Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 50981 - 51000 Napsat příspěvek

zahron

moje chyba. Melo me napadnout, ze to je mineni. O dobrem herectvi v Sanctuary nikdy neslyšeli :)
576523
moje chyba. Melo me napadnout, ze to je mineni. O dobrem herectvi v Sanctuary nikdy neslyšeli :)
zahron
0 0
reagovat

xxendxx

psal jsem k těm, kteří se na to dívají a taky jsem napsal "mínění" né jméno - dobré jméno může mít každý ... ;)
576518
psal jsem k těm, kteří se na to dívají a taky jsem napsal "mínění" né jméno - dobré jméno může mít každý ... *;)*
xxendxx
0 0
reagovat

WD 2x7

takže až v únoru další 8.díl ?
jaj !!! no každopádně tvůrci to zachránili tímhle dílem na konci jsem si vrněl blahem
po prvním dílu (dálnice) 7 díl jednoznačně nejlepší !!!!

RIP Sophia ale dalo se to už čekat :)))

Shane je největší macho v serialu jednoznačně
576517
takže až v únoru další 8.díl ? jaj !!! no každopádně tvůrci to zachránili tímhle dílem na konci jsem si vrněl blahem po prvním dílu (dálnice) 7 díl jednoznačně nejlepší !!!! [spoiler]RIP Sophia[/spoiler] ale dalo se to už čekat :))) Shane je největší macho v serialu jednoznačně
WD 2x7
0 0
reagovat

Boardwalk

Nebodaj ešte niekto fandí Jimmymu ?! 8)
576516
Nebodaj ešte niekto fandí Jimmymu ?! *8)*
Boardwalk
0 0
reagovat

Boardwalk Empire

Manny skončí hodně špatně a tím myslím nějakou pořádnou řezničinkou :D, jenom aby se nešlo netradičně po rodinách ve stylu oko na za oku, zub za zub, protože Manny zmínil svou dceru, kterou zbožňuje nade vše? ?)
576515
[spoiler]Manny skončí hodně špatně a tím myslím nějakou pořádnou řezničinkou *:D*, jenom aby se nešlo netradičně po rodinách ve stylu oko na za oku, zub za zub, protože Manny zmínil svou dceru, kterou zbožňuje nade vše? *?)*[/spoiler]
Boardwalk Empire
0 0
reagovat
dobre jmeno o hercich? lol
576514
dobre jmeno o hercich? lol
0 0
reagovat

Sanctuary

sedmej díl byl totální fiasko - naprosto dont care o nějákej díl alá "Thing" a osmej díl jsem vypl po necelých třech minutách abych si zachránil dobré mínění o hercích, protože mě to připadalo naprosto stupidní a trapné ... jestli jsem měl pokračovat - opravte mne ...
576512
sedmej díl byl totální fiasko - naprosto dont care o nějákej díl alá "Thing" a osmej díl jsem vypl po necelých třech minutách abych si zachránil dobré mínění o hercích, protože mě to připadalo naprosto stupidní a trapné ... jestli jsem měl pokračovat - opravte mne ...
Sanctuary
0 0
reagovat

Boarwalk

totální nářez !a finále resp konec dílu totálně mě to odrovnalo
WOW, ale dalo se to už čekat ...

navíc tady o tom byla zmínka že by se něco takovýho mohlo stát po minulým dílu ...

a právě jsem si pustil Walking dead 2x7 a Glen to načal hned na začátku
boží :)

576511
totální nářez !a finále resp konec dílu totálně mě to odrovnalo WOW, ale dalo se to už čekat ... navíc tady o tom byla zmínka že by se něco takovýho mohlo stát po minulým dílu ... a právě jsem si pustil Walking dead 2x7 a Glen to načal hned na začátku boží :)
Boarwalk
0 0
reagovat

okkac

ja, ale s vysledkem moc spokojeny teda nejsem... meli to udelat mnohem chytreji ne tak okate 8)
576509
ja, ale s vysledkem moc spokojeny teda nejsem... meli to udelat mnohem chytreji ne tak okate *8)*
okkac
0 0
reagovat

TedGeorge, zahron

Yep. Same here... :(:-
576497
Yep. Same here... *:(**:-*
TedGeorge, zahron
0 0
reagovat

Dexter

Tak docela jsem rád, že jsem si nečetl teorie, co jste tu rozvíjeli (jsem byl lehce pozadu), protože včerejší díl byl naprosto "naprdelposazující" a konec jsem opravdu nečekal...

Zpětně jsem dohledal starší diskuzi a respect všem, co se klonili k této verzi, jelikož mě o tom nenapadlo ani přemýšlet... Na druhou stranu jsem si víc užil šokující finále této epizody :))

