Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 51001 - 51020 Napsat příspěvek
Misfits se celkově vytáhli. Já ani moc nevěřil, že to bez Nathana bude fungovat. A ono je to fakt dobré. Rudy ho zčásti nahrazuje a pořád si zachovává určitou originalitu a vlastní osobnost (aka neni prase jako prase). A co mě překvapilo nejvíc jsou asi zápletky, které jsou pořád na vysoké úrovni (a to jsem teprve u třetího dílu, každopádně ten díl s přeměnou na ženu, damn)
576442
Misfits se celkově vytáhli. Já ani moc nevěřil, že to bez Nathana bude fungovat. A ono je to fakt dobré. Rudy ho zčásti nahrazuje a pořád si zachovává určitou originalitu a vlastní osobnost (aka neni prase jako prase). A co mě překvapilo nejvíc jsou asi zápletky, které jsou pořád na vysoké úrovni (a to jsem teprve u třetího dílu, každopádně ten díl s přeměnou na ženu, damn)
0 0
reagovat

xxendxx

Kým nenahodíš titulky, tak to tu ani nehypuj. ;)8)
576439
Kým nenahodíš titulky, tak to tu ani nehypuj. *;)**8)*
xxendxx
0 0
reagovat

Dexter

Kdo měl tu teorii, jak se to vlastně vyvine, a která se teď potvrdila? :-)
576438
Kdo měl tu teorii, jak se to vlastně vyvine, a která se teď potvrdila? :-)
Dexter
0 0
reagovat

the walking dead

Konec hodně emotivní. Snad se konečně pohnou z tý farmy
576435
Konec hodně emotivní. Snad se konečně pohnou z tý farmy
the walking dead
0 0
reagovat

Boardwalk Empire

Balder
Tyjo, já to čakal, takže mě to ani tak nedostalo... A vůbec celej díl byl takovej nějakej divnej...
576430
[b]Balder[/b] Tyjo, já to čakal, takže mě to ani tak nedostalo... A vůbec celej díl byl takovej nějakej divnej...
Boardwalk Empire
0 0
reagovat

Misfits 3x05

naprostá paráda. Zatím asi nejlepší díl serie. Rudy si to strašně dává.
576427
naprostá paráda. Zatím asi nejlepší díl serie. Rudy si to strašně dává.
Misfits 3x05
0 0
reagovat

Boardwalk Empire 2x10

Ty vole :o :-

Ten koniec ma úplne odrovnal. Chudák Angela.
576416
Ty vole *:o* *:-* [spoiler]Ten koniec ma úplne odrovnal. Chudák Angela.[/spoiler]
Boardwalk Empire 2x10
0 0
reagovat

xxendxx

jj, vím, sám bych na ty věci nepřišel:-)
576392
jj, vím, sám bych na ty věci nepřišel:-)
xxendxx
0 0
reagovat

Merlin

link

tady mas u jednotlivejch dilu vzdycky vybrany zajimavosti
576391
http://fringe.sff.cz/ tady mas u jednotlivejch dilu vzdycky vybrany zajimavosti
Merlin
0 0
reagovat

Fringe

Tak v polovině druhé série jede závislost naplno, styl seriálu opravdu silně připomíná Akta X, což jako jejich velký obdivovatel miluji.

A zatímco v Abramsových LOST se nenápadně objevovaly motivy čísel, tady je takových ukrytých "easter eggs" mnohem více - například v každém díle můžeme spatřit pozorovatele (i když to často spíš připomíná "hledání Walda"), neustále se opakují motivy zelených a červených světel, v každém díle najdeme na nějakém plakátu nebo nápisu odkaz na díl následující, a podobně. Někdy mají ale tyto skryté zprávičky příběhový význam, například když má Peter sen/vzpomínku z dětství, kdy k němu uprostřed noci přišel otec, tak na zdi lze zahlédnout plakát o startu raketoplánu v roce, kdy k žádnému nedošlo, což ukazuje, že se jedná o paralelní vesmír.

Asi tu neříkám nic nového, ale potěšilo mě, jak jsou tvůrci hraví a seriál je díky tomu velmi fan-friendly:)
576390
Tak v polovině druhé série jede závislost naplno, styl seriálu opravdu silně připomíná Akta X, což jako jejich velký obdivovatel miluji. A zatímco v Abramsových LOST se nenápadně objevovaly motivy čísel, tady je takových ukrytých "easter eggs" mnohem více - například v každém díle můžeme spatřit pozorovatele (i když to často spíš připomíná "hledání Walda"), neustále se opakují motivy zelených a červených světel, v každém díle najdeme na nějakém plakátu nebo nápisu odkaz na díl následující, a podobně. Někdy mají ale tyto skryté zprávičky příběhový význam, například když má Peter sen/vzpomínku z dětství, kdy k němu uprostřed noci přišel otec, tak na zdi lze zahlédnout plakát o startu raketoplánu v roce[spoiler], kdy k žádnému nedošlo, což ukazuje, že se jedná o paralelní vesmír. [/spoiler] Asi tu neříkám nic nového, ale potěšilo mě, jak jsou tvůrci hraví a seriál je díky tomu velmi fan-friendly*:)*
Fringe
0 0
reagovat

The Kennedys

Dechberoucí záležitost s občas šíleně otravnou Katie Holmes a naprosto geniálním Barry Pepperem.
Poslední dva díly byly bezchybný. 9/10
576389
Dechberoucí záležitost s občas šíleně otravnou Katie Holmes a naprosto geniálním Barry Pepperem. Poslední dva díly byly bezchybný. 9/10
The Kennedys
0 0
reagovat
po BSG by Moore dostal zelenou i na dokument o vytirani hajzlů.
576382
po BSG by Moore dostal zelenou i na dokument o vytirani hajzlů.
0 0
reagovat

17th precinct

level of failure - 10/10
to jak moc je to dnešní svět, kde je semtam občas něco řešeno "magií" je tak šílený nedostatek kreativity, že to není možné. (telefony, soud, mechanické zámky, žaluzie..) Né že by museli kouzlit pořád, ale jeden stan z harryho pottera to kreativností přebíjí asi 10x.

BTW se divím že to dostalo zelenou na pilot
576379
level of failure - 10/10 to jak moc je to dnešní svět, kde je semtam občas něco řešeno "magií" je tak šílený nedostatek kreativity, že to není možné. (telefony, soud, mechanické zámky, žaluzie..) Né že by museli kouzlit pořád, ale jeden stan z harryho pottera to kreativností přebíjí asi 10x. BTW se divím že to dostalo zelenou na pilot
17th precinct
0 0
reagovat

17th Precinct

pro fanoušky policejnich serialu a BSG se objevil pilot zrušeného seriálu 17th Precinct, pod kterym je podepsanej Ron Moore a hrajou tam skoro vsichni z BSG. Jde o klasickou detektivku, ve stylu Mentalista, Listener, New Amsterodam a podobny superhero policejni nesmysly, jen v americe, ve ktere technologii nahradila magie.

link
576365
pro fanoušky policejnich serialu a BSG se objevil pilot zrušeného seriálu 17th Precinct, pod kterym je podepsanej Ron Moore a hrajou tam skoro vsichni z BSG. Jde o klasickou detektivku, ve stylu Mentalista, Listener, New Amsterodam a podobny superhero policejni nesmysly, jen v americe, ve ktere technologii nahradila magie. http://vimeo.com/30506799
17th Precinct
0 0
reagovat
musis se do toho dostat... Office je taky nuda jako svine, kdyz si na to nezvyknes
576356
musis se do toho dostat... Office je taky nuda jako svine, kdyz si na to nezvyknes
0 0
reagovat

Modern Family

Je to celkom fajn, ale nic viac. Pozrel som si prve dve casti a aj 2x22 a napriek tomu, ze som sa vylozene nenudil, tak som sa ani poriadne nezasmial, mozno tak raz za epizodu. Phil je asi jedina sympaticka postava + na jednu sa dobre pozera :D
576355
Je to celkom fajn, ale nic viac. Pozrel som si prve dve casti a aj 2x22 a napriek tomu, ze som sa vylozene nenudil, tak som sa ani poriadne nezasmial, mozno tak raz za epizodu. Phil je asi jedina sympaticka postava + na jednu sa dobre pozera *:D*
Modern Family
0 0
reagovat

Dexter

Tento týden doháním resty s Dexterem a zatím jsem se sérií realtivně spokojen...
Náboženská témata mi byla vždycky blízká (Brown, Khoury, atd) a tak tohle je přesně něco pro mě...

Sice jsem očekával, že se nějako rozjede ona nevyřešená vražda z páté sezóny:
Vražda na benzínce - přišlo mi to takové neukončené...
ale zatím to vypadá, že kde nic tu nic, ale spíš mi přijde, že se tvůrci
připravují na nějakou nabušenou finálovou sérii, kde to Dexter pěkně schytá... Dneska jsem viděl díl 6x07 - další "divná" vražda majitele hotelu... Dříve či později se na to přijde... Takže tvůrci podle mě teďka čas od času (1-2x za sezónu) nahodí Dexterovi nějakou neoparnou vraždu a ve finálové epizodě mu to všechno spočítají...
A jak již od asi druhé sezóny říkám... Dexterovi jako celému seriálu by neskutečně slušel konec v podobě elektrického křesla... Vím, že se to někomu nemusí líbit, ale myslím si, že by to bylo velmi důstojné zakončení celé série... Sice je to otázka asi ještě 3+ sezón (7 a 8 už bylo odklepnuto, že?) ... Ale jednou třeba...
576354
Tento týden doháním resty s Dexterem a zatím jsem se sérií realtivně spokojen... Náboženská témata mi byla vždycky blízká (Brown, Khoury, atd) a tak tohle je přesně něco pro mě... Sice jsem očekával, že se nějako rozjede ona nevyřešená vražda z páté sezóny: [spoiler]Vražda na benzínce - přišlo mi to takové neukončené...[/spoiler] ale zatím to vypadá, že kde nic tu nic, ale spíš mi přijde, že se tvůrci [spoiler]připravují na nějakou nabušenou finálovou sérii, kde to Dexter pěkně schytá... Dneska jsem viděl díl 6x07 - další "divná" vražda majitele hotelu... Dříve či později se na to přijde... Takže tvůrci podle mě teďka čas od času (1-2x za sezónu) nahodí Dexterovi nějakou neoparnou vraždu a ve finálové epizodě mu to všechno spočítají...[/spoiler] A jak již od asi druhé sezóny říkám... Dexterovi jako celému seriálu by neskutečně slušel konec v podobě elektrického křesla... Vím, že se to někomu nemusí líbit, ale myslím si, že by to bylo velmi důstojné zakončení celé série... Sice je to otázka asi ještě 3+ sezón (7 a 8 už bylo odklepnuto, že?) ... Ale jednou třeba...
Dexter
0 0
reagovat
:D:+
576347
*:D**:+*
0 0
reagovat
Vulture v recenzi oznacilo American Horror Story jako "True Blood Opening Credits: The Series"
Trefnější přirovnání už jsem dlouho nečetl
576342
Vulture v recenzi oznacilo American Horror Story jako "True Blood Opening Credits: The Series" Trefnější přirovnání už jsem dlouho nečetl
0 0
reagovat

Vardant

Přesně nad tímhle jsem také přemýšlel...
Ono by to mohlo docela i fungovat, jelikož by současná rodinka mohla ztvárnit roli dalšch obyvatel domu, kteří jsou s domem spojeni
Nebo mě taky napado, že by mohli začít od začátku s jinou rodinkou, jiným domem a začít to trochu víc proplétat dohromady, ale to je dost riskantní krok...

Ono celkově ten dům může hodně co vyprávět...
576322
Přesně nad tímhle jsem také přemýšlel... Ono by to mohlo docela i fungovat, jelikož by současná rodinka mohla ztvárnit roli [spoiler]dalšch obyvatel domu, kteří jsou s domem spojeni[/spoiler] Nebo mě taky napado, že by mohli začít od začátku s jinou rodinkou, jiným domem a začít to trochu víc proplétat dohromady, ale to je dost riskantní krok... Ono celkově ten dům může hodně co vyprávět...
Vardant
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se