Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 34981 - 35000 Napsat příspěvek
Časom toho pribudne určite viac, ale aspoň niečo

"I think it's fair to peg the entirety of the story somewhere between "massively disappointing" and "unmitigated disaster"

True Detective season 2 finale: 7 reasons for the utter disaster that was this season link
‘True Detective’ Season 2: The Wrong Turns & Unexplored Avenues link
What Went Wrong With 'True Detective' Season 2? link
636951
Časom toho pribudne určite viac, ale aspoň niečo "I think it's fair to peg the entirety of the story somewhere between "massively disappointing" and "unmitigated disaster" True Detective season 2 finale: [b]7 reasons for the utter disaster that was this season[/b] http://www.vox.com/2015/8/10/9125723/true-detective-finale-recap-season-2 ‘True Detective’ Season 2: The Wrong Turns & Unexplored Avenues http://screenrant.com/true-detective-season-2-story-explained/ What Went Wrong With 'True Detective' Season 2? http://www.rollingstone.com/tv/features/what-went-wrong-with-true-detective-season-2-20150810
0 0
reagovat

True Detective

Ok, mé finální hodnocení této série je, že je to řemeslně skvěle odvedené a často to má své momenty, ovšem jako celek mě to nebavilo ani z daleka tak jako první řada a rád bych si na téma první vs. druhé řady přečetl esej od někoho, kdo umí psát a vypichovat věci, které já neumím formulovat.
PS: Dokud se to jmenuje True Detective, tak je plně fér srovnávat kvality první a druhé série, kdy ta druhá je imho podstatně slabší a kdyby neexistovala první, tak by kolem toho imho byl mnohem menší boom (as in, teď se to nese na vlně jedničky).
PPS: Nesrovnávám prostředí apod. a když už, tak tato řada byla v prostředí, které preferuju, to jen aby nedošlo k mýlce.

BTW: zabíjení hlavních postav v posledních minutách posledního dílu jsem vždy považoval za srabácké. Buď to scénarista udělá dřív a s tou smrtí nějak pracuje (Kirsch), nebo na to nemá šahat.
636950
Ok, mé finální hodnocení této série je, že je to řemeslně skvěle odvedené a často to má své momenty, ovšem jako celek mě to nebavilo ani z daleka tak jako první řada a rád bych si na téma první vs. druhé řady přečetl esej od někoho, kdo umí psát a vypichovat věci, které já neumím formulovat. PS: Dokud se to jmenuje True Detective, tak je plně fér srovnávat kvality první a druhé série, kdy ta druhá je imho podstatně slabší a kdyby neexistovala první, tak by kolem toho imho byl mnohem menší boom (as in, teď se to nese na vlně jedničky). PPS: Nesrovnávám prostředí apod. a když už, tak tato řada byla v prostředí, které preferuju, to jen aby nedošlo k mýlce. [spoiler]BTW: zabíjení hlavních postav v posledních minutách posledního dílu jsem vždy považoval za srabácké. Buď to scénarista udělá dřív a s tou smrtí nějak pracuje (Kirsch), nebo na to nemá šahat.[/spoiler]
True Detective
0 0
reagovat

True Detective

Finále solídne a s celou sériou značná spokojnosť.

Inak už sa mi dávno nestalo, aby som sa v záverečnej polhodinke tak výrazne bál o hlavných hrdinov. Možno preto, že bolo jasné, že zdochnú. :D
636949
Finále solídne a s celou sériou značná spokojnosť. Inak už sa mi dávno nestalo, aby som sa v záverečnej polhodinke tak výrazne bál o hlavných hrdinov. Možno preto, že bolo jasné, že [spoiler]zdochnú.[/spoiler] *:D*
True Detective
0 0
reagovat
636948
[link="https://youtu.be/b_OC-PGdpUk"]goodbye moonmen[/link]
0 0
reagovat

True Detective s02e08

Mnohem lepší než jsem čekal, ale pořád nedostatečné v záchraně zbytku řady. Většina dialogů pořád jako kdyby studenti filozofie počítali počet slabik a byly na houbičkách zpomalující jim čas. Ale 2 scény poslendího dílu moc pěkný, možná proto že se tam nemluvilo tolik a jedna linka fakt silná. Takže to dost maskuje tu celosezonní scénáristickou a dialogovou zoufalost. Hodnocení dílu 7/10 , hodnocení řady 4/10 A jeden z nej HBO failů.:-

Ballers s01e08
Nejenom kvůli úvodní scéně strašně moc pohodový díl, jako moc se tam neděje na komediální notu se netlačí, ale dobře se na to kouká, definitivně feel good věc. Jindy moc nemusím kopírky youtube videí, ale tanhle scéna mně fakt vykouzlila úsměv na tváři!

