Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 35061 - 35080 Napsat příspěvek
To spíš já, to co bylo od čtyřky nahoru na jednom "primárním" zdroji bylo nuked. Části dílů měli sice správnej obraz ale špatnej zvuk, plus cca v půlce obraz vypadával.
631822
To spíš já, to co bylo od čtyřky nahoru na jednom "primárním" zdroji bylo nuked. Části dílů měli sice správnej obraz ale špatnej zvuk, plus cca v půlce obraz vypadával.
0 0
reagovat
Tak já to četl i na více místech... Spíš si myslím, že hned po tom bylo spousta dalších fake releasů. Jedině dobře, tohle by tomu dost ublížilo. Moc ten seriál nemusím, ale pořád je to kvalitní fantasy produkce, které už je tak málo a pořád doufám, kdy to strhne další nové kvalitnější seriálové adaptace.

Začalo i druhé Sillicon Valley, první řada byla strašná pecka, stejně tak jako pátý Louie, obojí pro mne desítkové záležitosti. :+
631821
Tak já to četl i na více místech... Spíš si myslím, že hned po tom bylo spousta dalších fake releasů. Jedině dobře, tohle by tomu dost ublížilo. Moc ten seriál nemusím, ale pořád je to kvalitní fantasy produkce, které už je tak málo a pořád doufám, kdy to strhne další nové kvalitnější seriálové adaptace. Začalo i druhé [b]Sillicon Valley[/b], první řada byla strašná pecka, stejně tak jako pátý [b]Louie[/b], obojí pro mne desítkové záležitosti. *:+*
0 0
reagovat
ne, karel nas trolli
631820
ne, karel nas trolli
0 0
reagovat
btw fakt to uniklo všechno? Co koukám, tak všude zatím po 4. díl.
631819
btw fakt to uniklo všechno? Co koukám, tak všude zatím po 4. díl.
0 0
reagovat

GoT

tak po trech dilech mam takovy pocit, ze poznavam, kde si tvurci cucaj z prstu a co bylo v knize ten konec tretiho dilu byl laciny. No aspon me to odradilo od dalsich leaku a pockam si na HD, stejne se to v temer mono zvuku neda poslouchat.
631817
tak po trech dilech mam takovy pocit, ze poznavam, kde si tvurci cucaj z prstu a co bylo v knize ten konec tretiho dilu byl laciny. No aspon me to odradilo od dalsich leaku a pockam si na HD, stejne se to v temer mono zvuku neda poslouchat.
GoT
0 0
reagovat

GoT

Ten konec jsem docela prožíval, skvěle vygradovaná scéna. Jinak klasický rozjezd:+
631816
Ten konec jsem docela prožíval, skvěle vygradovaná scéna. Jinak klasický rozjezd*:+*
GoT
0 0
reagovat

JohnyD

At se mi vyusteni prvni serky moc nelibilo a druhou uz si krom inkriminovaneho twistu nepamatuju, tak stejne husina jen z tohoto teaseru, svym zpusobem je ten serial navykovy a ty charaktery!
631815
At se mi vyusteni prvni serky moc nelibilo a druhou uz si krom inkriminovaneho twistu nepamatuju, tak stejne husina jen z tohoto teaseru, svym zpusobem je ten serial navykovy a ty charaktery!
JohnyD
0 0
reagovat
Když už jsme u těch seveřanů, tak začala nová řada Welcome to Sweden, kdo neviděl, strašně pohodová věc. :+
631810
Když už jsme u těch seveřanů, tak začala nová řada Welcome to Sweden, kdo neviděl, strašně pohodová věc. *:+*
0 0
reagovat

TedGeorge

Nebudem vám tam kaziť diskusiu o erekcii a budem dúfať, že Davies alebo Spooner si to tu všimnú tiež :D
631808
Nebudem vám tam kaziť diskusiu o erekcii a budem dúfať, že Davies alebo Spooner si to tu všimnú tiež *:D*
TedGeorge
0 0
reagovat

JohnyD

Jdi to tam napsat, teďka je tam sranda :D
631807
Jdi to tam napsat, teďka je tam sranda *:D*
JohnyD
0 0
reagovat
A s teaserem by som orodoval aj za nejaku novinku na TV Zone :D
631806
A s teaserem by som orodoval aj za nejaku novinku na TV Zone *:D*
0 0
reagovat

JohnyD

Dik, necham se komplet prekvapit :)
631805
Dik, necham se komplet prekvapit :)
JohnyD
0 0
reagovat

TedGeorge

Písal som tu aj synopsiu celej tretej sérky nedávno a nejaké novinky, keď tak ak chceš novinky tak kľudne môžem cez vzkazník.

