Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 35041 - 35060 Napsat příspěvek

Shield

Budu se do toho taky muset konečně pustit; akorát to téma mě holt nějak netáhne :(

Každopádně na podzim začíná Bastard Executioner :+
636837
Budu se do toho taky muset konečně pustit; akorát to téma mě holt nějak netáhne *:(* Každopádně na podzim začíná Bastard Executioner *:+*
Shield
0 0
reagovat
celkem me stve, ze nakonec nedopadnul ten TV film od Suttera, kdy si pred Sons of Anarchy mel jeste strihnout prave jednu prodlouzenou epizodku Shieldu, ktera by se venovala Ronniemu, jak preziva ve vezení plnym cernochu, mexikanu, armenců atd.
636835
celkem me stve, ze nakonec nedopadnul ten TV film od Suttera, kdy si pred Sons of Anarchy mel jeste strihnout prave jednu prodlouzenou epizodku Shieldu, ktera by se venovala [spoiler]Ronniemu[/spoiler], jak preziva ve vezení plnym cernochu, mexikanu, armenců atd.
0 0
reagovat

xxendxx

Tá Vicova výpoveď je najlepšia v tom okamihu, keď ešte len mlčí a chystá sa začať. A potom: "Akú má tá vecička pamäť?" :D

Inak je na tom seriáli úžasné sledovať, ako sa zlepšoval herecký výkon Gogginsa. V prvej sezóne bol pomerne zmätený a vypadával z úlohy, na konci tomu jasne herecky šéfoval.
636829
Tá Vicova výpoveď je najlepšia v tom okamihu, keď ešte len mlčí a chystá sa začať. A potom: "Akú má tá vecička pamäť?" *:D* Inak je na tom seriáli úžasné sledovať, ako sa zlepšoval herecký výkon Gogginsa. V prvej sezóne bol pomerne zmätený a vypadával z úlohy, na konci tomu jasne herecky šéfoval.
xxendxx
0 0
reagovat
#jekrásně #akorátnabeach #topgun
636828
#jekrásně #akorátnabeach #topgun
0 0
reagovat
To mi taky mohlo dojít #jemochorko
636826
To mi taky mohlo dojít #jemochorko
0 0
reagovat
Deadpoola. Myslel jsem Deadpoola. #fuckingtired
636825
Deadpoola. Myslel jsem Deadpoola. #fuckingtired
0 0
reagovat

do_Od

04x03 Two in the Knees
Premiéra: 25.6.2014 (před 407 dny)

už v tý čtvrtý to byla neskutečná sračka, srala mě tam prakticky každá postava. Ode mne si to už žádný čas teda nezaslouží.

zastávám se Tonyho a říkám - je to sračka. :D

636823
04x03 Two in the Knees Premiéra: 25.6.2014 (před 407 dny) už v tý čtvrtý to byla neskutečná sračka, srala mě tam prakticky každá postava. Ode mne si to už žádný čas teda nezaslouží. zastávám se Tonyho a říkám - je to sračka. *:D*
do_Od
0 0
reagovat
Daredevila? :o Tomu jsem dal skoro nadšených 8/10 a už je to teda dávno.
Psycholožka je docela kost, ale ten jeho pobyt tam je teda silně na krev stešjně jako poslední scéna, hrozná křeč. Fakt mám pocit, že se točí v kruhu a dřív to bylo super v tom, že těch kruhů každý díl dokázali vytvořit několik a ne se v nich točit.
Jediná dobrá linka v nový sezoně mi přišla u starýho Zanea.
636822
Daredevila? *:o* Tomu jsem dal skoro nadšených 8/10 a už je to teda dávno. Psycholožka je docela kost, ale ten jeho pobyt tam je teda silně na krev stešjně jako poslední scéna, hrozná křeč. Fakt mám pocit, že se točí v kruhu a dřív to bylo super v tom, že těch kruhů každý díl dokázali vytvořit několik a ne se v nich točit. Jediná dobrá linka v nový sezoně mi přišla u starýho Zanea.
0 0
reagovat
a Daredevila :D kterej je boží. A Humans jsou super, k těm jsem ještě neměl šanci nic napsat ale chystám se.

Dobře, tak tedy nehejtuješ úplně všechno nicméně ten Suits fakt není vůbec tak zlej, jak ho popisuješ. Imho Jack Soloff je jedna z nejlepších postav, co se tam objevili. Obzvlášť po tomhle díle, kdy zjístíš, že vůbec nevnímá svět tak černobíle, jak by se mohlo zdát. Harveyho rozbor pokračuje taky skvěle, to jak tenhle díl pracoval s ním v porovnání s chováním jeho matky (kdy vlastně oba dva dělali to samé, jenom každý po svém) je parádní scénáristická práce a jenom to dál prohlubuje jeho už tak dost polámaný charakter. U té psycholožky podle mě bude potřebovat strávit ještě minimálně dalších pět let :D
636820
a Daredevila *:D* kterej je boží. A Humans jsou super, k těm jsem ještě neměl šanci nic napsat ale chystám se. Dobře, tak tedy nehejtuješ úplně všechno nicméně ten Suits fakt není vůbec tak zlej, jak ho popisuješ. Imho Jack Soloff je jedna z nejlepších postav, co se tam objevili. Obzvlášť po tomhle díle, kdy zjístíš, že vůbec nevnímá svět tak černobíle, jak by se mohlo zdát. Harveyho rozbor pokračuje taky skvěle, to jak tenhle díl pracoval s ním v porovnání s chováním jeho matky (kdy vlastně oba dva dělali to samé, jenom každý po svém) je parádní scénáristická práce a jenom to dál prohlubuje jeho už tak dost polámaný charakter. U té psycholožky podle mě bude potřebovat strávit ještě minimálně dalších pět let *:D*
0 0
reagovat
"poslední dobou se ti nelíbí vůbec nic" Fakt se mi nemusí líbit všechno.
Za nějaký 2 týdny jsem tu chválil Kancelář Blaník, Život a dobu soudce AK, Brink, HUMANS. To ti přijde jako málo? :)
Kritizuju tu defacto True Detective a Suits, u Ballers a Johna Olivera je to tak půl napůl.
636819
"poslední dobou se ti nelíbí vůbec nic" Fakt se mi nemusí líbit všechno. Za nějaký 2 týdny jsem tu chválil Kancelář Blaník, Život a dobu soudce AK, Brink, HUMANS. To ti přijde jako málo? *:)* Kritizuju tu defacto True Detective a Suits, u Ballers a Johna Olivera je to tak půl napůl.
0 0
reagovat

Tony

Hele, už to kroť, na TD se shodnem ale poslední dobou se ti nelíbí vůbec nic a zrovna u Suits je to skutečně dost mimo. Tuhle řadu jsem odstartoval poměrně negativní recenzí a po tom, co se dělo loni jsem si taky nemyslel, že by se ten seriál ještě mohl zvednout. Ale kam se to stočilo po druhém dílu a jak tahle řada momentálně postupuje, tak momentálně fakt nabírá druhej dech a je to kvalitama zpátky u druhé, třetí série. Příběh, postavy i atmosféra jsou zase jednou hodně solidní a to jde od někoho, kdo chtěl po první epizodě téhle řady celej Pearson-Specter-Litt zbourat.

Naopak doporučuju všem, kteří skončili, aby tomu ještě dali jednu šanci.
636818
Hele, už to kroť, na TD se shodnem ale poslední dobou se ti nelíbí vůbec nic a zrovna u Suits je to skutečně dost mimo. Tuhle řadu jsem odstartoval poměrně negativní recenzí a po tom, co se dělo loni jsem si taky nemyslel, že by se ten seriál ještě mohl zvednout. Ale kam se to stočilo po druhém dílu a jak tahle řada momentálně postupuje, tak momentálně fakt nabírá druhej dech a je to kvalitama zpátky u druhé, třetí série. Příběh, postavy i atmosféra jsou zase jednou hodně solidní a to jde od někoho, kdo chtěl po první epizodě téhle řady celej Pearson-Specter-Litt zbourat. Naopak doporučuju všem, kteří skončili, aby tomu ještě dali jednu šanci.
Tony
0 0
reagovat

Shield

tak konečně padl hajp na úrodnou půdu. Bez debat nej policejní seriál.
Vicova výpověď je epická (momen, ještě jsem neskončil. Kolik máte času?), stejně jako Gogginsova postava.
Kdo neviděl, měl by se nad sebou zamyslet, jestli náhodou nechtěl jít diskutovat na onadnes.cz
636815
tak konečně padl hajp na úrodnou půdu. Bez debat nej policejní seriál. Vicova výpověď je epická (momen, ještě jsem neskončil. Kolik máte času?), stejně jako Gogginsova postava. Kdo neviděl, měl by se nad sebou zamyslet, jestli náhodou nechtěl jít diskutovat na onadnes.cz
Shield
0 0
reagovat
Teť jsem to počítal a dělá to 33 špatných dílů od té doby, co mne to fakt bavilo a mělo to malé okno ke konci minulé řady. Takže zhruba den čistého času :D
636813
Teť jsem to počítal a dělá to 33 špatných dílů od té doby, co mne to fakt bavilo a mělo to malé okno ke konci minulé řady. Takže zhruba den čistého času *:D*
0 0
reagovat

TonyClifton

No ja to zjistil uz v prvni rade, takze jsi prisel o kolik minut sveho zivota za ty dalsi 4 roky? :D:D
636812
No ja to zjistil uz v prvni rade, takze jsi prisel o kolik minut sveho zivota za ty dalsi 4 roky? *:D**:D*
TonyClifton
0 0
reagovat

Suits s05e07

Pane bože! Já se na to dívám, abych zjistil jak moc je to zoufalý :- Ne že byhc měl problém s tou postavou, ale v Good Wife by Jack Soloff nehrál ani druhý housle v epizodní roli a tady na něm staví zápletku celý sezony. A prosimvás, ať už fakt zabijou Mikea. Měl nějaký seriál takhle otravnou a slabou hlavní postavu?
636811
Pane bože! Já se na to dívám, abych zjistil jak moc je to zoufalý *:-* Ne že byhc měl problém s tou postavou, ale v Good Wife by Jack Soloff nehrál ani druhý housle v epizodní roli a tady na něm staví zápletku celý sezony. A prosimvás, ať už fakt zabijou Mikea. Měl nějaký seriál takhle otravnou a slabou hlavní postavu?
Suits s05e07
0 0
reagovat

The Shield

Ten seriál má trochu slabší čtvrtou řadu (je prostě jiná), ale jinak je to jízda, s neskutečnými zvraty, o které se stará hlavně Gogginsova postava. A finále je sice hodně dobré, ale u mě zůstává nejlepší scéna Vicova výpověď o všem svinstvu, které za ty roky udělal.
636810
Ten seriál má trochu slabší čtvrtou řadu (je prostě jiná), ale jinak je to jízda, s neskutečnými zvraty, o které se stará hlavně Gogginsova postava. A finále je sice hodně dobré, ale u mě zůstává nejlepší scéna Vicova výpověď o všem svinstvu, které za ty roky udělal.
The Shield
0 0
reagovat

The Shield

Jo, už je to pár let zpět, co jsme to tady hypovali a od té doby to ještě nic nepřekonalo. Já to beru pořád jako nejlepší seriál.
636807
Jo, už je to pár let zpět, co jsme to tady hypovali a od té doby to ještě nic nepřekonalo. Já to beru pořád jako nejlepší seriál.
The Shield
0 0
reagovat

The Shield

Po nejakom čase som si konečne vpálil poslednú siedmu sezónu a nehorázne intenzívna jazda a možno najlepšie seriálové finále ever - spolu s Breaking Bad. To, ako Vic nakoniec dopadol, musel som sa nahlas smiať...

U mňa najlepší policajný seriál vôbec, dokonca vyššie ako The Wire. Toto je omnoho hutnejšie a dravšie a intenzívnejšie, tempo tam nepoľaví ani na jediný diel. :+ Ak ste náhodou ešte nevideli, rozhodne musíte.
636805
Po nejakom čase som si konečne vpálil poslednú siedmu sezónu a nehorázne intenzívna jazda a možno najlepšie seriálové finále ever - spolu s Breaking Bad. To, ako Vic nakoniec dopadol, musel som sa nahlas smiať... U mňa najlepší policajný seriál vôbec, dokonca vyššie ako The Wire. Toto je omnoho hutnejšie a dravšie a intenzívnejšie, tempo tam nepoľaví ani na jediný diel. *:+* Ak ste náhodou ešte nevideli, rozhodne musíte.
The Shield
0 0
reagovat
True Detective - Florida Edition
Witchcraft suspected in ‘ritualistic’ hammer killing of family.. je to divoky
636781
[b]True Detective - Florida Edition[/b] [link="http://link.fox8.com/1P5XcK3"]Witchcraft suspected in ‘ritualistic’ hammer killing of family[/link].. je to divoky
0 0
reagovat

TD

hlásím se taky k těm, kterým se druhá série líbí. I když má občas hluchá místa, tak stejně to je pořád parádní a těším se na finále.
636776
hlásím se taky k těm, kterým se druhá série líbí. I když má občas hluchá místa, tak stejně to je pořád parádní a těším se na finále.
TD
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se