Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 35081 - 35100 Napsat příspěvek
sice jsem jeste koukat nezacal, ale neco mi napovida, ze je jedna z hlavnich postav tepla.
636708
sice jsem jeste koukat nezacal, ale neco mi napovida, ze je jedna z hlavnich postav tepla.
0 0
reagovat

Disketa1

Jaké manifestační hejty proboha? To máme být slepě nekritičtí k zásadní televizní události roku? Napiš prosímtě něco k věci co se ti na tom hejtování nelíbí, klidně rozeber KARLOSův nebo můj příspěvek, napiš na něj svůj názor. Ale tyhle manifestační hejty na jakoukoliv kritiku jsou na jedné straně k smíchu a na druhé straně totálně k pláči....
636707
Jaké manifestační hejty proboha? To máme být slepě nekritičtí k zásadní televizní události roku? Napiš prosímtě něco k věci co se ti na tom hejtování nelíbí, klidně rozeber KARLOSův nebo můj příspěvek, napiš na něj svůj názor. Ale tyhle manifestační hejty na jakoukoliv kritiku jsou na jedné straně k smíchu a na druhé straně totálně k pláči....
Disketa1
0 0
reagovat

popik

Tak jsem se podíval na poslední díl TD2 a.......kurva jo!!!:+ Je to boží a od finále očekávám velké věci.
636706
Tak jsem se podíval na poslední díl TD2 a.......kurva jo!!!*:+* Je to boží a od finále očekávám velké věci.
popik
0 0
reagovat
Tyhle manifestační hejty jsou na jedné straně k smíchu a na druhé straně totálně k pláči. Bohužel se touto chorobou (nejen u True Detective) nakazila celá MZ komunita. :-
636705
Tyhle manifestační hejty jsou na jedné straně k smíchu a na druhé straně totálně k pláči. Bohužel se touto chorobou (nejen u True Detective) nakazila celá MZ komunita. *:-*
0 0
reagovat
Hele, mně momentálně přijde, že nejvíc to s první sérií srovnávají lidi, co říkají, že by se to „s první sérií nemělo vůbec srovnávat“ ?)
Ne, není to žádná tragédie, upečeno je to z obdobných surovin. Obhajoby typu „kdo čeká twist na každém rohu nemůže být spokojen“, nebo „je to pomalé a éterické, tak se s tím smiřte“ fakt neberu, neb prozatím na prvé si nestěžoval snad nikdo a i spolu s první výtkou jsou to charakteristiky jedničky – a jak u jedničky, tak tady se mi tyhle věci líbí. A líbí se mi i moře dalších věcí.
Razím ale obdobný názor jako Tony – měl to být úplně separátní projekt, propagovaný jako „od tvůrců True Detective“ a ne „Druhá řada True Detective, která je úplně jiná“. To druhé totiž už teď prokazatelně celému projektu dělá medvědí službu a to ne z toho důvodu, že je to jiné, ale že se to snaží být jiné se zachováním věcí, které ve svém vyznění vadí nejvíce.
Nebo je vám fakt sympatické to nehorázné tlačení na pilu s tou depresí hlavních hrdinů, aby měl každý pět vnitřních démonů a život v hajzlu pro sichr dvakrát spláchnutý? Nebo to, že je to oficiálně detektivka, ale v reálu pokud bych to měl brát jako detektivku, tak je to jeden z nejslabších příspěvků do tohohle žánru? A ne, vůbec by takové zpracování a náměr nešlo udělat obdobným způsobem, prakticky identicky, jen s tím, že by se vynechala jakože detektivní část a většina postav by ubrala na zjevné kopírce a podbízení první řadě a osamostatnily by se, zlidštily a tím pádem by vyznel celý příběh o to silněji? Ale ne, ono je jednoduší říct, že se nám to nelíbí, protože jsme nedostali něco, co jsme očekávali, což jak zaznělo už nesčetněkrát, není pravda. Mě se třeba nelíbí přesný opak s kombinací typické sequelidnosti (všeho víc (postav, složitosti zápletky, deprese) a opakování (líp řečeno přímého kopírování) formálních věcí, co se tak nesly na jedničce – nejviditelnějí přestřekla v ulicích na konci čtyřky, nebo používání depsesivní hudby nonstop…).
Ano, dvojku dodívám, proč ne, opět opakuju, není to tragédie a není pravda, že se mi to nelíbí. Ale jako druhá řada TD? Velké a dost možná i předen jisté zklamání...
636699
Hele, mně momentálně přijde, že nejvíc to s první sérií srovnávají lidi, co říkají, že by se to „s první sérií nemělo vůbec srovnávat“ *?)*… Ne, není to žádná tragédie, upečeno je to z obdobných surovin. Obhajoby typu „kdo čeká twist na každém rohu nemůže být spokojen“, nebo „je to pomalé a éterické, tak se s tím smiřte“ fakt neberu, neb prozatím na prvé si nestěžoval snad nikdo a i spolu s první výtkou jsou to charakteristiky jedničky – a jak u jedničky, tak tady se mi tyhle věci líbí. A líbí se mi i moře dalších věcí. Razím ale obdobný názor jako Tony – měl to být úplně separátní projekt, propagovaný jako „od tvůrců True Detective“ a ne „Druhá řada True Detective, která je úplně jiná“. To druhé totiž už teď prokazatelně celému projektu dělá medvědí službu a to ne z toho důvodu, že je to jiné, ale že se to snaží být jiné se zachováním věcí, které ve svém vyznění vadí nejvíce. Nebo je vám fakt sympatické to nehorázné tlačení na pilu s tou depresí hlavních hrdinů, aby měl každý pět vnitřních démonů a život v hajzlu pro sichr dvakrát spláchnutý? Nebo to, že je to oficiálně detektivka, ale v reálu pokud bych to měl brát jako detektivku, tak je to jeden z nejslabších příspěvků do tohohle žánru? A ne, vůbec by takové zpracování a náměr nešlo udělat obdobným způsobem, prakticky identicky, jen s tím, že by se vynechala jakože detektivní část a většina postav by ubrala na zjevné kopírce a podbízení první řadě a osamostatnily by se, zlidštily a tím pádem by vyznel celý příběh o to silněji? Ale ne, ono je jednoduší říct, že se nám to nelíbí, protože jsme nedostali něco, co jsme očekávali, což jak zaznělo už nesčetněkrát, není pravda. Mě se třeba nelíbí přesný opak s kombinací typické sequelidnosti (všeho víc (postav, složitosti zápletky, deprese) a opakování (líp řečeno přímého kopírování) formálních věcí, co se tak nesly na jedničce – nejviditelnějí přestřekla v ulicích na konci čtyřky, nebo používání depsesivní hudby nonstop…). Ano, dvojku dodívám, proč ne, opět opakuju, není to tragédie a není pravda, že se mi to nelíbí. Ale jako druhá řada TD? Velké a dost možná i předen jisté zklamání...
0 0
reagovat

