Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 35081 - 35100 Napsat příspěvek
:D
631449
*:D*
0 0
reagovat

Tony

631448
http://ilarge.lisimg.com/image/3198326/1118full-under-siege-screenshot.jpg
Tony
0 0
reagovat

Memphis

Tak 20 lidí, tři koně a čtyři lodě. Přitom to byla mnohatisícová armáda boj probíhal víc dní a za jednu noc se nic nerozhodlo.
TonyClifton
Hodně bych vyzdvihl Nikolaje a Leny Headey. Jaimeho procházka s Brienne z Tarthu a jejich povídání je jeden z vrcholů knih. Nic takového se zatím nestalo a proměna nenáviděné postavy v naprostého geroje je neuvěřitelná. A pak jeho rozpravy s Cersei.
Cersei má své nejlepší seriálové okamžiky teprve před sebou (i když její drcení Margaery a příprava na smrt při obléhání jsou hodně silný, názorové výměny s Tyrionem, plus skoro znasílnění Jaimeho v kryptě) Zrovna ona je teď asi jeden z mála důvodů proč se těšit na další serii, když se mají části s Tyrionem, Jorahem a Druhými syny tak zásadně odklonit od děje v knihách.
631446
Tak 20 lidí, tři koně a čtyři lodě. Přitom to byla mnohatisícová armáda boj probíhal víc dní a za jednu noc se nic nerozhodlo. [b]TonyClifton[/b] Hodně bych vyzdvihl Nikolaje a Leny Headey. Jaimeho procházka s Brienne z Tarthu a jejich povídání je jeden z vrcholů knih. Nic takového se zatím nestalo a proměna nenáviděné postavy v naprostého geroje je neuvěřitelná. A pak jeho rozpravy s Cersei. Cersei má své nejlepší seriálové okamžiky teprve před sebou (i když její drcení Margaery a příprava na smrt při obléhání jsou hodně silný, názorové výměny s Tyrionem, plus skoro znasílnění Jaimeho v kryptě) Zrovna ona je teď asi jeden z mála důvodů proč se těšit na další serii, když se mají části s Tyrionem, Jorahem a Druhými syny tak zásadně odklonit od děje v knihách.
Memphis
0 0
reagovat

Gorecki

Víš jak bojovali Vikingové? Asi ne, protože přesně tak, co tomu vyčítáš.
631445
Víš jak bojovali Vikingové? Asi ne, protože přesně tak, co tomu vyčítáš.
Gorecki
0 0
reagovat

Tony

To je tak tazke pochopit, ze hoci mozu byt tie suboje v GoT odflaknute, tak ma skratka viac bavia, lebo pri nich o nieco ide? Viac, ako stonasobne prevarena variacia na kaskaderov, ktori sa melu na nejakom poli. Akoze ano, je to super, ale nie ked to vidim v tom istom seriali uz po niekolkykrat. V com su vynimocne, okrem toho, ze sme nieco podobne doteraz vidali len vo filmoch? Ziadna zaujimava strategia, taktika, suboj one-on-one, proste nic. Len je to VELKE.
A co sa tyka rozpoctu, tak porovnavat rozpocet na barbarov odetych v kozusinach a zopar drevenych osad s vypravou a castom GoT chce inu davku ignorancie. 8)
631444
To je tak tazke pochopit, ze hoci mozu byt tie suboje v GoT odflaknute, tak ma skratka viac bavia, lebo pri nich o nieco ide? Viac, ako stonasobne prevarena variacia na kaskaderov, ktori sa melu na nejakom poli. Akoze ano, je to super, ale nie ked to vidim v tom istom seriali uz po niekolkykrat. V com su vynimocne, okrem toho, ze sme nieco podobne doteraz vidali len vo filmoch? Ziadna zaujimava strategia, taktika, suboj one-on-one, proste nic. Len je to VELKE. A co sa tyka rozpoctu, tak porovnavat rozpocet na barbarov odetych v kozusinach a zopar drevenych osad s vypravou a castom GoT chce inu davku ignorancie. *8)*
Tony
0 0
reagovat
10 lidí? Jedna loď?

Ze Spartaka jsem neviděl ani kousek, nechcete taky hodit nějakej link pro srovnání?
631441
[link="https://www.youtube.com/watch?v=ZvwUZtuzlHw"]10 lidí[/link]? [link="https://www.youtube.com/watch?v=bxKzT7AzK1c"]Jedna loď[/link]? Ze Spartaka jsem neviděl ani kousek, nechcete taky hodit nějakej link pro srovnání?
0 0
reagovat

stalker1x1

je to celkem fajn ale smrdí to strašně těžkou epizodní formou.. je to na dokoukání? Druhá serka asi nebude tak pokud se tam míří k otevřenému konci tak ruce pryč.

