Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 35021 - 35040 Napsat příspěvek
Jak je to s právama, ty měl Fincher nebo HBO?
636893
Jak je to s právama, ty měl Fincher nebo HBO?
0 0
reagovat
Možná je to dobře, že to zabalili. Ale zajímalo by mne jestli by taky na točili vystřílení základní školy jak v britské verzi.
636892
Možná je to dobře, že to zabalili. Ale zajímalo by mne jestli by taky na točili vystřílení základní školy jak v britské verzi.
0 0
reagovat
Oh fuck, už to čtu....
636890
Oh fuck, už to čtu....
0 0
reagovat
Toho remaku, ktorý HBO aktuálne stoplo a Fincher odišiel aj s celou zostavou? :)
636888
Toho remaku, ktorý HBO aktuálne stoplo a Fincher odišiel aj s celou zostavou? *:)*
0 0
reagovat

Utopia

Já se přiznám neprokousal ani přes první díl britské verze a to britskou tvorbu jakože hodně můžu. Ale obsazení toho Fincherova remaku začíná vypadat sakra zajímavě. :+

Sex&Drugs&Rock&Roll
Bavím se, to ne že ne, ale čekal jsme to od Learyho daleko drsnější a nekorektní. Tohle je hodně civilní. :)
636887
Já se přiznám neprokousal ani přes první díl britské verze a to britskou tvorbu jakože hodně můžu. Ale obsazení toho Fincherova remaku začíná vypadat sakra zajímavě. *:+* [b]Sex&Drugs&Rock&Roll [/b] Bavím se, to ne že ne, ale čekal jsme to od Learyho daleko drsnější a nekorektní. Tohle je hodně civilní. *:)*
Utopia
0 0
reagovat

xxendxx

Vlastně souhlasim, akorát mi naprosto sračkovej přišel třetí díl. Od něj to ale jede fakt skvěle, poslední dva díly už totální pecka. Chvíli se to hledalo, ale i postavy, co mě v úvodu absolutně iritovaly (Slater, US klon Lisbeth Salander), už si začínám celkem užívat.
636886
Vlastně souhlasim, akorát mi naprosto sračkovej přišel třetí díl. Od něj to ale jede fakt skvěle, poslední dva díly už totální pecka. Chvíli se to hledalo, ale i postavy, co mě v úvodu absolutně iritovaly (Slater, US klon Lisbeth Salander), už si začínám celkem užívat.
xxendxx
0 0
reagovat

Mr. Robot 1x06 a 1x07

po naprosto sračkovym druhym dile a prumernym 3 a 4 prisel celkem povedenej patej... a pak naprosto monumentalni 6 a 7, kterej skvěle navázal na epičnost jedničky. Zároveň tu je minimum Slatera a jeho party hic, takže to krásně šlape. Malek si to dava jako boss.

2. serie objednana, patri mezi top3 novy cable serialy a jako Suits followup to ma cisla dost dobry.
Na Burn notice se to sice nechyta, protoze to byl letni feel good buddy akcnak, ale mezi psycho socialni
dramata to zapadlo na jednicku. Jsem zvedavej, jestli se jim to v nasledujicich 2 dilech povede nejak zavrit, nebo jestli to vysumi do ztracena a bude to season finale bez kouli.
636885
po naprosto sračkovym druhym dile a prumernym 3 a 4 prisel celkem povedenej patej... a pak naprosto monumentalni 6 a 7, kterej skvěle navázal na epičnost jedničky. Zároveň tu je minimum Slatera a jeho party hic, takže to krásně šlape. Malek si to dava jako boss. 2. serie objednana, patri mezi top3 novy cable serialy a jako Suits followup to ma cisla dost dobry. Na Burn notice se to sice nechyta, protoze to byl letni feel good buddy akcnak, ale mezi psycho socialni dramata to zapadlo na jednicku. Jsem zvedavej, jestli se jim to v nasledujicich 2 dilech povede nejak zavrit, nebo jestli to vysumi do ztracena a bude to season finale bez kouli.
Mr. Robot 1x06 a 1x07
0 0
reagovat
Pokud tu nikdo z anime fanatiků nekouká na Gangsta tak by opravdu měl. A to platí i pro lidi, kteří normálně o anime zakopnou, jen když jde o časem prověřený kousek.
636878
Pokud tu nikdo z anime fanatiků nekouká na [link="https://youtu.be/L2xpcZn0nOI"]Gangsta[/link] tak by opravdu měl. A to platí i pro lidi, kteří normálně o anime zakopnou, jen když jde o časem prověřený kousek.
0 0
reagovat
"From the creators of Smallvile" to vystihuje dokonale.:D
636863
"From the creators of Smallvile" to vystihuje dokonale.*:D*
0 0
reagovat
To neni od SYFY?
636862
To neni od SYFY?
0 0
reagovat
jestli to ma bejt odkaz na Badlands, tak uz sem to tu hazel asi pred mesicem. Vypada to na stejnou sracku, jako bylo dite mezi Divergence a Legend of seeker. Celej trailer jsem se musel smát, protože něco tak trapnýho jsem už dlouho neviděl. celkem mě překvapuje, že je to AMC. Kdyby mi nekdo rek, ze takhle bude vypadat ta nova Xena, tak mu to asi sezeru
636861
jestli to ma bejt odkaz na Badlands, tak uz sem to tu hazel asi pred mesicem. Vypada to na stejnou sracku, jako bylo dite mezi Divergence a Legend of seeker. Celej trailer jsem se musel smát, protože něco tak trapnýho jsem už dlouho neviděl. celkem mě překvapuje, že je to AMC. Kdyby mi nekdo rek, ze takhle bude vypadat ta nova Xena, tak mu to asi sezeru
0 0
reagovat

Sigi

vypadá to stylově, ale ty souboje jsou tragické. Ty rány na sebe nenavazují, je vidět že on švihne mečem a oni potom skočí salto, že ta choreografie je domluvená (bojují krkolomně - no pun intended) atd. Jestli to má být akční seriál, tak to asi bude dost velká bída.
636860
vypadá to stylově, ale ty souboje jsou tragické. Ty rány na sebe nenavazují, je vidět že on švihne mečem a oni potom skočí salto, že ta choreografie je domluvená (bojují krkolomně - no pun intended) atd. Jestli to má být akční seriál, tak to asi bude dost velká bída.
Sigi
0 0
reagovat
Mimochodem tohle vypadá docela na stylovku od AMC, takovej Django mixnutej Wooem link
636857
Mimochodem tohle vypadá docela na stylovku od AMC, takovej Django mixnutej Wooem [link="http://url_odkazu"]https://www.youtube.com/watch?v=XH40EowbTz8&spfreload=10[/link]
0 0
reagovat
30vterinovej teaser kde nic neni a srovnavat to se slunickovym zapadozemim, kdyz to ma bejt spinava history
636856
30vterinovej teaser kde nic neni a srovnavat to se slunickovym zapadozemim, kdyz to ma bejt spinava history
0 0
reagovat

Tony

Na týchto seriáloch s iaspoň pripomeniem aký som rozmaznaný GoT-om. Tie produkčné hodnoty mi pripadajú ako z garážového hudobného klipu.
636851
Na týchto seriáloch s iaspoň pripomeniem aký som rozmaznaný GoT-om. Tie produkčné hodnoty mi pripadajú ako z garážového hudobného klipu.
Tony
0 0
reagovat

Mr. Robot

What a heck ? Vždyť to je jen kybernetická verze Dextera .. já myslel, že to je originální. Prachsprostá napodebina, ale jako vyloženě špatný to není :)
636849
What a heck ? Vždyť to je jen kybernetická verze Dextera .. já myslel, že to je originální. Prachsprostá napodebina, ale jako vyloženě špatný to není *:)*
Mr. Robot
0 0
reagovat
Keď chceš vidieť Gogginsovu smrť, treba si zopakovať Djanga.
636842
Keď chceš vidieť Gogginsovu smrť, treba si zopakovať Djanga.
0 0
reagovat
Tak, Justified už skončilo a vieme, ako to dopadlo. :)
636841
Tak, Justified už skončilo a vieme, ako to dopadlo. *:)*
0 0
reagovat

Shield

Jsou to roky co jsem to dokoukal ale i tak to zatím nic nepřekonalo. Každopádně díky tomu nesnáším Gogginse, protože tady hrál takovou svini, že už ho nemůžu nikde vystát. :D V Justified čekám každou sérii, kdy ho konečně střelí Raylan do ksichtu.
636840
Jsou to roky co jsem to dokoukal ale i tak to zatím nic nepřekonalo. Každopádně díky tomu nesnáším Gogginse, protože tady hrál takovou svini, že už ho nemůžu nikde vystát. *:D* V Justified čekám každou sérii, kdy ho konečně střelí Raylan do ksichtu.
Shield
0 0
reagovat
No trailer na to zatím moc nevnadí.... link
636839
No trailer na to zatím moc nevnadí.... http://www.youtube.com/watch?v=pCUoDZI9CpY
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se