Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 35101 - 35120 Napsat příspěvek

True Detective

Sedmá epizoda je boží. Zoufalý jsou zdejší diskuze, a bohužel nejen tuto sezónu. A to jsem míval MZ tak rád.
636676
Sedmá epizoda je boží. Zoufalý jsou zdejší diskuze, a bohužel nejen tuto sezónu. A to jsem míval MZ tak rád.
True Detective
0 0
reagovat
Humans
Finale me nechalo docela chladnym, myslim, ze se z toho dalo vytriskat vic. Celkove ale paradni vec a jsem zvedavy s cim prijdou v druhe sezone.

Ray Donovan
V ramci zatim neskutecne nadupane sezony byla 4. epizoda trochu zklamani, ale i tak tam zas bylo par skvelych momentu a prislib hodne zajimaveho deje....

Z te vikendove smrste u me tentokrat docela jednoznacne vyhral True Detective.
636674
[b]Humans[/b] Finale me nechalo docela chladnym, myslim, ze se z toho dalo vytriskat vic. Celkove ale paradni vec a jsem zvedavy s cim prijdou v druhe sezone. [b]Ray Donovan[/b] V ramci zatim neskutecne nadupane sezony byla 4. epizoda trochu zklamani, ale i tak tam zas bylo par skvelych momentu a prislib hodne zajimaveho deje.... Z te vikendove smrste u me tentokrat docela jednoznacne vyhral True Detective.
0 0
reagovat

TD

Jo, tady to někdo potřebuje vidět celý nebo nevim. Vždyť to byla bomba!
636673
Jo, tady to někdo potřebuje vidět celý nebo nevim. Vždyť to byla bomba!
TD
0 0
reagovat

Wet Hot American Summer

První díl je strašně křečovitá haluz a ten humor rozhodně není pro každýho. Jsem ale zatím u sedmýho dílu a s každou epizodou je to lepší a lepší. Nečekal jsem, že po 7 Days in hell ještě řeknu, ale něco tak divnýho se jen tak nevidí :D A ty chvíle, kdy se ve vedlejší roli objeví nečekaně další hvězdný ksicht, jsou úplně nejlepší.
636672
První díl je strašně křečovitá haluz a ten humor rozhodně není pro každýho. Jsem ale zatím u sedmýho dílu a s každou epizodou je to lepší a lepší. Nečekal jsem, že po 7 Days in hell ještě řeknu, ale něco tak divnýho se jen tak nevidí *:D* A ty chvíle, kdy se ve vedlejší roli objeví nečekaně další hvězdný ksicht, jsou úplně nejlepší.
Wet Hot American Summer
0 0
reagovat
Je to těžce hit or miss, ale mě to bavilo. Od první do poslední minuty je to řetězec improvizovaných scének točených na první dobrou s nějakým rámcovým příběhem, se vším dobrým i špatným, co k tomu patří.

Jdu shánět film.
636671
Je to těžce hit or miss, ale mě to bavilo. Od první do poslední minuty je to řetězec improvizovaných scének točených na první dobrou s nějakým rámcovým příběhem, se vším dobrým i špatným, co k tomu patří. Jdu shánět film.
0 0
reagovat
Tak je to jasný, Tony zdědkovatěl. Baby on the way :D ;)?

Já nakupuju celou řadu, nestrašte.
636670
Tak je to jasný, Tony zdědkovatěl. Baby on the way *:D* *;)*? Já nakupuju celou řadu, nestrašte.
0 0
reagovat

Memphis

Já vypnul po pár minutách ten film, to je moc divoký i na mne. :D
636669
Já vypnul po pár minutách ten film, to je moc divoký i na mne. *:D*
Memphis
0 0
reagovat

Wet Hot American Summer

Dafuq did I just watch? :D
636668
Dafuq did I just watch? *:D*
Wet Hot American Summer
0 0
reagovat

Captain Obvious

TD team pochopitelně duro a Gorecki. Je to top 8).

Celou dobu napjatej, kdy se začne střílet a odkud. To medový tempo je úžasný a i to stejně chutná... V makru na TVZone bude pořádná mela :D
636666
TD team pochopitelně duro a Gorecki. Je to top *8)*. Celou dobu napjatej, kdy se začne střílet a odkud. To medový tempo je úžasný a i to stejně chutná... V makru na TVZone bude pořádná mela *:D*
Captain Obvious
0 0
reagovat

Orange is the New Black S03

Konečně jsem to dokoukal. Skvělá řada. Mám ty holky z Litchfieldu fakt rád. Ale to finále mě naštvalo, to jako vážně takhle na rok skončilo? Cítím se strašně nekompletní.:D Jo a Ruby Rose je hot as fuck.:+
636664
Konečně jsem to dokoukal. Skvělá řada. Mám ty holky z Litchfieldu fakt rád. Ale to finále mě naštvalo, to jako vážně takhle na rok skončilo? Cítím se strašně nekompletní.*:D* Jo a Ruby Rose je hot as fuck.*:+*
Orange is the New Black S03
0 0
reagovat

Hannibal S0307

To, čo je tam za pošahanú rodinku a Fuller si v tých nechutnostiach snáď libuje alebo čo, to mi už hlava nebere a niekedy mi je aj ťažko od žalúdka a ak sa nájde nejaký psychouš v US, ktorý sa inšpiruje Hannibalom tak poteš košte :D

Inak páči sa mi akým štýlom to Fuller zatiaľ kočíruje, síce nie všetky linky sú zaujímavé, ale keď už sa do niečoho obuje Fuller tak to stojí za to a inak to celé stojí a padá na Mikkelsenovi, to bolo krásne vidieť, keď sa neobjavil v 4 epizóde tak to bola nuda, takto som pri Mikkelsenovi akeptovať aj tie nechutné spomalovačky, výjavy a filozofické dialógy, ktoré mám občas problém prebrať.

No nič, dnes to bude ešte dlhá noc 8)
636663
To, čo je tam za pošahanú rodinku a Fuller si v tých nechutnostiach snáď libuje alebo čo, to mi už hlava nebere a niekedy mi je aj ťažko od žalúdka a ak sa nájde nejaký psychouš v US, ktorý sa inšpiruje Hannibalom tak poteš košte *:D* Inak páči sa mi akým štýlom to Fuller zatiaľ kočíruje, síce nie všetky linky sú zaujímavé, ale keď už sa do niečoho obuje Fuller tak to stojí za to a inak to celé stojí a padá na Mikkelsenovi, to bolo krásne vidieť, keď sa neobjavil v 4 epizóde tak to bola nuda, takto som pri Mikkelsenovi akeptovať aj tie nechutné spomalovačky, výjavy a filozofické dialógy, ktoré mám občas problém prebrať. No nič, dnes to bude ešte dlhá noc *8)*
Hannibal S0307
0 0
reagovat
Gorecki je múdry muž.

Občas. :)
636662
Gorecki je múdry muž. Občas. :)
0 0
reagovat

TD

Bolo to v pohode, dobre natočené.. ale zase nie každému to sadlo.
636660
Bolo to v pohode, dobre natočené.. ale zase nie každému to sadlo.
TD
0 0
reagovat

True Detective

WTF? Mne osobne to prislo jako (zatim) nejlepsi epizoda cele serie. Pricemz si to celou dobu drzi vicemene stejnou uroven...
636659
WTF? Mne osobne to prislo jako (zatim) nejlepsi epizoda cele serie. Pricemz si to celou dobu drzi vicemene stejnou uroven...
True Detective
0 0
reagovat
A Ballers jsem nechal. Ne že by to bylo tak špatné, jen mi to připadá jako ztráta času.
636658
A Ballers jsem nechal. Ne že by to bylo tak špatné, jen mi to připadá jako ztráta času.
0 0
reagovat

True Detective

Čím blíž je to k finále, tím je to horší. Sedmý díl vyloženě tragickej.
636657
Čím blíž je to k finále, tím je to horší. Sedmý díl vyloženě tragickej.
True Detective
0 0
reagovat
Tiez nechapem ten hejt, kazdy diel ma zatial mega bavil a vyslovene som si vychutnaval kazdu minutu. A aj ked je uplna cocotina to v kuse porovnavat s prvou seriou, zaujima ma to ovela viac. Prva seria po stvrtom dieli uz len doklopytala k plytkemu finale, ten serial do vysin kultu vytiahol hype a spekulacie este pred finale (ktore ani zdaleka nedostalo ocakavaniam). Tu to podla toho Frankovho zoznamceku:) vidim na velmi stavnaty zaver.
636656
Tiez nechapem ten hejt, kazdy diel ma zatial mega bavil a vyslovene som si vychutnaval kazdu minutu. A aj ked je uplna cocotina to v kuse porovnavat s prvou seriou, zaujima ma to ovela viac. Prva seria po stvrtom dieli uz len doklopytala k plytkemu finale, ten serial do vysin kultu vytiahol hype a spekulacie este pred finale (ktore ani zdaleka nedostalo ocakavaniam). Tu to podla toho Frankovho zoznamceku:) vidim na velmi stavnaty zaver.
0 0
reagovat

TD

Duro asi zasunuje zase moc .. poslední dobou se mu líbí každá srágora ;) .. což mu samozřejmě závidím ..
636655
Duro asi zasunuje zase moc .. poslední dobou se mu líbí každá srágora *;)* .. což mu samozřejmě závidím ..
TD
0 0
reagovat

True Detective 7

Všetkým už tu úplne jebe? :D

Úplne SUPER diel. To, ako Pizzolato teraz logicky rozplietol všetko, čo 6 dielov zapletal, navyše tomu dal emocionálny náboj a krásne to vyhrotil pred zjavne hustým finále, je krásna scenáristická prácička.

Navyše sa mi to zdalo aj veľmi dobre natočené, hlavne prestrelka v podzemí. :+

Už teraz je to u mňa vyššie ako prvá sezóna.
636654
Všetkým už tu úplne jebe? *:D* Úplne SUPER diel. To, ako Pizzolato teraz logicky rozplietol všetko, čo 6 dielov zapletal, navyše tomu dal emocionálny náboj a krásne to vyhrotil pred zjavne hustým finále, je krásna scenáristická prácička. Navyše sa mi to zdalo aj veľmi dobre natočené, hlavne prestrelka v podzemí. *:+* Už teraz je to u mňa vyššie ako prvá sezóna.
True Detective 7
0 0
reagovat
prvni dil byl naprosto tragickej. nejak neverim tomu, ze se to az tak zvedlo
636653
prvni dil byl naprosto tragickej. nejak neverim tomu, ze se to az tak zvedlo
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se