Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 51081 - 51100 Napsat příspěvek

speta.jr

Ale když to řekne, to s tím zabitím, nepotvrzuje to, že je skutečnej?
576160
Ale když to řekne, to s tím zabitím, nepotvrzuje to, že je skutečnej?
speta.jr
0 0
reagovat
Tak tak. :D
576159
Tak tak. *:D*
0 0
reagovat
Aktuálně kraluje American Horror Story, sorry Lucu... 8)
576154
Aktuálně kraluje American Horror Story, sorry Lucu... *8)*
0 0
reagovat
Aktuálně kraluje Boardwalk Empire, sorry Dexi
576153
Aktuálně kraluje Boardwalk Empire, sorry Dexi
0 0
reagovat

SoA

4. série je pěkně našláplá .. ví někdo jestli to má odkleplou i pátou?
576152
4. série je pěkně našláplá .. ví někdo jestli to má odkleplou i pátou?
SoA
0 0
reagovat

walking dead

dávám si ted pauzu aspon od 2 - 3 dílů
poslední mě docela už nudil, zbytečná vatáž
ale aspon se už všechno ví (stodola a dítě)
576151
dávám si ted pauzu aspon od 2 - 3 dílů poslední mě docela už nudil, zbytečná vatáž ale aspon se už všechno ví [spoiler](stodola a dítě)[/spoiler]
walking dead
0 0
reagovat

dexter

speta.jr má pravdu, sice jsem si říkal, když dostala osoba A lopatou, že to nějak nesedí, ale závěr, kdy Dexter Gellera v kostele vůbec nevidí, je jednoznačným potvrzením téhle teorie. Pak se ještě můžeme přít o to, že filmaři chtějí, abychom si to mysleli a je to naopak :D
576148
speta.jr má pravdu, sice jsem si říkal, když dostala osoba A lopatou, že to nějak nesedí, ale závěr, [spoiler]kdy Dexter Gellera v kostele vůbec nevidí, je jednoznačným potvrzením téhle teorie. Pak se ještě můžeme přít o to, že filmaři chtějí, abychom si to mysleli a je to naopak :D [/spoiler]
dexter
0 0
reagovat

verbst

DExter
Tezko by duchodce, ktery je vsude na prvnich stranach novin a cert vi ceho vseho, sledoval kazdy jeho krok za bileho dne a pochodoval jen tak po Miami. Indicii je tam dost, napriklad dnesni veta co rika Dexter "jeste ze Travisuv cerny pasazer jde narozdil od meho zabit, jmenuje se Gellar" a podobne, autori se moc snazi poukazat na jeho existenci, ale je pravda, ze ho nikdy nikdo nevidel. A zenska v nemocnici ho taky nevidela, jen s neurcitosti rikala, ze je slysela.. to si ale mohl vykladat pro sebe, ze ano... Ocekavam pri odhaleni, nejaky pekny sestrih, toho co jsme videli my v porovnanim jak to bylo ve skutecnosti :D
576144
DExter [spoiler]Tezko by duchodce, ktery je vsude na prvnich stranach novin a cert vi ceho vseho, sledoval kazdy jeho krok za bileho dne a pochodoval jen tak po Miami. Indicii je tam dost, napriklad dnesni veta co rika Dexter "jeste ze Travisuv cerny pasazer jde narozdil od meho zabit, jmenuje se Gellar" a podobne, autori se moc snazi poukazat na jeho existenci, ale je pravda, ze ho nikdy nikdo nevidel. A zenska v nemocnici ho taky nevidela, jen s neurcitosti rikala, ze je slysela.. to si ale mohl vykladat pro sebe, ze ano... Ocekavam pri odhaleni, nejaky pekny sestrih, toho co jsme videli my v porovnanim jak to bylo ve skutecnosti *:D*[/spoiler]
verbst
0 0
reagovat

Dexter

Já tam furt nikde nevidím, že by měl bý jen jeden. Vždyť ta holka z nemocnice (ta co ji pustil,) řekla, že byli dva... A pochybuju, že by zabil svou sestru.

Boardwalk Empire
Ha! Konečně dostali rozum a začnou (radši spoiler) pít Irskou whiskey!. A začínám mít pocit, že toho je na Darmodyho moc a nezvládne to.
Jinak šíleně depresivní bylo to s tou obrnou.

The Good Wife
Starý dobrý vojenský soudy. :)
576142
Já tam furt nikde nevidím, že by [spoiler]měl bý jen jeden. Vždyť ta holka z nemocnice (ta co ji pustil,) řekla, že byli dva... A pochybuju, že by zabil svou sestru.[/spoiler] [b]Boardwalk Empire[/b] Ha! Konečně dostali rozum a začnou (radši spoiler) [spoiler]pít Irskou whiskey![/spoiler]. A začínám mít pocit, že toho je na Darmodyho moc a nezvládne to. Jinak šíleně depresivní bylo to s tou obrnou. [b]The Good Wife[/b] Starý dobrý vojenský soudy. *:)*
Dexter
0 0
reagovat

Boardwalk Empire

Proč mám pocit, že Jimmy skončí buďto ve vězení nebo s kulkou v hlavě...
576141
Proč mám pocit, že Jimmy skončí buďto ve vězení nebo s kulkou v hlavě...
Boardwalk Empire
0 0
reagovat

Walking dead 2x06

Tak dneska docela nudnej díl... Nic převratnýho se nestalo, co se týče clifhangeru z minulého dílu, tak to dopadlo přesně dle očekávání a nějako se to dále neřešilo...

A konec ani nedokázal navnadit na další díl :-
576136
Tak dneska docela nudnej díl... Nic převratnýho se nestalo, co se týče clifhangeru z minulého dílu, tak to dopadlo přesně dle očekávání a nějako se to dále neřešilo... A konec ani nedokázal navnadit na další díl *:-*
Walking dead 2x06
0 0
reagovat

dexter

tak ted uz je ma teorie skoro jista 8)
576140
tak ted uz je ma teorie skoro jista *8)*
dexter
0 0
reagovat

xxendxx

Ad Mad Men :D Mad Men maj jedinou chybu, že maj tak dlouhou pauzu!
576132
Ad Mad Men *:D* Mad Men maj jedinou chybu, že maj tak dlouhou pauzu!
xxendxx
0 0
reagovat
Tak tak.
576121
Tak tak.
0 0
reagovat
nejlepší novinka je American Horror Story, pak dlouho nic a až potom Homeland
576120
nejlepší novinka je American Horror Story, pak dlouho nic a až potom Homeland
0 0
reagovat

Homeland

začal jsem se dívat a myslím že je to vážně nejlepší novinka tohoto roku, napětí se dá přímo krájet a to absolutně vždy při každém díle - naprosto mě doráží bezva střih. Někdy nechají scénu uplně až do konce všech sil a emocí a jindy to prostě utnou ještě než začnete spekulovat o co v tom vlastně šlo.

nechci bejt sprostej, ale .... doprdele Claire Danes je vážně fuckin awesome nalítla jak neřízená střela a jede jak torpédo :+
576119
začal jsem se dívat a myslím že je to vážně nejlepší novinka tohoto roku, napětí se dá přímo krájet a to absolutně vždy při každém díle - naprosto mě doráží bezva střih. Někdy nechají scénu uplně až do konce všech sil a emocí a jindy to prostě utnou ještě než začnete spekulovat o co v tom vlastně šlo. nechci bejt sprostej, ale .... doprdele Claire Danes je vážně fuckin awesome nalítla jak neřízená střela a jede jak torpédo *:+*
Homeland
0 0
reagovat
Díkec. Ještě to chvilku zkusím a pak hurá na Justified! :)

P.S.: To s tou Good Wife jsem jakože přečetl špatně, jo? 8)
576115
Díkec. Ještě to chvilku zkusím a pak hurá na Justified! :) P.S.: To s tou Good Wife jsem jakože přečetl špatně, jo? *8)*
0 0
reagovat

verbst

Dej tomu ještě šanci, ale nečekej od toho strhující zápletky s cliffhangerem na konci. Je to prostě klasický historický drama který stojí na skvěle napsaných a zahraných postavách.
576113
Dej tomu ještě šanci, ale nečekej od toho strhující zápletky s cliffhangerem na konci. Je to prostě klasický historický drama který stojí na skvěle napsaných a zahraných postavách.
verbst
0 0
reagovat

verbst

nemá, je to pořád o ničem, jen to pořád natahujou, protože to sbírá milion cen. Sledovanost taky celkem bída. Taková obdoba Good Wife (a teď do mě) 8)
576110
nemá, je to pořád o ničem, jen to pořád natahujou, protože to sbírá milion cen. Sledovanost taky celkem bída. Taková obdoba Good Wife (a teď do mě) *8)*
verbst
0 0
reagovat

Mad Men

Hele, má to nějakej nosnej příběh? zatím mám za sebou tři díly a jako přijde mi to docela o ničem...
576107
Hele, má to nějakej nosnej příběh? zatím mám za sebou tři díly a jako přijde mi to docela o ničem...
Mad Men
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se