Občas fak nechápu, jak to někdo může tak odhalit hnedka - například otec (spoiler první sezóna)
během sledování první série už v prvním díle kde se objevil Rudy ho silně podezříval a ještě než děj došel alespoň do půlky razil teorii, že to bude jeho ztracenej příbuznej (pravděpodobně bratr), který se mu snaží připomenout kdo je a co se stalo... Pro mě, jakožto pro člověka, kterej se tohle všechno dozvěděl až ve 12. díle, nepochopitelné :-D
576485
Tak docela jsem rád, že jsem si nečetl teorie, co jste tu rozvíjeli (jsem byl lehce pozadu), protože včerejší díl byl naprosto "naprdelposazující" a konec jsem opravdu nečekal... Zpětně jsem dohledal starší diskuzi a respect všem, co se klonili k této verzi, jelikož mě o tom nenapadlo ani přemýšlet... Na druhou stranu jsem si víc užil šokující finále této epizody *:))* Občas fak nechápu, jak to někdo může tak odhalit hnedka - například otec (spoiler první sezóna) [spoiler]během sledování první série už v prvním díle kde se objevil Rudy ho silně podezříval a ještě než děj došel alespoň do půlky razil teorii, že to bude jeho ztracenej příbuznej (pravděpodobně bratr), který se mu snaží připomenout kdo je a co se stalo... [/spoiler]Pro mě, jakožto pro člověka, kterej se tohle všechno dozvěděl až ve 12. díle, nepochopitelné :-D
Dexter
0 0
reagovat

TedGeorge

to samé :-
576481
to samé *:-*
TedGeorge
0 0
reagovat
Nesnáším úterky bez Castlea... :(
576477
Nesnáším úterky bez Castlea... *:(*
0 0
reagovat

Walking Dead

Uf, príjemne nepríjemne mi bolo. :+
576471
Uf, príjemne nepríjemne mi bolo. *:+*
Walking Dead
0 0
reagovat

Balder

To jo. Kdyby to udělal Harrow, tak se zlobit nebudu...

Dexter
KURVA! Tak jste měli pravdu. To se mi vůbec nelíbí... :( :D
576465
To jo. Kdyby to udělal Harrow, tak se zlobit nebudu... [b]Dexter[/b] KURVA! Tak jste měli pravdu. To se mi vůbec nelíbí... *:(* *:D*
Balder
0 0
reagovat

House

Může mi sakra někdo vysvětlit co ta blbá číňanka stále pohledává v Housovi? Není to jenom tím že ta herečka by mi nepřipadala normálně vypadající ani po 20 pivech, je to úplně vším. Celá její postava je jeden velký asijský stereotyp monotónního super-geeka kterého rodiče neustále nutí se učit. Naprosto bez charakteru, nezajímavá a ze všeho nejvíc nudná. Vůbec tomu nepomáhá herečka co jí hraje, nechápu proč jí hlas jde neustále nahoru a dolů jak puberťákovi , mluví nosem a technické termíny hrozně přežvykuje - všechno je to hrozně iritujicí! Pokaždé když je na obrazovce tak mě začne bolet hlava, snad umře/odejde do konce téhle série, jinak se asi přestanu dívat. Cuddy za tohle, pěkně děkuju. :-:-
576462
Může mi sakra někdo vysvětlit co ta blbá číňanka stále pohledává v Housovi? Není to jenom tím že ta herečka by mi nepřipadala normálně vypadající ani po 20 pivech, je to úplně vším. Celá její postava je jeden velký asijský stereotyp monotónního super-geeka kterého rodiče neustále nutí se učit. Naprosto bez charakteru, nezajímavá a ze všeho nejvíc nudná. Vůbec tomu nepomáhá herečka co jí hraje, nechápu proč jí hlas jde neustále nahoru a dolů jak puberťákovi , mluví nosem a technické termíny hrozně přežvykuje - všechno je to hrozně iritujicí! Pokaždé když je na obrazovce tak mě začne bolet hlava, snad umře/odejde do konce téhle série, jinak se asi přestanu dívat. Cuddy za tohle, pěkně děkuju. *:-**:-*
House
0 0
reagovat

Walking dead 2x07

Ufff, tak to byl po delší době hodně nářezovej díl! :+
A ten konec... Nemám slov 8)
576458
Ufff, tak to byl po delší době hodně nářezovej díl! *:+* A ten konec... Nemám slov *8)*
Walking dead 2x07
0 0
reagovat

Walking Dead

Pěkný a emotivní finále. Pokračování až v únoru, ale to se snad dá vydržet 8)
576457
Pěkný a emotivní finále. Pokračování až v únoru, ale to se snad dá vydržet *8)*
Walking Dead
0 0
reagovat

verbst

Myslím, že sme to tu čakali viacerí už od minulého týždňa, ale spôsob, akým ju odkráglovali so mnou dosť zamával (plač, náreky a potom ešte bum, dve guľky do hlavy, že nech sa páči). Predpokladám, že ju v ďalšom dieli pomstí skôr Richard ako Jimmy.
576445
Myslím, že sme to tu čakali viacerí už od minulého týždňa, [spoiler]ale spôsob, akým ju odkráglovali so mnou dosť zamával (plač, náreky a potom ešte bum, dve guľky do hlavy, že nech sa páči). Predpokladám, že ju v ďalšom dieli pomstí skôr Richard ako Jimmy[/spoiler].
verbst
0 0
reagovat

Dexter

A je to vonku :):+

Walking Dead
Schválne som to skúsil znova, či sa tam niečo zmenilo. Zmenilo... je to ešte väčšia sračka než posledné časti prvej série.
576444
A je to vonku *:)**:+* [b]Walking Dead[/b] Schválne som to skúsil znova, či sa tam niečo zmenilo. Zmenilo... je to ešte väčšia sračka než posledné časti prvej série.
Dexter
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se