Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 51041 - 51060 Napsat příspěvek

deiwi

Tak na to, že se jedná o důležitý zvrat v comicsu, tak počítám, že se bude jednat to samé i v seriálu. Co jiného by to mohlo být, když jde i o mid-season finale.
576265
Tak na to, že se jedná o důležitý zvrat v comicsu, tak počítám, že se bude jednat to samé i v seriálu. Co jiného by to mohlo být, když jde i o mid-season finale.
deiwi
0 0
reagovat
koukam, ale cekam az bude cela serie
576261
koukam, ale cekam az bude cela serie
0 0
reagovat

xxendxx

Tak začni koukat na pořádný seriály a třeba to smysl mít bude... ;):D
576260
Tak začni koukat na pořádný seriály a třeba to smysl mít bude... *;)**:D*
xxendxx
0 0
reagovat

Balder

1. Tohle mi taky moc nesedí, osobně bych to tipnul na Van Aldenovi zkušenosti a to, že je víceméně "čestný" + kdoví jak moc jeho nadřízení vědí o zkorumpovaném Sebsovi...
2. To se podle mě ještě bude řešit... odstaví Elie díky zástupci... a Jimmy tak definitivně ztratí výhodu ze strany šerifa... Vsaďte se 8)

+ Já bych sám za sebe přidal otázku 3. Kdo tedy ve skutečnosti chtěl otrávit komodora na konci první série? Jimmyho matka? Služka? Nucky? Jan Tleskač?
576259
[spoiler] 1. Tohle mi taky moc nesedí, osobně bych to tipnul na Van Aldenovi zkušenosti a to, že je víceméně "čestný" + kdoví jak moc jeho nadřízení vědí o zkorumpovaném Sebsovi... 2. To se podle mě ještě bude řešit... odstaví Elie díky zástupci... a Jimmy tak definitivně ztratí výhodu ze strany šerifa... Vsaďte se *8)* + Já bych sám za sebe přidal otázku 3. Kdo tedy ve skutečnosti chtěl otrávit komodora na konci první série? Jimmyho matka? Služka? Nucky? Jan Tleskač?[/spoiler]
Balder
0 0
reagovat
koukam ze postovat cokoli do tohohle broadwalk gaychatu nema smysl :D
576258
koukam ze postovat cokoli do tohohle broadwalk gaychatu nema smysl :D
0 0
reagovat

Boardwalk Empire

Ešte by som sa chcel spýtať dve otázky:

1. Sepsova smrť nemá pre Van Aldena žiadne následky? Veď pri "krste" bolo veľa svedkov...
2. A tiež George, ktorého zabil Elias v piatej časti druhej sezóny... nik sa po ňom nezháňal?
576257
Ešte by som sa chcel spýtať dve otázky: [spoiler]1. Sepsova smrť nemá pre Van Aldena žiadne následky? Veď pri "krste" bolo veľa svedkov... 2. A tiež George, ktorého zabil Elias v piatej časti druhej sezóny... nik sa po ňom nezháňal?[/spoiler]
Boardwalk Empire
0 0
reagovat

okkac

Ten TWD spoiler byl dost nešťastnej. Myslel jsem, že jde o seriálovej spoiler a ne komiksovej :-
576256
Ten TWD spoiler byl dost nešťastnej. Myslel jsem, že jde o seriálovej spoiler a ne komiksovej *:-*
okkac
0 0
reagovat

Balder

Jinak o Engie a synátora bych se nebál. Určitě dostanou prostor teď ke konci. Její a Jimmyho muchlovačky s náhodnými kolemjdoucími tomu nasvědčují...
576255
[spoiler]Jinak o Engie a synátora bych se nebál. Určitě dostanou prostor teď ke konci. Její a Jimmyho muchlovačky s náhodnými kolemjdoucími tomu nasvědčují...[/spoiler]
Balder
0 0
reagovat

Balder

:+ Už jen poslat kondolenci do HBO ať přetočí konec (i když kdo ví :D)
576253
*:+* Už jen poslat kondolenci do HBO ať přetočí konec (i když kdo ví *:D*)
Balder
0 0
reagovat

verbst

Mohol by Richard Owena odpáliť. Ostrelovačkou medzi oči. Tak ako Liama. Nenahneval by som sa :D
576252
[spoiler]Mohol by Richard Owena odpáliť. Ostrelovačkou medzi oči. Tak ako Liama. Nenahneval by som sa *:D*[/spoiler]
verbst
0 0
reagovat
konečně se tady diskutuje o pořádným seriálu! :+
576250
konečně se tady diskutuje o pořádným seriálu! *:+*
0 0
reagovat