Brink s01e08
Definitivně pecka! Řezal jsem se moc, hádka po skypu a prodej FTW nebo WTF teď nevim :D A přitom dějově tak podmanivé?

John Oliver
Jak začal o Trumpovi, tak jsem vypínal, tohle prostě nejde před volbama pouštět takovou volební agitku a schovávat to za zábavný pořad. Šílenost, zlatá ČT v tomhle :-

zahron
Já věděl, že se holky nesnesly, ale aby museli scénu s nima kvůli tomu točit v CGI? To LOL :D
636947
Mnohem lepší než jsem čekal, ale pořád nedostatečné v záchraně zbytku řady. Většina dialogů pořád jako kdyby studenti filozofie počítali počet slabik a byly na houbičkách zpomalující jim čas. Ale 2 scény poslendího dílu moc pěkný, možná proto že se tam nemluvilo tolik a jedna linka fakt silná. Takže to dost maskuje tu celosezonní scénáristickou a dialogovou zoufalost. Hodnocení dílu [b]7/10 [/b], hodnocení řady [b]4/10[/b] A jeden z nej HBO failů.*:-* [b]Ballers s01e08[/b] Nejenom kvůli úvodní scéně strašně moc pohodový díl, jako moc se tam neděje na komediální notu se netlačí, ale dobře se na to kouká, definitivně feel good věc. Jindy moc nemusím kopírky youtube videí, ale tanhle scéna mně fakt vykouzlila úsměv na tváři! [b]Brink s01e08[/b] Definitivně pecka! Řezal jsem se moc, hádka po skypu a prodej FTW nebo WTF teď nevim *:D* A přitom dějově tak podmanivé? [b]John Oliver[/b] Jak začal o Trumpovi, tak jsem vypínal, tohle prostě nejde před volbama pouštět takovou volební agitku a schovávat to za zábavný pořad. Šílenost, zlatá ČT v tomhle *:-* [b]zahron[/b] Já věděl, že se holky nesnesly, ale aby museli scénu s nima kvůli tomu točit v CGI? To LOL *:D*
True Detective s02e08
0 0
reagovat

TonyClifton

ano to odpovídá, Kalindu taky nesnáším :D
636945
ano to odpovídá, Kalindu taky nesnáším *:D*
TonyClifton
0 0
reagovat
"After failing to appear together in a scene for years amid rumors of a personal friction, The Good Wife‘s Emmy-CBS Logowinning Julianna Margulies and Archie Panjabi shared a sweet bar scene in the season finale, which marked Panjabi’s departure from the show. It turned out to be a CGI trick — the two actresses didn’t film together, which stirred controversy."

No ty vole :D
636942
"After failing to appear together in a scene for years amid rumors of a personal friction, The Good Wife‘s Emmy-CBS Logowinning Julianna Margulies and Archie Panjabi shared a sweet bar scene in the season finale, which marked Panjabi’s departure from the show. It turned out to be a CGI trick — the two actresses didn’t film together, which stirred controversy." No ty vole *:D*
0 0
reagovat

True Detective S2

Jednotlivé díly nejsou až tak tragické, ale po dnešním finále mám pocit, že jsem prostě vyhodil několik hodin života oknem. Bohužel.

4/10
636941
Jednotlivé díly nejsou až tak tragické, ale po dnešním finále mám pocit, že jsem prostě vyhodil několik hodin života oknem. Bohužel. 4/10
True Detective S2
0 0
reagovat

Disk

Shots fired! :)):+
636940
Shots fired! *:))**:+*
Disk
0 0
reagovat

TD

Posledni dil nebyl vubec spatny, ale celou serii to nevykoupi. :+
636939
Posledni dil nebyl vubec spatny, ale celou serii to nevykoupi. *:+*
TD
0 0
reagovat
Takže je to vlastně super. Díky za referenci a už napjatě očekávám Blu-ray. :)
636936
Takže je to vlastně super. Díky za referenci a už napjatě očekávám Blu-ray. *:)*
0 0
reagovat

True Detective 2. séria

Scenárista toho chcel povedať tak veľa a nakoniec dokopy nepovedal nič. Fakt mizéria. 4/10
636935
Scenárista toho chcel povedať tak veľa a nakoniec dokopy nepovedal nič. Fakt mizéria. 4/10
True Detective 2. séria
0 0
reagovat

Axis

"Dnešní romantická linka mě dokázala pohnout víc než jakákoliv soudobá sladkobolná filmová romance."

Přesně. Ani si nevzpomínám, kdy se tohle něčemu jinýmu u mě povedlo.
636934
"Dnešní romantická linka mě dokázala pohnout víc než jakákoliv soudobá sladkobolná filmová romance." Přesně. Ani si nevzpomínám, kdy se tohle něčemu jinýmu u mě povedlo.
Axis
0 0
reagovat

Lucifer

Nevypadá to vůbec špatně.
636932
Nevypadá to vůbec špatně.
Lucifer
0 0
reagovat

xxendxx

Škoda že nejsem "drsnej" jako Jerry pak bych reagoval asi takto 8)
636930
Škoda že nejsem "drsnej" jako Jerry pak bych reagoval asi [link="http://i1.wp.com/thoughtforyourpenny.com/wp-content/uploads/Rick-and-Morty-Season-2-Episode-3-Alien-Escape-Garage.jpg"]takto[/link] *8)*
xxendxx
0 0
reagovat

Ano šéfe!

Já se nebojím šetřit superlativama. Ono to v dost aspektech rozstřílí českou seriálovou i filmovou konkurenci. Řekněte mi, kde jsou v český produkci větší emoce, než tady link (od 46:30) no a ještě tam blázni půstí Falling od Badalamentiho, to se pak ty slzy zadržují těžko nejenom panu majiteli.

A netuším nakolik je to podle scénáře nebo improvizace. U celýho Okresního Přeboru jsem se nesmál jako tady link :D:D:D
636923
Já se nebojím šetřit superlativama. Ono to v dost aspektech rozstřílí českou seriálovou i filmovou konkurenci. Řekněte mi, kde jsou v český produkci větší emoce, než tady http://play.iprima.cz/ano-sefe/ano-sefe-iv-9 (od 46:30) no a ještě tam blázni půstí Falling od Badalamentiho, to se pak ty slzy zadržují těžko nejenom panu majiteli. A netuším nakolik je to podle scénáře nebo improvizace. U celýho Okresního Přeboru jsem se nesmál jako tady http://www.youtube.com/watch?v=wSUxQxEMJQM *:D**:D**:D*
Ano šéfe!
0 0
reagovat

xxendxx

To jsem tim nemínil, mě šlo o tu situaci milostného trojuhelníku. To že jsou to Borgové pozná....no skoro každej.
636920
To jsem tim nemínil, mě šlo o tu situaci milostného trojuhelníku. To že jsou to Borgové pozná....no skoro každej.
xxendxx
0 0
reagovat
to jsi velkej boss, žes tak nenápadnej odkaz odchytil :)
636919
to jsi velkej boss, žes tak nenápadnej odkaz odchytil :)
0 0
reagovat

Rick & Morty s02e03

Všechny ostatní, rádoby nekonveční seriály, jsou sluneční míle daleko od toho, co se tu na poli jednoho dílu může stát. Dnešní romantická linka mě dokázala pohnout víc než jakákoliv soudobá sladkobolná filmová romance.
BTW na přoloženém obrázku je "klasický" romantický trojůhelník. Tedy Rick, kolektivní inteligence Unity a právně podchycený odkaz na Borgy :D
636921
Všechny ostatní, rádoby nekonveční seriály, jsou sluneční míle daleko od toho, co se tu na poli jednoho dílu může stát. Dnešní romantická linka mě dokázala pohnout víc než jakákoliv soudobá sladkobolná filmová romance. BTW na přoloženém [link="http://cdn3.denofgeek.us/sites/denofgeekus/files/styles/insert_main_wide_image/public/9/97//rm3-1.png?itok=W_U77b82"]obrázku[/link] je "klasický" romantický trojůhelník. Tedy Rick, kolektivní inteligence Unity a právně podchycený odkaz na Borgy *:D*
Rick & Morty s02e03
0 0
reagovat

Westworld

Slušná šleha ;) přísahal bych že ten hlas v teaseru patří mému oblíbenci Ulrichu Thomsenovi .. ale to už by bylo asi moc dokonalý .. nikde jsem nenašel zmínku, že by se v tom měl objevit ..
636918
Slušná šleha *;)* přísahal bych že ten hlas v teaseru patří mému oblíbenci Ulrichu Thomsenovi .. ale to už by bylo asi moc dokonalý .. nikde jsem nenašel zmínku, že by se v tom měl objevit ..
Westworld
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se