Druhá řada Boshe aaaaž někdy příští rok, prosím aspoň ponechat parádní opening

Jěště dneska se klepu z pilota olympuse
631440
je to celkem fajn ale smrdí to strašně těžkou epizodní formou.. je to na dokoukání? Druhá serka asi nebude tak pokud se tam míří k otevřenému konci tak ruce pryč. Druhá řada Boshe aaaaž někdy příští rok, prosím aspoň ponechat parádní opening Jěště dneska se klepu z pilota olympuse
stalker1x1
0 0
reagovat
Gonzi na to myslím kápnul. Je hrozná hovadina, že seriál s 10x vyšším rozpočtem vypadá v nějakých davovějších scénách stejně komorní. A s Mountain vs. Viper naprostej souhlas, to je až na konec strašně nezvládnutý. A je to považovaný za stejnej vrchol jako Blackwater. A je mi jasný, že Gorecki napíše, že určitě ne, přitom se o obojím mluvilo minimálně od začátku sezony a dost možná i do její konce. Já mám výhrady i ke knihám, které mne jednoduše tolik nebavily a fakt je nepovažuju za geniální jako jiné fantasy klenoty a strašně lituju, že jsem první 3 bez rozmyslu koupil (mimochodem nechce někdo uplně první, ještě mi zbývá a čtená jednou v hodně dobrém stavu). Když si tak vezmu všechny ty vrcholy seriálu, tak mi to fakt přijde spíš geniální předlohou, než filmařsky, takových momentů je tam hrozně málo... A samozřejmě herecky. Já se do výkonů Pedra Pascala, Dinklage, Jacka Gleesona skoro zamiloval, bez toho by to bylo v mých očích pomalu podprůměrný.
A strašně mi sere, že se vzývají hyper otravní a často herecky tak moc nezvládající Kitt Harington, Allen, hyper otravna Maisie Williams, Emilia Clarke, Aidan Gille, Natalie Dormer, ta je hrozně trapný fail.
631437
Gonzi na to myslím kápnul. Je hrozná hovadina, že seriál s 10x vyšším rozpočtem vypadá v nějakých davovějších scénách stejně komorní. A s Mountain vs. Viper naprostej souhlas, to je až na konec strašně nezvládnutý. A je to považovaný za stejnej vrchol jako Blackwater. A je mi jasný, že Gorecki napíše, že určitě ne, přitom se o obojím mluvilo minimálně od začátku sezony a dost možná i do její konce. Já mám výhrady i ke knihám, které mne jednoduše tolik nebavily a fakt je nepovažuju za geniální jako jiné fantasy klenoty a strašně lituju, že jsem první 3 bez rozmyslu koupil (mimochodem nechce někdo uplně první, ještě mi zbývá a čtená jednou v hodně dobrém stavu). Když si tak vezmu všechny ty vrcholy seriálu, tak mi to fakt přijde spíš geniální předlohou, než filmařsky, takových momentů je tam hrozně málo... A samozřejmě herecky. Já se do výkonů Pedra Pascala, Dinklage, Jacka Gleesona skoro zamiloval, bez toho by to bylo v mých očích pomalu podprůměrný. A strašně mi sere, že se vzývají hyper otravní a často herecky tak moc nezvládající Kitt Harington, Allen, hyper otravna Maisie Williams, Emilia Clarke, Aidan Gille, Natalie Dormer, ta je hrozně trapný fail.
0 0
reagovat

Gonzi

Zed hlida asi temer 600 chlapku celkove. V dobach nejvetsi slavy jich bylo kolem 10 000. Takze z puvodnich asi 15 hradu co byly vybudovany podel zdi jsou obydleny uz jen 3 hrady. Dva krajni a Castle Black priblizne uprostred, takze ten pocet muzu ve serialu neni az tak moc poddimenzovany, kdyz to vychazi asi 200 muzu na hrad.
631436
Zed hlida asi temer 600 chlapku celkove. V dobach nejvetsi slavy jich bylo kolem 10 000. Takze z puvodnich asi 15 hradu co byly vybudovany podel zdi jsou obydleny uz jen 3 hrady. Dva krajni a Castle Black priblizne uprostred, takze ten pocet muzu ve serialu neni az tak moc poddimenzovany, kdyz to vychazi asi 200 muzu na hrad.
Gonzi
0 0
reagovat

Memphis

ad rozpočet - kdybych neviděl Spartaka, tak to tak beru a řeknu si co už... ale když jsem viděl jeho třetí sezónu s ruznýma obléhačkama měst apod., tak to vnímám jinak. Už jsem viděl že to jde celkem snadno. A druhá věc je, že GoT se ani nesnaží... když se snaží je celkem luxusní (dobývání zdi), ale většinou se na to vyserou, speciálně když vidím blackwater, kde celý seriál mluví o masivním útoku na město a pak tam přijede a uhoří jedna loď (v knize 300?) a na břehu se mlátí 10 vojáků. To se opravdu nedá brát vážně. Fakt by mě zajímalo, kolik diváků-nečtenářů v tom vidělo ekvivalent útoku na Minas Tirith a ne šarvátku s gangem lupičů - což je ten hlavní problém.

PS: Upřímně celý seriál nechápu proč zeď hlídá asi 50 chlápků a přijde mi to úsměvné. Tož jsem zvědav, kolik lidí tam dle čtenářů "má být".
631434
ad rozpočet - kdybych neviděl Spartaka, tak to tak beru a řeknu si co už... ale když jsem viděl jeho třetí sezónu s ruznýma obléhačkama měst apod., tak to vnímám jinak. Už jsem viděl že to jde celkem snadno. A druhá věc je, že GoT se ani nesnaží... když se snaží je celkem luxusní (dobývání zdi), ale většinou se na to vyserou, speciálně když vidím blackwater, kde celý seriál mluví o masivním útoku na město a pak tam přijede a uhoří jedna loď (v knize 300?) a na břehu se mlátí 10 vojáků. To se opravdu nedá brát vážně. Fakt by mě zajímalo, kolik diváků-nečtenářů v tom vidělo ekvivalent útoku na Minas Tirith a ne šarvátku s gangem lupičů - což je ten hlavní problém. PS: Upřímně celý seriál nechápu proč zeď hlídá asi 50 chlápků a přijde mi to úsměvné. Tož jsem zvědav, kolik lidí tam dle čtenářů "má být".
Memphis
0 0
reagovat

Gorecki

Když se řekne A (Hound vs Brienne), musí se říct i B: Mountain vs Viper... Což je jeden z nejvíce nezvládnutých duelů co jsem v "poslední době" viděl.
631433
Když se řekne A (Hound vs Brienne), musí se říct i B: Mountain vs Viper... Což je jeden z nejvíce nezvládnutých duelů co jsem v "poslední době" viděl.
Gorecki
0 0
reagovat

zahron

Hotovo. Dál mě to nezajímá:-
631431
Hotovo. Dál mě to nezajímá*:-*
zahron
0 0
reagovat

ohledně knih vs filmy/seriály

přečetl jsem HP 5,6, a 7 - byl jsem zklamanej z 6 a částečně ze 7 dvoj filmu, přečetl jsem Eragona - epický zklamání z filmu, Zlatý kompas - dopadlo o něco lépe než Eragon. LOTR byl jedinej kterej se povedl zfilmovat. Hobita jsme nečetl a filmy byly stejně nuda nudoucí.
takže na GoT knížky prdím. Akorat bych byl nasranej po těch všech reakcích co tu čtu kniha vs seriál. Možná někdy v důchodu si celý GoT přečtu až budou všechny díly kompletní (jestli vůbec). Navíc takhle neznám ty překvapivý twisty, což mě na tom baví snad nejvíc :+
631430
přečetl jsem HP 5,6, a 7 - byl jsem zklamanej z 6 a částečně ze 7 dvoj filmu, přečetl jsem Eragona - epický zklamání z filmu, Zlatý kompas - dopadlo o něco lépe než Eragon. LOTR byl jedinej kterej se povedl zfilmovat. Hobita jsme nečetl a filmy byly stejně nuda nudoucí. takže na GoT knížky prdím. Akorat bych byl nasranej po těch všech reakcích co tu čtu kniha vs seriál. Možná někdy v důchodu si celý GoT přečtu až budou všechny díly kompletní (jestli vůbec). Navíc takhle neznám ty překvapivý twisty, což mě na tom baví snad nejvíc *:+*
ohledně knih vs filmy/seriály
0 0
reagovat
Lynch odstupuje od Showtime Twin Peaks.

