Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 34981 - 35000 Napsat příspěvek

Daredevil

Tak už po dvou dílech lze s klidem říci, že si to s ostatními komiksovými seriály vytírá prdel.:+
631660
Tak už po dvou dílech lze s klidem říci, že si to s ostatními komiksovými seriály vytírá prdel.*:+*
Daredevil
0 0
reagovat

Daredevil

Pilot nastavil latku hodne vysoko, doufam, ze si ji i udrzi...
631659
Pilot nastavil latku hodne vysoko, doufam, ze si ji i udrzi...
Daredevil
0 0
reagovat

Vikings...

Strašne sa teraz smejem na tej nedávnej debate, že GoT je výpravnejší seriál...
631658
Strašne sa teraz smejem na tej nedávnej debate, že GoT je výpravnejší seriál...
Vikings...
0 0
reagovat

Daredevil

Je to pecka! :+
631657
Je to pecka! *:+*
Daredevil
0 0
reagovat

Vikings S03e08

Tak ti se s tím dobře neserou :o Dobývání nebylo zábavnější od Helmova Žlebu. Pro mne dost možná nejzábavnější díl Vikingů a 3/4 stopáže neskutečná nonstop řežba, brutálností, poetikou a přitom cool moderníma záběrama srovnatelnej s Královstvím nebeským, alespoň u mne. Hlavně to bylo tak skvěle natočený, že to uběhlo jak blázen, jak se přestali řezat, tak si říkám, ty jo to bylo super, ale jenom 10 minut? Dost málo... No a ono to bylo stopáží 3x tolik. Opravdu, na tv věc nevídaná. Strašně mne překvapil Ben Robson jako Kalf, ta postava jde hrozně nahoru. Dost mi připomíná ranného Ragnara :+ Tohle bych doporučil i lidem, co zatím Vikingy nenakoukali, prostě pecka díl. Určitě vrchol řady. 10/10

Tady se i tematicky přímo se nabízí srovnání s Blackwaterem

A ten seriálovej víkend nám začal moc pěkně, už se těším na Daredevila a první díl GOT :+
631653
Tak ti se s tím dobře neserou *:o* Dobývání nebylo zábavnější od Helmova Žlebu. Pro mne dost možná nejzábavnější díl Vikingů a 3/4 stopáže neskutečná nonstop řežba, brutálností, poetikou a přitom cool moderníma záběrama srovnatelnej s Královstvím nebeským, alespoň u mne. Hlavně to bylo tak skvěle natočený, že to uběhlo jak blázen, jak se přestali řezat, tak si říkám, ty jo to bylo super, ale jenom 10 minut? Dost málo... No a ono to bylo stopáží 3x tolik. Opravdu, na tv věc nevídaná. Strašně mne překvapil Ben Robson jako Kalf, ta postava jde hrozně nahoru. Dost mi připomíná ranného Ragnara *:+* Tohle bych doporučil i lidem, co zatím Vikingy nenakoukali, prostě pecka díl. Určitě vrchol řady. 10/10 Tady se i tematicky přímo se nabízí [link="http://soepic.pl/stor/items/0607b17b661d50122.gif"]srovnání s Blackwaterem[/link] A ten seriálovej víkend nám začal moc pěkně, už se těším na Daredevila a první díl GOT *:+*
Vikings S03e08
0 0
reagovat
631652
[link="https://www.youtube.com/watch?v=52xxaVKoI-c"]Bear McCreary - A day in the life[/link]
0 0
reagovat

TedGeorge

Goood, I miss my Fergy...:(
631651
Goood, I miss my Fergy...*:(*
TedGeorge
0 0
reagovat
Verbst: ad Cougar Town… taky si myslím, že kdyby to ustřihli na konci čtyřky, líp by udělali, drželo to velmi dobře pohromadě a slabých dílů bylo šafránu. Šestka je ale oproti pětce pořád výborná, u pětky jsem měl v polovině série chuť s tím nasraně skončit. Poslední dva díly byly ale naštěstí velmi fajn a rozhodl sem se, že tu závěrečnou řadu dám. Neudělal jsem špatně, i když i tady se našly díly, které mě moc nesedly a ano, nejhorší epizoda ze série byla jednoduše ta poslední… Krom sympatického kastu bych určitě vyzdvihl i úroveň humoru, pravda, ta nemusí sednout každému a pětka byla v tomto směru diskutabilní. Jsem ale rád, že sem to viděl. 1.řada 8/10, 2. 9/10, 3. 8/10, 4. 7/10, 5. 5/10 a 6. 7/10. Takže jo, souhlasím s celkovýma 7/10 :)...
631649
Verbst: ad Cougar Town… taky si myslím, že kdyby to ustřihli na konci čtyřky, líp by udělali, drželo to velmi dobře pohromadě a slabých dílů bylo šafránu. Šestka je ale oproti pětce pořád výborná, u pětky jsem měl v polovině série chuť s tím nasraně skončit. Poslední dva díly byly ale naštěstí velmi fajn a rozhodl sem se, že tu závěrečnou řadu dám. Neudělal jsem špatně, i když i tady se našly díly, které mě moc nesedly a ano, nejhorší epizoda ze série byla jednoduše ta poslední… Krom sympatického kastu bych určitě vyzdvihl i úroveň humoru, pravda, ta nemusí sednout každému a pětka byla v tomto směru diskutabilní. Jsem ale rád, že sem to viděl. 1.řada 8/10, 2. 9/10, 3. 8/10, 4. 7/10, 5. 5/10 a 6. 7/10. Takže jo, souhlasím s celkovýma 7/10 :)...
0 0
reagovat

TedGeorge

Úžasná.
631646
Úžasná.
TedGeorge
0 0
reagovat

Ted

Jak psal Davies v komentu k Nezadaným, taky bych s ní rád viděl péčko jinak je to herecký dřevo se supr přízvukem. Pamatuju si jí jen z 28 dní po té a to jako "zajímavou" sedmnáctku. ;)
631645
Jak psal Davies v komentu k Nezadaným, taky bych s ní rád viděl péčko jinak je to herecký dřevo se supr přízvukem. Pamatuju si jí jen z 28 dní po té a to jako "zajímavou" sedmnáctku. *;)*
Ted
0 0
reagovat
Miluju ten přízvuk... link
631643
Miluju ten přízvuk... http://www.youtube.com/watch?v=1ek2qows8Sc
0 0
reagovat

Ted

Jako ale zatím to střídání generací děsnej průser, ještě jsem zvědavej na toho černýho jihoafričana, ten vypadá slibně. :) Halleluja za Olivera fakt...
A vůbec netuším, proč zatím chodí do takhle alternativních vod. Ne že bych to sledoval jako ty, ale kdykoliv jsem si ty původní pustil královsky jsem se bavil a ještě jsem měl pocit, že koukám na něco geniálního, co mne naplňuje. Tohle je vedle toho jak dívat se na holku, co si vymačkává beďara a snaží se u toho tvářit sofistikovaně.
631639
Jako ale zatím to střídání generací děsnej průser, ještě jsem zvědavej na toho černýho jihoafričana, ten vypadá slibně. *:)* Halleluja za Olivera fakt... A vůbec netuším, proč zatím chodí do takhle alternativních vod. Ne že bych to sledoval jako ty, ale kdykoliv jsem si ty původní pustil královsky jsem se bavil a ještě jsem měl pocit, že koukám na něco geniálního, co mne naplňuje. Tohle je vedle toho jak dívat se na holku, co si vymačkává beďara a snaží se u toho tvářit sofistikovaně.
Ted
0 0
reagovat

The Last Man on Earth

Tak přesně 11 minut 21 vteřin. Víc nešlo. :-
631637
Tak přesně 11 minut 21 vteřin. Víc nešlo. *:-*
The Last Man on Earth
0 0
reagovat

Cougar Town

Tak jsem to dorazil, a rozhodně jsem rád, že to končí. Možná už to mělo končit před dvouma rokama, ale jako oddychovka se sympatickým castem se to pořád dalo.
A jo, i ten konec (byť přitaženej za vlasy a špatně zahranej) byl docela dojemnej.
Za celejch šest let 7/10

KarelR
First world problems... :(:-:D
631636
Tak jsem to dorazil, a rozhodně jsem rád, že to končí. Možná už to mělo končit před dvouma rokama, ale jako oddychovka se sympatickým castem se to pořád dalo. A jo, i ten konec (byť přitaženej za vlasy a špatně zahranej) byl docela dojemnej. Za celejch šest let 7/10 [b]KarelR[/b] First world problems... *:(**:-**:D*
Cougar Town
0 0
reagovat

Tony

V Dailyshow 2008-2011 byl dobrej, jako náhrada Colberta samozřejmě fail. Oni to musí taky vidět, takže bych řekl, že do roka a do dne skončí.
631635
V Dailyshow 2008-2011 byl dobrej, jako náhrada Colberta samozřejmě fail. Oni to musí taky vidět, takže bych řekl, že do roka a do dne skončí.
Tony
0 0
reagovat
Nechci tu Tedovi fušovat do řemesla, ale Larry Wilmore je pro mne jeden z nejrapnějších lidí na světě. :-:-:-
631634
Nechci tu Tedovi fušovat do řemesla, ale Larry Wilmore je pro mne jeden z nejrapnějších lidí na světě. *:-**:-**:-*
0 0
reagovat

verbst

Odhalení kostýmu, kterýho jsou teď plný fejsbůky, docela zamrzelo. Chápu, že chtěli předběhnout všechny, který zejtra zapnout nějakej z posledních dílů a pošlou to do oběhu, ale stejně jsem doufal, že ho poprvý uvidím v seriálu. No nic... ?)
631633
Odhalení kostýmu, kterýho jsou teď plný fejsbůky, docela zamrzelo. Chápu, že chtěli předběhnout všechny, který zejtra zapnout nějakej z posledních dílů a pošlou to do oběhu, ale stejně jsem doufal, že ho poprvý uvidím v seriálu. No nic... *?)*
verbst
0 0
reagovat

True Detective

Tyvole, to vypadá dobře. Jaxviň. Snad to tentokrát vyjde.
Kelly Reilly!

A ten DareDevil taky vypadá dobře. :+ Chtěl jsem bejt překvapenej, ale vyskočilo to na mě na facebooku, tak nic no...
631632
Tyvole, to vypadá dobře. Jaxviň. Snad to tentokrát vyjde. Kelly Reilly! A ten DareDevil taky vypadá dobře. *:+* Chtěl jsem bejt překvapenej, ale vyskočilo to na mě na facebooku, tak nic no...
True Detective
0 0
reagovat
A skladba z Daredevila
631631
A [link="https://www.youtube.com/watch?v=BKSip7nZBzw"]skladba[/link] z Daredevila
0 0
reagovat
Červený kostým seriálového Daredevila
631629
Červený kostým seriálového [link="http://www.aceshowbiz.com/images/news/first-look-at-charlie-cox-in-daredevil-s-costume-allegedly-unveiled.jpg"]Daredevila[/link]
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist