Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 35061 - 35080 Napsat příspěvek

True Detective

This is just fucked up, až som si musel dať double frťana s Velcorom a Bezzeridesovou. Ten seroš ma baví čim viac a viac a som vždy napnutý jak guma v gaťoch :+

Som rád, že sa to stihne uzavrieť ešte kým odídem na dovolenku, pretože to by som si snáď ani tu dovolenku neužil, ako by som sa tešil, keď budem doma a zistím ako sa to uzavrie :D

Inak kto z vás sa usmieval pri narážke na "bad man" :D
636773
This is just fucked up, až som si musel dať double frťana s Velcorom a Bezzeridesovou. Ten seroš ma baví čim viac a viac a som vždy napnutý jak guma v gaťoch *:+* Som rád, že sa to stihne uzavrieť ešte kým odídem na dovolenku, pretože to by som si snáď ani tu dovolenku neužil, ako by som sa tešil, keď budem doma a zistím ako sa to uzavrie *:D* Inak kto z vás sa usmieval pri narážke na "bad man" *:D*
True Detective
0 0
reagovat

True Detective

Parádní díl.
636756
Parádní díl.
True Detective
0 0
reagovat
True Detective byl samozrejme opet vynikajici. Sedma epizoda toho dost vysvetlila a hezky pripravila pudu na velky finale, ktery bude opravdu velky - 90 minut :) Tony a spol maj proste smulu, protoze jestli se jim ani tohle nelibilo, tak uz jsou predem ztraceny.
636755
[b]True Detective[/b] byl samozrejme opet vynikajici. Sedma epizoda toho dost vysvetlila a hezky pripravila pudu na velky finale, ktery bude opravdu velky - 90 minut :) Tony a spol maj proste smulu, protoze jestli se jim ani tohle nelibilo, tak uz jsou predem ztraceny.
0 0
reagovat
:o:+
636738
*:o**:+*
0 0
reagovat

Disketa1

Dva stěry v jednom :+
636736
Dva stěry v jednom *:+*
Disketa1
0 0
reagovat
Tony: link
636734
Tony: http://anthonycolpo.com/wp-content/uploads/2011/10/captain-obvious-thanks.jpg
0 0
reagovat
Aby nedošlo k mýlce, tak to jak řikali, že je teplej, tak si z něj dělali srandu. Jenom jestli to nechceš přehodnotit. :))
636732
Aby nedošlo k mýlce, tak to jak řikali, že je teplej, tak si z něj dělali srandu. Jenom jestli to nechceš přehodnotit. *:))*
0 0
reagovat
Žížala je nejlepší postavou.
636731
Žížala je nejlepší postavou.
0 0
reagovat

Axis

Popravdě jsem v práci docela přesně jako Žížala. :-(
636730
Popravdě jsem v práci docela přesně jako Žížala. :-(
Axis
0 0
reagovat
Taky děkuji místní diskuzi. TD parádní
636725
Taky děkuji místní diskuzi. TD parádní
0 0
reagovat

TonyClifton

Probůh až teď, jsem si doposud myslel že je Tonda psanej podle tebe 8)
636723
Probůh až teď, jsem si doposud myslel že je Tonda psanej podle tebe *8)*
TonyClifton
0 0
reagovat

TD sedmá epizoda

zdejší "priming" zabral znamenitě, užil jsem si to maximálně, nejlepší epizoda a zachraňuje celou sérii.

636718
zdejší "priming" zabral znamenitě, užil jsem si to maximálně, nejlepší epizoda a zachraňuje celou sérii.
TD sedmá epizoda
0 0
reagovat
Objevil jsem Kancelář Blaník. To je pecka! :D
636717
Objevil jsem Kancelář Blaník. To je pecka! *:D*
0 0
reagovat
Casper Crump bude Vandal Savage v DC's Legends of Tomorrow link
636716
Casper Crump bude Vandal Savage v DC's Legends of Tomorrow http://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/t31.0-8/11816348_1601285170146235_973552533026689282_o.jpg
0 0
reagovat

TD 07

Tak mňa druhá sérka síce hodne baví ale táto epizóda fúúúú. Tak dobrý príbeh tak bolestivým spôsobom vyprávaný som už dávno nevidel. Toto bolť ten zlomový diel, v ktorom sa odhalia nitky pred finále a napriek tomu som mal pocit, že som ho vôbec nemusel vidieť.
636715
Tak mňa druhá sérka síce hodne baví ale táto epizóda fúúúú. Tak dobrý príbeh tak bolestivým spôsobom vyprávaný som už dávno nevidel. Toto bolť ten zlomový diel, v ktorom sa odhalia nitky pred finále a napriek tomu som mal pocit, že som ho vôbec nemusel vidieť.
TD 07
0 0
reagovat
Na druhej strane, v každom HBO seriáli musí byť niekto teplý. :D
636713
Na druhej strane, v každom HBO seriáli musí byť niekto teplý. *:D*
0 0
reagovat

xxendxx:

Je zaujímavé, že to platí. Aj napriek tomu, že to Disketa zatiaľ nesleduje. :D
636712
Je zaujímavé, že to platí. Aj napriek tomu, že to Disketa zatiaľ nesleduje. :D
xxendxx:
0 0
reagovat

Disketa1

Aha, tak to se k tomu vyjadřuj až na to budeš koukat, jo?

btw projíždím to jenom tady a chválil jsem Brink, parádní Humans, moc fajn Život a dobu soudce A.K. Sorry, ale ty tu kritizuješ naše domnělý hejtování na základě toho, že nečteš nebo zapomínáš i to, že se tu chválí, což je samo o sobě docela definice hejtování :D
636711
Aha, tak to se k tomu vyjadřuj až na to budeš koukat, jo? btw projíždím to jenom tady a chválil jsem Brink, parádní Humans, moc fajn Život a dobu soudce A.K. Sorry, ale ty tu kritizuješ naše domnělý hejtování na základě toho, že nečteš nebo zapomínáš i to, že se tu chválí, což je samo o sobě docela definice hejtování *:D*
Disketa1
0 0
reagovat

xxendxx

Chtěl sem napsat, že teplý sou všichni, páč 36,7 je docela dost, ale řek sem si, že to je docela infantilní, a že se na to radši vyse*u :))
636710
Chtěl sem napsat, že teplý sou všichni, páč 36,7 je docela dost, ale řek sem si, že to je docela infantilní, a že se na to radši vyse*u *:))*
xxendxx
0 0
reagovat
V žádném případě nejsem proti kritice jako takové, a pokud si to někdo argumentačně obhájí, tak v pohodě. Jenže v poslední době to tady vypadá, jako by se všichni předháněli o to, kdo napíše větší hejt na seriál, film atd.

Druhou sérii True Detective nesleduji, čekám podobně jako v případě první série na Blu-ray.
636709
V žádném případě nejsem proti kritice jako takové, a pokud si to někdo argumentačně obhájí, tak v pohodě. Jenže v poslední době to tady vypadá, jako by se všichni předháněli o to, kdo napíše větší hejt na seriál, film atd. Druhou sérii True Detective nesleduji, čekám podobně jako v případě první série na Blu-ray.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se