Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 35041 - 35060 Napsat příspěvek

Disk

631865
[link="https://youtu.be/WgPePk3kGZk"]He's back![/link]
Disk
0 0
reagovat

Disk redivivus!

welcome
631864
welcome
Disk redivivus!
0 0
reagovat

GoT s05e01

Jako rozjezd nové série hodně dobré. Jsem spokojený. :)
631862
Jako rozjezd nové série hodně dobré. Jsem spokojený. *:)*
GoT s05e01
0 0
reagovat

Davies182

Doufám teda, že nebereš za spoiler, že není co spoilerovat. Pokud to za spoiler považuješ, tak se omlouvám za vyspoilerování toho, že není co spoilerovat.

Tohle nemusím dávat do spoileru, že ne?
631860
Doufám teda, že nebereš za spoiler, že není co spoilerovat. Pokud to za spoiler považuješ, tak se omlouvám za vyspoilerování toho, že není co spoilerovat. Tohle nemusím dávat do spoileru, že ne?
Davies182
0 0
reagovat

Davies182

Ono se tam fakticky vubec nic nestane, neni co spoilerovat, klid.
631858
Ono se tam fakticky vubec nic nestane, neni co spoilerovat, klid.
Davies182
0 0
reagovat

GoT s05e01

Nic zásadního, ale nenudil jsem se ani vteřinu. Neměl jsem z toho pocit žádný vaty, ve všech linkách se příběh posouvá dopředu.

Někdy ve druhý, třetí sezoně jsem měl chvíle, kdy jsem si říkal, že mě to vlastně ani moc nebaví a že na to koukám jen proto, že na to koukaj všichni ostatní. Ale naštěstí jsou tyhle myšlenky dávno minulostí.

Mezitím jsem načal třetí sérku Vikings, tak se těším na srovnání.

Tony
Má to nějakou souvislost s diskuzí? Nebo se jenom chlubíš? Každopádně :+, a zajímaly by mě pravidla. :D
631857
Nic zásadního, ale nenudil jsem se ani vteřinu. Neměl jsem z toho pocit žádný vaty, ve všech linkách se příběh posouvá dopředu. Někdy ve druhý, třetí sezoně jsem měl chvíle, kdy jsem si říkal, že mě to vlastně ani moc nebaví a že na to koukám jen proto, že na to koukaj všichni ostatní. Ale naštěstí jsou tyhle myšlenky dávno minulostí. Mezitím jsem načal třetí sérku [b]Vikings[/b], tak se těším na srovnání. [b]Tony[/b] Má to nějakou souvislost s diskuzí? Nebo se jenom chlubíš? Každopádně *:+*, a zajímaly by mě pravidla. *:D*
GoT s05e01
0 0
reagovat

GoT leak... tak obecně

Jako nezlobte se na mě, ale to je stejně v prdeli - to bude spoilerů teď ten měsíc dopředu tsive :( :- :- :-

Jasně, nic nečtu, vůbec. Ale fakt se tomu můžete vyhnout? Jezdim do práce hodinu se sluchátkama.
631856
Jako nezlobte se na mě, ale to je stejně v prdeli - to bude spoilerů teď ten měsíc dopředu tsive *:(* *:-* *:-* *:-* Jasně, nic nečtu, vůbec. Ale fakt se tomu můžete vyhnout? Jezdim do práce hodinu se sluchátkama.
GoT leak... tak obecně
0 0
reagovat
Ja už keď si platím HBO, tak idem normálne s nimi. Fakt tam nie je nič, čo by ma nútilo hltať jeden diel za druhým. Práve naopak, po tejto epizóde ( u mňa suverénne najnudnejšej zo všetkých doteraz) ten týždeň potrebujem, aby som zabudol, ako ten seriál miestami nenávidím. 8)
631853
Ja už keď si platím HBO, tak idem normálne s nimi. Fakt tam nie je nič, čo by ma nútilo hltať jeden diel za druhým. Práve naopak, po tejto epizóde ( u mňa suverénne najnudnejšej zo všetkých doteraz) ten týždeň potrebujem, aby som zabudol, ako ten seriál miestami nenávidím. *8)*
0 0
reagovat
link :-)
631852
http://i.imgur.com/3NFgD2D.jpg :-)
0 0
reagovat

duro

No, já to opravdu nevydržel a ty čtyři díly si pozřel. Právě ten čtvrtej je řádná pecka, ty předchozí jsou ok, ale nijak zásadní. Ale pořád v sobě mají něco, co člověka prostě nutí na to koukat. Ano, chvílema nadávat bude, ale přestat koukat? Prostě neexistuje.

