Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 51801 - 51820 Napsat příspěvek

Jin

na Slovensku sa volajú SOZA
568272
na Slovensku sa volajú SOZA
Jin
0 0
reagovat
Podle mě to taky mají úplně normálně zaplacené u "OSY" (nebo něčeho obdobného na Slovensku), a majitelé práv té hudby jsou určitě jen rádi, že mají prachy i od nějakých noname Slováků.
568271
Podle mě to taky mají úplně normálně zaplacené u "OSY" (nebo něčeho obdobného na Slovensku), a majitelé práv té hudby jsou určitě jen rádi, že mají prachy i od nějakých noname Slováků.
0 0
reagovat

Macejko

ako to funguje v smere povolenia s použitím, to neviem, takže sa nevyjadrujem. ale cudziu hudbu počuješ aj v iných seriáloch - mexických a tak:)
568270
ako to funguje v smere povolenia s použitím, to neviem, takže sa nevyjadrujem. ale cudziu hudbu počuješ aj v iných seriáloch - mexických a tak*:)*
Macejko
0 0
reagovat

pepo

Kto by ale povolil použitie hudby z originálneho seriálu do iného, nesúvisiaceho seriálu zo slovenskej prdele? Upútavky - v pohode, ale seriál - to už nie. Podľa mňa to bola čistá krádež. A medzi nami, silne pochybujem, že si JOJka z toho použitého v upútavkach zaplatila čo i len jednu skladbu.
568268
Kto by ale povolil použitie hudby z originálneho seriálu do iného, nesúvisiaceho seriálu zo slovenskej prdele? Upútavky - v pohode, ale seriál - to už nie. Podľa mňa to bola čistá krádež. A medzi nami, silne pochybujem, že si JOJka z toho použitého v upútavkach zaplatila čo i len jednu skladbu.
pepo
0 0
reagovat

Macejko

hudba použitá v seriáloch, upútavkach, reláciach atď. sa nahlasuje a platí - teda mala by sa:)
568267
hudba použitá v seriáloch, upútavkach, reláciach atď. sa nahlasuje a platí - teda mala by sa*:)*
Macejko
0 0
reagovat
@Buco:

řekl bych, že ne, protože když Arya utíká po schodech zaslechne třesk kovovýho meče o zem, IMHO bych tvrdil, že ho ještě uvidíme
568259
@Buco: [spoiler]řekl bych, že ne, protože když Arya utíká po schodech zaslechne třesk kovovýho meče o zem, IMHO bych tvrdil, že ho ještě uvidíme[/spoiler]
0 0
reagovat
Ďuro: Nepozeral. Pil som v kuchyni čaj a bežala tam bedňa. :)
568266
Ďuro: Nepozeral. Pil som v kuchyni čaj a bežala tam bedňa. *:)*
0 0
reagovat
Macejko, je tu iná zásadná otázka: Prečo si pozeral Aféry? :-)
568264
Macejko, je tu iná zásadná otázka: Prečo si pozeral Aféry? :-)
0 0
reagovat
Ja som minule začul Two Steps From Hell aj pri Súdnej sieni :)
568256
Ja som minule začul Two Steps From Hell aj pri Súdnej sieni *:)*
0 0
reagovat

GoT Ep8

Do teť se to celé jen rozjíždělo, nyní už to jede plnou parou vpřed. Boží. :+
568255
Do teť se to celé jen rozjíždělo, nyní už to jede plnou parou vpřed. Boží. *:+*
GoT Ep8
0 0
reagovat
Tak fajn. Pochopím, keď televízia v rámci upútavky použije hudbu z amerického alebo akéhokoľvek cudzieho filmu. Znesiem aj, keď sa v rámci relácie o plastickom skrášľovaní starých babiek použije hudba z bojovej scény z Avatara. Ale keď v hranom seriáli (tj. žiadna reality show ani relácia) "Aféry" JOJka natvrdo použije hudbu z Dextera, tak to už je na žalobu a pekné posedenie si v chládku. :-
568254
Tak fajn. Pochopím, keď televízia v rámci upútavky použije hudbu z amerického alebo akéhokoľvek cudzieho filmu. Znesiem aj, keď sa v rámci relácie o plastickom skrášľovaní starých babiek použije hudba z bojovej scény z Avatara. Ale keď v hranom seriáli (tj. žiadna reality show ani relácia) "Aféry" JOJka natvrdo použije hudbu z Dextera, tak to už je na žalobu a pekné posedenie si v chládku. *:-*
0 0
reagovat
Dúfam, že nie. Chcem ho vidieť v bitke s kovovým mečom ;)
568252
Dúfam, že nie. Chcem ho vidieť v bitke s kovovým mečom *;)*
0 0
reagovat

Buco

Četl jsem knihu, a v prvním díle kterej tuhle první sérii pokrývá je to podobně nejednoznačný, jako v seriálu. Tudíž: patrně ano, ale umírat ho Arya neviděla.
568251
[spoiler]Četl jsem knihu, a v prvním díle kterej tuhle první sérii pokrývá je to podobně nejednoznačný, jako v seriálu. Tudíž: patrně ano, ale umírat ho Arya neviděla.[/spoiler]
Buco
0 0
reagovat

GoT 08

Ten učiteľ šermu: mám to chápať, že zomrel ?
568249
[spoiler]Ten učiteľ šermu: mám to chápať, že zomrel ?[/spoiler]
GoT 08
0 0
reagovat
GoT souhlas. Tahle epizoda neměla chybu. Bude to opravdu těžká doba po 10. dílů čekat na další řadu...
Mimochodem kouká někdo na 4teens - já to vidim dneska prvně a to snad v tý Ostravě nemůžou myslet vážně. Je to peklo, i když chvílema to má trochu GP prvky (zvláště když vypravěč Milan hovoří)...:D
568247
GoT souhlas. Tahle epizoda neměla chybu. Bude to opravdu těžká doba po 10. dílů čekat na další řadu... Mimochodem kouká někdo na 4teens - já to vidim dneska prvně a to snad v tý Ostravě nemůžou myslet vážně. Je to peklo, i když chvílema to má trochu GP prvky (zvláště když vypravěč Milan hovoří)...*:D*
0 0
reagovat
Súhlas, výborná epizóda. Zabava graduje.
568246
Súhlas, výborná epizóda. Zabava graduje.
0 0
reagovat

GoT

WOW, peckoidná epizóda, každú minútu som "žral", všetko to začína krásne gradovať :+
568241
WOW, peckoidná epizóda, každú minútu som "žral", všetko to začína krásne gradovať *:+*
GoT
0 0
reagovat
@pytlik Krása toho seriálu spočívá i v tom, že některý díly jsem viděl už snad pětkrát a nikdy mě to neomrzí.. momentálně nahrávám díly na DVR z HBO Comedy, WGN, Spike TV a Comedy Central :) Taky se ale musí říct, že kromě dílů odvysílaných na HBO a Comedy Central to na ostatních stanicích prochází cenzurou a neni to až tak špičkový jako bez cenzury kde se vesele nadává, ukazujou se nahota, sex.. ale stále se na to dá koukat i s cenzurou.
568186
@pytlik Krása toho seriálu spočívá i v tom, že některý díly jsem viděl už snad pětkrát a nikdy mě to neomrzí.. momentálně nahrávám díly na DVR z HBO Comedy, WGN, Spike TV a Comedy Central *:)* Taky se ale musí říct, že kromě dílů odvysílaných na HBO a Comedy Central to na ostatních stanicích prochází cenzurou a neni to až tak špičkový jako bez cenzury kde se vesele nadává, ukazujou se nahota, sex.. ale stále se na to dá koukat i s cenzurou.
0 0
reagovat
já.. překvapivě :)) .. je pravda, že překlad je trošku nešťastnej a spíš bych si pod tim představoval nějakej seriál pro teenagery, protože první co mě napadne je Dawsonův Svět
568184
já.. překvapivě *:))* .. je pravda, že překlad je trošku nešťastnej a spíš bych si pod tim představoval nějakej seriál pro teenagery, protože první co mě napadne je Dawsonův Svět
0 0
reagovat
Entourage. Jedna z věcí za kterou dlužím zdejší diskuzi. Loni jsem to nakoukal během měsíce a před třemi týdny jsem si řekl, že si pustím jen tak dva díly před spanim a už jsem v 7. sérii. I na podruhé je to neuvěřitelně návykové.:+
568183
Entourage. Jedna z věcí za kterou dlužím zdejší diskuzi. Loni jsem to nakoukal během měsíce a před třemi týdny jsem si řekl, že si pustím jen tak dva díly před spanim a už jsem v 7. sérii. I na podruhé je to neuvěřitelně návykové.*:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se