Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 51021 - 51040 Napsat příspěvek

American Horror Story 1x08

Opět parádní díl :+
Dost věcí se začíná odhalovat a vysvětlovat a všechno do sebe pěkě zapadá... Jen trochu škoda, že Odhalení rubber mana nebylo až takovým překvápkem, protože pokud se nepletu, tak Tate se tam už jednou jako rubber man objevil...

Nicméně bych opravdu uvítal jenom jednu sezónu, žádné další zbytečné natahování a umělé ždímání... Ono i svým spádem to spěje k úplnému závěru...
576320
Opět parádní díl *:+* Dost věcí se začíná odhalovat a vysvětlovat a všechno do sebe pěkě zapadá... Jen trochu škoda, že [spoiler]Odhalení rubber mana nebylo až takovým překvápkem, protože pokud se nepletu, tak Tate se tam už jednou jako rubber man objevil... [/spoiler] Nicméně bych opravdu uvítal jenom jednu sezónu, žádné další zbytečné natahování a umělé ždímání... Ono i svým spádem to spěje k úplnému závěru...
American Horror Story 1x08
0 0
reagovat

duro

ona vůbec co tam řekla mě uzemnilo :-D:-D
576318
ona vůbec co tam řekla mě uzemnilo :-D:-D
duro
0 0
reagovat

Gonzi:

Samozrejme, nemalo to logiku, pretože tým sa vlastne do reality dostala Kelly z alternatívnej histórie, ktorá celý život žila v nacistickej Británii, ale... za tú hlášku "Bojovala som s nacistami a nakopala Hitlerovi prdel!" to rozhodne stálo :D:+ "Nazdar, Hitler!" :D
576315
[spoiler]Samozrejme, nemalo to logiku, pretože tým sa vlastne do reality dostala Kelly z alternatívnej histórie, ktorá celý život žila v nacistickej Británii, ale... za tú hlášku "Bojovala som s nacistami a nakopala Hitlerovi prdel!" to rozhodne stálo *:D**:+* "Nazdar, Hitler!" *:D*[/spoiler]
Gonzi:
0 0
reagovat

duro

jj a prekvapilo me ze tu time travel schopnost nedostal Simon, aby vse odvratil a pak by mu uz zustala... Cekal jsem to tak moc, ze pro me byl opak vlastne zvratem :-D
576314
jj a prekvapilo me [spoiler]ze tu time travel schopnost nedostal Simon, aby vse odvratil a pak by mu uz zustala... [/spoiler] Cekal jsem to tak moc, ze pro me byl opak vlastne zvratem :-D
duro
0 0
reagovat

mcb

Ni takového mi ani neříkej, už teď je můj rozvh dost našlapanej... Další seriál bych nezvládl...
576311
Ni takového mi ani neříkej, už teď je můj rozvh dost našlapanej... Další seriál bych nezvládl...
mcb
0 0
reagovat

Misfits

Fokin´ nazzis... Jeden z najlepších dielov vôbec.
576301
Fokin´ nazzis... Jeden z najlepších dielov vôbec.
Misfits
0 0
reagovat

Breaking Bad

Konečně jsem dokoukal čtyři série tohohle skvostu a musím říct jediné - v současné době neexistuje lepší seriál. Nechápu, jak můžou Emmy vyhrávat Mad Men a podobné při zemi se držící uhlazenosti, Breaking Bad všechno triumfuje dokonale propracovaným scénářem, postavami, jednotlivými výstavbami dílů a především nekončícím napětím. U většiny dílů se dá několikrát prožít to, co jste každoročně prožívali při finále Lost. A divím se, že jsem nedostal infarkt. Mezi (nejen) současnými seriály absolutní špička.
576300
Konečně jsem dokoukal čtyři série tohohle skvostu a musím říct jediné - v současné době neexistuje lepší seriál. Nechápu, jak můžou Emmy vyhrávat Mad Men a podobné při zemi se držící uhlazenosti, Breaking Bad všechno triumfuje dokonale propracovaným scénářem, postavami, jednotlivými výstavbami dílů a především nekončícím napětím. U většiny dílů se dá několikrát prožít to, co jste každoročně prožívali při finále Lost. A divím se, že jsem nedostal infarkt. Mezi (nejen) současnými seriály absolutní špička.
Breaking Bad
0 0
reagovat
Já viděl Burtony a neznám a vyhýbám se Community. Je to dost praštěnej Burton, mám své favority rozhodně jinde.
576298
Já viděl Burtony a neznám a vyhýbám se Community. Je to dost praštěnej Burton, mám své favority rozhodně jinde.
0 0
reagovat

xxendxx

Zná, ale neviděl :D
576294
Zná, ale neviděl *:D*
xxendxx
0 0
reagovat
jedinej koukatelnej Burton a tady to nikdo nezna?
576290
jedinej koukatelnej Burton a tady to nikdo nezna?
0 0
reagovat

