Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 51961 - 51980 Napsat příspěvek

Luc44

To bude hodně nečekaně mrtvejch hlavních postav v sitcomech příští rok...
573239
To bude hodně nečekaně mrtvejch hlavních postav v sitcomech příští rok...
Luc44
0 0
reagovat
573238
[link="http://www.youtube.com/watch?v=1I-zhpqvra0"]Martin Scorsese bude zas u Boardwalk Empire?Paráda.[/link]
0 0
reagovat

2 broke girls

Bolo by to v pohode, ak by tam nebol ten predtoceny smiech...neznesiem to. :) Aspon sa mi trochu uvolni serialovy rozvrh.
573237
Bolo by to v pohode, ak by tam nebol ten predtoceny smiech...neznesiem to. :) Aspon sa mi trochu uvolni serialovy rozvrh.
2 broke girls
0 0
reagovat

Gorecki

Na HYMYM nekoukám už dobře 3 roky, ale ohledně
Victorie
mám pocity přesně opačné, takže možná zase začnu. Vždyť je výborná...
573234
Na HYMYM nekoukám už dobře 3 roky, ale ohledně [spoiler]Victorie[/spoiler] mám pocity přesně opačné, takže možná zase začnu. Vždyť je výborná...
Gorecki
0 0
reagovat
Two and a half Men - Kučera vypadá v pohodě, první půlka nicméně dost špatná, ke konci jsem se už usmíval a poslední dvě minuty i celkem dost, takže uvidíme. Osm sezon to fungovalo vlastně na dvou třech fórech, tak proč ne...

Jinak koukalo 28 milionů diváků, 100% nárůst proti začátku loňské sezony, nejsledovanější nereality tv show roku a nejvyšší sledovanost prvního dílu od roku tv show za posledních šest let...
573229
Two and a half Men - Kučera vypadá v pohodě, první půlka nicméně dost špatná, ke konci jsem se už usmíval a poslední dvě minuty i celkem dost, takže uvidíme. Osm sezon to fungovalo vlastně na dvou třech fórech, tak proč ne... Jinak koukalo 28 milionů diváků, 100% nárůst proti začátku loňské sezony, nejsledovanější nereality tv show roku a nejvyšší sledovanost prvního dílu od roku tv show za posledních šest let...
0 0
reagovat

Gorecki

musel jsem Googlit, ale uz vim, tak proc ne, na zavadeni meli uz dost casu :D
573227
musel jsem Googlit, ale uz vim, tak proc ne, na zavadeni meli uz dost casu *:D*
Gorecki
0 0
reagovat

speta.jr

Navrat Victorie z prvej serie, osobne velmi nesympaticka, scenaristi to hraju na osudovu lasku a "matku", dufam ze len opat zavadzaju
573226
[spoiler]Navrat Victorie z prvej serie, osobne velmi nesympaticka, scenaristi to hraju na osudovu lasku a "matku", dufam ze len opat zavadzaju[/spoiler]
speta.jr
0 0
reagovat

2 broke girls

v tý hromadě nový bídy zatím jednoznačně nejlepší sitcom
573225
v tý hromadě nový bídy zatím jednoznačně nejlepší sitcom
2 broke girls
0 0
reagovat

2 Broke Girls

Tak pilot hodne fajn. :)
573224
Tak pilot hodne fajn. :)
2 Broke Girls
0 0
reagovat

Gorecki

co se tam stalo? ja uz na to nekoukam ani nebudu, ale rad bych vedel co
573223
co se tam stalo? ja uz na to nekoukam ani nebudu, ale rad bych vedel co
Gorecki
0 0
reagovat
Tak nam zacalo HIMYM, rovno dvoma castami, vsetko v pohode az kym neprisiel posledny moment druheho dielu, kde sa z mojich ust vydralo DarthVaderovske NOOOOOOOOOOOOOOO:-
573222
Tak nam zacalo HIMYM, rovno dvoma castami, vsetko v pohode az kym neprisiel posledny moment druheho dielu, kde sa z mojich ust vydralo DarthVaderovske NOOOOOOOOOOOOOOO*:-*
0 0
reagovat

Rainmaker

Když byla loni ve výplachu otázka, kdo sleduje jaké seriály, tak nás tam pár fanoušků The Avengers: Earth's Mightiest Heroes bylo. Je to tak hezky dětinské a blbé, až je to fakt zábavné. Ale na právě vysílanou Young Justice anebo ukončené Wolverine and the X-Men to ani náhodou nemá. Doporučuju taky vyzkoušet.
573219
Když byla loni ve výplachu otázka, kdo sleduje jaké seriály, tak nás tam pár fanoušků The Avengers: Earth's Mightiest Heroes bylo. Je to tak hezky dětinské a blbé, až je to fakt zábavné. Ale na právě vysílanou [link="http://www.imdb.com/title/tt1641384/"]Young Justice[/link] anebo ukončené [link="http://www.imdb.com/title/tt0772145/"]Wolverine and the X-Men[/link] to ani náhodou nemá. Doporučuju taky vyzkoušet.
Rainmaker
0 0
reagovat

avengers anime serial 2010

link

čučí na to někdo z vás ?nebo to viděl ?
ja dneska viděl už 10 dílů a jsem z toho unešen a nemůžu se dočkat filmu v příštím roce

btw
novej trailer na Boadwalk empire 2 řadu je krutej !!
573212
http://www.csfd.cz/film/287594-avengers-nejmocnejsi-hrdinove-sveta-the/ čučí na to někdo z vás ?nebo to viděl ? ja dneska viděl už 10 dílů a jsem z toho unešen a nemůžu se dočkat filmu v příštím roce btw novej trailer na Boadwalk empire 2 řadu je krutej !!
avengers anime serial 2010
0 0
reagovat

scroochy

Ne, neupsal jsem se. Vím, co píšu. ?)
573207
Ne, neupsal jsem se. Vím, co píšu. *?)*
scroochy
0 0
reagovat

Diskobolos

*neukázal
573206
*neukázal
Diskobolos
0 0
reagovat

Ted

To toho moc neukázala. 8)
573202
To toho moc neukázala. *8)*
Ted
0 0
reagovat

Ted

tam je to samej spoiler :D
573172
tam je to samej spoiler *:D*
Ted
0 0
reagovat

TedGeorge

A nejvíc mě dostal ten popisek :

"Fotky v galerii jsou přístupné od osmnácti let."

:D:D
573152
A nejvíc mě dostal ten popisek : "Fotky v galerii jsou přístupné od osmnácti let." *:D**:D*
TedGeorge
0 0
reagovat
Velmi aktuální článek na super.cz !!!! link
573151
Velmi aktuální článek na super.cz !!!! http://www.super.cz/4903-zhava-debora-z-prave-krve-uplne-naha-podivejte-se-jak-je-vasniva.html
0 0
reagovat
To sem zvědavej, The Girl Who Waited po nadějným začátku sklouzla do překombinovaný nudy... :(
573143
To sem zvědavej, The Girl Who Waited po nadějným začátku sklouzla do překombinovaný nudy... :(
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se