střílet, tak je to na hodně silnou facku - proto moje recenze byla jaká byla.
564885
Hra je bojovka a Jax tam má mechanické ruce. V seriálu se většinu času střílí a Jax tam má normální ruce. Modernější filtry a reálnější nádech obecně nikomu neberu, ale Subzero prostě zmrazuje lidi, Raiden metá blesky a Scorpion má v ruce sakra dlouhé "lano" se zobákem na konci. Pokud to vysvětlí genetickýma pokusama, mutantama, jinou dimenzí apod. tak mi to je jedno, ale pokud to prostě dají pryč a nechají je po sobě střílet, tak je to na hodně silnou facku - proto moje recenze byla jaká byla.
MK
0 0
reagovat

Mortal Kombat

Veľmi fajn :+
564884
Veľmi fajn *:+*
Mortal Kombat
0 0
reagovat
na to bych moc nespolehal... Kano je hajzl, Jax a Sonja jsou policajti... end of story :)
564883
na to bych moc nespolehal... Kano je hajzl, Jax a Sonja jsou policajti... end of story :)
0 0
reagovat
Ale tak předpokládám, že nám to bude vysvětleno
564882
Ale tak předpokládám, že nám to bude vysvětleno
0 0
reagovat

xxendxx

Já je znám, ale spíš jsem myslel ty souboje. A nějaká historie, nebo důvod proč tam jsou, nebo vůbec kdo to je. Já třeba z her vůbec nevím co jsou zač, jen znám jejich jména a look.
564881
Já je znám, ale spíš jsem myslel ty souboje. A nějaká historie, nebo důvod proč tam jsou, nebo vůbec kdo to je. Já třeba z her vůbec nevím co jsou zač, jen znám jejich jména a look.
xxendxx
0 0
reagovat
tak zrovna Kano, Sonja a Jax jsou ty nejzakladnejsi postavy celyho MK... akorat nejsou tak cool, jako ty ruzny ninjove atd...
564878
tak zrovna Kano, Sonja a Jax jsou ty nejzakladnejsi postavy celyho MK... akorat nejsou tak cool, jako ty ruzny ninjove atd...
0 0
reagovat

Mortal Kombat: Legacy

Náhodou na ten rozpočet celkem slušný. Efekty naprd to jo, ale vůbec mě to nenudilo, což je velký plus. Ale mohli by tam nějak zapracovat ten Mortal Kombat. Ne jen po sobě celej díl střílet. Chyběly mi zajímavější postavy.
564877
Náhodou na ten rozpočet celkem slušný. Efekty naprd to jo, ale vůbec mě to nenudilo, což je velký plus. [spoiler]Ale mohli by tam nějak zapracovat ten Mortal Kombat. Ne jen po sobě celej díl střílet. Chyběly mi zajímavější postavy.[/spoiler]
Mortal Kombat: Legacy
0 0
reagovat

Castle

Tak na konci už jsem čekal, že se fakt políbí! A Loker z Lie to Me potěšil :+

HIMYM
Slabota. Hodně velká slabota... :-
564876
Tak na konci už jsem čekal, že se fakt políbí! A Loker z Lie to Me potěšil *:+* [b]HIMYM[/b] Slabota. Hodně velká slabota... *:-*
Castle
0 0
reagovat
Nový House naprosto parádní And The Bitch is back :D
564867
Nový House naprosto parádní [spoiler]And The Bitch is back [/spoiler] :D
0 0
reagovat

mortal combat webisode

wtf omg lol rofl facepalm - to je dle mého adekvátní recenze :D
564865
wtf omg lol rofl facepalm - to je dle mého adekvátní recenze *:D*
mortal combat webisode
0 0
reagovat
Camelot, epizóda 3: Veľmi zlá práca s vývojom chrakterov - to je to, čo tento diel charakterizuje.
Prvý scenáristický kiks vystrčí pazúry už na začiatku, kedy si Artuš kráľovsky zakomanduje, hoci predtým sa prejavoval iba ako osudom vedený trtko. Kde odrazu nabral tie gule, machrovať na Merlina? Oveľa väčší problém ale predstavuje Guinevere. Hoci v prvých dvoch častiach nebol z jej strany patrný valný záujem o Artuša (maximálne zdvorilostný), v tretej epizóde je doslova posadnutá myšlienkami naňho a kráľ ju dokonca núti pochybovať o správnosti jej blížiacej sa svadby (to, pravda, ale pochopíme až neskôr - keď sa so svojimi pochybnosťami zveruje sesternici v úvode epizódy, ani ma nenapadlo, že by to malo niečo spoločné s Artušom). Ďalej je na programe dňa ešte nepochopiteľné a nelogické konanie postáv. Keď sú Merlin a Artuš pozvaní na večeru k Morgane, čarodejník sa bojí pasce a tak si svoju žranicu pekne oňuchá, v obave, či nie je otrávená. Keď mu ale Morgana osobne naleje víno, neprejaví sebemenšie podozrenie a víno (samozrejme, že otrávené) spokojne vylogá. Tým sa dostávame k Morgane a k jej dôvodu podstrčenia uspávacieho prostriedku do alkoholu. A to je niečo, čo som teda nepochopil. Keď sa Merlin zobudí, leží spútaný v posteli. Vymení si s Morganou pár viet (viac menej o nebezpečenstve kúziel), ona mu následne nejaké to "magic, motherfucker" predvedie a potom odíde. Merlin sa po chvíli zápasenia z pút uvoľní a človek by čakal, že sa ho niekto bude snažiť zadržať. Trt. Morgana si s ním dokonca ešte chvíľku pokecá na nádvorí a čarodejník spokojne odcvála. Táto scéne nastoľuje niekoľko zaujímavých otázok, ku ktorým sa radí "Na kieho čerta ho tam vlastne držala?" alebo "Prečo sa na ňu Merlin aspoň nenasral, keď už nič iné?". Ej veru, tento seriál sa rozhodne nevyvíja dobre. Konkurencia pre Game of Thrones? Pche!
564857
Camelot, epizóda 3: Veľmi zlá práca s vývojom chrakterov - to je to, čo tento diel charakterizuje. [spoiler]Prvý scenáristický kiks vystrčí pazúry už na začiatku, kedy si Artuš kráľovsky zakomanduje, hoci predtým sa prejavoval iba ako osudom vedený trtko. Kde odrazu nabral tie gule, machrovať na Merlina? Oveľa väčší problém ale predstavuje Guinevere. Hoci v prvých dvoch častiach nebol z jej strany patrný valný záujem o Artuša (maximálne zdvorilostný), v tretej epizóde je doslova posadnutá myšlienkami naňho a kráľ ju dokonca núti pochybovať o správnosti jej blížiacej sa svadby (to, pravda, ale pochopíme až neskôr - keď sa so svojimi pochybnosťami zveruje sesternici v úvode epizódy, ani ma nenapadlo, že by to malo niečo spoločné s Artušom). Ďalej je na programe dňa ešte nepochopiteľné a nelogické konanie postáv. Keď sú Merlin a Artuš pozvaní na večeru k Morgane, čarodejník sa bojí pasce a tak si svoju žranicu pekne oňuchá, v obave, či nie je otrávená. Keď mu ale Morgana osobne naleje víno, neprejaví sebemenšie podozrenie a víno (samozrejme, že otrávené) spokojne vylogá. Tým sa dostávame k Morgane a k jej dôvodu podstrčenia uspávacieho prostriedku do alkoholu. A to je niečo, čo som teda nepochopil. Keď sa Merlin zobudí, leží spútaný v posteli. Vymení si s Morganou pár viet (viac menej o nebezpečenstve kúziel), ona mu následne nejaké to "magic, motherfucker" predvedie a potom odíde. Merlin sa po chvíli zápasenia z pút uvoľní a človek by čakal, že sa ho niekto bude snažiť zadržať. Trt. Morgana si s ním dokonca ešte chvíľku pokecá na nádvorí a čarodejník spokojne odcvála. Táto scéne nastoľuje niekoľko zaujímavých otázok, ku ktorým sa radí "Na kieho čerta ho tam vlastne držala?" alebo "Prečo sa na ňu Merlin aspoň nenasral, keď už nič iné?". Ej veru, tento seriál sa rozhodne nevyvíja dobre. Konkurencia pre Game of Thrones? Pche![/spoiler]
0 0
reagovat
Tak úvodní díl The Killing byl fakt super, tempo vyprávění sice není nějak závratný, ale atmosféra to vynahrazuje, kdo hledá dobrej seriál a líbila se mu Insomnie tak by tohle neměl minout, doufám že to nepůjde do kopru...
564759
Tak úvodní díl The Killing byl fakt super, tempo vyprávění sice není nějak závratný, ale atmosféra to vynahrazuje, kdo hledá dobrej seriál a líbila se mu Insomnie tak by tohle neměl minout, doufám že to nepůjde do kopru...
0 0
reagovat
Richard_Fish:No cez Europu im to pojde este dobre. To az v Rusku, Mongolsku a hlavne na tej spominanej "ceste kosti" si uziju.:)) Ale su to fakt typci.:)
564742
Richard_Fish:No cez Europu im to pojde este dobre. To az v Rusku, Mongolsku a hlavne na tej spominanej "ceste kosti" si uziju.*:))* Ale su to fakt typci.*:)*
0 0
reagovat
Nj, holt budu muset vic hledat, kdyz na to na eztv dlabou?)
2 loki : Jo, po prvnim dilu spokojenost, jsem zvedav na samotne cestovani:+
564741
Nj, holt budu muset vic hledat, kdyz na to na eztv dlabou*?)* 2 loki : Jo, po prvnim dilu spokojenost, jsem zvedav na samotne cestovani*:+*
0 0
reagovat
Richard_Fish: Ked myslis Long Way Round jak tam cestuje na motorke okolo sveta, tak jo je to FAKT dobre.:+
564731
Richard_Fish: Ked myslis Long Way Round jak tam cestuje na motorke okolo sveta, tak jo je to FAKT dobre.*:+*
0 0
reagovat

Richard_Fish

nevim kde koukas ani na co koukas, ani nevim, jak pravidelne ty talkshow vysilaj, ale vidam ripy vsude a pravidelne, viz:

Ellen 2011.04.06 Eric Stonestreet PDTV XviD-sHoTV
The Daily Show 2011.04.07 Jamie Oliver HDTV XviD-FQM
The Colbert Report 2011.04.07 Jeff Greenfield HDTV XviD-FQM
Jay Leno 2011.04.07 Emma Roberts-Gary Busey HDTV XviD-2HD
David Letterman 2011.04.06 Don Rickles HDTV XviD-2HD
Conan 2011.04.07 Jack McBrayer HDTV XviD-BFF
Craig Ferguson 2011.04.08 Zooey Deschanel HDTV XviD-FQM
Jay Leno 2011.04.08 David Arquette HDTV XviD-2HD
Saturday Night Live S36E19 Helen Mirren-Foo Fighters HDTV XviD-FQM
The Apprentice S11E06 HDTV XVID-BAJSKORV
564730
nevim kde koukas ani na co koukas, ani nevim, jak pravidelne ty talkshow vysilaj, ale vidam ripy vsude a pravidelne, viz: Ellen 2011.04.06 Eric Stonestreet PDTV XviD-sHoTV The Daily Show 2011.04.07 Jamie Oliver HDTV XviD-FQM The Colbert Report 2011.04.07 Jeff Greenfield HDTV XviD-FQM Jay Leno 2011.04.07 Emma Roberts-Gary Busey HDTV XviD-2HD David Letterman 2011.04.06 Don Rickles HDTV XviD-2HD Conan 2011.04.07 Jack McBrayer HDTV XviD-BFF Craig Ferguson 2011.04.08 Zooey Deschanel HDTV XviD-FQM Jay Leno 2011.04.08 David Arquette HDTV XviD-2HD Saturday Night Live S36E19 Helen Mirren-Foo Fighters HDTV XviD-FQM The Apprentice S11E06 HDTV XVID-BAJSKORV
Richard_Fish
0 0
reagovat

Richard_Fish

Já problém se stahováním talk show nemám, prostě googlim ve tvaru např. "craig.ferguson.2011.04.08". 8)

Horší je když hledám konkrétní, třeba dva roky starej díl, to je všechno smazaný. :-
564729
Já problém se stahováním talk show nemám, prostě googlim ve tvaru např. "craig.ferguson.2011.04.08". *8)* Horší je když hledám konkrétní, třeba dva roky starej díl, to je všechno smazaný. *:-*
Richard_Fish
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se