Vardant

Ah. To už je lepší! :D
576288
Ah. To už je lepší! :D
Vardant
0 0
reagovat
Ono to chce znát souvislosti, já jsem to musel googlit. Ten odkaz je na film, kde když 3x někdo řekne Beetle Juice, tak se na scéně objeví postava, kterou hrál Michael Keaton. V každé sezóně Community to pak někdo vždycky řekl a v poslední epizodě se dočkáš výsledku. (Dívej se do pozadí)
576287
Ono to chce znát souvislosti, já jsem to musel googlit. Ten odkaz je na film, kde když 3x někdo řekne Beetle Juice, tak se na scéně objeví postava, kterou hrál Michael Keaton. V každé sezóně Community to pak někdo vždycky řekl a v poslední epizodě se dočkáš výsledku. (Dívej se do pozadí)
0 0
reagovat

xxendxx

Já to viděl už poprvé ;) Ale jako nějak extra vtipný/dobrý mi to nepřijde...
576286
Já to viděl už poprvé *;)* Ale jako nějak extra vtipný/dobrý mi to nepřijde...
xxendxx
0 0
reagovat
tak jeste jednou, kdyz uz ustal ten Broadwalk hype :)
Community running joke

link
576285
tak jeste jednou, kdyz uz ustal ten Broadwalk hype :) Community running joke http://youtu.be/19FMU3M7Jtk
0 0
reagovat
Jo, nová Modern Family v pohodě.
576284
Jo, nová Modern Family v pohodě.
0 0
reagovat

Star Trek: Hidden Frontier

Jsem mile překvapen tímto fanseriálem. Samozřejmě, je to od fanoušků pro fanoušky, takže vyčítat tomu špatné triky a celkově amatérsky vyhlížející technickou stránku může jenom blázen. Musím ovšem říci, že šestá série (která jako jediná má kompletní české titulky) je výtečná, především poslední tři díly. Oblíbil jsem si hlavně poradkyni Elbryovou, která mě okouzlila svým charismatem. I další postavy mají co do sebe, především jejich vztahy, přesněji řečeno ty vztahy, které mnozí trekkies postrádají v oficiálních filmech a seriálech.
576282
Jsem mile překvapen tímto fanseriálem. Samozřejmě, je to od fanoušků pro fanoušky, takže vyčítat tomu špatné triky a celkově amatérsky vyhlížející technickou stránku může jenom blázen. Musím ovšem říci, že šestá série (která jako jediná má kompletní české titulky) je výtečná, především poslední tři díly. Oblíbil jsem si hlavně poradkyni Elbryovou, která mě okouzlila svým charismatem. I další postavy mají co do sebe, především jejich vztahy, přesněji řečeno ty vztahy, které mnozí trekkies postrádají v oficiálních filmech a seriálech.
Star Trek: Hidden Frontier
0 0
reagovat
no nebo napsat, že se jedná o spoiler z komiksu. Taky mě to naštvalo.
576275
no nebo napsat, že se jedná o spoiler z komiksu. Taky mě to naštvalo.
0 0
reagovat

deiwi

Jojo, taky jsem si kladl tuhle otázku:
Proto mě docela překvapilo, jak byla ta... no ta dívčina překvapena, když na ni vyběhl Chodec... protože jsem si myslel, že bude mít nějaké ty zkušenosti s nima, když je museli nějako nahnat do stodoly...

Jinak si myslím, že v rámci tohoto seriálu by se mělo tolerovat, že né každý zná komix a tak opravdu spoilery (ač označené) psát jenom ohledně seriálového děje :-
576274
Jojo, taky jsem si kladl tuhle otázku: [spoiler]Proto mě docela překvapilo, jak byla ta... no ta dívčina překvapena, když na ni vyběhl Chodec... protože jsem si myslel, že bude mít nějaké ty zkušenosti s nima, když je museli nějako nahnat do stodoly... [/spoiler] Jinak si myslím, že v rámci tohoto seriálu by se mělo tolerovat, že né každý zná komix a tak opravdu spoilery (ač označené) psát jenom ohledně seriálového děje *:-*
deiwi
0 0
reagovat

The Walking Dead

Seriálový i komiksový

Napadlo někoho, jak vlastně ty nakažený Hershel a spol. do tý stodoly jednoho po druhým dostali? :))
576272
Seriálový i komiksový [spoiler]Napadlo někoho, jak vlastně ty nakažený Hershel a spol. do tý stodoly jednoho po druhým dostali? *:))*[/spoiler]
The Walking Dead
0 0
reagovat
Po minulom slabom diele je Modern Family spat v plnej parade:+
576270
Po minulom slabom diele je Modern Family spat v plnej parade*:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se