Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 51781 - 51800 Napsat příspěvek

duro

tak to je svítící lesík v těžký prde**
568305
tak to je svítící lesík v těžký prde**
duro
0 0
reagovat

GoT

Ešte k tomu Syriovi. Asi bude vážne mŕtvy, ten rytier ktorý mu zlomil meč bol aj na konci v tej kráľovskej hale.
568303
[spoiler]Ešte k tomu Syriovi. Asi bude vážne mŕtvy, ten rytier ktorý mu zlomil meč bol aj na konci v tej kráľovskej hale.[/spoiler]
GoT
0 0
reagovat

nechápu

Lenže súčasný americký ekvivalent pre 85 miliónov utratených v lacnej Európe v 90. rokoch je asi tak 300 miliónov. :)
568302
Lenže súčasný americký ekvivalent pre 85 miliónov utratených v lacnej Európe v 90. rokoch je asi tak 300 miliónov. *:)*
nechápu
0 0
reagovat

GoT knihy

Jinak Talpress už vydal Hru o Trůny jako jeden svazek a brzy vyjde i Střet Králů, takže pak už počty knih snad budou sjednocené, i když pokud vydají Tanec s draky jako jeden svazek, tak to bude bichle, pokud měl manuscript 1500 stran.
568299
Jinak Talpress už vydal Hru o Trůny jako jeden svazek a brzy vyjde i Střet Králů, takže pak už počty knih snad budou sjednocené, i když pokud vydají Tanec s draky jako jeden svazek, tak to bude bichle, pokud měl manuscript 1500 stran.
GoT knihy
0 0
reagovat

nechápu

Na trošku chudší look oproti knižní předloze už jsem poukazoval, ale imo se to ještě dá...
568298
Na trošku chudší look oproti knižní předloze už jsem poukazoval, ale imo se to ještě dá...
nechápu
0 0
reagovat

Snipsley

V tom prípade chápu nechápu :D
568294
V tom prípade chápu nechápu *:D*
Snipsley
0 0
reagovat
568292
[link="http://www.youtube.com/watch?v=iU3O2FyiTlM&feature=related
"] hru o trůny a celou ságu si představuju takhle, není třeba tisíců stačí stovky, a pokud je pravda že rozpočet HBO je 60 mega není to o moc míň (85) co měl besson na johanku [/link]
0 0
reagovat

trimm

GoT - V Česku je každá kniha rozdělené do dvou. První a druhá česká kniha = první kniha americká = první série seriálu.
568289
GoT - V Česku je každá kniha rozdělené do dvou. První a druhá česká kniha = první kniha americká = první série seriálu.
trimm
0 0
reagovat
nechapu
Z prvej a druhej knihy
Toz ta bitka vo Whispering Wood (Septajici les) ani nie je nijak velka, ja som to skor chapal ako prepadnutie v noci. Ani tie pocty tam nie su velke.
Ale ziadny velky stret v prvych dvoch knihach? To si zabudol Battle of Blackwater co je hodne velka bitka. Btw, k tej epizode pise scenar opat G.R.R.Martin tak som zvedavy co mu rozpocet dovoli.
568288
nechapu Z prvej a druhej knihy [spoiler] Toz ta bitka vo Whispering Wood (Septajici les) ani nie je nijak velka, ja som to skor chapal ako prepadnutie v noci. Ani tie pocty tam nie su velke. Ale ziadny velky stret v prvych dvoch knihach? To si zabudol Battle of Blackwater co je hodne velka bitka. Btw, k tej epizode pise scenar opat G.R.R.Martin tak som zvedavy co mu rozpocet dovoli.[/spoiler]
0 0
reagovat

Snipsley

tu si nějak nepamatuju :) je to cca 8 let co jsem hru přelouskal, už ani nevím kde šeptající les je ...
568287
tu si nějak nepamatuju :) je to cca 8 let co jsem hru přelouskal, už ani nevím kde šeptající les je ...
Snipsley
0 0
reagovat
...kdyby to přežil, jeden s gardy by na kuronovaci asi chyběl... prostě je mrtvej... je jen jeden z mnoha...

568286
[spoiler] ...kdyby to přežil, jeden s gardy by na kuronovaci asi chyběl... prostě je mrtvej... je jen jeden z mnoha... [/spoiler]
0 0
reagovat

nechápu

A co bitva v Šeptajícím lese?
568285
A co bitva v Šeptajícím lese?
nechápu
0 0
reagovat

Luc44

GoT knižní spoiler
Jop. Stačí zadat do Googlu Is Syrio Forel Dead? a můžeš se ponořit do pavučin konspiračních teorií :D ale prý to časově moc nevychází. Ani já osobně této teorii moc nevěřím.
568284
GoT knižní spoiler [spoiler]Jop. Stačí zadat do Googlu Is Syrio Forel Dead? a můžeš se ponořit do pavučin konspiračních teorií *:D* ale prý to časově moc nevychází. Ani já osobně této teorii moc nevěřím.[/spoiler]
Luc44
0 0
reagovat

GoT

nelze považovat za spoiler takže normal:
pochybuji že se v první řadě dočkáme masivních armád
a) jestli si dobře pamatuji, první dvě knihy jsou bez většího střetu
b) rozpočet seriálu - to je samé: 30 000 armádá támhle, 18 000 pro změnu tady... a ve finále vidíme 100 stanů s 5ti vocasama...
568283
nelze považovat za spoiler takže normal: pochybuji že se v první řadě dočkáme masivních armád a) jestli si dobře pamatuji, první dvě knihy jsou bez většího střetu b) rozpočet seriálu - to je samé: 30 000 armádá támhle, 18 000 pro změnu tady... a ve finále vidíme 100 stanů s 5ti vocasama...
GoT
0 0
reagovat

Snipsley

Z KNIHY tzn. jako byl Jaqen H'ghar? eventuálně to mohla být tatáž postava?
568282
Z KNIHY [spoiler]tzn. jako byl Jaqen H'ghar? eventuálně to mohla být tatáž postava? [/spoiler]
Snipsley
0 0
reagovat
Já se ohledně tohohle rád nechám překvapit, takže všechno varuju před reakcí uf tohle nebo uf tamto! :)
568281
Já se ohledně tohohle rád nechám překvapit, takže všechno varuju před reakcí uf tohle nebo uf tamto! :)
0 0
reagovat

RainMakeR

GoT - spoiler ze všech knih!!
Autor nikdy nepotvrdil ani nevyvrátil, jestli je Syrio Forel mrtvý, v žádné z následujících knih se ale nevyskytuje... I když jsou teorie, že je to tzv. Měnič tváří (nemůžu si vzpomnět, jak přesně se jim říká), tzn. že tam je, ale jako jiná postava...
568280
GoT - spoiler ze všech knih!! [spoiler]Autor nikdy nepotvrdil ani nevyvrátil, jestli je Syrio Forel mrtvý, v žádné z následujících knih se ale nevyskytuje... I když jsou teorie, že je to tzv. Měnič tváří (nemůžu si vzpomnět, jak přesně se jim říká), tzn. že tam je, ale jako jiná postava...[/spoiler]
RainMakeR
0 0
reagovat

RainMakeR

Ad Syrio SPOILER Z KNIH Syriův souboj je tak kolem dvou třetin první knihy, v dalších čtyřech knihách se postava neobjevuje, ale naděje žije, ještě jsem to nedočetl :D
568279
Ad Syrio SPOILER Z KNIH [spoiler]Syriův souboj je tak kolem dvou třetin první knihy, v dalších čtyřech knihách se postava neobjevuje, ale naděje žije, ještě jsem to nedočetl :D[/spoiler]
RainMakeR
0 0
reagovat

GoT

doufám že bude nějaká bitka v 9 díle mezi armádama
8 díl byl opět našlapanej KhalDrogo totální ownage :-)))

a doufám že ten učitel tance budu žít a uvidíme ho v dalších dílech popř. ?kdo četl knihu at to kdyžtak potvrdi thx

568278
doufám že bude nějaká bitka v 9 díle mezi armádama 8 díl byl opět našlapanej KhalDrogo totální ownage :-))) a doufám že ten [spoiler]učitel tance budu žít a uvidíme ho v dalších dílech popř. ?kdo četl knihu at to kdyžtak potvrdi thx[/spoiler]
GoT
0 0
reagovat

30 Rock

Ted jsem se dodival na pár novejch dílů 30 Rock. A odnáším si jeden nezpochybnitelnej postřeh a to ten, že Tracy Morgan je absolutní PRASE! v tom nejhorším slova smyslu. Ten chlap je votravnej, nesympatickej, nevtipnej černoch, kterýho by měl někdo zabít dřív než se k tomu přinutím já (bude stačit ještě pár dílů). Už dřív se mi nelíbil v Cop Out nebo jak se to jmenovalo a ještě v něčem dalším, ale řikal jsem si třeba je to jen scénařem, nebo tak...ale ten člověk, ty volem to je hnus! to rači budu tejden sledovat Roba Schneidera jak ze sebe dělá sešívačku, než se jen vteřinu dívat na tohodle černocha. Mě jen nasralo to, jak se može něco takového stát úspěšným? :(
568273
Ted jsem se dodival na pár novejch dílů 30 Rock. A odnáším si jeden nezpochybnitelnej postřeh a to ten, že Tracy Morgan je absolutní PRASE! v tom nejhorším slova smyslu. Ten chlap je votravnej, nesympatickej, nevtipnej černoch, kterýho by měl někdo zabít dřív než se k tomu přinutím já (bude stačit ještě pár dílů). Už dřív se mi nelíbil v Cop Out nebo jak se to jmenovalo a ještě v něčem dalším, ale řikal jsem si třeba je to jen scénařem, nebo tak...ale ten člověk, ty volem to je hnus! to rači budu tejden sledovat Roba Schneidera jak ze sebe dělá sešívačku, než se jen vteřinu dívat na tohodle černocha. Mě jen nasralo to, jak se može něco takového stát úspěšným? *:(*
30 Rock
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se