TD

Pro mě je zásadní rozdíl v tom, že první řadu jsem dychtivě očekával každý díl a kolikrát to jel hned ráno s anglickými titulky. Tady jsem se po druhém díle rozhodl počkat, až to bude venku celé a sjet do naráz...
636648
Pro mě je zásadní rozdíl v tom, že první řadu jsem dychtivě očekával každý díl a kolikrát to jel hned ráno s anglickými titulky. Tady jsem se po druhém díle rozhodl počkat, až to bude venku celé a sjet do naráz...
TD
0 0
reagovat

TD

byl jsem na dovče, tak kouknu až večer, ale nic nenamlsá člověka tak jako typický iracionální MZ hejt. Nespokojený Joker je pro mě téměř záruka kvality. Těším se moc!
636697
byl jsem na dovče, tak kouknu až večer, ale nic nenamlsá člověka tak jako typický iracionální MZ hejt. Nespokojený Joker je pro mě téměř záruka kvality. Těším se moc!
TD
0 0
reagovat
Já to přestal srovnávat s první řadou někdy po třetím díle, ale spíš mi vadí, jak moc nefunguje ta snaha o depresivnost a "divnost". Úplně dokonale to ukazuje ta linka s Vaughnem: Otevřít díl jeho monologem, jak byl týden zavřený ve tmě a musel zabít krysu... Ale no tak. To bylo tak neskutečně vynucený. A pak přijdou takový ty momenty, kdy se složí speciální tým, a všichni ví, že jedinej člověk, který by je teda mohl chránit před zkorumpovaným okolím... No, prostě klišé. A dějově se to mohlo vlézt do tří epizod, ne do osmi.
636696
Já to přestal srovnávat s první řadou někdy po třetím díle, ale spíš mi vadí, jak moc nefunguje ta snaha o depresivnost a "divnost". Úplně dokonale to ukazuje ta linka s Vaughnem: Otevřít díl jeho monologem, jak byl týden zavřený ve tmě a musel zabít krysu... Ale no tak. To bylo tak neskutečně vynucený. A pak přijdou takový ty momenty, kdy se složí speciální tým, a všichni ví, že jedinej člověk, který by je teda mohl chránit před zkorumpovaným okolím... No, prostě klišé. A dějově se to mohlo vlézt do tří epizod, ne do osmi.
0 0
reagovat
Ta Kitsch linka a její završení me zas přijde jako šílený fail, proti herci nic nemám.. Ale tohle nemuže zachránit sebelepsí finale
636695
Ta Kitsch linka a její završení me zas přijde jako šílený fail, proti herci nic nemám.. Ale tohle nemuže zachránit sebelepsí finale
0 0
reagovat
Moc nechapu, co porad nekteri cekaji od toho finale... jak kdyby melo prijit nejake spasne vykoupeni. Pojede to presne v tech zajetych kolejich, v jakych to jelo doted, jenom se proste pripad a/nebo osudy jednotlivych postav nejakym zpusobem uzavrou.

Pokud to bude neco pojit s prvni sezonou, tak nejspis to, ze opet nedojde na nejaky zazracny, sokujici megatwist... a proc by taky melo, ze?

Mne osobne se treba to, ze se nikomu nejde prehnane na ruku s neustalymi zvraty v deji, na TD libi asi nejvic. Jede si to tu svoji proceduralku, kde se vetsinu casu "nic nedeje", protoze jsme holt zamotani v konspiraci, ktera je prave o tom, aby detektivum v pokroku zabranila. Jakmile prijde "lucky break" tak se samozrejme veci zacnou hybat mnohem rychleji, protoze to da smysl predchozim udalostem a neni duvod, proc by se to melo tahnout dalsich padesat epizod. To neni pochybny scenar, ale naopak velice promysleny...

A imo se teda Kitschove postave dostalo dokonaleho vykoupeni.. az bych skoro rekl, ze byl doted psany a vedeny tak nesympaticky umyslne. Konkretne ten vterinovy minitwist , ktery nakonec zpecetil jeho osud, byl genialni.... "Asi se zenu do pruseru - Beru zpet, s tim ubrecankem si poradim - Hmm, tak jsem se nakonec fakt vehnal do pruseru "
636694
Moc nechapu, co porad nekteri cekaji od toho finale... jak kdyby melo prijit nejake spasne vykoupeni. Pojede to presne v tech zajetych kolejich, v jakych to jelo doted, jenom se proste pripad a/nebo osudy jednotlivych postav nejakym zpusobem uzavrou. Pokud to bude neco pojit s prvni sezonou, tak nejspis to, ze opet nedojde na nejaky zazracny, sokujici megatwist... a proc by taky melo, ze? Mne osobne se treba to, ze se nikomu nejde prehnane na ruku s neustalymi zvraty v deji, na TD libi asi nejvic. Jede si to tu svoji proceduralku, kde se vetsinu casu "nic nedeje", protoze jsme holt zamotani v konspiraci, ktera je prave o tom, aby detektivum v pokroku zabranila. Jakmile prijde "lucky break" tak se samozrejme veci zacnou hybat mnohem rychleji, protoze to da smysl predchozim udalostem a neni duvod, proc by se to melo tahnout dalsich padesat epizod. To neni pochybny scenar, ale naopak velice promysleny... A imo se teda Kitschove postave dostalo dokonaleho vykoupeni.. az bych skoro rekl, ze byl doted psany a vedeny tak nesympaticky umyslne. Konkretne ten vterinovy minitwist [spoiler], ktery nakonec zpecetil jeho osud, byl genialni.... "Asi se zenu do pruseru - Beru zpet, s tim ubrecankem si poradim - Hmm, tak jsem se nakonec fakt vehnal do pruseru "[/spoiler]
0 0
reagovat

Tony

Tak jak s tebou jakoby normálně nějak souhlasim a beru ty názory, tak tohle je hroznej výplod. Až jsem se zhrozil.
636693
Tak jak s tebou jakoby normálně nějak souhlasim a beru ty názory, tak tohle je hroznej výplod. Až jsem se zhrozil.
Tony
0 0
reagovat
Podle toho, co tu někteří píšou, bych stejně tak mohl namítnout, že nad tím masturbují jenom proto, že to je HBO, píše to Pizzolatto a hraje tam Rachel McAdams. A normálně bych byl s váma. Jenže nejsem.

Ale budu se ještě držet, pořád zbývá finále, které může ledacos zachránit. Pak se teprve uvidí...
636691
Podle toho, co tu někteří píšou, bych stejně tak mohl namítnout, že nad tím masturbují jenom proto, že to je HBO, píše to Pizzolatto a hraje tam Rachel McAdams. A normálně bych byl s váma. Jenže nejsem. Ale budu se ještě držet, pořád zbývá finále, které může ledacos zachránit. Pak se teprve uvidí...
0 0
reagovat
Šlo mi o to, že by tu nemuselo jako uplně jiná kvalitní serie od začátku být tak svázané s předchozí řadou. A není to jenom o diváckých očekáváních, ty křečovité šablony snažící se navázat na to co fungovalo v jedničce to děsně zabíjí. Nejvíc to odnesl Kitch, ale týká se to i obou dalších detektivů. Jenom si vemte, jak by byla super "mini" série o Vaughnovi, který jako mafián snažící se dostat nahoru ještě víc přijde skoro o všechno a musí se drápat zase od začátku.
636690
Šlo mi o to, že by tu nemuselo jako uplně jiná kvalitní serie od začátku být tak svázané s předchozí řadou. A není to jenom o diváckých očekáváních, ty křečovité šablony snažící se navázat na to co fungovalo v jedničce to děsně zabíjí. Nejvíc to odnesl Kitch, ale týká se to i obou dalších detektivů. Jenom si vemte, jak by byla super "mini" série o Vaughnovi, který jako mafián snažící se dostat nahoru ještě víc přijde skoro o všechno a musí se drápat zase od začátku.
0 0
reagovat
Preco by to tomu malo skodit? Tvorcovia nemozu za to, ze divaci su uz tak zblbnuti, ze nie su schopni to vnimat ako uplne iny pribeh o particke detektivov v zmysle jeho nazvu - "TRUE DETECTIVE"?? Co ma ten nazov spolocne s dejom prvej serie? Nic. Je to podobny pripad ako American Horror Story.
636688
Preco by to tomu malo skodit? Tvorcovia nemozu za to, ze divaci su uz tak zblbnuti, ze nie su schopni to vnimat ako uplne iny pribeh o particke detektivov v zmysle jeho nazvu - "TRUE DETECTIVE"?? Co ma ten nazov spolocne s dejom prvej serie? Nic. Je to podobny pripad ako American Horror Story.
0 0
reagovat

Tony

To si akože myslíš, že keby sa to volalo inak, tak sú všetci nadšení?
636687
To si akože myslíš, že keby sa to volalo inak, tak sú všetci nadšení?
Tony
0 0
reagovat

TonyClifton

Tak tak :+
636686
Tak tak *:+*
TonyClifton
0 0
reagovat
Podle mne tomu škodí, že vůbec nějaká druhá řada vznikala pod stejnou hlavičkou.
636685
Podle mne tomu škodí, že vůbec nějaká druhá řada vznikala pod stejnou hlavičkou.
0 0
reagovat

TD

Podľa mňa tomu škodí to pozeranie s týždňovými rozostupmi. Je to jeden ucelený kompaktný príbeh, najlepšie urobili tí, čo si to nechali na pozretie na jeden záťah. Ideálny by bol pre to Netflix alebo Amazon, ktorí by to pustili pekne naraz. Tak ako Boscha, to je podobný prípad.
636684
Podľa mňa tomu škodí to pozeranie s týždňovými rozostupmi. Je to jeden ucelený kompaktný príbeh, najlepšie urobili tí, čo si to nechali na pozretie na jeden záťah. Ideálny by bol pre to Netflix alebo Amazon, ktorí by to pustili pekne naraz. Tak ako Boscha, to je podobný prípad.
TD
0 0
reagovat
On ještě žije?? Jinak samozřejmě sem s ním!
636683
On ještě žije?? Jinak samozřejmě sem s ním!
0 0
reagovat
Tak měl by si zahrát chlapíka ve stromě místo Struana Rodgera, který se v GoT minul na konci čvrté sezony a být tak mentorem Brana. Takže sedící, ale i tak zásadní role.
636682
Tak měl by si zahrát chlapíka ve stromě místo Struana Rodgera, který se v GoT minul na konci čvrté sezony a být tak mentorem Brana. Takže sedící, ale i tak zásadní role.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se