Balder

ad spoiler: To myslím bylo zatím jen takový pomrknutí, protože mám pocit, že do konce řady bude nějakej showdown určitě.
576248
ad spoiler: To myslím bylo zatím jen takový pomrknutí, protože mám pocit, že do konce řady bude nějakej showdown určitě.
Balder
0 0
reagovat

Mantreg

Uff :D:))

Mě se právě její linka zdá dobrá. Zkaženost tam ještě imo není a to jak se snaží navázat vztah s rodinou z Irska mi tak přijde oukej. Ale je pravda, že po nějakým tom druhým dílu, kdy vzala tu ledger book, donesla Nuckymu a začla mu diktovat co a jak, jsem čekal rozhodně víc. V ten moment vypadala šíleně badass. 8)
576247
Uff *:D**:))* [spoiler]Mě se právě její linka zdá dobrá. Zkaženost tam ještě imo není a to jak se snaží navázat vztah s rodinou z Irska mi tak přijde oukej. Ale je pravda, že po nějakým tom druhým dílu, kdy vzala tu ledger book, donesla Nuckymu a začla mu diktovat co a jak, jsem čekal rozhodně víc. V ten moment vypadala šíleně badass. *8)*[/spoiler]
Mantreg
0 0
reagovat

verbst

Ako celá tá pasáž s Harrowom v lese bola výborná, o tom žiadna :+ Akurát pre celkový príbeh to nebolo nič zásadné.
Čo sa týka Sleatera, tak s ním moc nesympatizujem (už som to tu myslím spomínal), ale keby sa dostal do kríža s niekym z Jimmyho strany, mohlo by to byť veľmi zaujímavé...
Z prvého stretu Harrow - Sleater sa dalo vyťažiť omnoho viac, imho.
576246
Ako celá tá pasáž s Harrowom v lese bola výborná, o tom žiadna *:+* Akurát pre celkový príbeh to nebolo nič zásadné. Čo sa týka Sleatera, tak s ním moc nesympatizujem (už som to tu myslím spomínal), ale keby sa dostal do kríža s niekym z Jimmyho strany, mohlo by to byť veľmi zaujímavé... [spoiler]Z prvého stretu Harrow - Sleater sa dalo vyťažiť omnoho viac, imho.[/spoiler]
verbst
0 0
reagovat

Boardwalk Empire

verbst
Ale to víš, že nejsi... :D

Ne, že by linka Margaret byla špatná, ale už od začátku značně předvídatelná... prostá žena se dostane nahoru a je postupně mocí a penězi zkažena... naopak obrna, která je pro tuhle dobu naprosto typická mě naprosto překvapila a vhnala i téhle postavě novou krev do žil... spíš jen jestli to není scénáristická klička k Nuckymu - jeho synu - a tudíž k jeho vztahu k Jimmymu... resp. že proto ho třeba nechá naživu až Jimmy to moc velké sousto co si ukousl nezchroustá...
576245
[b]verbst[/b] Ale to víš, že nejsi... *:D* [spoiler] Ne, že by linka Margaret byla špatná, ale už od začátku značně předvídatelná... prostá žena se dostane nahoru a je postupně mocí a penězi zkažena... naopak obrna, která je pro tuhle dobu naprosto typická mě naprosto překvapila a vhnala i téhle postavě novou krev do žil... spíš jen jestli to není scénáristická klička k Nuckymu - jeho synu - a tudíž k jeho vztahu k Jimmymu... resp. že proto ho třeba nechá naživu až Jimmy to moc velké sousto co si ukousl nezchroustá... [/spoiler]
Boardwalk Empire
0 0
reagovat

Boardwalk Empire

Mantreg 2. odstavec :+

Balder
Harrowovo bloudění po lese byla pro mně jedna z nejlepších věcí v seriálu. A to na takovýhle "kontemplační" věci VŮBEC nejsem.
Doufám, že ten to přežije.

Když už se to tu tak rozjelo tak se přidám.
Co říkáte na Charlieho Coxe? Mě tam ta postava neskutečně sedne a VELMI by mě zajímalo jestli bude mít nějakej souboj s Harrowem. Protože to by bylo ultimátní. To jak sundal toho týpka na těch hajzlíkách bylo hodně intenzivní.
Osobně si myslím, že se to Irsko tam zapojí mnohem víc. Minimálně ve třetí řadě.
A opět se zeptaám: Jsem fakt jedinej, kterýho zasáhla ta obrna?
576243
[b]Mantreg[/b] 2. odstavec *:+* [b]Balder[/b] Harrowovo bloudění po lese byla pro mně jedna z nejlepších věcí v seriálu. A to na takovýhle "kontemplační" věci VŮBEC nejsem. Doufám, že ten to přežije. [spoiler]Když už se to tu tak rozjelo tak se přidám. Co říkáte na Charlieho Coxe? Mě tam ta postava neskutečně sedne a VELMI by mě zajímalo jestli bude mít nějakej souboj s Harrowem. Protože to by bylo ultimátní. To jak sundal toho týpka na těch hajzlíkách bylo hodně intenzivní. Osobně si myslím, že se to Irsko tam zapojí mnohem víc. Minimálně ve třetí řadě. A opět se zeptaám: Jsem fakt jedinej, kterýho zasáhla ta obrna?[/spoiler]
Boardwalk Empire
0 0
reagovat

Genialni Community Easter Egg

576242
http://youtu.be/19FMU3M7Jtk
Genialni Community Easter Egg
0 0
reagovat

Boardwalk Empire

Balder

Souhlasím s tím, že se to jaksi semklo kolem Jimmyho a že některé postavy jsou upozadněny. Otázka je ale co by u většiny postav dokázali vymyslet za zápletky... spíš než Kmotra 2 bych připomněl Sopranos, kde se vlastně všechny vedlejší postavy řešili minimálně a přece byli velice důkladně popsány (Ano šest sérií a přes 20 dílu v sezóně).

Je docela komické, že to ohledně druhé série vidím takřka jako ty a přece se mi takhle série líbí víc... :D Možná je to tím, že má 2. pro mne neskutečné tempo, že ve srovnání mi připadá první série jako intro / předváděčka a teprve teď když už tu všechny staré známé máme si můžou jít spolu hrát.

Samozřejmě se ještě uvidí jak to hoši od HBO zakončí... protože to může gradovat dál nebo naopak jít pěkně do kopru (což bych tedy od nich nečekal)
576235
[spoiler] [b]Balder[/b] Souhlasím s tím, že se to jaksi semklo kolem Jimmyho a že některé postavy jsou upozadněny. Otázka je ale co by u většiny postav dokázali vymyslet za zápletky... spíš než Kmotra 2 bych připomněl Sopranos, kde se vlastně všechny vedlejší postavy řešili minimálně a přece byli velice důkladně popsány (Ano šest sérií a přes 20 dílu v sezóně). Je docela komické, že to ohledně druhé série vidím takřka jako ty a přece se mi takhle série líbí víc... *:D* Možná je to tím, že má 2. pro mne neskutečné tempo, že ve srovnání mi připadá první série jako intro / předváděčka a teprve teď když už tu všechny staré známé máme si můžou jít spolu hrát. Samozřejmě se ještě uvidí jak to hoši od HBO zakončí... protože to může gradovat dál nebo naopak jít pěkně do kopru (což bych tedy od nich nečekal) [/spoiler]
Boardwalk Empire
0 0
reagovat

Balder

ve druhým kmotrovi taky bylo mnoho postav který nic nedělali a nakonec ani neudělali (byly zabiti) imo tady to bude podobný
ve druhe serii se snaží vytvořit komplexnější svět mafie jak vypadala v té době a daří se jim to skvěle
576233
ve druhým kmotrovi taky bylo mnoho postav který nic nedělali a nakonec ani neudělali (byly zabiti) imo tady to bude podobný ve druhe serii se snaží vytvořit komplexnější svět mafie jak vypadala v té době a daří se jim to skvěle
Balder
0 0
reagovat

Boardwalk Empire

Prvá sa mi zdá, že mala lepší scenár, resp. páčil sa mi o niečo viac. Konkrétne:
- premena Jimmyho od obyčajného vodiča ku gangstrovi - v podstate od nejakého tretieho dielu sa rozvíjal jeho románik s Pearl, ktorú v piatom diele stratil a keď začali s Alom zhruba v polovici sezóny radikálne riešiť situáciu v Gréckej štvrti (najprv odstavili Sheridana a potom prišiel Harrow a veľmi štýlovo odpráskol ešte Liama) - tak som ani nedýchal.
- v Atlantic City sa nám zatiaľ rozmáhali Dallesiovci, a popri tom ako sa pokúsili odstrániť Chalkyho a neskôr aj Nuckyho sa tam rozvíjali daľšie linky (Nuckyho romanca s Margaret a ešte trojuholník Engie, fotograf a jeho žena + Luciano a Gillian), z ktorých všetky začali kulminovať keď sa Jimmy vrátil do AC (čiže okolo deviateho dielu). Okrem toho sme nakukli napr. aj ku Caponeovcom, ai.
Každá postava v prvej sezóne mala adekvátny priestor a koncom sezóny sa všetky linky uzatvorili (vyriešili sa všetky spory - V Chicagu, AC aj New Yorku) a my sme sa de facto ocitli na začiatku druhej sezóny).

