Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 35021 - 35040 Napsat příspěvek
Fitz je teď např. úplně super postava a to by na začátku čekal asi málokdo. Na Agenty se teď těším za celý týden asi nejvíc.
631913
Fitz je teď např. úplně super postava a to by na začátku čekal asi málokdo. Na Agenty se teď těším za celý týden asi nejvíc.
0 0
reagovat
Jj, Agents dneska výbornej díl. Až jsem se divil, jak dobře to najednou funguje.
631912
Jj, Agents dneska výbornej díl. Až jsem se divil, jak dobře to najednou funguje.
0 0
reagovat

Agents

No, koukám, že ratingy právem stoupají, což je jedině dobře. Pokud budou pokračovat v nastaveném tempu, tak se skončení jen tak bát nemusíme a dnešní díl opět super, hlavně závěrečná scéna :+
631911
No, koukám, že ratingy právem stoupají, což je jedině dobře. Pokud budou pokračovat v nastaveném tempu, tak se skončení jen tak bát nemusíme a dnešní díl opět super, hlavně závěrečná scéna *:+*
Agents
0 0
reagovat

Silicon Valley 2x1

Naprostá pecka. :+
631908
Naprostá pecka. *:+*
Silicon Valley 2x1
0 0
reagovat

Justified

Krásne. :)

A ten duel naparádu :+
631906
Krásne. :) [spoiler]A ten duel naparádu *:+* [/spoiler]
Justified
0 0
reagovat

Daredevil

Celkem mě překvapilo, že to v posledních dílech spíše ztrácelo tempo.
Odstřelení Kingpinovy pravé ruky bylo působivé, na druhou stranu jsem ale celý seriál čekal, kdy tam tehle borec bude něco dělat a ono nic.

Líbilo se mi, že kingpina dostali legálně, ale zároveň celá ta klička s jedním policistou byla strašně jednoduchá, až levná. Což souvisí s celkovou ztrátou tempa.

Nebyl jsem nadšený z toho, že svůj oblek má až na poslední minuty posledního dílu (a to ještě demoverzi) a finální vzhled vidíme až v posledních 5ti sekundách.

Jinak každopádně naprostý výsměch Arrowovi. Netflix nám ukázal, jak se to má dělat a jestli se jim to zaplatí (o čemž aktuálně nepochybuju), tak se těším na Punishera. Snad. Konečně.
631904
Celkem mě překvapilo, že to v posledních dílech spíše ztrácelo tempo. [spoiler]Odstřelení Kingpinovy pravé ruky bylo působivé, na druhou stranu jsem ale celý seriál čekal, kdy tam tehle borec bude něco dělat a ono nic. Líbilo se mi, že kingpina dostali legálně, ale zároveň celá ta klička s jedním policistou byla strašně jednoduchá, až levná. Což souvisí s celkovou ztrátou tempa. Nebyl jsem nadšený z toho, že svůj oblek má až na poslední minuty posledního dílu (a to ještě demoverzi) a finální vzhled vidíme až v posledních 5ti sekundách.[/spoiler] Jinak každopádně naprostý výsměch Arrowovi. Netflix nám ukázal, jak se to má dělat a jestli se jim to zaplatí (o čemž aktuálně nepochybuju), tak se těším na Punishera. Snad. Konečně.
Daredevil
0 0
reagovat

Justified

My gun has no bullets left. Try that one. :D:D:D

Jinak naprostá spokojenost. :+
631903
[spoiler]My gun has no bullets left. Try that one.[/spoiler] *:D**:D**:D* Jinak naprostá spokojenost. *:+*
Justified
0 0
reagovat

Justified

Uz sa neviem dockat kedy sa dostanem domov a pozriem si to. A na pocest dam nejaky ten slovensky "moonshine" ?)
631902
Uz sa neviem dockat kedy sa dostanem domov a pozriem si to. A na pocest dam nejaky ten slovensky "moonshine" *?)*
Justified
0 0
reagovat

Justified

Asi jsem si pral neco trochu riznejsiho (byt bylo celkem jasne, ze tvurci opet prijdou s necim "out of the box"), ale tohle bylo vic nez dustojne zakonceni. Nezbyva, nez to zas zacit sjizdet od zacatku, protoze pochybuju, ze se v brzke dobe dockame neceho lepsiho.

Kazdopadne mi Raylan bude chybet :'(
631900
Asi jsem si pral neco trochu riznejsiho (byt bylo celkem jasne, ze tvurci opet prijdou s necim "out of the box"), ale tohle bylo vic nez dustojne zakonceni. Nezbyva, nez to zas zacit sjizdet od zacatku, protoze pochybuju, ze se v brzke dobe dockame neceho lepsiho. Kazdopadne mi Raylan bude chybet :'(
Justified
0 0
reagovat
Docela i jo, výpravu to má fakt pěknou. Je to hodně GF materiál no, ale místama jsem se i bavil. Škoda, že to neví, co to vlastně chce být. :)
631897
Docela i jo, výpravu to má fakt pěknou. Je to hodně GF materiál no, ale místama jsem se i bavil. Škoda, že to neví, co to vlastně chce být. :)
0 0
reagovat

Tony

Mě u pilotu neudržel ani Bear... To se na to jako fakt dá koukat, jo?
631896
Mě u pilotu neudržel ani Bear... To se na to jako fakt dá koukat, jo?
Tony
0 0
reagovat

Flash 1x18

Tentokrát slabší vatový díl (víceméně), ale příště už to vypadá zase rozjetě.
631892
Tentokrát slabší vatový díl (víceméně), ale příště už to vypadá zase rozjetě.
Flash 1x18
0 0
reagovat

Ted

631891
http://image-cdn.zap2it.com/images/lady-mary-eyebrows-GIF-6.gif
Ted
0 0
reagovat

Tony

Pozdravuje tě moje maminka. Taky ten seriál miluje. Ptá se, jestli by si nechtěl přijet na kroužek pletení do Domu dětí a mládeže, ženský to tam rozebírají :+
631889
Pozdravuje tě moje maminka. Taky ten seriál miluje. Ptá se, jestli by si nechtěl přijet na kroužek pletení do Domu dětí a mládeže, ženský to tam rozebírají *:+*
Tony
0 0
reagovat

Outlander s01e09e10

První díl po dlouhé pauze byl lepší, než 50 odstínů šedi, dost jsem se bavil. :D Děsítka se zase bohužel utápí v tom, co mne moc nebavilo v minulé řadě.
Ale takhle, kdo nekouká, ten seriál je totální audiovizuální žrádlo! Spojení Beara McRearyho se skotskou vysočinou je něco nepopsatelnýho. Já bych na to snad koukal, i kdyby tam dějově hráli kuličky. Nevím, jestli se v tomhle rozdávají u seriálů nějaké ceny(za audivizuál celkově), ale tohle je v 1080 pořádně ohulený lepší jak většina blockbusterů co se působivosti týká, aspoň pro mne teda. Téma seriálu je super, témata jednotlivých epizod jsou na hovno, bohužel. :)
631886
První díl po dlouhé pauze byl lepší, než 50 odstínů šedi, dost jsem se bavil. *:D* Děsítka se zase bohužel utápí v tom, co mne moc nebavilo v minulé řadě. Ale takhle, kdo nekouká, ten seriál je totální audiovizuální žrádlo! Spojení Beara McRearyho se skotskou vysočinou je něco nepopsatelnýho. Já bych na to snad koukal, i kdyby tam dějově hráli kuličky. Nevím, jestli se v tomhle rozdávají u seriálů nějaké ceny(za audivizuál celkově), ale tohle je v 1080 pořádně ohulený lepší jak většina blockbusterů co se působivosti týká, aspoň pro mne teda. Téma seriálu je super, témata jednotlivých epizod jsou na hovno, bohužel. *:)*
Outlander s01e09e10
0 0
reagovat
Já teda vždycky doufal spíš v Hřiště snů. "If you write it, they will come..." :)
631875
Já teda vždycky doufal spíš v Hřiště snů. "If you write it, they will come..." :)
0 0
reagovat
"We were not supposed to leave..."
631873
"We were not supposed to leave..."
0 0
reagovat
Já to říkal, MZ je jako ostrov z Lost, není úniku. :)
631867
Já to říkal, MZ je jako ostrov z Lost, není úniku. *:)*
0 0
reagovat
Uz komentoval jeden vyplach. 8)
631868
Uz komentoval jeden vyplach. *8)*
0 0
reagovat

Prave jsem dojel Daredevil

And it was pretty fucking good! IMO prvni ze superhero serialu, ktery za neco stoji... tohle jsem fakt necekal :o:+ Jinak pokud se jim podari urzet kvalitu i v dalsich trech seriich (Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist) pred teamovkou (The Defenders), bude to pecka.
631871
And it was pretty fucking good! IMO prvni ze superhero serialu, ktery za neco stoji... tohle jsem fakt necekal *:o**:+* Jinak pokud se jim podari urzet kvalitu i v dalsich trech seriich (Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist) pred teamovkou (The Defenders), bude to pecka.
Prave jsem dojel Daredevil
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist