Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 52641 - 52660 Napsat příspěvek
Luc44: Zda sa mi to, ale nerobis nic ine len to citas?:))
569133
Luc44: Zda sa mi to, ale nerobis nic ine len to citas?*:))*
0 0
reagovat

Gonzi

Považuješ-li za gradaci to, co se stalo Nedovi, tak ano, graduje na mnoha frontách :D Jinak se ale příběh valí stále dál, bitvy jsou bojovány, války vyhrávány, hrdinové umírají, ale další bitvy/války/hrdinové se objevují... Pán prstenů proti tomu má uzavřený příběh s jasným cílem, který se podaří nebo nepodaří splnit.
Ale jinak přesně sdílím tvůj pocit z toho, že šlo vlastně jen o takový prolog k velkému dobrodružství...
(Momentálně jsem ve 1/3 sedmé knihy)
569132
Považuješ-li za gradaci to, co se stalo Nedovi, tak ano, graduje na mnoha frontách *:D* Jinak se ale příběh valí stále dál, bitvy jsou bojovány, války vyhrávány, hrdinové umírají, ale další bitvy/války/hrdinové se objevují... Pán prstenů proti tomu má uzavřený příběh s jasným cílem, který se podaří nebo nepodaří splnit. Ale jinak přesně sdílím tvůj pocit z toho, že šlo vlastně jen o takový prolog k velkému dobrodružství... (Momentálně jsem ve 1/3 sedmé knihy)
Gonzi
0 0
reagovat
GoT
I kdyby to skončilo teď, tak bych byl šťastný. Ne všechno musí být hned klasicky uzavřené. Navíc zas tolik otázek tam není, spíš se jedná o naznačení možností, s kterýma se bude dále hrát. Já si cením hlavně vývoje postav a co se s něma v seriálu dělo, Tyrion, Joffrey, no prostě skoro všechny.
A kdo se v seriálu nemění, je morální jistotou a tahounem, tak prostě příjde o kebuli:D
Navíc to není roztahaný neodpovídajicí seriál, má to 10 dílů, prostě to jede celkem na plný plyn:+
569131
GoT I kdyby to skončilo teď, tak bych byl šťastný. Ne všechno musí být hned klasicky uzavřené. Navíc zas tolik otázek tam není, spíš se jedná o naznačení možností, s kterýma se bude dále hrát. Já si cením hlavně vývoje postav a co se s něma v seriálu dělo, Tyrion, Joffrey, no prostě skoro všechny. A kdo se v seriálu nemění, je morální jistotou a tahounem, tak prostě příjde [spoiler]o kebuli:D[/spoiler] Navíc to není roztahaný neodpovídajicí seriál, má to 10 dílů, prostě to jede celkem na plný plyn*:+*
0 0
reagovat

GoT

Ten seriál je celkově dost dobrý a líbí se mi kupa postav a vztahy mezi nimi v daném světě. Trochu dost tomu ale chybí uzavíraní dějů - nevím jak je to v další knize, ale v podstatě všechno, co se v tom seriálu zatím stalo, se dá nazvat jako otevríraní příběhů. Jakože jestli hlavním motivem je souboj tří rodů, klidně napříč všemi knihami, tak by to mohlo mít i nějaké lokálnější dějové linky kdy někdo vyhraje či prohraje. Tady se vše děje takříkajíc bez konce. Dost mi to připomíná LOTRa: v prvním díle se potká skupinka borců a byť to má tři hodiny, tak se tam jen "seznamují". až v dalších dílech dostane saruman na prdel od Entů, Rohirové se ubrání v Helmově žlebu, Ubrání se Minas Tirith, Frodo se dostane k hoře osudu.....

Čili se nabízí otázka pro čtenáře: graduje obecně ten děj v dalších knihách podobným způsobem, nebo zůstává v kolejích první řady?
PS: pro mě kvůli tomu a ořezaným soubojům jen 7*
569127
Ten seriál je celkově dost dobrý a líbí se mi kupa postav a vztahy mezi nimi v daném světě. Trochu dost tomu ale chybí uzavíraní dějů - nevím jak je to v další knize, ale v podstatě všechno, co se v tom seriálu zatím stalo, se dá nazvat jako otevríraní příběhů. Jakože jestli hlavním motivem je souboj tří rodů, klidně napříč všemi knihami, tak by to mohlo mít i nějaké lokálnější dějové linky kdy někdo vyhraje či prohraje. Tady se vše děje takříkajíc bez konce. Dost mi to připomíná LOTRa: v prvním díle se potká skupinka borců a byť to má tři hodiny, tak se tam jen "seznamují". až v dalších dílech dostane saruman na prdel od Entů, Rohirové se ubrání v Helmově žlebu, Ubrání se Minas Tirith, Frodo se dostane k hoře osudu..... Čili se nabízí otázka pro čtenáře: graduje obecně ten děj v dalších knihách podobným způsobem, nebo zůstává v kolejích první řady? PS: pro mě kvůli tomu a ořezaným soubojům jen 7*
GoT
0 0
reagovat

The Killing

Taky mě konec moc nenadchnul. Předposlední díl byl mnohem lepší. Vadí mi, že je minimum uzavřených 13 dílných věcí a všechno musí mít x sezón.
569085
Taky mě konec moc nenadchnul. Předposlední díl byl mnohem lepší. Vadí mi, že je minimum uzavřených 13 dílných věcí a všechno musí mít x sezón.
The Killing
0 0
reagovat

Mantreg

to jsme dva bratře
569073
to jsme dva bratře
Mantreg
0 0
reagovat

nechápu

Mě už to celý den rotuje v přehrávači :D
569072
Mě už to celý den rotuje v přehrávači *:D*
nechápu
0 0
reagovat

Game of Thrones OST - Finale (Fire and Blood)

Daenerys Targaryen

chci film za 300 mega
569066
[link="http://www.youtube.com/watch?v=xSm5aZNDYq4"]Daenerys Targaryen [/link] chci film za 300 mega
Game of Thrones OST - Finale (Fire and Blood)
0 0
reagovat

Hellblazer

Vím, že jsi napsal, že ukázky působí strašně, ale přímo komentář k těm 8 minutám jsem neviděl, tak jsem to tady hodil. Aby si to všichni užili. I když jsem si myslel, že o tom většina osazenstva ví.
569061
Vím, že jsi napsal, že ukázky působí strašně, ale přímo komentář k těm 8 minutám jsem neviděl, tak jsem to tady hodil. Aby si to všichni užili. I když jsem si myslel, že o tom většina osazenstva ví.
Hellblazer
0 0
reagovat

Killing

WTF?? 13 dílů čekám až chytnou vraha a pak toto:(
569058
[spoiler]WTF?? 13 dílů čekám až chytnou vraha a pak toto*:(*[/spoiler]
Killing
0 0
reagovat

duro

The Killing

Vrah ma byt iny nez v povodnej verzii
569056
The Killing [spoiler]Vrah ma byt iny nez v povodnej verzii[/spoiler]
duro
0 0
reagovat

aba

Ty voe, čo to je? Ten seriál ide ku dnu už od druhej série. Ja to vlastne pozerám už len kvôli postave Jasona, na ktorej sa vždy neskutočne zabávam, tak snáď nesklame. :D
569055
Ty voe, čo to je? Ten seriál ide ku dnu už od druhej série. Ja to vlastne pozerám už len kvôli postave Jasona, na ktorej sa vždy neskutočne zabávam, tak snáď nesklame. *:D*
aba
0 0
reagovat

aba

Uz som to tu raz pisal, ze sa mi to moc nezda, ale videl som len nejake dve minuty a posobilo to na mna strasne....
569054
Uz som to tu raz pisal, ze sa mi to moc nezda, ale videl som len nejake dve minuty a posobilo to na mna strasne....
aba
0 0
reagovat

True Blood

Vzhledem k premiéře další řady už za týden mě překvapuje, že ještě proběhla nějaká diskuze o fucking fairies. Jsem docela zvědavý, kam se hodlají ubírat, protože těch osm minut se řadí mezi nejpsycho scény seriálu a moc netuším, co jsem to vlastně viděl.
569042
Vzhledem k premiéře další řady už za týden mě překvapuje, že ještě proběhla nějaká diskuze o [link="http://www.youtube.com/watch?v=HBKnqrtsxq8"]fucking fairies[/link]. Jsem docela zvědavý, kam se hodlají ubírat, protože těch osm minut se řadí mezi nejpsycho scény seriálu a moc netuším, co jsem to vlastně viděl.
True Blood
0 0
reagovat
Inak teda tu uz hadam, ale zo Sansy sa podla mna stane veeeeeelmi schopna intriganka. Konecne ju prebudili z toho Babrienkovskeho sna o kralovy a kralovnej, tak sa moze zacat cinit.:))
569041
Inak teda tu uz hadam, ale zo Sansy sa podla mna stane veeeeeelmi schopna intriganka. Konecne ju prebudili z toho Babrienkovskeho sna o kralovy a kralovnej, tak sa moze zacat cinit.*:))*
0 0
reagovat

GoT Ep10

Pokud bych měl napsat jen jedno slovo, bylo by to EPIC !!!
Jen mě trochu mrzí, že nejsou dořešeny všechny nitky předešlých dílů, nicméně předpokládám, že budou dořešeny během další série (hlavně doufám v bolestivou smrt chlapeckého krále a jemu podobných :) ), Robb jako postava mě konečně začala zajímat, draci jsou super a za Zdí taky bude vzrůšo. Celkově jak si to tak skádám v hlavě, tak doufám, že rozpočet bude trochu štědřejší, protože bych nerad viděl něco nedotaženého. Tenhle seriál si zaslouží jen to nejlepší
Celkově epizoda působí něž jako finále (tím je u mě nejemotivnější 9. díl), tak jako nultá epizoda další série. nic to ale nemění na tom, že celý díl jsem měl mrazení v zádech. Vyhlížím brzké Blu-ray vydání s mečem Led a panenkou Joffreyho.
569039
Pokud bych měl napsat jen jedno slovo, bylo by to[b] EPIC !!![/b] [spoiler]Jen mě trochu mrzí, že nejsou dořešeny všechny nitky předešlých dílů, nicméně předpokládám, že budou dořešeny během další série (hlavně doufám v bolestivou smrt chlapeckého krále a jemu podobných *:)* ), Robb jako postava mě konečně začala zajímat, draci jsou super a za Zdí taky bude vzrůšo. Celkově jak si to tak skádám v hlavě, tak doufám, že rozpočet bude trochu štědřejší, protože bych nerad viděl něco nedotaženého. Tenhle seriál si zaslouží jen to nejlepší[/spoiler] Celkově epizoda působí něž jako finále (tím je u mě nejemotivnější 9. díl), tak jako nultá epizoda další série. nic to ale nemění na tom, že celý díl jsem měl mrazení v zádech. Vyhlížím brzké Blu-ray vydání s mečem Led a panenkou Joffreyho.
GoT Ep10
0 0
reagovat

RainMakeR

Díky za spoiler ?)
569034
Díky za spoiler *?)*
RainMakeR
0 0
reagovat

Falling Skies - pilot

Překvapivě slušné, ale nic než letní oddechovka to rozhodně není.
569029
Překvapivě slušné, ale nic než letní oddechovka to rozhodně není.
Falling Skies - pilot
0 0
reagovat

Falling skies

Niekto nejake postrehy? Oplati sa pozriet na pilot?
569027
Niekto nejake postrehy? Oplati sa pozriet na pilot?
Falling skies
0 0
reagovat

Game of Thrones finále

Ako by som to... V tejto epizóde sa toho v podstate moc nestalo, až na to, že sme dostali tri momenty, ktorými sa uvádza do pohybu druhá séria. Aké sú teda tieto momenty? Zimomriavkové, perfektne zrežírované a skvostne ohudobnené. Robb sa stal kráľom severu, Nočná hliadka započala výpravu za Zeď a Daenerys sa vyliahli draci, ktorých sme videli! Opakujem, VIDELI SME DRAKOV! Do detailov! Nebol to síce až taký silný moment ako záver minulého dielu, ale aj tak ťažká paráda. (10/10) ------ Zhrnutie 1. sezóny: Tak sa nám to teda skončilo. Čo teraz povedať? Ďakujem vám, HBO, že ste z geniálnej predlohy urobili geniálny a dychvyrážajúci seriál. Skvostne zahraný, po väčšinu času vynikajúco zrežírovaný a famózne ohudobnený. Čakať celý rok do ďalšej série budú muky, ale ja verím, že nám opäť prinesiete úchvatný zážitok. Stannis, Melisandra, Davos, Aša, Balon, Jaqen, Roose, Hoster, Edmure, Kraster a ďalší - tešíme sa na vás!
569017
Ako by som to... V tejto epizóde sa toho v podstate moc nestalo, až na to, že sme dostali tri momenty, ktorými sa uvádza do pohybu druhá séria. Aké sú teda tieto momenty? Zimomriavkové, perfektne zrežírované a skvostne ohudobnené. [spoiler]Robb sa stal kráľom severu, Nočná hliadka započala výpravu za Zeď a Daenerys sa vyliahli draci, ktorých sme videli! Opakujem, VIDELI SME DRAKOV! Do detailov![/spoiler] Nebol to síce až taký silný moment ako záver minulého dielu, ale aj tak ťažká paráda. (10/10) ------ Zhrnutie 1. sezóny: Tak sa nám to teda skončilo. Čo teraz povedať? Ďakujem vám, HBO, že ste z geniálnej predlohy urobili geniálny a dychvyrážajúci seriál. Skvostne zahraný, po väčšinu času vynikajúco zrežírovaný a famózne ohudobnený. Čakať celý rok do ďalšej série budú muky, ale ja verím, že nám opäť prinesiete úchvatný zážitok. Stannis, Melisandra, Davos, Aša, Balon, Jaqen, Roose, Hoster, Edmure, Kraster a ďalší - tešíme sa na vás!
Game of Thrones finále
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se