Druhá sezóna začala veľmi dobre, ale násilie sa mi zdá byť akési prvoplánové -> máme za sebou deväť (!) dielov a napriek tomu, že v podstate v každom dieli niekto niekoho zabije, ma to absolútne neberie (čo je spôsobené najmä tým, že sa jedná o nepodstatné charaktery). V podstate až teraz, ku koncu sezóny, začína kulminovať linka s Darmodym a Mannym, pretože už poznáme ich motivácie a to čo sa medzi nimi stane v nasledujúcich dieloch už má konkrétny charakter (chcel si ma odprásknuť, tak teraz kvôli tomu prídeš o život/rodinu).
Niektoré postavy sú však šialene nevyužité (Engie je aj so synom vyslovene odstavená už od začiatku sezóny na druhú koľaj, takže až sa jej náhodou niečo stane, nevyvolá to vo mne ako divákovi náležitú spätnú väzbu), Richard Harrow tiež len stratene blúdi po okolí (alebo po lese) a snaží sa zapadnúť do spoločnosti, atď. Tieto vedľajšie dejové linky mi prídu menej pútavé a mám pocit, že to čo sa odohralo za týchto 9 dielov by sa dalo v podstate zostrihať na polovicu.

Jednotka mi prišla epickejšia, komplexnejšia a celkovo lepšie napísaná. Dvojka je síce brutálnejšia, no aj zároveň komornejšia a má akoby nevyužitý potenciál (veľa postáv v podstate nič nerobí), na to, koľko ich tam už je.

Samozrejme neberiem nikomu jeho názor, veľa divákom sa druhá sezóna páči omnoho viac ako prvá, ale dokážem pochopiť aj ľudí, ktorí vravia, že sa oproti jednotke menej bavia, čo je v podstate aj môj prípad.
576232
[spoiler]Prvá sa mi zdá, že mala lepší scenár, resp. páčil sa mi o niečo viac. Konkrétne: - premena Jimmyho od obyčajného vodiča ku gangstrovi - v podstate od nejakého tretieho dielu sa rozvíjal jeho románik s Pearl, ktorú v piatom diele stratil a keď začali s Alom zhruba v polovici sezóny radikálne riešiť situáciu v Gréckej štvrti (najprv odstavili Sheridana a potom prišiel Harrow a veľmi štýlovo odpráskol ešte Liama) - tak som ani nedýchal. - v Atlantic City sa nám zatiaľ rozmáhali Dallesiovci, a popri tom ako sa pokúsili odstrániť Chalkyho a neskôr aj Nuckyho sa tam rozvíjali daľšie linky (Nuckyho romanca s Margaret a ešte trojuholník Engie, fotograf a jeho žena + Luciano a Gillian), z ktorých všetky začali kulminovať keď sa Jimmy vrátil do AC (čiže okolo deviateho dielu). Okrem toho sme nakukli napr. aj ku Caponeovcom, ai. Každá postava v prvej sezóne mala adekvátny priestor a koncom sezóny sa všetky linky uzatvorili (vyriešili sa všetky spory - V Chicagu, AC aj New Yorku) a my sme sa de facto ocitli na začiatku druhej sezóny). Druhá sezóna začala veľmi dobre, ale násilie sa mi zdá byť akési prvoplánové -> máme za sebou deväť (!) dielov a napriek tomu, že v podstate v každom dieli niekto niekoho zabije, ma to absolútne neberie (čo je spôsobené najmä tým, že sa jedná o nepodstatné charaktery). V podstate až teraz, ku koncu sezóny, začína kulminovať linka s Darmodym a Mannym, pretože už poznáme ich motivácie a to čo sa medzi nimi stane v nasledujúcich dieloch už má konkrétny charakter (chcel si ma odprásknuť, tak teraz kvôli tomu prídeš o život/rodinu). Niektoré postavy sú však šialene nevyužité (Engie je aj so synom vyslovene odstavená už od začiatku sezóny na druhú koľaj, takže až sa jej náhodou niečo stane, nevyvolá to vo mne ako divákovi náležitú spätnú väzbu), Richard Harrow tiež len stratene blúdi po okolí (alebo po lese) a snaží sa zapadnúť do spoločnosti, atď. Tieto vedľajšie dejové linky mi prídu menej pútavé a mám pocit, že to čo sa odohralo za týchto 9 dielov by sa dalo v podstate zostrihať na polovicu.[/spoiler] Jednotka mi prišla epickejšia, komplexnejšia a celkovo lepšie napísaná. Dvojka je síce brutálnejšia, no aj zároveň komornejšia a má akoby nevyužitý potenciál (veľa postáv v podstate nič nerobí), na to, koľko ich tam už je. Samozrejme neberiem nikomu jeho názor, veľa divákom sa druhá sezóna páči omnoho viac ako prvá, ale dokážem pochopiť aj ľudí, ktorí vravia, že sa oproti jednotke menej bavia, čo je v podstate aj môj prípad.
Boardwalk Empire
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se