Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 35041 - 35060 Napsat příspěvek
Čo ponuku zatiaľ sprístupnil Netflix pre SK a CZ? Niečo zaujímavé? Či má cenu sa registrovať.
643727
Čo ponuku zatiaľ sprístupnil Netflix pre SK a CZ? Niečo zaujímavé? Či má cenu sa registrovať.
0 0
reagovat
Clavius: Já si půjčoval When Harry Met Sally... Ale díky za upozornění, že nové filmy jsou o euro ještě dražší. ;)
643726
Clavius: Já si půjčoval When Harry Met Sally... Ale díky za upozornění, že nové filmy jsou o euro ještě dražší. ;)
0 0
reagovat

The Joker

Opět tě opravím. U většíny lepších filmů je to bez centu 5 € ;)
643725
Opět tě opravím. U většíny lepších filmů je to bez centu 5 € *;)*
The Joker
0 0
reagovat
Narcos a House of Cards samozrejme patria k absolútnej seriálovej špičke.
643724
Narcos a House of Cards samozrejme patria k absolútnej seriálovej špičke.
0 0
reagovat
disk: :D:D:D:D:D Já tě pořád absolutně nechápu. Jo, zatím nemá Netflix vůbec žádnou českou podporu, takže masově do domácností hned nepronikne, ale současný trh tady vypadal do teď takhle: ulož.to / torrenty X pozavírané půjčovny X drahé české streamy v mizerné kvalitě a s dabingem X iTunes, kde ale HD film vyjde na 4 eura.
643723
disk: *:D**:D**:D**:D**:D* Já tě pořád absolutně nechápu. Jo, zatím nemá Netflix vůbec žádnou českou podporu, takže masově do domácností hned nepronikne, ale současný trh tady vypadal do teď takhle: ulož.to / torrenty X pozavírané půjčovny X drahé české streamy v mizerné kvalitě a s dabingem X iTunes, kde ale HD film vyjde na 4 eura.
0 0
reagovat

kyller

Já teda Narcos neviděl, ale z toho druhýho místa mám pocit, že to nadprůměr bude :D link
643722
Já teda Narcos neviděl, ale z toho druhýho místa mám pocit, že to nadprůměr bude *:D* http://www.csfd.cz/zebricky/nejlepsi-serialy/
kyller
0 0
reagovat
Kristova noho!
643721
Kristova noho!
0 0
reagovat

Milosh

No to já samozřejmě nevím. Očekávám fundované odpovědi od těch, kteří se v těchto obtížných tématech vyznají a rozumějí jim.
643720
No to já samozřejmě nevím. Očekávám fundované odpovědi od těch, kteří se v těchto obtížných tématech vyznají a rozumějí jim.
Milosh
0 0
reagovat

Disketa

A co by se jako mělo měnit?
643719
A co by se jako mělo měnit?
Disketa
0 0
reagovat

Netflix

Můžete bejt konkrétnější nebo aspoň nahodit nějakej odkaz? Zběžným mrknutím na stránky Netflixu jsem o tom, že by měli expandovat i do ČR, nic nenašel.
643718
Můžete bejt konkrétnější nebo aspoň nahodit nějakej odkaz? Zběžným mrknutím na stránky Netflixu jsem o tom, že by měli expandovat i do ČR, nic nenašel.
Netflix
0 0
reagovat
Clavius: Jo, máš pravdu. Už jsem to nestihnul zeditovat. ;)
643717
Clavius: Jo, máš pravdu. Už jsem to nestihnul zeditovat. ;)
0 0
reagovat
HD stojí 9,99€/m.
643716
HD stojí 9,99€/m.
0 0
reagovat
Ja zatiaľ stále iba čakám na niečo od Netflixu, čo by skutočne zaujalo ako nadpriemerný počin. Zatiaľ všetko, čo som od nich skúsil bola nuda s produkciou lepšieho youtube videa.
643715
Ja zatiaľ stále iba čakám na niečo od Netflixu, čo by skutočne zaujalo ako nadpriemerný počin. Zatiaľ všetko, čo som od nich skúsil bola nuda s produkciou lepšieho youtube videa.
0 0
reagovat
Tak já teď nějak nevím, co přesně by se mělo změnit? Někdy v září nebo v říjnu jsem zkoušel streamy od O2 a Tesca - shit kvalita a pouze český dabing v ceně 50-60 za jeden film. Google byl kvalitou taky mizerný a přišel ještě dráž. Tady Netflix stojí v HD 12 euro měsíčně. Nevím, nabídka filmů mi tam teď úplně ohromující nepřipadá, ale tak bude záležet v jakém množství se to bude obměňovat. Vyzkouším měsíc zdarma a minimálně zaplatit si pak březen bude povinnost (House of Cards 4.3. a Daredevil 25.3). :)
643714
Tak já teď nějak nevím, co přesně by se mělo změnit? Někdy v září nebo v říjnu jsem zkoušel streamy od O2 a Tesca - shit kvalita a pouze český dabing v ceně 50-60 za jeden film. Google byl kvalitou taky mizerný a přišel ještě dráž. Tady Netflix stojí v HD 12 euro měsíčně. Nevím, nabídka filmů mi tam teď úplně ohromující nepřipadá, ale tak bude záležet v jakém množství se to bude obměňovat. Vyzkouším měsíc zdarma a minimálně zaplatit si pak březen bude povinnost (House of Cards 4.3. a Daredevil 25.3). :)
0 0
reagovat
Nedělám si iluze, že by se příchodem Netflixu do Česka něco změnilo.
643713
Nedělám si iluze, že by se příchodem Netflixu do Česka něco změnilo.
0 0
reagovat

KarelR

Not cool. :- To datum u článku je strašně matoucí. :D
643712
Not cool. *:-* To datum u článku je strašně matoucí. *:D*
KarelR
0 0
reagovat
Sarger: Díky za info, zrovna se registruju. :+
643710
Sarger: Díky za info, zrovna se registruju. *:+*
0 0
reagovat

KarelR

Nope. Expandovanie do Európy, etc. :)
643708
Nope. Expandovanie do Európy, etc. :)
KarelR
0 0
reagovat

Sarger

Nemyslíš tohle, že ne? :) link
643707
Nemyslíš tohle, že ne? :) http://nerdbastards.com/2015/04/01/dredd-set-to-bring-the-law-to-netflix-in-13-episode-mini-series-event/
Sarger
0 0
reagovat

Netflix

Je to konečne tu! :o

(=LIFTY=)
Diky.
643705
Je to konečne tu! *:o* [b](=LIFTY=)[/b] Diky.
Netflix
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se