"Dear Facebook Friends, Showtime did not pull the plug on Twin Peaks. After 1 year and 4 months of negotiations, I left because not enough money was offered to do the script the way I felt it needed to be done. This weekend I started to call actors to let them know I would not be directing. Twin Peaks may still be very much alive at Showtime. I love the world of Twin Peaks and wish things could have worked out differently."
631429
Lynch odstupuje od Showtime Twin Peaks. [spoiler]"Dear Facebook Friends, Showtime did not pull the plug on Twin Peaks. After 1 year and 4 months of negotiations, I left because not enough money was offered to do the script the way I felt it needed to be done. This weekend I started to call actors to let them know I would not be directing. Twin Peaks may still be very much alive at Showtime. I love the world of Twin Peaks and wish things could have worked out differently."[/spoiler]
0 0
reagovat

Memphis

Asi úplně nepotřebuji tak epické bitvy jak jsou popsané, jen mě některé zjednodušení otrávili (zvlášt první a část druhé sezony). I já jsem schopnej uznat, že se postupem času zlepšili, ovšem když to porovnám s Vikings a Spartakem tak jsou o mílové kroky pozadu a to mají právě ten "budget".
Black Water byla opravdu fail na tom se snad shodneme. Castle Black byl na úrovni kterou bych od HBO čekal. Řada věcí už je za námi a řada velkých milníku knih jen prošuměla, uvidím jak se budete tvářit na to co se bude dít dál.
631428
Asi úplně nepotřebuji tak epické bitvy jak jsou popsané, jen mě některé zjednodušení otrávili (zvlášt první a část druhé sezony). I já jsem schopnej uznat, že se postupem času zlepšili, ovšem když to porovnám s Vikings a Spartakem tak jsou o mílové kroky pozadu a to mají právě ten "budget". Black Water byla opravdu fail na tom se snad shodneme. Castle Black byl na úrovni kterou bych od HBO čekal. Řada věcí už je za námi a řada velkých milníku knih jen prošuměla, uvidím jak se budete tvářit na to co se bude dít dál.
Memphis
0 0
reagovat

Memphis

velice rozumnej náhled :+
631427
velice rozumnej náhled *:+*
Memphis
0 0
reagovat

kubqo

Ono se to zvedne. Já taky z Vikingů napoprvé nebyl bůhvíjak nadšenej, ale druhá sezona byla už mnohem lepší.

Bitvy jsou ve Vikings docela povedený, z toho skromnýho rozpočtu dokázali vytřískat asi maximum. Chápu, že pokud se na ně a GoT někdo dívá jenom kvůli mečování, tak je z Vikingů logicky nadšenej víc. Na druhou stranu, GoT má mnohem lepší scénáristy, desetkrát dražší výpravu a spoustu postav, kterým se dá fandit.

Nicméně i GoT pořád operuje v rámci televizního rozpočtu, a s podobně epickýma bitvama, jaký by si Axis asi přál, by měl problém i dvěstěmilionovej film. I tak se ale na konci minulý série dokázali vytáhnout, ať už šlo o bitvu a Castle Black nebo ty kostlivce.
631426
Ono se to zvedne. Já taky z Vikingů napoprvé nebyl bůhvíjak nadšenej, ale druhá sezona byla už mnohem lepší. Bitvy jsou ve Vikings docela povedený, z toho skromnýho rozpočtu dokázali vytřískat asi maximum. Chápu, že pokud se na ně a GoT někdo dívá jenom kvůli mečování, tak je z Vikingů logicky nadšenej víc. Na druhou stranu, GoT má mnohem lepší scénáristy, desetkrát dražší výpravu a spoustu postav, kterým se dá fandit. Nicméně i GoT pořád operuje v rámci televizního rozpočtu, a s podobně epickýma bitvama, jaký by si [b]Axis[/b] asi přál, by měl problém i dvěstěmilionovej film. I tak se ale na konci minulý série dokázali vytáhnout, ať už šlo o bitvu a Castle Black nebo ty kostlivce.
kubqo
0 0
reagovat
Tak ještě že to kubqo rozseknul. :+
631425
Tak ještě že to kubqo rozseknul. *:+*
0 0
reagovat
Ja som Vikingov videl len prvý diel. A jediné čo si pamätám je trápna bitka niekde na lúke a povedal som si že na seriál sa fakt nebudem pozerať kvôli béčkovej lacnej akcii

Tož toľko k tomu..
631424
Ja som Vikingov videl len prvý diel. A jediné čo si pamätám je trápna bitka niekde na lúke a povedal som si že na seriál sa fakt nebudem pozerať kvôli béčkovej lacnej akcii Tož toľko k tomu..
0 0
reagovat
Vikingové jsou hodně dobrý, ale GoT je prostě mnohem dál. A to říká čtenář :D

Už se nemůžu dočkat páté série.
631423
Vikingové jsou hodně dobrý, ale GoT je prostě mnohem dál. A to říká čtenář *:D* Už se nemůžu dočkat páté série.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist