Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 51761 - 51780 Napsat příspěvek

SP

Tak i u mě nadšení z posledního South Parku...klidně bych takhle ukončil celý seriál a kopnu diváky ještě naposledy do hlavy, až budou čekat na pokračování.
568474
Tak i u mě nadšení z posledního South Parku...klidně bych takhle ukončil celý seriál a kopnu diváky ještě naposledy do hlavy, až budou čekat na pokračování.
SP
0 0
reagovat

Conan

Pre tych co pozeravaju na Conana, tak som narazil na toto. link Vzniklo to asi pred tyzdnom, tak sa to snad ujme ako u Craiga.
568458
Pre tych co pozeravaju na Conana, tak som narazil na toto. [link="http://www.youtube.com/user/TVsConanOBrien"]link[/link] Vzniklo to asi pred tyzdnom, tak sa to snad ujme ako u Craiga.
Conan
0 0
reagovat
Luc44: Na to jak to teraz je, neni mozne, aby sa to nejako dobre doriesilo za dva diely, takze cela seria urcite skonci cliffhangerom. A Baelor jak by smet...:))
568448
Luc44: Na to jak to teraz je, neni mozne, aby sa to nejako dobre doriesilo za dva diely, takze cela seria urcite skonci cliffhangerom. A Baelor jak by smet...*:))*
0 0
reagovat
Devátá epka GoT má název Baelor? Hmm, jsem teda zvědavej, jestli to bude s cliffhangerem nebo bez...
568446
Devátá epka GoT má název Baelor? Hmm, jsem teda zvědavej, jestli to bude s cliffhangerem nebo bez...
0 0
reagovat
Skvela cast a po prestavke nas caka pokracovanie, ale na konci sa urcite vsetko vrati do normalu...
568434
Skvela cast a po prestavke nas caka pokracovanie, ale na konci sa urcite vsetko vrati do normalu...
0 0
reagovat
Nebo to budou ignorovat jak smrt Kennyho, spíš mi to přišlo jen jako taková hříčka, hra na cliffhanger, South Park na takovýhle sezónní příběhový linky není...

A "hluboký," to sedí, přesně to sem si říkal, nepřestávám se divit, jak ty obličeje bez mimiky dokážou podat emoce :D
568431
Nebo to budou ignorovat jak smrt Kennyho, spíš mi to přišlo jen jako taková hříčka, hra na cliffhanger, South Park na takovýhle sezónní příběhový linky není... A "hluboký," to sedí, přesně to sem si říkal, nepřestávám se divit, jak ty obličeje bez mimiky dokážou podat emoce *:D*
0 0
reagovat

SP

Kdyby tenhle díl byl na konci sezóny, tak bych si byl jistý, že SP končí, takhle jsem ale hodně zvědavý, jak na todlencto na podzim navážou
568429
Kdyby tenhle díl byl na konci sezóny, tak bych si byl jistý, že SP končí, takhle jsem ale hodně zvědavý, jak na todlencto na podzim navážou
SP
0 0
reagovat

SP7

Posobilo to na mna ako rozlucka Stona a Parkera so serialom.
568428
[spoiler]Posobilo to na mna ako rozlucka Stona a Parkera so serialom.[/spoiler]
SP7
0 0
reagovat
South Park super! Jeden z "nejhlubších" dílů vůbec...
568425
South Park super! Jeden z "nejhlubších" dílů vůbec...
0 0
reagovat

Memphis

po dlouhý době zas dobrej díl SP
568399
po dlouhý době zas dobrej díl SP
Memphis
0 0
reagovat

Loki

To vypadá docela lahudkove, diky za tip.
568351
To vypadá docela lahudkove, diky za tip.
Loki
0 0
reagovat

david.ehm.struh

na film čekám, protože jsem někde zaslechl, že se na něj dělá anglický dabing (celé jsem to zkoukl anglicky) a někdy letos by měl být (do léta? během léta?) a zkouknu to pak.
ad Bebop: Jsou to prostě tři sóloví hrdinové, kdy ani jeden z nich seriál neutáhne - protože všechny tři charaktery jsou jednou vytvořeny a od té doby se už vůbec nezmění. Bohužel chemie mezi nimi funguje úplně stejně jako jejich vývoj. Hodně povídkových epizod bylo fakt parádních, ale když vidím 26 příběhů s trojicí, tak prostě čekám, že na pořadí dílů záleží - tady je to v podstatě úplně jedno a jeden povzdech nad tichem v lodi na tom moc nezmění. Jinak jestli je to více shlédnutích lepší nevím, ale jediné anime - co jsem viděl vícekrát - je GITS SAC 1&2.
568346
na film čekám, protože jsem někde zaslechl, že se na něj dělá anglický dabing (celé jsem to zkoukl anglicky) a někdy letos by měl být (do léta? během léta?) a zkouknu to pak. ad Bebop: Jsou to prostě tři sóloví hrdinové, kdy ani jeden z nich seriál neutáhne - protože všechny tři charaktery jsou jednou vytvořeny a od té doby se už vůbec nezmění. Bohužel chemie mezi nimi funguje úplně stejně jako jejich vývoj. Hodně povídkových epizod bylo fakt parádních, ale když vidím 26 příběhů s trojicí, tak prostě čekám, že na pořadí dílů záleží - tady je to v podstatě úplně jedno a jeden povzdech nad tichem v lodi na tom moc nezmění. Jinak jestli je to více shlédnutích lepší nevím, ale jediné anime - co jsem viděl vícekrát - je GITS SAC 1&2.
david.ehm.struh
0 0
reagovat

South Park s15e07

"It's a condition called being a cynical asshole." :D:D:D
Množství ***** sice větší než obvykle, ale bavilo mě to hrozně :+
568345
[spoiler]"It's a condition called being a cynical asshole." *:D**:D**:D*[/spoiler] Množství ***** sice větší než obvykle, ale bavilo mě to hrozně *:+*
South Park s15e07
0 0
reagovat

Through the Wormhole

Ak to niekto pozeral minulu sezonu, tak dnes zacala druha seria.:+

Pre tych co to nepoznaju, mrknite na to. Mozno jeden z najlepsich science dokumentakov, co som videl. Prva seria bola dost o fyzike, druha hned vypalila s temou duše, takze rozsah je siroky. Narrator je Morgan Freeman, ma to slusne efekty a hlavne vela roznych a strasne zaujimavych pohladov na rozne temy. mini promo

568342
Ak to niekto pozeral minulu sezonu, tak dnes zacala druha seria.*:+* Pre tych co to nepoznaju, mrknite na to. Mozno jeden z najlepsich science dokumentakov, co som videl. Prva seria bola dost o fyzike, druha hned vypalila s temou duše, takze rozsah je siroky. Narrator je Morgan Freeman, ma to slusne efekty a hlavne vela roznych a strasne zaujimavych pohladov na rozne temy. [link="http://www.youtube.com/watch?v=CyBQrWu61Gc&feature=related"]mini promo[/link]
Through the Wormhole
0 0
reagovat

Gonzi

Cowboy Bebop
U něj mi chyběla právě ta hlavní linka jako u Trigun. Litoval jsem, že toho nevím více. Po prvním shlédnutí taky zklamání. Pak jsem to viděl znou a krom prvních šesti dílů (nebo tak nějak) mě to sebralo celé.
I ty postavy se vyvíjí a vztahy jsou taky dobře vyřešeny, respektive jak říkáš že jsou to samotáři, to je pravda, ale právě když jsou Spike a Jet na lodi pak sami, tak jim vadí to ticho, nemají cíl, chybí jim ostatní (i Faye je ztracená, jediný komu to vyhovuje je vlastně Ed). A flashbacky to jen podporují, ještě pak slouží k té žánrové hře dané epizody (flashback Jeta - tvrdší noir, atd.).
Napodruhé to u mě fungovalo prostě o moc lépe, napotřetí napočtvrté jsem už umíral blahem. Zatímco Trigun jsem se naponěkolikáté už nudil a vybral bych spíš jednotlivé epizody a části než všechny díly na jeden zátah.. (ale Vash je nejlepší postava ze všech, koukni na film, ktertý teď vyšel, pokud jsi neviděl, je na ulozto.cz i s titulkama:)
568341
Cowboy Bebop U něj mi chyběla právě ta hlavní linka jako u Trigun. Litoval jsem, že toho nevím více. Po prvním shlédnutí taky zklamání. Pak jsem to viděl znou a krom prvních šesti dílů (nebo tak nějak) mě to sebralo celé. I ty postavy se vyvíjí a vztahy jsou taky dobře vyřešeny, respektive jak říkáš že jsou to samotáři, to je pravda, ale právě když jsou Spike a Jet na lodi pak sami, tak jim vadí to ticho, nemají cíl, chybí jim ostatní (i Faye je ztracená, jediný komu to vyhovuje je vlastně Ed). A flashbacky to jen podporují, ještě pak slouží k té žánrové hře dané epizody (flashback Jeta - tvrdší noir, atd.). Napodruhé to u mě fungovalo prostě o moc lépe, napotřetí napočtvrté jsem už umíral blahem. Zatímco Trigun jsem se naponěkolikáté už nudil a vybral bych spíš jednotlivé epizody a části než všechny díly na jeden zátah.. (ale Vash je nejlepší postava ze všech, koukni na film, ktertý teď vyšel, pokud jsi neviděl, je na ulozto.cz i s titulkama:)
Gonzi
0 0
reagovat

Supernatural - The Animation S01

Tak som dopozeral celú prvú sériu. Nie je to nič výnimočné, ale pre fanúšikov hraného seriálu, ktorých bavia animáče určite povinnosť. :)

Príbeh skutočne zachytáva hlavné dejové udalosti z hraných prvých dvoch sérií, dokonca aj niektoré prípady sú rovnaké či veľmi podobné. Pár vecí je tam ale zmenených, resp. využíva sa trochu aj to, že je to animák a môžu tam teda narvať scény, ktoré by v hranom seriáli boli príliš drahé apod.
568337
Tak som dopozeral celú prvú sériu. Nie je to nič výnimočné, ale pre fanúšikov hraného seriálu, ktorých bavia animáče určite povinnosť. *:)* [spoiler]Príbeh skutočne zachytáva hlavné dejové udalosti z hraných prvých dvoch sérií, dokonca aj niektoré prípady sú rovnaké či veľmi podobné. Pár vecí je tam ale zmenených, resp. využíva sa trochu aj to, že je to animák a môžu tam teda narvať scény, ktoré by v hranom seriáli boli príliš drahé apod. [/spoiler]
Supernatural - The Animation S01
0 0
reagovat

Anime okénko

Trigun - nebýt japonského uřvaného humoru, tak je to naprosto ultimátní. Hodně zajímavý děj, který se pomalu přelévá z malé kovbojky do boje o přežití lidstva (jak typické ;)) a celý se točí kolem hlavního hrdiny, který je nejostřejší střelec v okolí, přitom by nezabil ani mouchu. Jeho napříč sérií gradující deprese byla naprosto skvělá. 9/10
Black Lagoon - velice zábavný over the top akčňák, který místy vypadá, jakoby jej vysnil John Woo. Vše navíc situováno do správně špinavého prostředí. PS: Revi je tááákhle cool. 8/10
Cowboy Bebop
Nadupaný soundtrack... Některé díly jsou skvělé, obecná atmosféra a nádech seriálu je skvělý, ale seriál jako celek silně dojíždí na postavách. Jejich charakter se nijak nevyvíjí v rámci příběhu, neprohlubujou se jejich vztahy a jejich postupně se odkrývající historie je tam jen tak btw. aby se neřeklo. Navíc je to skupinka sólistů kteří jsou náhodou na jednom společném místě - žádná posádka. Jednotlivé díly tedy útočí i na 8/10, čím dál jsem na to ale koukal, tím míň mě to bavilo, což je u seriálu špatně. 6/10
568335
[b]Trigun[/b] - nebýt japonského uřvaného humoru, tak je to naprosto ultimátní. Hodně zajímavý děj, který se pomalu přelévá z malé kovbojky do boje o přežití lidstva (jak typické *;)*) a celý se točí kolem hlavního hrdiny, který je nejostřejší střelec v okolí, přitom by nezabil ani mouchu. Jeho napříč sérií gradující deprese byla naprosto skvělá. [b]9/10[/b] [b]Black Lagoon[/b] - velice zábavný over the top akčňák, který místy vypadá, jakoby jej vysnil John Woo. Vše navíc situováno do správně špinavého prostředí. PS: Revi je tááákhle cool. [b]8/10[/b] [b]Cowboy Bebop[/b] Nadupaný soundtrack... Některé díly jsou skvělé, obecná atmosféra a nádech seriálu je skvělý, ale seriál jako celek silně dojíždí na postavách. Jejich charakter se nijak nevyvíjí v rámci příběhu, neprohlubujou se jejich vztahy a jejich postupně se odkrývající historie je tam jen tak btw. aby se neřeklo. Navíc je to skupinka sólistů kteří jsou náhodou na jednom společném místě - žádná posádka. Jednotlivé díly tedy útočí i na 8/10, čím dál jsem na to ale koukal, tím míň mě to bavilo, což je u seriálu špatně. [b]6/10[/b]
Anime okénko
0 0
reagovat

Macejko

Ja som tiež pochyboval, že to majú zaplatené, ale určite by neriskovali tie pokuty, pretože známu hudbu používajú všade, vo všetkých seriáloch atď. A inak, ono pokiaľ viem, tak tie licencie nie sú zase také markantné, aby si to nemohli dovoliť. Je to porovnateľné s tým, ako keď púšťajú napríklad hudbu v rádiách.
568323
Ja som tiež pochyboval, že to majú zaplatené, ale určite by neriskovali tie pokuty, pretože známu hudbu používajú všade, vo všetkých seriáloch atď. A inak, ono pokiaľ viem, tak tie licencie nie sú zase také markantné, aby si to nemohli dovoliť. Je to porovnateľné s tým, ako keď púšťajú napríklad hudbu v rádiách.
Macejko
0 0
reagovat

killerzeli

Ne, je to opravdu on, v knížce to je rytíř Meryn Trant, který normálně spokojeně žije dál. Spíš se spekuluje, jestli Syrio prostě nějak neutekl, i přes svá slova, že první meč Braavosu nikdy neutíká.
568314
[spoiler]Ne, je to opravdu on, v knížce to je rytíř Meryn Trant, který normálně spokojeně žije dál. Spíš se spekuluje, jestli Syrio prostě nějak neutekl, i přes svá slova, že první meč Braavosu nikdy neutíká.[/spoiler]
killerzeli
0 0
reagovat

BUCO

Ale tak to že si vezme jeho výstroj, aby se vyhnul dalším střetům jsem bral jako samozřejmost, ale jinak do toho vůbec nevidím, protože knížky jsem nečetl...
568306
[spoiler]Ale tak to že si vezme jeho výstroj, aby se vyhnul dalším střetům jsem bral jako samozřejmost, ale jinak do toho vůbec nevidím, protože knížky jsem nečetl...[/spoiler]
BUCO
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se