Ešte nie je dotočené pred mesiacom boli iba v polovičke, takže rátam, že aj zábery sú z prvých pár častí (možno).

Ale ta znelka robí proste divy a záber na Sagu, proste ma to neskutočne navnadilo viac ako nový True Detective 8)
631804
Písal som tu aj synopsiu celej tretej sérky nedávno a nejaké novinky, keď tak ak chceš novinky tak kľudne môžem cez vzkazník. Ešte nie je dotočené pred mesiacom boli iba v polovičke, takže rátam, že aj zábery sú z prvých pár častí (možno). Ale ta znelka robí proste divy a záber na Sagu, proste ma to neskutočne navnadilo viac ako nový True Detective *8)*
TedGeorge
0 0
reagovat

JohnyD

Seriálovej rok non plus ultra! :+
631803
Seriálovej rok non plus ultra! *:+*
JohnyD
0 0
reagovat

JohnyD

Voni tu třetí sérku fakt natočili? Něco sem slyšel, ale nevěřil sem. Neskutečný, na moc seriálů nekoukám, ale Broen miluju a za třetí sérii sem se poctivě modlil...
631802
Voni tu třetí sérku fakt natočili? Něco sem slyšel, ale nevěřil sem. Neskutečný, na moc seriálů nekoukám, ale Broen miluju a za třetí sérii sem se poctivě modlil...
JohnyD
0 0
reagovat

The Broen Teaser S3

Na toto som čakal celý deň 8) link
631799
Na toto som čakal celý deň *8)* http://www.facebook.com/video.php?v=892448500819359&set=vb.212931212104428&type=2&theater
The Broen Teaser S3
0 0
reagovat
Při čtení posledních cca deseti komentů jsem třikrát umřel smíchy a teď už jenom v mrtvým tichu čekám, kdy zazvoněj sousedi...

Miluju to tady :+

Ty Hry o Trůny jsou dost na pikaču, ale co už, pojedem na TZ klasicky tejdenní recapy v 1080p, nejsme žádný kanálové.
631796
Při čtení posledních cca deseti komentů jsem třikrát umřel smíchy a teď už jenom v mrtvým tichu čekám, kdy zazvoněj sousedi... Miluju to tady *:+* Ty Hry o Trůny jsou dost na pikaču, ale co už, pojedem na TZ klasicky tejdenní recapy v 1080p, nejsme žádný kanálové.
0 0
reagovat

GoT 5 serie 1-4

do prdele ! tohle bylo hodně epický ! a teda čekat teď 5 týdnů na 5 díl ? to jsem teda pěkně v háji. protože konec 4 dílu byl fakt slušnej masakr !
až vyjdou komplet český titulky tak si ty dílu pustím znova.
za mě nadšení (che nečekaně že) hlavně pak za 4 díl, kterej to vytáhnul neskutečně.
631795
do prdele ! tohle bylo hodně epický ! a teda čekat teď 5 týdnů na 5 díl ? to jsem teda pěkně v háji. protože konec 4 dílu byl fakt slušnej masakr ! až vyjdou komplet český titulky tak si ty dílu pustím znova. za mě nadšení (che nečekaně že) hlavně pak za 4 díl, kterej to vytáhnul neskutečně.
GoT 5 serie 1-4
0 0
reagovat

Davies182

Jinak co se případný znělky týče.... link Nahrát to můžete taky rovnou v hospodě, ušetříte čas.
631791
Jinak co se případný znělky týče.... http://www.youtube.com/watch?v=CNUPmvdHqZk&t=0m29s Nahrát to můžete taky rovnou v hospodě, ušetříte čas.
Davies182
0 0
reagovat

Karel

JJ, ono to nahrávání fakt je ošidný. Stačí si vzpomenout, kolikrát řešil imf s Hladem kvalitu mikrofonu v TV tipech (Vítejte, vítejte... :D:+ ). A to byly většinou v naprostým tichu, maximálně nějaká ta sbíječka nebo sanitka v pozadí.
631790
JJ, ono to nahrávání fakt je ošidný. Stačí si vzpomenout, kolikrát řešil imf s Hladem kvalitu mikrofonu v TV tipech (Vítejte, vítejte... *:D**:+* ). A to byly většinou v naprostým tichu, maximálně nějaká ta sbíječka nebo sanitka v pozadí.
Karel
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist