Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 51721 - 51740 Napsat příspěvek
Vole, tři hoďky. A to navíc až teď večer... Pohoda. A opět jsem venek navštívil. I když bych už teda konečně uvítal pořádnej podzim...
573848
Vole, tři hoďky. A to navíc až teď večer... Pohoda. A opět jsem venek navštívil. I když bych už teda konečně uvítal pořádnej podzim...
0 0
reagovat
a to bylo dnes opět tak hezky :D
573847
a to bylo dnes opět tak hezky :D
0 0
reagovat
The Good Wife: Wohoooo! Dneska s Eddie Izzardem. Ty případy jsou lepší a lepší! Narážka na Weinera byla fajn :D

Boardwalk Empire: Tak tohle bylo o moc lepší než první díl. A vypadá to na pořádnou řežbu v Atlantic City... :)

Dexter: Jóóóó! Tohle bylo parádní! A konec byl super. EJO (fucking EJO, man!)! Woop woop!
Ale zápletka je celkem jasná...
573846
[b]The Good Wife[/b]: Wohoooo! Dneska s Eddie Izzardem. Ty případy jsou lepší a lepší! Narážka na Weinera byla fajn :D [b]Boardwalk Empire[/b]: Tak tohle bylo o moc lepší než první díl. A vypadá to na pořádnou řežbu v Atlantic City... *:)* [b]Dexter[/b]: Jóóóó! Tohle bylo parádní! A konec byl super. EJO (fucking EJO, man!)! Woop woop! Ale zápletka je celkem jasná...
0 0
reagovat

WD

Si myslím, že do věznice se dostanou až na konci série, aby případná třetí se vlastně celé ve věznici odehrávala až do útoku toho magora, kdy vlastně zahyne asi půlka hlavních postav, ale vzhledem k tomu, že nezabili Shanea, tak tu úmrtnost asi sníží :-(
573845
Si myslím, že do věznice se dostanou až na konci série, aby případná třetí se vlastně celé ve věznici odehrávala až [spoiler]do útoku toho magora, kdy vlastně zahyne asi půlka hlavních postav, ale vzhledem k tomu, že nezabili Shanea, tak tu úmrtnost asi sníží :-([/spoiler]
WD
0 0
reagovat

Hellblazer

no podla nazvu je to kostol pise sa tam Baptist Church na budove
573843
no podla nazvu je to kostol pise sa tam Baptist Church na budove
Hellblazer
0 0
reagovat

WD

V tom novom klipe okolo 0:12 je vaznica? :o
573842
V tom novom klipe okolo 0:12 je vaznica? *:o*
WD
0 0
reagovat

clone wars

omg to už jsou venku první 4 díly 4 serie ?
fuck it :-X
du se na ně kouknout :-)))
573838
omg to už jsou venku první 4 díly 4 serie ? fuck it :-X du se na ně kouknout :-)))
clone wars
0 0
reagovat

Walking dea 1 serie

1-4 díl byly skvělý ale bylo tam jasně vidět klesající tendence co se týče kvality i smrtí zombies
5 díl jsem vyloženě protrpěl a 6 díl si hrál zase na super zápletku
takže jestli 2 serie nezačne pořádným masakrem tak mě tvůrci naserou :-)

imo nevím jak to točili chronologicky ty díly ale ty nedostatky peněz se museli projevit především 5tej díl je úplná konverzačka na jedno místě
573837
1-4 díl byly skvělý ale bylo tam jasně vidět klesající tendence co se týče kvality i smrtí zombies 5 díl jsem vyloženě protrpěl a 6 díl si hrál zase na super zápletku takže jestli 2 serie nezačne pořádným masakrem tak mě tvůrci naserou :-) imo nevím jak to točili chronologicky ty díly ale ty nedostatky peněz se museli projevit především 5tej díl je úplná konverzačka na jedno místě
Walking dea 1 serie
0 0
reagovat

Terra Nova

Další dementní telenovela zasazená do relativně zajímavého prostředí... které ale zoufale nevyužívá a navíc v něm vrší hromady do očí bijících nesmyslů.
Na rozdíl od podobného Falling Skies jsem pilotní díl vydržel až do konce, ale musel jsem se hodně přemáhat - další zabitá šance.
573830
Další dementní telenovela zasazená do relativně zajímavého prostředí... které ale zoufale nevyužívá a navíc v něm vrší hromady do očí bijících nesmyslů. Na rozdíl od podobného Falling Skies jsem pilotní díl vydržel až do konce, ale musel jsem se hodně přemáhat - další zabitá šance.
Terra Nova
0 0
reagovat

Doctor

Po tomhle finále bude čekání na další sérku hodně dlouhý...

Jinak, já se po minulým dílu začal trochu obávat, aby nás Matt neopustil, což se naštěstí nestalo... Každopádně Doctorovo "laying low" zní zatraceně zajímavě a je to imho přesně to, co seriál potřebuje. O to víc se na další díly těším.
573816
Po tomhle finále bude čekání na další sérku hodně dlouhý... [spoiler]Jinak, já se po minulým dílu začal trochu obávat, aby nás Matt neopustil, což se naštěstí nestalo... Každopádně Doctorovo "laying low" zní zatraceně zajímavě a je to imho přesně to, co seriál potřebuje. O to víc se na další díly těším.[/spoiler]
Doctor
0 0
reagovat

Luc44

To je průběžně... Já jsem venku skoro furt :D Jen málo spím...
I když jsem přece jen radši doma...
573817
To je průběžně... Já jsem venku skoro furt *:D* Jen málo spím... I když jsem přece jen radši doma...
Luc44
0 0
reagovat

verbst

a venku bylo tak krásně...
573813
a venku bylo tak krásně...
verbst
0 0
reagovat

verbst Week Recap

Suprově nám začla The Good Wife.
Docela slušně bylo nakopnutý Boardwalk Empire.
Weeds skončilo nečekaně cliffhangerem, ale díl byl bezchybnej.
Castle a jeho komiksovej díl byl geniální.
Five-0 docela v pohodě. je krásný po celým dnu jen tak vypnout...;)
Nejlepší HIMYM snad od konce třetí řady.
Byť s občas hronzě debilním chováním postav a pár dialogama, po kterých vypadá Glee jako masterpiece dokázala Terra Nova v pilotu něco, co už se dlouho žádnýmu seriálů nepodařilo - ani jednou jsem to nepauznul a neshodil přehrávač do okna.
Glee - stejnej případ jako HIMYM. Nejkoukatelnější díl za já-už-ani-nevím-kdy.
Big Bang - Amy owned! :D Z šíleně otravné postavy se stává jedna z nejlepších.:+
Community - hodně velkej palec dolů.
Parks and Recreation - opět převeliké záchvaty smíchu. Ron bez knírku FTW!
Fringe - Dvojitá porce Olivie! Tak to taťka může!
Supernatural - KURVA JÓÓÓÓÓ! Stará dobrá kvalitní podívaná. Jestli to takhle půjde dál, tak budu ochotne na šestou řadu zapomenout.
No a nakonec Doctor - finále dle mého gusta. Steve Moffat je génius! A ať už jsou tu Vánoce! :)
573812
Suprově nám začla [b]The Good Wife.[/b] Docela slušně bylo nakopnutý [b]Boardwalk Empire.[/b] [b]Weeds[/b] skončilo nečekaně cliffhangerem, ale díl byl bezchybnej. [b]Castle[/b] a jeho komiksovej díl byl geniální. [b]Five-0[/b] docela v pohodě. je krásný po celým dnu jen tak vypnout...*;)* Nejlepší [b]HIMYM[/b] snad od konce třetí řady. Byť s občas hronzě debilním chováním postav a pár dialogama, po kterých vypadá Glee jako masterpiece dokázala [b]Terra Nova[/b] v pilotu něco, co už se dlouho žádnýmu seriálů nepodařilo - ani jednou jsem to nepauznul a neshodil přehrávač do okna. [b]Glee[/b] - stejnej případ jako HIMYM. Nejkoukatelnější díl za já-už-ani-nevím-kdy. [b]Big Bang[/b] - Amy owned! *:D* Z šíleně otravné postavy se stává jedna z nejlepších.*:+* [b]Community[/b] - hodně velkej palec dolů. [b]Parks and Recreation[/b] - opět převeliké záchvaty smíchu. Ron bez knírku FTW! [b]Fringe[/b] - Dvojitá porce Olivie! Tak to taťka může! [b]Supernatural[/b] - KURVA JÓÓÓÓÓ! Stará dobrá kvalitní podívaná. Jestli to takhle půjde dál, tak budu ochotne na šestou řadu zapomenout. No a nakonec [b]Doctor[/b] - finále dle mého gusta. Steve Moffat je génius! A ať už jsou tu Vánoce! :)
verbst Week Recap
0 0
reagovat

Hellblazer

Ak tam tú väznicu naozaj dajú, čomu neverím, tak to začnem možno znova pozerať. V takom prípade ale koľko plánujú sérií? 10?
573800
Ak tam tú väznicu naozaj dajú, čomu neverím, tak to začnem možno znova pozerať. V takom prípade ale koľko plánujú sérií? 10?
Hellblazer
0 0
reagovat
Ono sa to ako tak drzi komiksu stale, cize teraz bude farma a vaznica bude tak na konci druhej serie. Mna najviac serie to, ze to natahuju a ze nemaju gule ukazat nieco take ako ked Carl zabil Shana. Tak mala koncit prva seria. Bohuzial, mam pocit, ze sa vyhnu viacerym takymto chutovkam.
573799
Ono sa to ako tak drzi komiksu stale, cize [spoiler]teraz bude farma a vaznica bude tak na konci druhej serie. Mna najviac serie to, ze to natahuju a ze nemaju gule ukazat nieco take ako ked Carl zabil Shana. Tak mala koncit prva seria. Bohuzial, mam pocit, ze sa vyhnu viacerym takymto chutovkam.[/spoiler]
0 0
reagovat
Tak samozrejme, že to má aj svetlé momenty a že úvod seriálu je fajn. Ale čo sa potom z toho stalo? Trápna a nudná vzťahovka v nejakom zatopenom lome.
573797
Tak samozrejme, že to má aj svetlé momenty a že úvod seriálu je fajn. Ale čo sa potom z toho stalo? Trápna a nudná vzťahovka v nejakom zatopenom lome.
0 0
reagovat
Naprostej souhlas s xxendxxem.
573794
Naprostej souhlas s xxendxxem.
0 0
reagovat
to je trochu prehnany tvrzeni... Walking Dead je obrovsky promarněnej potencial, sračka rozhodně ne. Minimálně první 2 díly jsou parádní. Zbytek je průměr až podprůměr.
573787
to je trochu prehnany tvrzeni... Walking Dead je obrovsky promarněnej potencial, sračka rozhodně ne. Minimálně první 2 díly jsou parádní. Zbytek je průměr až podprůměr.
0 0
reagovat
Ja to poviem trochu prozaickejšie: Walking Dead je sračka.
573786
Ja to poviem trochu prozaickejšie: Walking Dead je sračka.
0 0
reagovat

RainMakeR

Tak tomu chápem. Prvé časti sa páčili aj mne, ktoré sa ešte predlohy ako tak držali. Ale ku koncu už ten príbeh zmenili až príliš. Najviac ma proste štve, že to malo obrovský potenciál a oni to pokašlali.

Myslím tým napríklad opustenú väznicu, ktorú mali najprv vyčistiť od zombies a potom sa tam ubytovať ako v dokonalom útočisti. Postupne k nim mali prísť noví preživší, iní zase umrieť. Neskôr mali objaviť neďaleké mestečko preživších, ktorým šéfuje psychopat a bude chcieť tú väznicu pre seba. A ešte len vtedy sa v komikse začali diať poriadne sračky. Možno sa toho ešte dočkáme, ale v tom prípade ma štve, že to takto naťahujú.
573784
Tak tomu chápem. Prvé časti sa páčili aj mne, ktoré sa ešte predlohy ako tak držali. Ale ku koncu už ten príbeh zmenili až príliš. Najviac ma proste štve, že to malo obrovský potenciál a oni to pokašlali. [spoiler]Myslím tým napríklad opustenú väznicu, ktorú mali najprv vyčistiť od zombies a potom sa tam ubytovať ako v dokonalom útočisti. Postupne k nim mali prísť noví preživší, iní zase umrieť. Neskôr mali objaviť neďaleké mestečko preživších, ktorým šéfuje psychopat a bude chcieť tú väznicu pre seba. A ešte len vtedy sa v komikse začali diať poriadne sračky. Možno sa toho ešte dočkáme, ale v tom prípade ma štve, že to takto naťahujú.[/spoiler]
RainMakeR
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se