Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 35121 - 35140 Napsat příspěvek
Nepozerám (zatiaľ) :D
636652
Nepozerám (zatiaľ) *:D*
0 0
reagovat
Nekoukám.:D A TD fakt tak špatný? Večer si to dám.
636651
Nekoukám.*:D* A TD fakt tak špatný? Večer si to dám.
0 0
reagovat
Nekoukam :D
636650
Nekoukam *:D*
0 0
reagovat
The Brink pořád pecka. Není tu někdo, kdo na to ještě nekouká, že ne? :)
636647
The Brink pořád pecka. Není tu někdo, kdo na to ještě nekouká, že ne? :)
0 0
reagovat

True Detective s02e07

Tak slabý díl na to kolik se topho dějově stalo? Tohle už je fakt hrozná zoufalost po režijní i scenáristické stránce. Tohle je fakt zralé na 4/10 pokud to nevytáhne oldboyí konec.

Ballers s01e07 Možná nej díl? U scény Rocka v autě jsem se dost smál. Ale o tom to není. Dramaticky se nic moc neděje, komedie pomálu, ale bůhví pročje to goofeel.

Brink s01e07 Tohle se tak šíleně zvedlo :o:+ Napínavější než TD a přitom vtipný. Ten formát je opravdu trochu zvláštní, ale vyplatí se vydržet.
636645
Tak slabý díl na to kolik se topho dějově stalo? Tohle už je fakt hrozná zoufalost po režijní i scenáristické stránce. Tohle je fakt zralé na 4/10 pokud to nevytáhne oldboyí konec. [b]Ballers s01e07[/b] Možná nej díl? U scény Rocka v autě jsem se dost smál. Ale o tom to není. Dramaticky se nic moc neděje, komedie pomálu, ale bůhví pročje to goofeel. [b]Brink s01e07[/b] Tohle se tak šíleně zvedlo *:o**:+* Napínavější než TD a přitom vtipný. Ten formát je opravdu trochu zvláštní, ale vyplatí se vydržet.
True Detective s02e07
0 0
reagovat
TD2 letos fakt zklamání. Vůbec tomu ten náhlý haluzoidní vír událostí nevěřím. Jenže to bych možná i překousl, nebýt těch navýsost dementních dialogů. Ty fráze jako "he put his hands on the wrong..." mě z nějakého důvodu vyloženě bolí poslouchat. Jinde bych to možná bral, tady mi to ale fakt vadí. Přijde mi to hrozně nedospělé.

a že s Kitschem zametou v devátém díle a jeho už tak pochybná linka vynikne kompletně do ztracena, to je zoufalost největší.
636627
TD2 letos fakt zklamání. Vůbec tomu ten náhlý haluzoidní vír událostí nevěřím. Jenže to bych možná i překousl, nebýt těch navýsost dementních dialogů. Ty fráze jako "he put his hands on the wrong..." mě z nějakého důvodu vyloženě bolí poslouchat. Jinde bych to možná bral, tady mi to ale fakt vadí. Přijde mi to hrozně nedospělé. [spoiler]a že s Kitschem zametou v devátém díle a jeho už tak pochybná linka vynikne kompletně do ztracena, to je zoufalost největší.[/spoiler]
0 0
reagovat

popik

the moaning of life vypadá parádně :+:D
636624
the moaning of life vypadá parádně *:+**:D*
popik
0 0
reagovat

TonyClifton

Za prvé - táhněte s politikou někam ;)
Za druhé - linkovat Fox News jako důvěryhodný zdroj :D
636623
Za prvé - táhněte s politikou někam *;)* Za druhé - linkovat Fox News jako důvěryhodný zdroj *:D*
TonyClifton
0 0
reagovat

The Moaning of Life

Teaser na 2. sériu link :+
636621
Teaser na 2. sériu http://www.youtube.com/watch?v=MQPXLBFNV5g *:+*
The Moaning of Life
0 0
reagovat
K tomu Stewartovi bohužel.... link
636620
K tomu Stewartovi bohužel.... http://deadline.com/2015/08/jon-stewart-obama-howard-kurtz-david-zurawik-fox-news-1201489867/
0 0
reagovat

True Detective

OK, count me out. Tohle byl nejvic bullshit dil vubec.
636617
OK, count me out. Tohle byl nejvic bullshit dil vubec.
True Detective
0 0
reagovat
Obojí nějak neřeším a je mi dost jedno. Jedno mi není, když to evidentně ovlivňuje moje oblíbené pořady...
636615
Obojí nějak neřeším a je mi dost jedno. Jedno mi není, když to evidentně ovlivňuje moje oblíbené pořady...
0 0
reagovat
problém skôr vidím v nedostatku dobrých kandidátov za demokratov, to už aj tá hillary vyzerá ako hviezda...
636614
problém skôr vidím v nedostatku dobrých kandidátov za demokratov, to už aj tá hillary vyzerá ako hviezda...
0 0
reagovat
To, že Hillary Clinton ty volby vyhraje je podle mě jistota už proto, že většina Hollywoodu podporuje demokraty.
636612
To, že Hillary Clinton ty volby vyhraje je podle mě jistota už proto, že většina Hollywoodu podporuje demokraty.
0 0
reagovat
To prolínání politky a zábavního průmyslu je strašnej humus, to je fakt.
636611
To prolínání politky a zábavního průmyslu je strašnej humus, to je fakt.
0 0
reagovat
Tak jasně, ale pořád to nebylo tak evidentní, aybch se u toho nebavil. S blížícíma volbama je to extrém. SOlidně v tomhle přitvrdili i Simpsonovi, co jse stihnul pár dílů. Tam to vždycky rozdávali na obě strany, teď jenom jedním směrem.
Vůbec si říkám, jak je teď hrozná náhoda v kolika dílech se objevuje postarší demokratická prezidentka. :D
636609
Tak jasně, ale pořád to nebylo tak evidentní, aybch se u toho nebavil. S blížícíma volbama je to extrém. SOlidně v tomhle přitvrdili i Simpsonovi, co jse stihnul pár dílů. Tam to vždycky rozdávali na obě strany, teď jenom jedním směrem. Vůbec si říkám, jak je teď hrozná náhoda v kolika dílech se objevuje postarší demokratická prezidentka. *:D*
0 0
reagovat
Podle mě tam nikdy žádná nebyla. Je to stejnej levičák jako Stewart.
636608
Podle mě tam nikdy žádná nebyla. Je to stejnej levičák jako Stewart.
0 0
reagovat

John Oliver

Tohle je pro mne srdcovka, ale s blížícíma se volbama jde objektivita dost do prdele, ach jo...
636603
Tohle je pro mne srdcovka, ale s blížícíma se volbama jde objektivita dost do prdele, ach jo...
John Oliver
0 0
reagovat
Musí mít dobrého agenta, když se přidal do 3. řady Raye Donovana, 3. řady Black Sails a teď i GoT :D. Ale určitě :+
636598
Musí mít dobrého agenta, když se přidal do 3. řady Raye Donovana, 3. řady Black Sails a teď i GoT *:D*. Ale určitě *:+*
0 0
reagovat
Nová posila pro GoT 6? Nikdo menší než Ian McShane!:)):o
636597
Nová posila pro GoT 6? Nikdo menší než Ian McShane!*:))**:o*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se