Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 51761 - 51780 Napsat příspěvek
Tak pozor, pozor, na Rickyho mi nesahat!
573720
Tak pozor, pozor, na Rickyho mi nesahat!
0 0
reagovat
himym, bigbang atd se taky velke spouste lidi libi, odhadoval bych, ze tato velka spousta je jeste vetsi nez ta spousta u žervého... nicmene ja narazel vic na kylleruv pristup, nez na žervé samotný
573718
himym, bigbang atd se taky velke spouste lidi libi, odhadoval bych, ze tato velka spousta je jeste vetsi nez ta spousta u žervého... nicmene ja narazel vic na kylleruv pristup, nez na žervé samotný
0 0
reagovat

xxendxx

"žervé a jeho věci jsou pro většinu lidí naprosto nevtipný"
Že se to nelíbí tobě a tvýmu okolí neznamená většinu lidí.
Gervais je svůj, je to multimilionář pouze a jen kvůli tomu, že to, co dělá, se opravdu velké spoustě lidí líbí...
573717
"žervé a jeho věci jsou pro většinu lidí naprosto nevtipný" Že se to nelíbí tobě a tvýmu okolí neznamená většinu lidí. Gervais je svůj, je to multimilionář pouze a jen kvůli tomu, že to, co dělá, se opravdu velké spoustě lidí líbí...
xxendxx
0 0
reagovat
co cekat od nekoho, jehoz buh si na hlavu dava talir a ostatni dva se tomu vehementne smeji... to je vrchol humoru... žervé a jeho věci jsou pro většinu lidí naprosto nevtipný a ty na tom ujizdis... o co ti de? kdyby byl žervé v HIMYM, tak je to urcite nejlepsi serial na svete
573716
co cekat od nekoho, jehoz buh si na hlavu dava talir a ostatni dva se tomu vehementne smeji... to je vrchol humoru... žervé a jeho věci jsou pro většinu lidí naprosto nevtipný a ty na tom ujizdis... o co ti de? kdyby byl žervé v HIMYM, tak je to urcite nejlepsi serial na svete
0 0
reagovat
Prečo by sme to mali ukončiť? Poďme sa teraz hádať koho vkus je lepší. :D
573715
Prečo by sme to mali ukončiť? Poďme sa teraz hádať koho vkus je lepší. *:D*
0 0
reagovat

kyller

Nebud prosim ta demagog a netahaj sem tvoju mamu a Panelak. Na humore "zo zivota" je postavenych 99% stand up comedies. Ale akonahle si spomenul ze ta nebavi ani Community, bolo mi jasne, ze sa v otazke humoru DRAMATICKY rozchadzame a tak to radsej rovno ukoncime:) Fakt nic osobne, proste mame diametralne odlisny vkus.
573714
Nebud prosim ta demagog a netahaj sem tvoju mamu a Panelak. Na humore "zo zivota" je postavenych 99% stand up comedies. Ale akonahle si spomenul ze ta nebavi ani Community, bolo mi jasne, ze sa v otazke humoru DRAMATICKY rozchadzame a tak to radsej rovno ukoncime:) Fakt nic osobne, proste mame diametralne odlisny vkus.
kyller
0 0
reagovat

Person of Interest e02

Pilot ma teda bavil o dosť viac. Ale aspoň sa odkryla trochu Finchova minulosť, ktorá by mohla byť ešte zaujímavá.
573713
Pilot ma teda bavil o dosť viac. Ale aspoň sa odkryla trochu Finchova minulosť, ktorá by mohla byť ešte zaujímavá.
Person of Interest e02
0 0
reagovat
573711
[link="http://www.videacesky.cz/clanky-novinky-souteze/predstaveni-serialovych-novinek-2"]Predstaveni serialovych novinek 2[/link]
0 0
reagovat

How to be a gentleman 1x01

Tohle bylo celkem překvapení. Netušil jsem, že se něco takovýho má vůbec vysílat. Další comedy seriál, který jsou letos dost mizerný, ale tenhle má celkem potenciál. Bavil jsem se víc než dobře a Kevin Dillon (Drama z Entourage) je příslibem, že by tomu tak mohlo být i nadále. Těším se na další díl.
573710
Tohle bylo celkem překvapení. Netušil jsem, že se něco takovýho má vůbec vysílat. Další comedy seriál, který jsou letos dost mizerný, ale tenhle má celkem potenciál. Bavil jsem se víc než dobře a Kevin Dillon (Drama z Entourage) je příslibem, že by tomu tak mohlo být i nadále. Těším se na další díl.
How to be a gentleman 1x01
0 0
reagovat

Gorecki

Možno sú vtipy HIMYM postavené na živote, ale to neznamená, že je to tým pádom zábavné. Už hovoríš ako moja mama, ktorá pozerá Panelák a podobné s*ačky, lebo to je postavené na reálnych životných situáciách. Podobne bohužiaľ asi zmýšľa väčšina ľudí. Ja som u HIMYM vydržal pozerať asi hodinu a pol prvú sériu a vypínal som to totálne znudený. Rovnako u mňa dopadlo aj všetkými ospevované Community. Naopak pri aj tých najhorších dieloch TBBT sa aspoň párkrát pousmejem. Od sitcomu nevyžadujem nejaké veľké príbehové zvraty. Bavia ma na tom tie hlášky a občas absurdné správanie sa postáv, ktoré sú mi sympatické. To mi vcelku stačí.
573709
Možno sú vtipy HIMYM postavené na živote, ale to neznamená, že je to tým pádom zábavné. Už hovoríš ako moja mama, ktorá pozerá Panelák a podobné s*ačky, lebo to je postavené na reálnych životných situáciách. Podobne bohužiaľ asi zmýšľa väčšina ľudí. Ja som u HIMYM vydržal pozerať asi hodinu a pol prvú sériu a vypínal som to totálne znudený. Rovnako u mňa dopadlo aj všetkými ospevované Community. Naopak pri aj tých najhorších dieloch TBBT sa aspoň párkrát pousmejem. Od sitcomu nevyžadujem nejaké veľké príbehové zvraty. Bavia ma na tom tie hlášky a občas absurdné správanie sa postáv, ktoré sú mi sympatické. To mi vcelku stačí.
Gorecki
0 0
reagovat
v podstte souhlasim, jen je zabavne sledovat, jak se Chuck Lorre snazi na TBBT praktikovat to same, co v TAAHM. V jednom je to serii od serie lepsi, v druhem to ten samy koncept zabiji.

Jeste ze je tu Rules of Engagement, kterej strka do kapsy vsechno ostatni :)
573707
v podstte souhlasim, jen je zabavne sledovat, jak se Chuck Lorre snazi na TBBT praktikovat to same, co v TAAHM. V jednom je to serii od serie lepsi, v druhem to ten samy koncept zabiji. Jeste ze je tu Rules of Engagement, kterej strka do kapsy vsechno ostatni :)
0 0
reagovat
tie posledne dva posty patrili kyllerovi, sorry ak som s tym zase otravoval obecenstvo:)
573703
tie posledne dva posty patrili kyllerovi, sorry ak som s tym zase otravoval obecenstvo:)
0 0
reagovat
Na Prima Cool teraz chodia starsie serie TBBT a hned za tym HIMYM a pri HIMYM vidim, ako sa ten serial posunul. Stale sa riesia nove veci, charaktery sa menia, vztahy sa rozvijaju. TBBT malo jeden jediny!!! zvrat za pat rokov, aj to predvidatelny od prveho dielu a to bol vztah s Penny. Status quo sa inac od prvej serie nezmenilo. Mna skratka nebavi sa pozerat stale na to iste. Ale chapem, ze niekomu to staci.
Vtip TBBT je postaveny na Sheldonovi, ktory je karikatura, taky clovek neexistuje a ak by existoval, urcite by nemal kamaratov:) Vtipy HIMYM su postavene na realnych zivotnych situaciach, ktore bud kazdy z nas zazil, riesil, alebo sa s nimi vie stotoznit. Teda, okrem asocialov typu Sheldon:)
573702
Na Prima Cool teraz chodia starsie serie TBBT a hned za tym HIMYM a pri HIMYM vidim, ako sa ten serial posunul. Stale sa riesia nove veci, charaktery sa menia, vztahy sa rozvijaju. TBBT malo jeden jediny!!! zvrat za pat rokov, aj to predvidatelny od prveho dielu a to bol vztah s Penny. Status quo sa inac od prvej serie nezmenilo. Mna skratka nebavi sa pozerat stale na to iste. Ale chapem, ze niekomu to staci. Vtip TBBT je postaveny na Sheldonovi, ktory je karikatura, taky clovek neexistuje a ak by existoval, urcite by nemal kamaratov:) Vtipy HIMYM su postavene na realnych zivotnych situaciach, ktore bud kazdy z nas zazil, riesil, alebo sa s nimi vie stotoznit. Teda, okrem asocialov typu Sheldon:)
0 0
reagovat
Ono je to v podstate velmi jednoduche. Kazdy vtip funguje na zakladnom principe - prekvapenie. Necakany zvrat, pointa. Preto sa obcas (tym jednoduchsim, alebo opitejsim) zda smiesne, ze niekto zakopne alebo spadne.

Fail TBBT je u mna kombinacia dvoch veci: zle napisane vtipy, ktorych pointu vidim na mile daleko a preto je pre mna utrpne a trapne cakat a sledovat, ako tazkopadne sa k nim herci dopracovavaju. Za druhe: stale su o tom istom, tym padom uz samotny koncept nefunguje tak ako pri prvych seriach (ktore som si naozaj uzival a kvoli comu som to prestal sledovat AZ pri piatej serii).

duro
Kedy vyjde Diablova pevnost?:)
573701
Ono je to v podstate velmi jednoduche. Kazdy vtip funguje na zakladnom principe - prekvapenie. Necakany zvrat, pointa. Preto sa obcas (tym jednoduchsim, alebo opitejsim) zda smiesne, ze niekto zakopne alebo spadne. Fail TBBT je u mna kombinacia dvoch veci: zle napisane vtipy, ktorych pointu vidim na mile daleko a preto je pre mna utrpne a trapne cakat a sledovat, ako tazkopadne sa k nim herci dopracovavaju. Za druhe: stale su o tom istom, tym padom uz samotny koncept nefunguje tak ako pri prvych seriach (ktore som si naozaj uzival a kvoli comu som to prestal sledovat AZ pri piatej serii). [b]duro[/b] Kedy vyjde Diablova pevnost?:)
0 0
reagovat

Gorecki

Tak to nechápem ako sa ti môže páčiť HIMYM, keď ten seriál je absolútne bez vtipu.
573700
Tak to nechápem ako sa ti môže páčiť HIMYM, keď ten seriál je absolútne bez vtipu.
Gorecki
0 0
reagovat
TAaHM si vystačí se dvěma a taky to jde... :D
573699
TAaHM si vystačí se dvěma a taky to jde... *:D*
0 0
reagovat

duro

Mas pravdu, naozaj nerozumiem tomu, ako sa niekomu zda vtipnych tych desat dookola omielanych vtipov este aj v piatej serii:)
573698
Mas pravdu, naozaj nerozumiem tomu, ako sa niekomu zda vtipnych tych desat dookola omielanych vtipov este aj v piatej serii:)
duro
0 0
reagovat

Gorecki

Tak to uz je ale neni o konceptu, ale jeho provedeni ze
573697
Tak to uz je ale neni o konceptu, ale jeho provedeni ze
Gorecki
0 0
reagovat
Lenže ty si jeden z mála, ktorý TBBT vôbec nerozumie.
573696
Lenže ty si jeden z mála, ktorý TBBT vôbec nerozumie.
0 0
reagovat
No hej, ale podla poctu vtipov by potom mali byt Kamenaky najlepsimi kediami vsetkych dob. Len ze som sa ani raz nezasmial, to je ina vec.
Tak ako pri TBBT vs. MF. V jednom dieli MF sa zasmejem viac krat ako za celu seriu TBBT.
573694
No hej, ale podla poctu vtipov by potom mali byt Kamenaky najlepsimi kediami vsetkych dob. Len ze som sa ani raz nezasmial, to je ina vec. Tak ako pri TBBT vs. MF. V jednom dieli MF sa zasmejem viac krat ako za celu seriu TBBT.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se