s vedomim toho, ze druha serie to ma pozvednout do nebesskych vysin jsem ocekaval zazraky, ale prvni pulka s02 mi prisla jeste nudnejsi, nez prvni serie. Nudnejsi asi neni to spravny slovo... bavi me to, ale kdyby to z fleku zrusili, asi by mi to bylo jedno. To spravny slovo je "nezajimava". Prelom nastal v dobe odhaleni inhumans. I kdyz je vetsina zapletek vycucana z prstu a 5 dilu dopredu se da odhadnout, kdo s kym bude chodit a kdo se do koho zamiluje, nejakej ten twistovej vycuc z prstu tomu vzdycky doda feeling typu "tyvole, takovej debilni twist, WTF? do koho se kdo asi zamiluje ted?"
Takhle nejak si predstavuju ordinaci v ruzovy zahrade, s velkym rozpoctem, v komix vesmiru. Velmi me tesi, ze se konecne prestal resit Coulson a jeho mindraky. Bobbi a Hunter (spis jen Hunter, Bobbi je mi ukradena, ale maj mezi sebou slusnou chemii) to, co se zabavnosti tyka, tahnou nahoru jak blazen. Z niceho nic me zacal zajimat i Ward, kteryho jsem po konci prvni serie odpiskal a tesil jsem se, az umre.
Takze jo, zlepsilo se to o dost... jen se bojim, ze za dalsi 2 serie uz nebudou zadny Avengers potreba, protoze ze Skye udelaj do ty doby (pokud to pujde tak rychle jako doted) takovyho Ramba, ze si da vsechny s prstem v nose.
Od ted fandim Mackovi, aby umrel... usedl na trun nejvic iritujici postavy.
7/10
Agents of shield s02
|
reagovat
|

) nastartován, lupeny kam jinam než do IMAXu zakoupeny a zbývající dny do premiéry v kalendáři netrpělivě odškrtávány