Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 52621 - 52640 Napsat příspěvek
Viděl jsem půl prvního dílu před tím, než jsem viděl britskou verzi, vypnul jsem to, sehnal originál a byl spokojenej.

btw. Zdálo se mi to nebo v US je místo gay motivu lesbian motiv?
564558
Viděl jsem půl prvního dílu před tím, než jsem viděl britskou verzi, vypnul jsem to, sehnal originál a byl spokojenej. btw. Zdálo se mi to nebo v US je místo gay motivu lesbian motiv?
0 0
reagovat
viděl jsem asi 2 díly a vůbec mě to nebavilo
564557
viděl jsem asi 2 díly a vůbec mě to nebavilo
0 0
reagovat

xxendxx

Plánuju jen první dvě série s Houltem a Patelem, prý jsou nejlepší. Ale úvodní znělka je skvělá a obdivuju na tom seriálu hodně nekorektnosti (muslimský kluk), nádherně hrubý britský slang a nečekanou nahotu.

Mimochodem, zkusil jsi americkou verzi?
564556
Plánuju jen první dvě série s Houltem a Patelem, prý jsou nejlepší. Ale úvodní znělka je skvělá a obdivuju na tom seriálu hodně nekorektnosti (muslimský kluk), nádherně hrubý britský slang a nečekanou nahotu. Mimochodem, zkusil jsi americkou verzi?
xxendxx
0 0
reagovat
každý 2 serie se mění celej cast, takze si moc nezvykej :)
564555
každý 2 serie se mění celej cast, takze si moc nezvykej :)
0 0
reagovat
Naštěstí ti herci jsou aspoň sympatičtí. I ten Dev Patel je překvapivě snesitelný.
564554
Naštěstí ti herci jsou aspoň sympatičtí. I ten Dev Patel je překvapivě snesitelný.
0 0
reagovat
je to takova cool variace na beverlyhills, plna radoby kotnroverze a šokování... nic prevratnyho tam ale nehledej
564553
je to takova cool variace na beverlyhills, plna radoby kotnroverze a šokování... nic prevratnyho tam ale nehledej
0 0
reagovat
Zklamání bylo možná tím, že jsem byl až příliš natěšený z nadšených komentářů na ČSFD. A nebo že jsem na tohle už příliš starý.
564552
Zklamání bylo možná tím, že jsem byl až příliš natěšený z nadšených komentářů na ČSFD. A nebo že jsem na tohle už příliš starý.
0 0
reagovat
za to už jsem autorovi titulků pěkně vynadal :) Ale jestli se ti nelíbí první 2 díly, tak nemá cenu pokracovat
564550
za to už jsem autorovi titulků pěkně vynadal :) Ale jestli se ti nelíbí první 2 díly, tak nemá cenu pokracovat
0 0
reagovat

Skins 1x01 a 1x02

Nevím, co si o tom mám myslet. Velmi úletové, ale bohužel ne v tom pozitivním světle. Pravda, velký podíl na tom měla skutečnost, že jsem k prvnímu dílu měl velmi otřesné české titulky s výrazy typu "sqělý".:-
564549
Nevím, co si o tom mám myslet. Velmi úletové, ale bohužel ne v tom pozitivním světle. Pravda, velký podíl na tom měla skutečnost, že jsem k prvnímu dílu měl velmi otřesné české titulky s výrazy typu "sqělý".*:-*
Skins 1x01 a 1x02
0 0
reagovat
no problem 8)
564513
no problem *8)*
0 0
reagovat
Ok, tak už mám jasno. Prepáč Xxendxx, že som tak vybehol.
564501
Ok, tak už mám jasno. Prepáč Xxendxx, že som tak vybehol.
0 0
reagovat

Snipsley, duro

O tom samozrejme viem, ale ako sa k tomu dostal xxendxx? Nič proti nemu, len mi v prvej chvíli prišlo, že si z nás robí srandu. Pokiaľ je mi známe, epizódy poskytnuté iba popredným novinárom, zaoberajúcim sa televíziou a podobne.
564500
O tom samozrejme viem, ale ako sa k tomu dostal xxendxx? Nič proti nemu, len mi v prvej chvíli prišlo, že si z nás robí srandu. Pokiaľ je mi známe, epizódy poskytnuté iba popredným novinárom, zaoberajúcim sa televíziou a podobne.
Snipsley, duro
0 0
reagovat
Macejko: Pokojne. Podobne, ako sa konajú novinárske projekcie filmov, občas sa pri výnimočných projektoch takto "tajne" premietajú aj piloty seriálov. Prípadne aj viac dielov...
564499
Macejko: Pokojne. Podobne, ako sa konajú novinárske projekcie filmov, občas sa pri výnimočných projektoch takto "tajne" premietajú aj piloty seriálov. Prípadne aj viac dielov...
0 0
reagovat
xxendxx není jediný, na twitteru se to jen hemží zprávami, jak je až prvních 6 dílů úžasných.
564494
xxendxx není jediný, na twitteru se to jen hemží zprávami, jak je až prvních 6 dílů úžasných.
0 0
reagovat

xxendxx

Čo to trepeš?
564483
Čo to trepeš?
xxendxx
0 0
reagovat

GoT

Už aby se to rozjelo :-)
564482
Už aby se to rozjelo :-)
GoT
0 0
reagovat

game of thrones

Jak mě ta kniha (četl jsem jen první díl) moc nezaujala, tak na monitoru to působí zatraceně dobře.
Akorát jsem si teda Neda a zejména Catelyn představoval o dost mladší...
564478
Jak mě ta kniha (četl jsem jen první díl) moc nezaujala, tak na monitoru to působí zatraceně dobře. Akorát jsem si teda Neda a zejména Catelyn představoval o dost mladší...
game of thrones
0 0
reagovat
xxendxx: Veď sa pochváľ. Kde si videl a aké to bolo? :-)
564470
xxendxx: Veď sa pochváľ. Kde si videl a aké to bolo? :-)
0 0
reagovat

duro

game of thrones
564453
game of thrones
duro
0 0
reagovat

Luc44

šatyšisto :D Za mě super, těším se jak Janek.
564450
šatyšisto *:D* Za mě super, těším se jak Janek.
Luc44
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se