Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 51821 - 51840 Napsat příspěvek

GoT

Co tam po Drogovi, ale hlavne chudak Syrio :(:(
568182
Co tam po Drogovi, ale hlavne [spoiler]chudak Syrio *:(**:(*[/spoiler]
GoT
0 0
reagovat

GoT

Khal Drogo je ukrutnej řezník.
Jestli toho Conana fakt Nispel zvrže, zasloužil by si...no, víceméně to co dneska Drogo předvedl. 8)
568178
Khal Drogo je ukrutnej řezník. Jestli toho Conana fakt Nispel zvrže, zasloužil by si...no, víceméně to co dneska Drogo předvedl. *8)*
GoT
0 0
reagovat
kdo by koukal na neco co se jmenuje Vincentuv Svet :D
568162
kdo by koukal na neco co se jmenuje Vincentuv Svet :D
0 0
reagovat
Entourage je dlouhodobě můj #1 seriál.. nevim čim to je že v Českých končinách o něm ví málokdo
568160
Entourage je dlouhodobě můj #1 seriál.. nevim čim to je že v Českých končinách o něm ví málokdo
0 0
reagovat
po tom vanocnim specialu asi nikdo
568159
po tom vanocnim specialu asi nikdo
0 0
reagovat

Futurama

23.6. První díl letního pokračování šesté série Futuramy. Už se ví o čem budou jednotlivé díly. Bude jich 8. Kdo se těší tak moc jako já? :)
568158
23.6. První díl letního pokračování šesté série Futuramy. Už se ví o čem budou jednotlivé díly. Bude jich 8. Kdo se těší tak moc jako já? *:)*
Futurama
0 0
reagovat

whatever

Musíš pochopit, že 5 minut v seriálu není 5 minut ve skutečnosti
568157
Musíš pochopit, že 5 minut v seriálu není 5 minut ve skutečnosti
whatever
0 0
reagovat

GoT

No pro vsechny lidi co si mysleli ze je to silene ukecane a bez akce, tak nam posledni epizody slusne graduji a dostava se docela dost slusna davka i akce. Zatimco predchozi dily hlavne ze zacatku byly hlavne o kecani a protahovali se, tak tady je to otocka o 180 stupnu a vsechno se odehrava strasne az nerealne rychle. Cela ta cast kdy havrani dorazi na haluz rychle do Vale Winterfelu i ke zdi ? Najednou se pripravuje armada a o 5 minut pozdeji jsou uz na tazeni a potkava se s jeho matkou ktera pred chvily opustila Vale..... WTF ?

I kdyz jsem s tim dosti spokojenej, na dalsi dil se tesim vic nez na zacatku, ale nemuzu si pomoct tak cim to jde dal tak me zacina srat to jak tam plno veci vypada lacine a nedoladene, rozpocet to prej melo na TV serial velkej a rozhodne nechci rict ze to na to nevypada, nektere veci si opravdu pocvaluji, ale nekde proste nepochopitelne neco vypada silene lacine nedodelane a budi to divnej pocit. I pres to me to bavi snad cim dal vic a tesim se na dalsi dil. A jen doufam ze 2 serie bude jeste o dalsi level vyse.
568142
[spoiler]No pro vsechny lidi co si mysleli ze je to silene ukecane a bez akce, tak nam posledni epizody slusne graduji a dostava se docela dost slusna davka i akce. Zatimco predchozi dily hlavne ze zacatku byly hlavne o kecani a protahovali se, tak tady je to otocka o 180 stupnu a vsechno se odehrava strasne az nerealne rychle. Cela ta cast kdy havrani dorazi na haluz rychle do Vale Winterfelu i ke zdi ? Najednou se pripravuje armada a o 5 minut pozdeji jsou uz na tazeni a potkava se s jeho matkou ktera pred chvily opustila Vale..... WTF ? [/spoiler] I kdyz jsem s tim dosti spokojenej, na dalsi dil se tesim vic nez na zacatku, ale nemuzu si pomoct tak cim to jde dal tak me zacina srat to jak tam plno veci vypada lacine a nedoladene, rozpocet to prej melo na TV serial velkej a rozhodne nechci rict ze to na to nevypada, nektere veci si opravdu pocvaluji, ale nekde proste nepochopitelne neco vypada silene lacine nedodelane a budi to divnej pocit. I pres to me to bavi snad cim dal vic a tesim se na dalsi dil. A jen doufam ze 2 serie bude jeste o dalsi level vyse.
GoT
0 0
reagovat

Game of Thrones, epizóda 8:

Návrat k seriálovej excelencii. Nemám, čo by som vytkol. Tento diel sa mimochodom nesie v znamení Robba Starka. Richard Madden konečne dostal poriadny priestor a predviedol, že vodcu, ktorý dokáže skrotiť aj Veľkého Jona Umbera (výborná scéna s odhryznutými prstami) zvládne zahrať na jednotku. Potešujúce je, že tentokrát sa nevyskytol ani jediný zbytočne dlhý dialóg - epizóda má vynikajúce tempo. Absolútna pecka za plný počet. P.S.: Milé HBO, v nasledujúcej epizóde si pri scéne boja Starkov a Lannisterov želám vidieť veľké, digitálne rozmnožené vojsko. S pohľadmi na vojenské tábory ste sa totiž príliš nevytiahli. Ak to nabudúce nenapravíte, nielen že ma naseriete, ale si aj urobíte hanbu pred káblovkou Starz. Keď oni môžu mať v The Borgias kopec digitálnych francúzskych vojakov s o dosť menším rozpočtom, očakávam niečo podobné aj od vás. (10/10)
568141
Návrat k seriálovej excelencii. Nemám, čo by som vytkol. [spoiler]Tento diel sa mimochodom nesie v znamení Robba Starka. Richard Madden konečne dostal poriadny priestor a predviedol, že vodcu, ktorý dokáže skrotiť aj Veľkého Jona Umbera (výborná scéna s odhryznutými prstami) zvládne zahrať na jednotku.[/spoiler] Potešujúce je, že tentokrát sa nevyskytol ani jediný zbytočne dlhý dialóg - epizóda má vynikajúce tempo. Absolútna pecka za plný počet. P.S.: Milé HBO, v nasledujúcej epizóde si pri scéne boja Starkov a Lannisterov želám vidieť veľké, digitálne rozmnožené vojsko. S pohľadmi na vojenské tábory ste sa totiž príliš nevytiahli. Ak to nabudúce nenapravíte, nielen že ma naseriete, ale si aj urobíte hanbu pred káblovkou Starz. Keď oni môžu mať v The Borgias kopec digitálnych francúzskych vojakov s o dosť menším rozpočtom, očakávam niečo podobné aj od vás. (10/10)
Game of Thrones, epizóda 8:
0 0
reagovat

xxendexx

link tak samozřejmě :D

Ještě bych dodal Californication. Ale zas srovnávat to se sitcomem je asi dost nefér, to je prakticky jiný žánr...
568138
http://www.youtube.com/watch?v=GIeWjLC_SB0 tak samozřejmě *:D* Ještě bych dodal Californication. Ale zas srovnávat to se sitcomem je asi dost nefér, to je prakticky jiný žánr...
xxendexx
0 0
reagovat
Entourage je naprosta spicka, ale srovnavat to s klasickejma sitcomama dost dobre nejde. Srovnani to snese jedine tak s produkci Showtimu. Weeds, Big C, Nurse Jackie a nebo United states of tara.

Luc44: a DRAMA !!!
568135
Entourage je naprosta spicka, ale srovnavat to s klasickejma sitcomama dost dobre nejde. Srovnani to snese jedine tak s produkci Showtimu. Weeds, Big C, Nurse Jackie a nebo United states of tara. Luc44: a DRAMA !!!
0 0
reagovat
Entourage je jeden z najlepsich komedialnych serialov, to sa neda ani len porovnavat s tymi HIMYM, BTT a podobnymi blbostami.
568130
Entourage je jeden z najlepsich komedialnych serialov, to sa neda ani len porovnavat s tymi HIMYM, BTT a podobnymi blbostami.
0 0
reagovat

Snipsley

Vincent, KarelR a další tady pro Entourage horují už roky :D Klenot je hlavně Ari Gold!
568128
Vincent, KarelR a další tady pro Entourage horují už roky *:D* Klenot je hlavně Ari Gold!
Snipsley
0 0
reagovat

Loki

:D
568127
*:D*
Loki
0 0
reagovat

Snipsley

link

A na pařbě s Charliem možná budou teď v osmé sérce. Přece jenom před rokem nebyl proslavený svými excesy.
568126
http://cs.forvo.com/word/entourage/ A na pařbě s Charliem možná budou teď v osmé sérce. Přece jenom před rokem nebyl proslavený svými excesy.
Snipsley
0 0
reagovat

GOT ep. 8

Cele zle, cele zle...
568125
[spoiler]Cele zle, cele zle...[/spoiler]
GOT ep. 8
0 0
reagovat

Entourage

Proč mně tento seriál nikdo nedoporučil dřív? :+ Je to klenot, první sérku jsem doslova zhltnul.

Mám k němu jen 2 dotazy - a) Jak se ten název vyslovuje :D a b) Budou tam později na pařbě s Charlie Sheenem? (Stačí jen Ano/Ne.) Protože jestli ne, demonstrativně se na to okamžitě přestávám dívat :D
568124
Proč mně tento seriál nikdo nedoporučil dřív? *:+* Je to klenot, první sérku jsem doslova zhltnul. Mám k němu jen 2 dotazy - a) Jak se ten název vyslovuje *:D* a b) Budou tam později na pařbě s Charlie Sheenem? (Stačí jen Ano/Ne.) Protože jestli ne, demonstrativně se na to okamžitě přestávám dívat *:D*
Entourage
0 0
reagovat
:o

:D neviděl...
568103
*:o* *:D* neviděl...
0 0
reagovat

Memphis

Myslím tu kostru po logu BBC Wales 8)
568102
[spoiler]Myslím tu kostru po logu BBC Wales *8)*[/spoiler]
Memphis
0 0
reagovat

liuk

Let's kill Hitler? :D

Teď čekat až do podzima, fuj...
568101
[spoiler]Let's kill Hitler? *:D*[/spoiler] Teď čekat až do podzima, fuj...
liuk
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se