Akorát si teď za trest budu muset počkat 4 týdny na pátej díl. Po třetím by to tolik nebolelo, ale ten čtvrtej... :D

Fuckity fuck
631851
No, já to opravdu nevydržel a ty čtyři díly si pozřel. Právě ten čtvrtej je řádná pecka, ty předchozí jsou ok, ale nijak zásadní. Ale pořád v sobě mají něco, co člověka prostě nutí na to koukat. Ano, chvílema nadávat bude, ale přestat koukat? Prostě neexistuje. Akorát si teď za trest budu muset počkat 4 týdny na pátej díl. Po třetím by to tolik nebolelo, ale ten čtvrtej... *:D* Fuckity fuck
duro
0 0
reagovat

duro

Mňa si paradoxne navnadil, lebo to mi tam v posledných radách chábalo.
631850
Mňa si paradoxne navnadil, lebo to mi tam v posledných radách chábalo.
duro
0 0
reagovat

GoT 5x01

Už chápem ten leak, určite to pustilo samo HBO, aby to ľudia po tejto príšerne nudnej epizóde neprestali pozerať (piráti im povedia, že sa tam potom začne niečo diať - čokoľvek!). Okrem tradičnej mŕtvoly na záver sa tam nestalo nič, len plno prázdnych bla-bla dialógov jeden na jedného, až mi to otravnosťou pripomenulo Walking Dead.
631847
Už chápem ten leak, určite to pustilo samo HBO, aby to ľudia po tejto príšerne nudnej epizóde neprestali pozerať (piráti im povedia, že sa tam potom začne niečo diať - čokoľvek!). Okrem tradičnej mŕtvoly na záver sa tam nestalo nič, len plno prázdnych bla-bla dialógov jeden na jedného, až mi to otravnosťou pripomenulo Walking Dead.
GoT 5x01
0 0
reagovat
Takový zvláštní Sillicon Valley.
631843
Takový zvláštní Sillicon Valley.
0 0
reagovat

GOT druhý díl

Mám pocit, že se to bude celou řadu rozjíždět a pak to skončí:D Změny oproti knize zajímavé, nejvíc jsem se smál, jak Samův pokus o přesvědčení Noční hlídky, že Jon je pravý Lord Velitel, se z několika dlouhých a zamotaných kapitol změnil na pár vět:D
631841
Mám pocit, že se to bude celou řadu rozjíždět a pak to skončí*:D* Změny oproti knize zajímavé, nejvíc jsem se smál, jak [spoiler]Samův pokus o přesvědčení Noční hlídky, že Jon je pravý Lord Velitel, se z několika dlouhých a zamotaných kapitol změnil na pár vět[/spoiler]*:D*
GOT druhý díl
0 0
reagovat

Ted

I přímo na stránkách HBO je k dispozici link
631840
I přímo na stránkách HBO je k dispozici [link="http://www.hbogo.cz/group/offers"]link[/link]
Ted
0 0
reagovat
Jinak ještě to tu nezaznělo, ale GameOfThrones 5.01 legálně na youtube s kvalitními cz titulky v 1080p (youtube1080p, ale jde to) link
631839
Jinak ještě to tu nezaznělo, ale GameOfThrones 5.01 legálně na youtube s kvalitními cz titulky v 1080p (youtube1080p, ale jde to) http://www.youtube.com/watch?v=irobWNGWdr8
0 0
reagovat

daredevil po 5: díle

Až budu příště nadávat na Arrowa, tak se spokojím s "není to Daredevil". Ne že by to bylo dokonalé, ale je to +- to co bych čekal od comicsového seriálu a akce tam nevypadá jak tréning na spartakiádu. Celé temnější podání je pak příjemným bonusem.
631837
Až budu příště nadávat na Arrowa, tak se spokojím s "není to Daredevil". Ne že by to bylo dokonalé, ale je to +- to co bych čekal od comicsového seriálu a akce tam nevypadá jak tréning na spartakiádu. Celé temnější podání je pak příjemným bonusem.
daredevil po 5: díle
0 0
reagovat
No včera slibovali, že toho daj víc, ale nevěřil bych tomu.
631823
No včera slibovali, že toho daj víc, ale nevěřil bych tomu.
0 0
reagovat
To spíš já, to co bylo od čtyřky nahoru na jednom "primárním" zdroji bylo nuked. Části dílů měli sice správnej obraz ale špatnej zvuk, plus cca v půlce obraz vypadával.
631822
To spíš já, to co bylo od čtyřky nahoru na jednom "primárním" zdroji bylo nuked. Části dílů měli sice správnej obraz ale špatnej zvuk, plus cca v půlce obraz vypadával.
0 0
reagovat
Tak já to četl i na více místech... Spíš si myslím, že hned po tom bylo spousta dalších fake releasů. Jedině dobře, tohle by tomu dost ublížilo. Moc ten seriál nemusím, ale pořád je to kvalitní fantasy produkce, které už je tak málo a pořád doufám, kdy to strhne další nové kvalitnější seriálové adaptace.

Začalo i druhé Sillicon Valley, první řada byla strašná pecka, stejně tak jako pátý Louie, obojí pro mne desítkové záležitosti. :+
631821
Tak já to četl i na více místech... Spíš si myslím, že hned po tom bylo spousta dalších fake releasů. Jedině dobře, tohle by tomu dost ublížilo. Moc ten seriál nemusím, ale pořád je to kvalitní fantasy produkce, které už je tak málo a pořád doufám, kdy to strhne další nové kvalitnější seriálové adaptace. Začalo i druhé [b]Sillicon Valley[/b], první řada byla strašná pecka, stejně tak jako pátý [b]Louie[/b], obojí pro mne desítkové záležitosti. *:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist