Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 35001 - 35020 Napsat příspěvek
Ano, sefe! je klenot ceske televizni tvorby :+
636917
Ano, sefe! je klenot ceske televizni tvorby *:+*
0 0
reagovat

TD

Uspokojivé.. :)
636915
Uspokojivé.. *:)*
TD
0 0
reagovat

TDS02

:+:+
636913
*:+**:+*
TDS02
0 0
reagovat

verbst

Nebylo to jenom u alkoholika, třeba ten pán s depresí, ten jak ho okrádali apod. Tam je vidět, že je v každém díle oporou těm, co mají skutečné problémy, i když je 20x pošle do prdele, že se málem rozbrečí. A to je člověk podle mýho gusta, umí tě poslat do očí do prdele a přitom ti pomůže víc než všichni ti, co tě chlácholí, jak to bude dobrý.
Jenom mi fakt štve, že není víc dílů, tohle bych zvládnul každý týden a ty jeho ostatní projekty mne upřímně nebaví. I když chápu, že tohle pro něj musí být časově náročné a nejde to dělat nonstop s dalším businessem. Ono mu to slouží ke cti, že jak sám říká se nesere někam čemu rozumí. Ale já bych s ním v klidu chtěl pořad nebo knížku o něčem jiném, podnikání, životě nebo jenom tak. Viz. třeba Clarkson.
636912
Nebylo to jenom u alkoholika, třeba ten pán s depresí, ten jak ho okrádali apod. Tam je vidět, že je v každém díle oporou těm, co mají skutečné problémy, i když je 20x pošle do prdele, že se málem rozbrečí. A to je člověk podle mýho gusta, umí tě poslat do očí do prdele a přitom ti pomůže víc než všichni ti, co tě chlácholí, jak to bude dobrý. Jenom mi fakt štve, že není víc dílů, tohle bych zvládnul každý týden a ty jeho ostatní projekty mne upřímně nebaví. I když chápu, že tohle pro něj musí být časově náročné a nejde to dělat nonstop s dalším businessem. Ono mu to slouží ke cti, že jak sám říká se nesere někam čemu rozumí. Ale já bych s ním v klidu chtěl pořad nebo knížku o něčem jiném, podnikání, životě nebo jenom tak. Viz. třeba Clarkson.
verbst
0 0
reagovat
Blindspot, Lucifer, Minority Report dnes leaknuly. ?)
636911
Blindspot, Lucifer, Minority Report dnes leaknuly. *?)*
0 0
reagovat

Tony

Koukáme s nastávající, protože ta na tom docela ulítává a kdybys nezmínil toho alkoholika, tak ho zmíním já. Kvůli momentům, kdy je Zdenda strašně lidskej a radí nejen v kuchyni ale i do života je to prostě takováhle pecka.
10/10 úplně bez problému a některý díly se vyplatí vidět i víckrát :):+
636910
Koukáme s nastávající, protože ta na tom docela ulítává a kdybys nezmínil toho alkoholika, tak ho zmíním já. Kvůli momentům, kdy je Zdenda strašně lidskej a radí nejen v kuchyni ale i do života je to prostě takováhle pecka. 10/10 úplně bez problému a některý díly se vyplatí vidět i víckrát *:)**:+*
Tony
0 0
reagovat

Rick & Morty s02e03

To je prostě tak strašně moc dobrý.
636908
To je prostě tak strašně moc dobrý.
Rick & Morty s02e03
0 0
reagovat

Ano šéfe!

Nedávno jsem to celé po letech dojel, některé díly i tak po třetí až čtvrté a jsem překvapený, jak je to i po letech kvalitní a není to jenom kvůli volování Pohlreicha, má to hrozně zábavnou produkci, hudba střih všechno do sebe krásně zapadá. Další věc kde se můžeme směle měřit se západem. Protože ani tohle ani Pohreich na Ramsayho Hells Kitchen vůbec neztrácí. Ramsayho mám taky rád, ale Pohlreich mi přijde, že víc radí lidem do života i podnikání a vůbec to neni jenom o vaření. Rozhodně do života prospěšnější, než všichni ti multilevel marketing motivační kokoti jako Kiyosaki apod. Nový díly budou, ale dost mne mrzí, že ostatní Pohreichovi projekty stojí víceméně za prd. Resp absolutně ničím nevybočují a jeho normální civilní vaření mne zajímá asi stejně jako miliony hodin podobných pořadů na youtube. Škoda, že třeba místo něj nenechali šéfovat Romana Vaňka, který má ale úžasný Peklo na talíři. Ale zpátky AŠ, je to zábavný a poučný, člověk nemá pocit, že jenom debilně koukal na televizi. A připomněl mi to díl s polepšeným alkoholikem, kde byly parádní hlášky jako "Ty máš problém, když chlastáš? Já mám problém když nechlastám..." a zároveň to bylo tak silný. To jak ho Pohlreich namotivoval, to bylo tka silný.... 10/10
636907
Nedávno jsem to celé po letech dojel, některé díly i tak po třetí až čtvrté a jsem překvapený, jak je to i po letech kvalitní a není to jenom kvůli volování Pohlreicha, má to hrozně zábavnou produkci, hudba střih všechno do sebe krásně zapadá. Další věc kde se můžeme směle měřit se západem. Protože ani tohle ani Pohreich na Ramsayho Hells Kitchen vůbec neztrácí. Ramsayho mám taky rád, ale Pohlreich mi přijde, že víc radí lidem do života i podnikání a vůbec to neni jenom o vaření. Rozhodně do života prospěšnější, než všichni ti multilevel marketing motivační kokoti jako Kiyosaki apod. Nový díly budou, ale dost mne mrzí, že ostatní Pohreichovi projekty stojí víceméně za prd. Resp absolutně ničím nevybočují a jeho normální civilní vaření mne zajímá asi stejně jako miliony hodin podobných pořadů na youtube. Škoda, že třeba místo něj nenechali šéfovat Romana Vaňka, který má ale úžasný Peklo na talíři. Ale zpátky AŠ, je to zábavný a poučný, člověk nemá pocit, že jenom debilně koukal na televizi. A připomněl mi to díl s polepšeným alkoholikem, kde byly parádní hlášky jako "Ty máš problém, když chlastáš? Já mám problém když nechlastám..." a zároveň to bylo tak silný. To jak ho Pohlreich namotivoval, to bylo tka silný.... 10/10
Ano šéfe!
0 0
reagovat

The Good Wife

:o
Strašná, ale strašná pecka. Jsem neskutečně nadšenej jak to dokázali celý "zamotat".
Trošku mi vadilo, že Oliver Platt jen tak prohodil, že tam Aliciu nechce a nebylo kolem toho žádnýho povyku, ale zase to tak nějak umocnilo to, že velkýmu klientovi stačí jen tak mimochodem prohodit, že se mu někdo nelíbí a danej človek je odejit.
Ten závěrečnej "twist" jsem bohužel pro mě odhadnul už ve chvíli kdy vyhodili Canningovu manželku, ale to jeho "Wanna partner?" slibuje tak velký věci, že se nové řady prostě nemůžu dočkat.

Fakt pecka tady tohleto.

10/10
636906
*:o* Strašná, ale strašná pecka. Jsem neskutečně nadšenej jak to dokázali celý "zamotat". Trošku mi vadilo, že Oliver Platt jen tak prohodil, že tam Aliciu nechce a nebylo kolem toho žádnýho povyku, ale zase to tak nějak umocnilo to, že velkýmu klientovi stačí jen tak mimochodem prohodit, že se mu někdo nelíbí a danej človek je odejit. Ten závěrečnej "twist" jsem bohužel pro mě odhadnul už ve chvíli kdy vyhodili Canningovu manželku, ale to jeho "[b]Wanna partner?[/b]" slibuje tak velký věci, že se nové řady prostě nemůžu dočkat. Fakt pecka tady tohleto. 10/10
The Good Wife
0 0
reagovat
Mám radost, že Netflix potvrdil druhou řadu seriálu Sense8. :+
636905
Mám radost, že Netflix potvrdil druhou řadu seriálu [b]Sense8[/b]. *:+*
0 0
reagovat
Jo jo, nemyslím, že by to ale byl takový rozdíl...Neíkám, že jsem z toho zklamaný, to ne, bavím se, jenom je to moc civilní prostě na tohle téma a od Learyho.
636904
Jo jo, nemyslím, že by to ale byl takový rozdíl...Neíkám, že jsem z toho zklamaný, to ne, bavím se, jenom je to moc civilní prostě na tohle téma a od Learyho.
0 0
reagovat

TonyClifton

Víš o těch uncensored verzích S&D&R&R, ale, žejo? Má ji každej díl myslim.
636903
Víš o těch uncensored verzích S&D&R&R, ale, žejo? Má ji každej díl myslim.
TonyClifton
0 0
reagovat
Na Nolana serie pes, ale Ed Harris ako zlý pištoľnícky android? Aj keby tam nič iné nebolo, on bude chodiaca dokonalosť.
636902
Na Nolana serie pes, ale Ed Harris ako zlý pištoľnícky android? Aj keby tam nič iné nebolo, on bude chodiaca dokonalosť.
0 0
reagovat

studo

Teaser navnadil, ale ešte si počkám na trailer a pilot aj keď Nolanovi verím 8)
636901
Teaser navnadil, ale ešte si počkám na trailer a pilot aj keď Nolanovi verím *8)*
studo
0 0
reagovat
Fantasticky!!! :+:+:+
636900
Fantasticky!!! *:+**:+**:+*
0 0
reagovat
westworld vyzerá úžasne :+
636899
westworld vyzerá úžasne *:+*
0 0
reagovat
Má je HBO a znamená to, že to Fincher nemůže udělat nikde jinde.
636895
Má je HBO a znamená to, že to Fincher nemůže udělat nikde jinde.
0 0
reagovat
Jak je to s právama, ty měl Fincher nebo HBO?
636893
Jak je to s právama, ty měl Fincher nebo HBO?
0 0
reagovat
Možná je to dobře, že to zabalili. Ale zajímalo by mne jestli by taky na točili vystřílení základní školy jak v britské verzi.
636892
Možná je to dobře, že to zabalili. Ale zajímalo by mne jestli by taky na točili vystřílení základní školy jak v britské verzi.
0 0
reagovat
Oh fuck, už to čtu....
636890
Oh fuck, už to čtu....
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se